gekil888
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« στις: Παρασκευή, 6 Φεβ 2009, 18:10:13 » |
|
Εμδιαφερομαι για την αγορα της συγκεκριμενης Τ/Σ. Γνωριζει κανεις η' εχει υποψιν του κανεις κανα καλο-φθηνο eshop για την αγορα της απο εξωτερικο?
Ευχαριστω
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Παρασκευή, 6 Φεβ 2009, 18:37:44 » |
|
exeis pm... (μην το ξεφτιλιζουμε κιολας )  : 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GeoAstrix
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Σάββατο, 7 Φεβ 2009, 22:42:34 » |
|
Να μη ξεφτιλίσουμε τι;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
gekil888
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Σάββατο, 7 Φεβ 2009, 22:44:41 » |
|
Ευχαριστω φιλε mastroras. Ηδη μπηκα στην διαδικασια αναζητησης 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Dimhack
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Σάββατο, 7 Φεβ 2009, 22:50:27 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
guest3257
Επισκέπτη
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Δευτέρα, 30 Μαρ 2009, 14:51:40 » |
|
Skylinesmodels.co.uk έχει πακέτο DX7 σκέτη μαζί με Phoenix SIM αν σε ενδιαφέρει. Βγαίνει γύρω στα 260 Euro. Σκέτη την DX7 την έχει γύρω στα 215.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Δευτέρα, 30 Μαρ 2009, 16:21:57 » |
|
Skylinesmodels.co.uk έχει πακέτο DX7 σκέτη μαζί με Phoenix SIM αν σε ενδιαφέρει. Βγαίνει γύρω στα 260 Euro. Σκέτη την DX7 την έχει γύρω στα 215.
σου αγοραζω εγω τον phoenix..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Markosz
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Δευτέρα, 30 Μαρ 2009, 16:29:13 » |
|
Φίλε Skritikos όταν λες ''σκέτη'' εννοείς χωρίς δέκτη; Εγώ πάντως σήμερα θα πάω να πάρω την δικιά μου, από τοπικό μαγαζί και μου βγήκε στα 350 € και είναι το πακέτο με τον δέκτη και τα 4 digital servo μέσα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας
|
|
|
|
guest3257
Επισκέπτη
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Δευτέρα, 30 Μαρ 2009, 19:56:18 » |
|
σου αγοραζω εγω τον phoenix..! Τον θέλω για μένα Πιστεύω πως το Lama V3 δεν είναι αρκετό από μόνο του, οπότε θα πάω και φροντιστήριο για χάρη του Mini Titan 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
guest3257
Επισκέπτη
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Δευτέρα, 30 Μαρ 2009, 20:06:07 » |
|
Φίλε Skritikos όταν λες ''σκέτη'' εννοείς χωρίς δέκτη; Εγώ πάντως σήμερα θα πάω να πάρω την δικιά μου, από τοπικό μαγαζί και μου βγήκε στα 350 € και είναι το πακέτο με τον δέκτη και τα 4 digital servo μέσα.
Ο δέκτης(6100Ε) αλλά και τα servo που θέλω δεν υπάρχουν σε κανένα bundle. Οπότε σκέτο Tx ήταν η μόνη λύση. Σε τι μοντέλο θα εγκαταστήσεις το kit; Από όσα έμαθα εδώ αλλά και αρκετά που διάβασα μόνος μου, θα ήταν φρόνιμο να βάλεις εξωτερικό BEC για την ξεχωριστή τροφοδοσία του δέκτη από το μοτερ.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
MichalisN
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Δευτέρα, 30 Μαρ 2009, 22:42:06 » |
|
Με ενδιαφέρει και εμένα αυτή η DX7  και θα ήθελα να μπορούσε κάποιος να μου δώσει κάνα σάιτ εσωτερικού αν θέλετε στείλτε μου pm 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
guest3257
Επισκέπτη
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Δευτέρα, 30 Μαρ 2009, 23:39:43 » |
|
Με ενδιαφέρει και εμένα αυτή η DX7  και θα ήθελα να μπορούσε κάποιος να μου δώσει κάνα σάιτ εσωτερικού αν θέλετε στείλτε μου pm  Ε σωτερικού και τέτοιες τιμές δεν..... Οι Άγγλοι είναι φίλοι μας και η ισοτιμία είναι ότι καλύτερο αυτή την περίοδο.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Markosz
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Τρίτη, 31 Μαρ 2009, 01:23:09 » |
|
Ο δέκτης(6100Ε) αλλά και τα servo που θέλω δεν υπάρχουν σε κανένα bundle. Οπότε σκέτο Tx ήταν η μόνη λύση. Σε τι μοντέλο θα εγκαταστήσεις το kit; Από όσα έμαθα εδώ αλλά και αρκετά που διάβασα μόνος μου, θα ήταν φρόνιμο να βάλεις εξωτερικό BEC για την ξεχωριστή τροφοδοσία του δέκτη από το μοτερ. Το όλο συνολάκι λέω να το κουμπώσω στο Su-29 το 50αρι της SebArt.Την ερώτηση για το τι κάνει το BEC την έχω κάνει αλλά δεν έχω πάρει καμία απάντηση ως τώρα. Το Speed Control (X70 SBec-Pro controller) που έρχεται με το Sukhoi έχει BEC αλλά ακόμα και να μην δουλεύει σωστά δεν νομίζω να μπορώ να πετάω με τις LiPo στα 4Volt. (έτσι και αλλιώς στα 3 Volt βγένουν off). Μήπως μπορείς να μου δώσεις τα Link γι' αυτά που έχεις διαβάσει;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας
|
|
|
|