Καλημερα παιδια πριν απο μερικες μερεσ σας εγραξα στο forum οτι ειμαι νεος και εχω προβλημα με το belt ενας καλος φιλο μου ειπε να παω σε καποιον ο οποιος ξερει για να μοθ το ρυθμηση.Εχθες το απογευμα πηρα το αυτοκηνιτο και πηγα Ηρακλειο σε ενα μαγαζι ποθ ασχολητε ο τυπος εκει μου απαντησε οτι το belt δεν πεταει ειναι ελατοματικο και απλα να το βαλω διακοσμητικο και μου ειπαι να παρω αλλο αν ειναι δινατον εχςω ακουσει τοσο καλα λογια για το belt .Ειναι αληθεια ? να το βαλω στα σκουπιδια αν οχι μπωρειτε να με μου πειτε πωσ να το ρυθμησω αλλοσ να σταματησω να ασχολουμε με αυτο το hobby?
ενα μεγαλο ευχαριστω σε οσους εχουν τη διαθεση να ασχοληθουν με το θεμα μου
ο τυπος μου πρωτεινε να αγορασω ενα lama
απο αυτα εγω τουλαχιστον καταλαβαινω οτι ενας αρχαριος πειγε σε ενα καταστημα αγκαλια με ενα belt και ο καταστηματαρχης αν και
υπερβολικος (στους τροπους τουλαχιστον) ,του ειπε οτι δεν θα μαθει με αυτο το ελικοπτερο και του προτεινε να αγωρασει ενα lama που ειναι full εκπαιδευτικο και το must για εναν αρχαριο....
τωρα οποιος γραφει απαντησεις του τυπου
Ελεος!!! το λαμα ειναι ενα τελειως απλο ελικοπτερο 4καναλο και σε καμια περιπτωση δεν φτανει το belt γιατι αυτο ειναι παιχνιδι ενω το belt ειναι εντελως διαφορετικο....
μου δεινουν την εντοιπωση οτι ή δεν εχει παρακολουθησει το θεμα απο την αρχη ή οτι ανηκει στην κατηγορια που εθηξε ο stranger εδω...
μην ακους χαζα απο κανγκουρο-ελικοπτεράδες
εκφραζω απλα τις σκεψεις του καθενα αναγνωστη , διαβαζοντας αυτα που εχουν ειπωθει (για αυτο και οι παραθεσεις)
φιλικα χωρις να αναφαιρωμαι εκ του προσσωπικου και χωρις καμια διαθεση για προσσωπικη αντιπαραθεση.
(αλλωστε απάτησα στον φιλο alfisti στο πιο πανω μηνυμα μου)