Πώ , πώ Ηλία .... ευτυχώς που δέν πέταγα και γώ με τη δική μου πτέρυγα ...

BladeK , έ , καλά μήν φτάσουμε και σε αυτό το σημείο ... Κάναμε που κάναμε πλάκα μικροί ότι θα πετάμε και θα μας κυνηγάνε οι κυνηγοί , άν είναι να το κάνουμε και μείς τώρα , τρελούς θα μας πούνε ... χαχαχαχαα ...
Δυό λόγια για το Combat ...
Ξέρω ότι δέν είναι και ότι καλύτερο για κάποιους να σκέφτονται ότι θα 'μονομαχήσουν' με το μοντέλο τους και θα το καταστρέψουν ίσως . Άλλωστε τα μοντέλα τα φτιάχνουμε για να πετάνε ψηλα , να τα καμαρώνουμε και να τα Ξαναπετάμε ...
Απο την άλλη οι Αερομαχίες είναι αυτού καθ'αυτού Ανθρώπινο χαρακτηριστικό . Βλέπε μαχητικά , πολέμους κλπ ... Δέν είμαι σε καμιά περίπτωση υποστηρικτής όλων αυτών . Πάντα μάρεσε η Σπόρ αεροπορία , το ανεμόπτερο , οι ιδιοκατασκευές που φεύγουν απο πλαγιές ...
Όμως , δέχομαι να πληρώσω το τίμημα του σπασμένου Φελιζολένιου ή τέλος πάντων απλού στην κατασκευή μοντέλου , προκειμένου να έχω Ψυχική Υγεία . Δέχομαι να χαμογελάω επειδή αντιστέκομαι στον Υλισμό της εποχής και αισθάνομαι ότι είναι πιό σηματικό το χαμόγελό μου , παρά ένα servo ή ένας δέκτης ή ένα μοντελάκι παρακάτω . Γιατί στο κάτω - κάτω αυτά Ξαναφτιάχνονται ... εκείνο όμως που λείπει για Καλά είναι το χαμόγελο στο πρόσωπό μας , η πραγματική Ψυχαγωγία που μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε στις υποχρεώσεις της ζωής ακόμα και πέραν του μοντελισμού ...
Έχω ένα φίλο και πελάτη που έχει μιά τεράστια επιχείρηση στην περιοχή και τον βλέπουμε δλδ για πτήση 3-4 φορές τον χρόνο . Μου είχε πεί ότι του αρέσει αυτό το χόμπυ , ώς επί το πλείστον γιατί όταν πετάει , ξεχνάει τα πάντα γύρω του . Τα προβλήματα του , τις επιταγές , τις υποχρεώσεις !
Και εμένα αυτό μου έφτανε σάν απάντηση ...
DM