Παιδες, ο μικρουλης αποψε πεταξε!!!
Ακουστε λοιπον την ιστορια:
Πηγαινω το απογευμα με το φιλο μου το Γιαννη που εινα παλιουρας να το πεταξουμε. Επιδη δεν υπαρχει χωρος παμε σε ενα χωραφι που ειχα βρει
στο βουνο. Ειναι μια πεζουλα αρκετα μεγαλη, το βουνο απο τη μια μερια βαθυς γρεμος απο την αλλη.
Ιδανικο μερος, αλλα για... ανεμοπτερα!!!

Το σηκωνει αυτος πρωτη φορα και με το που ανεβενει λιγακι να πηγαινει σαν μπαλαρινα απο τα ρευματα!
Μετα απο πεντεξι προσεγισεις καταφερνει να το κατεβασει με τα χιλια ζορια. Λεω εγω ασε δεν θα κανω προσπαθια σημερα, ασε να κανω λιγο τροχοδρομηση
να συνιθησω. Ελα ομως που δεν αντεξα και το σηκωσα.

Υποψιν οτι δεν εχω ξαναπεταξει αεροπλανο!!!

Το αεροπλανακι το πηγαιναν τα ρευματα λες και ηταν ενα κοματακι φελιζολ!!!
Το κανω καμποσες βολτες και κανω αποποιρα για προσεγκιση. Που να κατεβει το ατιμο! Να εχω κοψει τελιως κινητηρα, να εωριται σαν ελικοπτερο
και να μην κατεβενει με τιποτα! Στην τριτη προσπαθεια ενω εχω καταφερει και το εχω χαμηλα σχεδον σταματημενο, στολαρει σκαει κατω με το σπιν!
Δεν επαθε τιποτα! Το ξαναβαζω μπρος και βουρ παλι πανω. Παλευα κανενα τεταρτο, εκανα καμια εικοσαρια προσεγισεις επουδενη να κατεβει.
Στην τελευταια προσπαθεια περνω κλειστα την στροφη με πολυ ραντερ αλλα ελικοπτερο και κανω το λαθος να εχω κοψει τελιως το μοτερ.
Μπαινει ο μικρος σε στολ δεμονισμενο, φουλαρω γκαζι αλλα δεν γινεται τιποτα. Σκαει λοιπον κατω στη μερια του γκρεμου και οταν ακουσα το γντουπ
λεω στο φιλο μου σακουλα φεραμε; Παω να το μαζεψω και τι βλεπω; Μια σπασμενη προπελα και ενα δοκαρακι στο πλα'ι' της καμπινας κατω απο το φτερο
σπασμενο. Το φτερο αθικτο!!!

Ουτε ενα σχισηματακι πουθενα!!! Α, εκοψε και μιαβιδα στην εξατμιση.
Ομολογω οτι η "παρθενια" μου στα αεροπλανα ηταν απολαυστικοτατη.
Τα συμπερασματα τωρα: Οσοι πετατε μονο αεροπλανα παρτε ενα ελικοπτερακι

Για μια απολη βολτα, βαθμος δυσκολιας στο αεροπλανο ενα, στο ελικοπτερο δεκα!!!
Συγνωμη βρε παιδια αλλα ποιο πολυ συνγκινηση πηρα στην κατασκευη παρα στην πτηση!

Ολο το σασπενς ηταν στην προσπαθεια για προσγιωση χωρις ομως το παραμικρο απο το αγχος που ειχα στα ξεκινηματα μου με το ελικοπτερο.
Αυτα απο την πρωτη πτηση ενως τεκμιριομενα πλεον ελικοπτερα!
vtr, ειμαστε παλι φιλοι!!!