Τάκη αυτό είναι το δεύτερο δέμα που κόντεψε να χαθεί!!!
Το πρόλαβα πραγματικά στο φορτηγό που ήταν έτοιμο να ξεκινήσει για την Γερμανία!
Το δέμα στάλθηκε κανονικά από τους Γερμανούς με GLS και ήταν στην Αθήνα σε 2 μέρες!
Από εκεί ήρθε θεσ/νίκη και μετά

. ...Μετά έγινε το έλα να δεις

Το δέμα αφού έμεινε Θεσ/νίκη για μερικές μέρες, ξαναγύρισε Αθήνα και φορτώθηκε για επιστροφή στην Γερμανία, διότι υποτίθεται είχε λάθος διεύθυνση. Για να τα βρω όλα αυτά, επικοινώνησα με το Γερμανικό κατάστημα, μου δώσαν τον γερμανικό αριθμό αποστολής, μπήκα στο trace and tracking της GLS, είδα ότι το δέμα είναι στην Ελλάδα, πήγα στα ΕΛΤΑ μήπως το βρω, έψαξα στις courier και τελικά κατέληξα με την βοήθεια του Εvan και ψάχνωντας δεξιά -αριστερά στην ωραία μας ACS. H οποία είχε το δέμα από 28/5 και εγώ ακόμα δεν το έχω πάρει.(Θα μου το φέρουν σήμερα). Ο λόγος που δεν το πήρα είναι όπως μου είπαν ότι "δεν σας βρήκαμε"

. Μένω σε κεντρικό δρόμο, με το νούμερο στο γραμματοκιβώτιο μου και φυσικά το ονοματεπώνυμό μου

.!
Παρόλα αυτά δεν με βρήκανε, και φυσικά δεν πήρα ποτέ και κανένα ειδοποιητήριο!
Το δέμα το πρόλαβα κυριολεκτικά στο παρά ένα. Και όλη αυτή η προσπάθεια έγινε από Παρασκευή μεσημέρι, Σάββατο και Δευτέρα πρωί.
Χρήστο όσον αφορά το αεροπλάνο, δυστυχώς μέχρι σήμερα, δεν έχει βρεθεί τίποτα. Μπορεί και να μην το έστειλε ποτέ ο Γερμανός. Δεν μπορώ να τον βρω πια. Πάντως μου είχε πει ακριβώς και αυτός την ίδια ιστορία. Ότι δηλαδή το είχε στείλει, έμεινε στην Ελλάδα και ξαναγύρισε πίσω με "λάθος διεύθυνση".

. Το γεγονός είναι ότι κίνησα την ανάλογη διαδικασία μέσω PAYPAL και ebay και αύριο είναι να βγει θετική απόφαση για την αποζημίωση μου γιατί ο Γερμανός ebayer δεν απάντησε στα Mails του ebay και Paypal.
Για να δούμε....
Χαιρετισμούς,
Γιώργος