|
Apostolos
|
 |
« Απάντηση #15 στις: Σάββατο, 7 Φεβ 2009, 00:20:41 » |
|
Ελπίζω να δέχεστε κόσμο και από Χανιά.....?  Ε? 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #16 στις: Σάββατο, 7 Φεβ 2009, 00:24:53 » |
|
αν καταλαβα καλα οποιος θελει να πεταξει μοντελο οτιδηποτε και αν ειναι αυτο θα πρεπει πρωτα ν αδηλωσει συχνοτητα με PM σωστα???
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
esport
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #17 στις: Σάββατο, 7 Φεβ 2009, 00:38:55 » |
|
Απόστολε σε περιμένουμε  Ηλία, καλά κατάλαβες. Για να συμετάσχεις στην επίδειξη χρειαζόμαστε κάποια στοιχεία του μοντέλου σου για την εκφωνησή του την ώρα της πτήσης και οποσδήποτε τη συχνότητα για να φτιαχτεί η σειρά πτήσεως. Επίσης χρειαζόμαστε κάποια στοιχεία επικοινωνίας όπως το τηλεφωνό σου. Καλό είναι όλα αυτά να τα έχουμε με PM. Αν όμως θέλεις να πετάξεις σε ελεύθερο χρόνο, χρειάζεται μόνο η συχνοτητά σου που θα την δηλώσεις εκείνη τη στιγμή.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
fly rabbit
Aeromodeller Full Member

Αποσυνδεδεμένος
http://www.youtube.com/watch?v=3G1PFLuTrgM&fe
|
 |
« Απάντηση #18 στις: Σάββατο, 7 Φεβ 2009, 19:34:28 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΤΑΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
|
|
|
|
Apostolos
|
 |
« Απάντηση #19 στις: Σάββατο, 7 Φεβ 2009, 20:41:10 » |
|
Γιατρεεεεεεε!!!! Έχω κινήσει γη και ουρανό για να είμαι από το Σάββατο εκεί λόγο του ότι θα λείπω εξωτερικό. Το κακό είναι ότι δεν προλαβαίνω να έχω έτυμο και το δικό μου το Jetακι.........  Κύριοι θα τα πούμε από κοντά! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
fly rabbit
Aeromodeller Full Member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #20 στις: Δευτέρα, 9 Φεβ 2009, 16:57:37 » |
|
Γιατρεεεεεεε!!!! Έχω κινήσει γη και ουρανό για να είμαι από το Σάββατο εκεί λόγο του ότι θα λείπω εξωτερικό. Το κακό είναι ότι δεν προλαβαίνω να έχω έτυμο και το δικό μου το Jetακι.........  Κύριοι θα τα πούμε από κοντά!  Απόστολε εμείς την προπόνηση για την αερομοντελιστική επίδειξη την έχουμε αρχίσει ήδη.  Φωτό από τα δύο τελευταία Σαββατοκύριακα.  Ο Γιατρός (πάντα με την συνοδεία του αναισθησιολόγου)
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΤΑΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
|
|
|
|
heli-division
|
 |
« Απάντηση #21 στις: Δευτέρα, 9 Φεβ 2009, 17:31:46 » |
|
πάλι θα λειψο και φέτος από την πίτα όλα τα καλά τσιμπούσια χάνω να περάσετε καλά φίλοι μου απόστολε θέλω ένα χάος αφιερωμένο για μένα γιατί δεν έχω κάνει ακόμα φοβάμαι 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
synergy n9 9452 os 91gy 611 pump spektrum radix fromeco arizona style 90/os-max.91/gy 611/spektrum,dx7,full metal & carbon extreme 50 9451 spartan 760 radix os 50 hyper sx rjx mufler
|
|
|
fly rabbit
Aeromodeller Full Member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #22 στις: Τετάρτη, 11 Φεβ 2009, 17:18:04 » |
|
Αντώνη καλησπέρα.
Θα ήθελα μία πληρέστερη ενημέρωση για τα ΡΜ που γράφεις.
Ευχαριστώ.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΤΑΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
|
|
|
esport
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #23 στις: Παρασκευή, 13 Φεβ 2009, 21:30:20 » |
|
Και άλλη photo.
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
fly rabbit
Aeromodeller Full Member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #25 στις: Δευτέρα, 16 Φεβ 2009, 18:24:26 » |
|
Από ότι ψιθυρίζεται το λογότυπο της RED BULL θα κυριαρχεί παντού.
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΤΑΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
|
|
|
|
Spak73
|
 |
« Απάντηση #26 στις: Δευτέρα, 16 Φεβ 2009, 23:10:14 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
DUKE
|
 |
« Απάντηση #27 στις: Δευτέρα, 16 Φεβ 2009, 23:57:39 » |
|
μπορει να μου δωσει καποιος φιλος συντεταγμενες για το μοντελοδρομιο του πετρου ντουνη ?? Και αν ειναι ευκολο south & west για να βαλω στο gps οχι αυτες North 038.01.413 East 023.18.203 γιατι το gps που εχω εχει μονο νοτο και δυτικα Ευχαριστω
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Η μόνη διαφορά μεταξύ της ηλιθιότητας και της ιδιοφυΐας είναι ότι η ιδιοφυΐα έχει και τα όριά της
|
|
|
|
γιαννης κουσουρλης
|
 |
« Απάντηση #28 στις: Τρίτη, 17 Φεβ 2009, 10:21:32 » |
|
δηλαδη με το ζορι εσυ θελεις να πας στο νοτιο ημισφαιριο και καπου στην νοτια αμερικη 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
G.Hiotis
|
 |
« Απάντηση #29 στις: Τρίτη, 17 Φεβ 2009, 11:03:09 » |
|
DUKE αν μιλας για την κυριακη μπορουμε να κλεισουμε ενα ραντεβου στην εξοδο της εθνικης και να ακολουθησεις, αν και ειναι πολυ ευκολο να βρεις το μοντελοδρομιο για πιο πολλες οδηγιες , εχεις το τηλ μου σε Pm
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|