να παρω ενα μικρο 3d ελικοπτερο για χρηση κυριως σπιτι.αυτο που μου χαμογελαει ειναι το ελικοπτερο που εχετε ολοι εδω,
Αυτό το κακό ελάττωμα φίλε omar tarif, πρέπει να το κόψεις......

Και στο λέω αυτό, γιατί και εμένα ότι μου χαμογελάει.....ξαφνικά το βλέπω στο σπίτι. Τώρα πως εξηγείται δεν ξέρω.

Κάποιος μάλλον διαβάζει την σκέψη μου....αλλά ποιός....

Λοιπον μια και είμαι ένας ευτυχισμένος κάτοχος του μπρελόκ τ-ρεχ 250,
πρέπει να σου πώ χονδρικά ότι είπαν και τα παιδιά πιό πάνω. Καλό το ελικοπτεράκι και σταθερό, αλλά μέχρι ένα σημείο.
Δέν συγχωρεί απότομες κινήσεις, και βεβαίως δεν μαζεύεται με τίποτα άν φύγει σε μικρό χώρο.
Ισως με βοηθητικά πέδιλα, και ήπιο setup, μπορέσεις να κάνεις κάτι. Αλλά μάλλον θα απογοητευτείς γρήγορα, γιατί θέλει
αρκετή υπομονή να το πετάξεις σωστά. Δηλαδή με απλά λόγια....θα αργήσεις να το χαρείς στόν αέρα.
Το σίγουρο είναι, ότι απο κάτι άλλες αηδίες που κυκλοφορούν, όπως το honey bee cp2, είναι μακράν ανώτερο.
Τώρα άν θές κάτι μόνο για in door, και για μετά lama εποχή, δες και
εδω.
Επίσης πρέπει να σου πώ, ότι για τήν διάμετρο ρότορα 71cm που αναφέρεις για τα 450άρια δεν ισχύει.
Πρέπει να υπολογίσεις επιπλέον 2 μέτρα το λιγότερο που θέλεις για ασφαλή αιώρηση απο το ελικόπτερο + τουλάχιστον απο ενάμισυ μέτρο που θέλεις ελεύθερο απο κάθε μεριά του ελικοπτέρου, γιατί το ελικόπτερο δεν σηκώνεται κατακόρυφα
κατά περίεργο τρόπο, βάλε με το νού σου....πόσο τελικά, είναι η διάμετρος του ρότορα.