|
Draminos
|
 |
« στις: Δευτέρα, 2 Φεβ 2009, 16:37:24 » |
|
Μιας και λύθηκε το πρόβλημα με το governor και σας ευχάριστο πολύ, μήπως μπορείτε να μου πείτε τι servo τις jr να βάλω στο vibe 90 γιατί είναι το πρώτο ccpm heli που έχω..? Kαι κάνα καλο μαγαζί, με καλές τιμές αν αναφερατε δε θα με χάλαγε καθόλου... Ευχάριστω
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Δευτέρα, 2 Φεβ 2009, 17:08:38 » |
|
γιατι δεν βαζεις τι αλιγν που ειναι γρηγορα και μεχρι στιγμης απροβλιματιστα? και θα σου μεινουν και χρηματα στο χερι... αν θες Jr θα επενδυσεις αρκετα..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
misterHATORI
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Δευτέρα, 2 Φεβ 2009, 18:25:25 » |
|
Μιας και λύθηκε το πρόβλημα με το governor και σας ευχάριστο πολύ, μήπως μπορείτε να μου πείτε τι servo τις jr να βάλω στο vibe 90 γιατί είναι το πρώτο ccpm heli που έχω..? Kαι κάνα καλο μαγαζί, με καλές τιμές αν αναφερατε δε θα με χάλαγε καθόλου... Ευχάριστω
gia sou file dramine kate me 3 lisis exeis 1 fthini k 2 pio akribes k i 3 ine poli kales.i fthni ine align 610, k i akribes ine jr 8717 k futaba bls451.ek piras sou leo,logo pou exo k ta align sto 700 k ta bls sto 600 ime poli efxaristimenos k apo ta 2.ine thema tsepis i epilogi filika mister HATORI
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"FLY OR DIE!"
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Δευτέρα, 2 Φεβ 2009, 19:02:44 » |
|
logo pou exo k ta align sto 700
Μιλάς για τα DS 610..... Για πές και εσύ...... είσαι ευχαριστημένος απο αυτά. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Draminos
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Δευτέρα, 2 Φεβ 2009, 19:49:18 » |
|
ναι όμως όσο αφορά τα align έχω ακούσει διαφορα σχόλια και όχι τόσο ευχάριστα..είναι σχετικα καινούρια εταιρία και δεν την πολύ εμπιστεύομαι. Και πέρα από αυτά όμως μπορούν να λειτουργήσουν με jr δεκτη αυτά και της futaba. Κάτι ακόμα σε όλο το heli τα ίδια servo θα φοράω η θα βάλω αλλα στο swashplate και αλλα στο throtlle.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
misterHATORI
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Δευτέρα, 2 Φεβ 2009, 20:56:45 » |
|
logo pou exo k ta align sto 700
Μιλάς για τα DS 610..... Για πές και εσύ...... είσαι ευχαριστημένος απο αυτά.  γιάννη για σου ρε φιλε ne λοιπόν είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα 610 πολύ άμεσα k από ταχύτητα gmt όπως k με τα bls στο 600 απλά έχουν τι ντίπι τιμή.άλλωστε φιλε "δραμινε" μέχρι να φτάσεις να το κανεις τούμπες....................κατάλαβες τι εννοώ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"FLY OR DIE!"
|
|
|
|
misterHATORI
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Δευτέρα, 2 Φεβ 2009, 20:58:48 » |
|
ναι όμως όσο αφορά τα align έχω ακούσει διαφορα σχόλια και όχι τόσο ευχάριστα..είναι σχετικα καινούρια εταιρία και δεν την πολύ εμπιστεύομαι. Και πέρα από αυτά όμως μπορούν να λειτουργήσουν με jr δεκτη αυτά και της futaba. Κάτι ακόμα σε όλο το heli τα ίδια servo θα φοράω η θα βάλω αλλα στο swashplate και αλλα στο throtlle.
να βάλεις σε όλα το ίδια,μονο στο γκάζι βάλε κάτι κατώτερο.ok?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"FLY OR DIE!"
|
|
|
|
manosm1
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Δευτέρα, 2 Φεβ 2009, 21:03:22 » |
|
Φίλε mastoras τo 70 το κάνω 50 ! (γιατί δεν μπορώ να σου στείλω μήνυμα!). Συγχωρέστε με οι υπόλοιποι που βγαίνω εκτός θέματος. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Οι σοφοί άνθρωποι μιλούν επειδή έχουν κάτι να πουν. Οι ανόητοι άνθρωποι μιλούν επειδή πρέπει να πουν κάτι» .
Πλάτωνας
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Δευτέρα, 2 Φεβ 2009, 21:07:23 » |
|
γιάννη για σου ρε φιλε ne λοιπόν είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα 610
Ο.κ 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
akritas
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Δευτέρα, 2 Φεβ 2009, 21:32:45 » |
|
το vibe90 είναι ένα σοβαρό και ακριβό ελικόπτερο , και μόνο καλά ηλεκτρικά βάζουμε επάνω..
εξάλλου μια φορά τα βάζεις και δεν ασχολείσαι ξανά.....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
AVANT aurora
|
|
|
|
misterHATORI
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Δευτέρα, 2 Φεβ 2009, 21:39:58 » |
|
τι θες να πεις ακρίτας ότι εμείς οι υπόλοιποι που δεν πετάμε vibe 90 είμαστε.......................
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"FLY OR DIE!"
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Δευτέρα, 2 Φεβ 2009, 21:40:31 » |
|
Εγώ για το δικό μου ρώτησα, που είναι φτηνιάρικο....... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Dimitris Kriti
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Δευτέρα, 2 Φεβ 2009, 21:55:12 » |
|
Εγώ για το δικό μου ρώτησα, που είναι φτηνιάρικο.......  Και 'συ βρε παιδι μου, ολο σκουπιδια πας και μαζευεις... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Καποιοι λενε "οτι δεν εχει πτερυγα δεν πεταει". Λαθος, πεταει αλλα ειναι λιγααακι ποιο δυσκολο...
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Δευτέρα, 2 Φεβ 2009, 22:06:41 » |
|
Καταραμένη φτώχεια..... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #14 στις: Δευτέρα, 2 Φεβ 2009, 22:25:41 » |
|
τι θες να πεις ακρίτας ότι εμείς οι υπόλοιποι που δεν πετάμε vibe 90 είμαστε.......................
τι σου λεει βασιλη? πολυ χαλαρα το πηρες παντως... Αφου θες να πληρωσεις αρκετα βαλε 8717 παντως ο δημητρης ο βασιλης και εγω εχουμε τα Αlign και ειμαστε ευχαριστημενοι...και επισης εχουμε ακουσει μονο θετικα λογια...!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|