|
|
|
koumparos
|
 |
« Απάντηση #166 στις: Παρασκευή, 24 Απρ 2009, 18:03:43 » |
|
δεν έχει ο heliland
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
koumparos
|
 |
« Απάντηση #167 στις: Παρασκευή, 24 Απρ 2009, 18:07:36 » |
|
δοκίμασα να του βάλω τον ιμαντα του Belt cp ,κάνει σε μέγεθος αλλα ζεστένετε η μπούμα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
nik00ss
|
 |
« Απάντηση #168 στις: Παρασκευή, 24 Απρ 2009, 19:41:31 » |
|
Παιδες μια ερωτηση... ποιο κατα την γνωμη σας ειναι ο καλυτερος κλωνος? hdx? hk? Εχω ενα τ-ρεξ 450 ccpm και σκεφτομαι την αγορα ενος τετοιου κλωνου και μετακομιση ολων των ηλεκτρικων απο το τ-ρεξ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Dimitris Kriti
|
 |
« Απάντηση #169 στις: Παρασκευή, 24 Απρ 2009, 19:52:31 » |
|
Πουλακι μου εχεις ελικοπτερο και μας το εκρυβες;  Νικο το hdx το εχουν δυο φιλοι και σε γενικες γραμμες ειναι καλο ελικοπτερακι. Το hk δεν το εχω δει απο κοντα, και το hdx βεβαια ειναι ολο μεταλο. Βεβαια εχει αρκετη διαφορα και στην τιμη αλλα αν αναβαθμισεις το hk με μεταλικα μερη θα κατεβει σχεδον το ιδιο...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Καποιοι λενε "οτι δεν εχει πτερυγα δεν πεταει". Λαθος, πεταει αλλα ειναι λιγααακι ποιο δυσκολο...
|
|
|
|
nik00ss
|
 |
« Απάντηση #170 στις: Παρασκευή, 24 Απρ 2009, 20:02:39 » |
|
Πουλακι μου εχεις ελικοπτερο και μας το εκρυβες;  Νικο το hdx το εχουν δυο φιλοι και σε γενικες γραμμες ειναι καλο ελικοπτερακι. Το hk δεν το εχω δει απο κοντα, και το hdx βεβαια ειναι ολο μεταλο. Βεβαια εχει αρκετη διαφορα και στην τιμη αλλα αν αναβαθμισεις το hk με μεταλικα μερη θα κατεβει σχεδον το ιδιο... Αμε..τι νομιζεις,μονο εσυ 8α το παιζεις σε διπλο ταμπλο? βασικα ειπα να ασχοληθω και γω δειλα-δειλα,λιγο με τα στροφεια...πηρα λοιπον ενα μεταχειρισμενο τ-ρεξ με πιεζοηλεκτρικο γυροσκοπιο!!! g190 και το παιζω ελικοπτερας (τρομαρα μου και μενα),το εριξα 2 φορες στο nose in και ηρεμησα,και λεω να ξαναρχισω παλι αλλα με κατι πιο φτηνο...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
fanis
|
 |
« Απάντηση #171 στις: Παρασκευή, 24 Απρ 2009, 22:59:27 » |
|
το hdx παρε ειναι καλυτερο απο το hk ,το δευτερο ειναι καλουπι απο το πρωτο t-rex 450 και δεν ειναι τοσο προχωρημενο οσο τα αλλα ....πετανε και τα δυο παντος .
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
megane
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #172 στις: Τρίτη, 28 Απρ 2009, 01:05:44 » |
|
Παιδια αφου πηρα ολα τα ηλεκτρικα απο το king 2 μου εστεισα και εγω το hk450. Αυτο που δεν μου εκατσε καλα ειναι οτι το brushless motor 3900 kva της esky δεν φτανει το γραναζι του να ποιασει ολο το γραναζι της κεφαλης.Πρεπει να βαλω ενα μακρη γραναζι ή θελει αλλαγη ολο το μοτερ.Το μοτερ ειναι καινουργιο και εχει λειτουργησει 10 λεπτα.Και κατι αλλο οταν απο περιεργια εδωσα λιγο να γυρισει το μοτερ αυτο γυριζε με το γραναζι αλλα δεν γυριζαν οι ελικες και απο οτι καταλαβα γυρναει αναποδα και οχι απο την μερια που θελει για να κομπλαρει ωστε να γυρισουν οι ελικες.Υπαρχουν αριστεροστροφα και δεξιοστροφα μοτερ?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
papabill
|
 |
« Απάντηση #173 στις: Τρίτη, 28 Απρ 2009, 01:11:20 » |
|
Αλλαξε μεταξυ τους τα δυο απο τα τρια καλωδια του μοτερ και θα αλλαξει φορα στρεψης ! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Το ελικόπτερο ή το ραφι θα στολίσει ή στο χωράφι θα σκορπίσει...
|
|
|
megane
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #174 στις: Τρίτη, 28 Απρ 2009, 07:54:49 » |
|
Αλλαξε μεταξυ τους τα δυο απο τα τρια καλωδια του μοτερ και θα αλλαξει φορα στρεψης !  Ωραια αυτο λογικο μου ακουγεται και το ειχα σκευτει απλα ειπα να ρωτησω πρωτα.  Οσο για το γραναζι μπορω να βαλω ενα πιο μακρη ωστε να ποιανει ολο το γραναζι του ελικοπτερο ή δεν θα γινει δουλεια?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
koumparos
|
 |
« Απάντηση #175 στις: Τρίτη, 28 Απρ 2009, 08:02:04 » |
|
Εγώ έχω σικώσει το γρανάζι του moter και μισοπιάνει το γρανάζι του ε/π.Δουλεύει μια χαρά χωρίς βέβαια να είναι και η καλύτερη λύση
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
sakis_Raptor
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
RAPTOR 50 TITAN,
|
 |
« Απάντηση #176 στις: Τρίτη, 28 Απρ 2009, 14:51:00 » |
|
Aυτο ειναι ενα βιντεάκι για οποιον θέλει να φτίαξει το γραναζάκι το οποιο εχουμε αναφερει οτι έχει πρόβλημα.....ειναι πολύ απλο ελπιζω να ειναι και ανθεκτικό θα το δοκιμασω και εγώ και θα σας πω.Αν καποιος εχει αντιθετη αποψη να μας την πει για να μην μπουμε αδικα σε αυτη την διαδικασια http://www.youtube.com/watch?v=HJtdtneDCSU&feature=channel_page
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
MarD
|
 |
« Απάντηση #177 στις: Τρίτη, 28 Απρ 2009, 15:09:51 » |
|
threadlock σε πλαστικό;;; Δεν το συνιστώ γιατί η threadlock με το καιρό θα φθείρει το πλαστικό μέρος. Απλά αντικαταστήστε με το αντίστοιχο part της align ή copterx.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.” - Igor Sikorsky http://www.coolmodels.gr
|
|
|
|
koumparos
|
 |
« Απάντηση #178 στις: Τρίτη, 28 Απρ 2009, 18:28:29 » |
|
Αλλαξα το Moter μου και απο το μαμα e-sky και 11Τ γρανάζι του έβαλα το turnigy E500 με 13Τ γρανάζι.Πολύ καλύτερο στον αέρα αλλά έχασα τουλάχιστον 2 λεπτά πτήσης.Από εκεί που είχα με χοβεράκι και μικροποριούλες 8 λεπτά τώρα με αυτό το μοτέρ έχω cut off στα 6 λεπτα.Μπαταρία 2200 20C.Λογικό?  ?Θα βοηθήσει αν αλλάξω γρανάζι σε 11Τ ή 12Τ???
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Γκούσκος Διονύσιος
|
 |
« Απάντηση #179 στις: Τρίτη, 28 Απρ 2009, 18:35:18 » |
|
Αλλαξα το Moter μου και απο το μαμα e-sky και 11Τ γρανάζι του έβαλα το turnigy E500 με 13Τ γρανάζι.Πολύ καλύτερο στον αέρα αλλά έχασα τουλάχιστον 2 λεπτά πτήσης.Από εκεί που είχα με χοβεράκι και μικροποριούλες 8 λεπτά τώρα με αυτό το μοτέρ έχω cut off στα 6 λεπτα.Μπαταρία 2200 20C.Λογικό?  ?Θα βοηθήσει αν αλλάξω γρανάζι σε 11Τ ή 12Τ??? με το ιδιο σεταπ του ξαδερφου μου που του τα εστεισα εγω πεταει 11 λεπτα.... κατι παιζει..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|