|
|
|
evan
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Κυριακή, 8 Μαρ 2009, 07:03:48 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Η ύστατη μορφή ελευθερίας είναι η σιωπή. (Γιάννης Ρίτσος)
|
|
|
|
|
|
|
|
Tsalg.
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Δευτέρα, 16 Μαρ 2009, 14:08:48 » |
|
Κανεις δεν ξερει ποιο ταιριαζει;  τουλαχιστον με ποιον κανονα πρεπει να γινει η επιλογη;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
giles 202
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Δευτέρα, 16 Μαρ 2009, 14:14:30 » |
|
Κανεις δεν ξερει ποιο ταιριαζει;  τουλαχιστον με ποιον κανονα πρεπει να γινει η επιλογη; Το μοτερ θα πρεπει να σηκωνει το βαρος του αεροπλανου. Και αναλογα ποσα αμπερ τραβαει βαζεις και το καταληλο speedcontrol.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
j0e
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Δευτέρα, 16 Μαρ 2009, 14:44:50 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Tsalg.
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Δευτέρα, 30 Μαρ 2009, 18:37:03 » |
|
Λιγο αργα αλλα σε ευχαριστω πολυ. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
"PAPPY"
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Δευτέρα, 30 Μαρ 2009, 21:12:29 » |
|
Το μοτέρ σου τρίζει και φωνάζει γιατί ενδεχομένως έχουν μετακινηθεί οι μαγνήτες από κάποια άτσαλη προσγείωση και ακουμπάνε στην βάση. Αν ξεβιδώσεις την καμπάνα και κοιτάξεις θα δείς ότι κάποιος μαγνήτης έχει φύγει από την θέση του. Αν τον σπρώξεις ξανα μέσα και βάλη λίγη CA κόλλα κατα πάσα πιθανότητα θα σταματήσει να σκούζει. Επίσης κοίταξε αν τραβώντας την καμπάνα έχεις μπόσικα. Αν ναί τότε ξεβίδωσε την εσωτερική αλενόβιδα της βάσης και σπρώξε λίγο την καμπάνα πιό μέσα για να μειωθούν τα μπόσικα!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
skopos-Komotini
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Δευτέρα, 30 Μαρ 2009, 23:48:08 » |
|
Το μοτέρ σου τρίζει και φωνάζει γιατί ενδεχομένως έχουν μετακινηθεί οι μαγνήτες από κάποια άτσαλη προσγείωση και ακουμπάνε στην βάση. Αν ξεβιδώσεις την καμπάνα και κοιτάξεις θα δείς ότι κάποιος μαγνήτης έχει φύγει από την θέση του. Αν τον σπρώξεις ξανα μέσα και βάλη λίγη CA κόλλα κατα πάσα πιθανότητα θα σταματήσει να σκούζει. Επίσης κοίταξε αν τραβώντας την καμπάνα έχεις μπόσικα. Αν ναί τότε ξεβίδωσε την εσωτερική αλενόβιδα της βάσης και σπρώξε λίγο την καμπάνα πιό μέσα για να μειωθούν τα μπόσικα!!!
https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=9570.0;all
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Iannis
Aeromodeller Full Member

Αποσυνδεδεμένος
Ηράκλειο Κρήτης
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Σάββατο, 9 Μαΐ 2009, 13:43:44 » |
|
Πρεπει να αλλαξω το καρβουνιάρικο του easy glider το οποιο ειναι ψοφιο Επισης εσπασε και η προπέλα.
Πρόταση για μοτερ speed control και πτυσσόμενη προπέλα plz
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΕΝΩΣΗ ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ (ΕΑΗΚ) Μοντελοδρόμιο : Κοψά Ανωπόλεως E-mail : eahkmail@gmail.com Website : www.eahk.grΜέλος της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας (ΕΛ.Α.Ο.)
|
|
|
|
MarD
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Σάββατο, 9 Μαΐ 2009, 14:32:47 » |
|
Πρεπει να αλλαξω το καρβουνιάρικο του easy glider το οποιο ειναι ψοφιο Επισης εσπασε και η προπέλα.
Εγώ πετάω με 400W 1250KV μοτέρ, 40Α ESC και 11x6 folding prop. Έχω πολύ καλή αυτονομία με 2200mAh 25C μπαταρία και απεριόριστη άνοδο ακόμα και στα 3/4 του γκαζιού.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.” - Igor Sikorsky http://www.coolmodels.gr
|
|
|
Iannis
Aeromodeller Full Member

Αποσυνδεδεμένος
Ηράκλειο Κρήτης
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Σάββατο, 9 Μαΐ 2009, 14:43:23 » |
|
Εγώ πετάω με 400W 1250KV μοτέρ, 40Α ESC και 11x6 folding prop. Έχω πολύ καλή αυτονομία με 2200mAh 25C μπαταρία και απεριόριστη άνοδο ακόμα και στα 3/4 του γκαζιού. Μπορεις να μου δωσεις λινκ για το set up σου και συνολικό κόστος?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΕΝΩΣΗ ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ (ΕΑΗΚ) Μοντελοδρόμιο : Κοψά Ανωπόλεως E-mail : eahkmail@gmail.com Website : www.eahk.grΜέλος της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας (ΕΛ.Α.Ο.)
|
|
|
|
MarD
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Σάββατο, 9 Μαΐ 2009, 14:50:59 » |
|
http://www.coolmodels.gr/easygliderpro-p-44.htmlΔικό μου είναι το κατάστημα. Μπορείς να δεις το setup και τις τιμές στο κάτω μέρος στα προτεινόμενα, οπότε μπορείς να δεις τα χαρακτηριστικά και λοιπά στοιχεία του εξοπλισμού ώστε να βρεις τιμές και από άλλα καταστήματα εάν θέλεις.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.” - Igor Sikorsky http://www.coolmodels.gr
|
|
|
|