|
misterHATORI
|
 |
« Απάντηση #45 στις: Πέμπτη, 29 Ιαν 2009, 22:18:40 » |
|
hatori..... απο στρωσιμο εισαι? γενικα ομως καιει πολυ το 90αρι γαμωτο....... δεν συμφαιρει.....
γουσκονε" τι εννοείς ότι από στρώσιμο είμαι?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"FLY OR DIE!"
|
|
|
|
misterHATORI
|
 |
« Απάντηση #46 στις: Πέμπτη, 29 Ιαν 2009, 22:22:57 » |
|
.. γενικα ομως καιει πολυ το 90αρι γαμωτο....... δεν συμφαιρει.....
τα πράγματα δεν είναι και τόσο τραγικά.... σίγουρα όμως καίει.... άλλωστε ...,τα γούστα πληρώνονται....  παίδες να σας πω αυτό.επειδή έχω βάλει αντιστροφη μέτρηση το 10 λεπτών στη τηλεκατεύθυνση πετάω ακριβώς 10 λεπτά k με τα 2 μονο που με το 50 ari θα κάνω 10 "τεποζιτα" k με το 90ari κάνω 7.5 περίπου όλα αυτά αλλα πιστέψτε με αξίζει παρα πολύ.ευχάριστο δεν εινια μονο τα χρηματα αλλα ενταξει αλλο να πετας 8 λεπτα και αλλο 12.. βεβαια θα μου πεις αλλη ευχαριστηση αλλα ενταξει... δεν ξερω..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"FLY OR DIE!"
|
|
|
|
Γκούσκος Διονύσιος
|
 |
« Απάντηση #47 στις: Πέμπτη, 29 Ιαν 2009, 22:25:39 » |
|
hatori δεν εχει ανοιξει το μοτερ ακομα? ειναι μετα απο στροσιμο? καινουριο??
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
misterHATORI
|
 |
« Απάντηση #48 στις: Πέμπτη, 29 Ιαν 2009, 22:29:54 » |
|
hatori δεν εχει ανοιξει το μοτερ ακομα? ειναι μετα απο στροσιμο? καινουριο??
ne μεν ένα γαλόνι έχει κάψει 4 "τεποζιτα" hover με 2 στροφές άνοιγμα όπως λέει το manual k τα αλλα 4 κλείνοντας σιγά σιγά πρώτα τι μεσαία k σιγά σιγά μετά τι ψιλές.βλέπεις έχει 3 βελόνες
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"FLY OR DIE!"
|
|
|
|
|
|
misterHATORI
|
 |
« Απάντηση #50 στις: Πέμπτη, 29 Ιαν 2009, 22:38:15 » |
|
άστα για κλάματα σου λέω  .αλλα πιστεύω όταν άνοιξη  ο καιρός θα την κάνω κατά εκεί να γίνει μάχη 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"FLY OR DIE!"
|
|
|
|
Γκούσκος Διονύσιος
|
 |
« Απάντηση #51 στις: Πέμπτη, 29 Ιαν 2009, 22:41:29 » |
|
θα οργανωσω με το φιλαρακι μου που εχει το μαγαζι να κανουμε ενα event. θα κανω τοτε ενα θεμα στο φορουμ και θα ειναι ολοι καλεσμενοι να κανουν τις διακοπες τους μαζι με γυναικες , παιδια , γκομενες , , γκομενους και μοντελα ! δεσμευομαι! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
misterHATORI
|
 |
« Απάντηση #52 στις: Πέμπτη, 29 Ιαν 2009, 23:15:19 » |
|
θα οργανωσω με το φιλαρακι μου που εχει το μαγαζι να κανουμε ενα event. θα κανω τοτε ενα θεμα στο φορουμ και θα ειναι ολοι καλεσμενοι να κανουν τις διακοπες τους μαζι με γυναικες , παιδια , γκομενες , , γκομενους και μοντελα ! δεσμευομαι!  τελεια ρε φιλε θα γινει του ελικοπτερου!!!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"FLY OR DIE!"
|
|
|
|
|
|
kotsak
|
 |
« Απάντηση #54 στις: Τρίτη, 13 Οκτ 2009, 11:31:56 » |
|
Μπορει καποιος να μου πει αν πρεπει να βαλουμε hyter tank στο 700 ? η οχι ακουσα οτι δεν πρεπει να βαλουμε και οτι κανει προβλημα στον κινητητρα ξερει κανεις τον λογο ? αλλα και δεν εχω δει κανενα τρεξ 700 με hyter tank ευχαριστω
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #55 στις: Τρίτη, 13 Οκτ 2009, 11:53:31 » |
|
Μπορει καποιος να μου πει αν πρεπει να βαλουμε hyter tank στο 700 ? η οχι ακουσα οτι δεν πρεπει να βαλουμε και οτι κανει προβλημα στον κινητητρα ξερει κανεις τον λογο ? αλλα και δεν εχω δει κανενα τρεξ 700 με hyter tank ευχαριστω
κατι τετοιο δεν ισχυει... απλα το θεμα ειναι να το βαλεις σε σωστη θεση κτλ κτλ... Βεβαια γενικα στα 90αρια δεν πολυβαζουν header tank...!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
kotsak
|
 |
« Απάντηση #56 στις: Τετάρτη, 14 Οκτ 2009, 21:04:38 » |
|
Μασtορα εννοείς αν μπει στην σωστή θέση (προφανως επανω περιπου στο κυριως τανκ ) δεν υπάρχει κάποιο μελανο σημειο να επηρεάζει τον κινητηρα αρνητικά , και ενοω να τον κουράζει ? αυτόν τον ισχυρισμό εχω ακούσει σε ευχαριστώ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #57 στις: Πέμπτη, 15 Οκτ 2009, 00:49:41 » |
|
Μασtορα εννοείς αν μπει στην σωστή θέση (προφανως επανω περιπου στο κυριως τανκ ) δεν υπάρχει κάποιο μελανο σημειο να επηρεάζει τον κινητηρα αρνητικά , και ενοω να τον κουράζει ? αυτόν τον ισχυρισμό εχω ακούσει σε ευχαριστώ
δεν εχω ακουσει κατι τετοιο... εδω ακομα και στο Srimok βαλανε μερικοι... καμια σχεση αν κουραζε τον κινητηρα θα τον κουραζε σε ολα τα heli.. να ξερεις γενικα το header μονο τον ξεκουραζει γιατι δεν τον αφηνει να περνει φυσαλιδες... οποτε δουλελυει πιο γραμμικα... Αλλα δεν χρειαζεται να βαλεις.. αν βαλεις βαλε ενα OS bubbles clunk βοσκο δλδ...! και εισαι οκ!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
itf68
|
 |
« Απάντηση #59 στις: Παρασκευή, 16 Οκτ 2009, 20:15:44 » |
|
Εγώ που το έχω πάνω δνε έδειξε σημάδια κόπωσης στον κινητηρα! Ισα ισα εγώ αισθάνομαι περισσότρη ασφάλεια ξέρωντας οτι δεν θα τραβήξει αέρα εκτός αν τελειώσουν και τα δύο!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Τάσος 希腊 T-Rex 250SE T-rex 450 pro Genius 500 Vibe 500E FBL T-Rex 550E DFC V3 T-Rex 600EFL PRO Vibe 50NEX FBL Logo 550SX 2 Χ Logo 600SE Kasama Dune 600 2 Χ Kasama Srimok 90 Kasama Srimok 90E FAIFA Logo 800 xtreme και κανα δυό ανεμοπλάνα...!
|
|
|
|