|
Mitsos
|
 |
« στις: Κυριακή, 8 Μαρ 2009, 18:43:56 » |
|
Καλησπέρα μαγκίτες , έχω ένα king 2 από esky (μακάρι να ήταν κανά μικρό trex.....). Βέβαια ότι έχει ο καθένας καλό είναι.Σκεύτικα λοιπόν να το κάνω λίγο καλύτερο.Έχω να διαθέσω 100 άντε 150 ευρουλάκια σε μία αναβάθμιση. Εκεί είναι που θέλω να με βοηθήσετε προτείνοντάς μου ένα καλό συνδιασμό για αυτά τα λεφτά.Κάθε πρόταση δεκτή και ευχαριστώ προκαταβολικά
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γ@ΜΩ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ!!!!
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Κυριακή, 8 Μαρ 2009, 18:46:19 » |
|
στην θεση σου δεν θα εκανα τπτ.. θα το κρατουσα να το μαθω ακομα καλυτερα κα αφου μαζευα χρηματα θα επερνε ενα 450!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Mitsos
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Κυριακή, 8 Μαρ 2009, 18:58:24 » |
|
το σκεύτικα και αυτό.Για δόσε καμια πληροφορία ρε μάστορα;) σε λογική τιμή ομως
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γ@ΜΩ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ!!!!
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Κυριακή, 8 Μαρ 2009, 19:03:21 » |
|
δεν υπαρχει λογικη τιμη... προσωπικα αφου εχω μεταξυ τιτανα τρεχ και εχω ακουσει και εχω δει για Beam.. θα σου προτεινα να περιμενεις το νεο τρεχ 450 με αξονα... Αλλιως με τα υπαρχοντα Beam!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Mitsos
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Κυριακή, 8 Μαρ 2009, 19:21:51 » |
|
σωστός θέλω ομως κατι αμεσα γιατι σε 3d δεν παει ρουπι
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γ@ΜΩ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ!!!!
|
|
|
|
Dimitris Kriti
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Κυριακή, 8 Μαρ 2009, 19:45:18 » |
|
Φιλε Μιτσο και 'γω θα σου πω να μην πεταξεις τα λεφτα σου σε αναβαθμισεις του e-sky.Οτι και να του βαλεις μην περιμενεις να γινει μηχανη 3D. Στο λεω γιατι ηταν το πρωτο μου ελικοπτερο. Θα συμφωνησω με τον μαστορα.Τρεξ, μινι τιταν 'η' beam. Το τελευταιο ειναι φοβερο ελικοπτερακι με πολυ καλη ποιοτητα, και κουκλι.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Καποιοι λενε "οτι δεν εχει πτερυγα δεν πεταει". Λαθος, πεταει αλλα ειναι λιγααακι ποιο δυσκολο...
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Κυριακή, 8 Μαρ 2009, 20:30:22 » |
|
αν το θες αμεσα Beam.. ανταλακτικα εχει το e-rotorhead... πολυ καλο ελληνικο καταστημα!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Mitsos
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Δευτέρα, 9 Μαρ 2009, 15:00:45 » |
|
ok παιδια με πεισατε αναβαθμιση δε θα γινει. Οσο για το beam ΤΕΛΕΙΟ δεν το ειχα δει ποτε αλλα με μια γρηγορη αναζητηση τα παντα ξεκαθαρισαν.Αλλα το trex με αξονα τι ειναι?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γ@ΜΩ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ!!!!
|
|
|
|
THEO_LEGEND
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Δευτέρα, 9 Μαρ 2009, 15:04:17 » |
|
Bre παιδια αυτο το beam που λετε ειναι καλυτερο απο το μινι τιταν;;;
Επειδη εχει μεταλικη κεφαλι και γενικως ολες τις αναβαθμισεις απο μαμα; Και στο μινι τιταν αν βαλεις μεταλικη κεφαλη κτλ δεν θα ειναι καλυτερο απο το beam;;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
what the fuck...γιατί δεν πετάει :p
|
|
|
|
Robie
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Δευτέρα, 9 Μαρ 2009, 15:09:31 » |
|
Ναι αλλά με τα πλαστικά μέρη και να το στουκάρεις αλλάζεις μόνο ότι σπάει και το mini αντεχει πολλά... Αν έχεις μεταλικά μέρη γλυτώνεις τους τζόγους που Στο Mini είναι σχεδόν ανύπαρτκοι έτσι κι αλλιως αλλα αν το στουκάρεις είναι πολύ πιθανόν να στραβώσουν πολλα περισοτερα μέρη του.
Ετσι το βλέπω εγω τουλάχιστον
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Dimitris Kriti
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Δευτέρα, 9 Μαρ 2009, 15:31:57 » |
|
ok παιδια με πεισατε αναβαθμιση δε θα γινει. Οσο για το beam ΤΕΛΕΙΟ δεν το ειχα δει ποτε αλλα με μια γρηγορη αναζητηση τα παντα ξεκαθαρισαν.Αλλα το trex με αξονα τι ειναι?
Θα βγει καινουριο μοντελο που αντι για ιμαντα στην ουρα θα ειναι με αξωνα οπως τα 600αρια μεγαλα αδερφια του.
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 9 Μαρ 2009, 16:08:55 από Dimitris Kriti »
|
Καταγράφηκε
|
Καποιοι λενε "οτι δεν εχει πτερυγα δεν πεταει". Λαθος, πεταει αλλα ειναι λιγααακι ποιο δυσκολο...
|
|
|
|
THEO_LEGEND
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Δευτέρα, 9 Μαρ 2009, 15:34:55 » |
|
Θα βγει καινουριο μοντελο που αντι για υμαντα στην ουρα θα ειναι με αξωνα οπως τα 600αρια μεγαλα αδερφια του.
Αυτο με τον αξονα προσφερει κατι το παραπανω στη πτηση σε σχεση με τον ιμαντα;;;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Mitsos
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Δευτέρα, 9 Μαρ 2009, 15:41:25 » |
|
THEO_LEGEND μεσα απο μια καλη αναζητηση στο forum βλεπω οτι οι περισσοτεροι τεινουν προς beam. Ε... ολο και κατι θα ξερουν!Α thnx και για την απαντηση Dimitris Kriti
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γ@ΜΩ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ!!!!
|
|
|
|
THEO_LEGEND
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Δευτέρα, 9 Μαρ 2009, 17:17:45 » |
|
THEO_LEGEND μεσα απο μια καλη αναζητηση στο forum βλεπω οτι οι περισσοτεροι τεινουν προς beam. Ε... ολο και κατι θα ξερουν!Α thnx και για την απαντηση Dimitris Kriti
Μπορει να ειναι οικονομικο ομως το θεμα, το beam πχ βγαινει στα 350 ευρω περιπου αλλα ειναι ολο αναβαθμισμενο ενω πχ στο μινι τιταν για να το αναβαθμισεις με μεταλλικα μερη θα στοιχησει αρκετα παραπανω.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Johnny
|
 |
« Απάντηση #14 στις: Δευτέρα, 9 Μαρ 2009, 18:58:10 » |
|
Θα βγει καινουριο μοντελο που αντι για υμαντα στην ουρα θα ειναι με αξωνα οπως τα 600αρια μεγαλα αδερφια του.
Αυτο με τον αξονα προσφερει κατι το παραπανω στη πτηση σε σχεση με τον ιμαντα;;; Αμα λες για τον αξονα που μεταδιδει την κινηση στην ουρα, απο οτι μου ειπε ενας μοντελιστης τον αξονα τον εχουν για μεγαλυτερη ακριβεια στις στροφες της ουρας 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Someone said that flying is only for gods But if he was here he would say that flying with a little technique is for human too
|
|
|
|