Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.700 μηνύματα σε 12.383 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 12 Ιουλ 2026, 13:27:22

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 12 Ιουλ 2026, 13:27:22

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Χθες στις 14:51]

[Παρασκευή, 10 Ιουλ 2026, 09:50:49]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]

από AKISSSS
    [Πέμπτη, 2 Ιουλ 2026, 09:25:10]

[Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 22:36:48]

από SV 1 BTA
    [Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 14:24:54]

από spirost
    [Κυριακή, 28 Ιουν 2026, 20:23:34]

[Δευτέρα, 22 Ιουν 2026, 11:19:02]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 17 Ιουν 2026, 22:24:37]

από carapis
    [Δευτέρα, 8 Ιουν 2026, 21:40:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309700
    Σύνολο θεμάτων: 12383
    Online σήμερα: 146
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 45
    Συνολικά: 47
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 ... 7 8 9 [10] 11     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Μετα μου λετε μην αγοραζεις απο το εξωτερικο...( Η καταντια τους...ΟΧΙ ΟΛΑ)  (Αναγνώστηκε 30354 φορές)
    stinger----
    Aeromodeller Full Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #135 στις: Πέμπτη, 5 Μαρ 2009, 23:19:59 »

ειναι το μαγαζι Heliland και ο ανθρωπος ειναι πραγματικα κυριος....
    Καταγράφηκε
    Χρηστος Βαγενας (vchris)
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #136 στις: Παρασκευή, 6 Μαρ 2009, 00:28:57 »

Ας πω και γω δυο κουβεντες απο δικια μου εμπειρια
    απο τον κ. Κουτσο δεν εχω κανενα παραπονο ειναι απο τους λιγους επαγγελματιες που οτι πουλαει μπορει και το υποστηριζει μεχρι τελευταιας βιδας
    γενικος απο οσους εχω συνεργαστει δεν εχω παραπονο απο τη συμπεριφορα τους αλλος ποιο πολυ αλλος ποιο λιγο ολοι προσπαθουν να εξυπηρετησουν
    εχω αγορασει και απο εξωτερικο μερικες φορες μια φορα γιατι καποιος συγγενης ηταν αμερικη και πηρα καποια σερβο αλλη φορα γιατι εβαλε ενας φιλος παραγγελεια και συμπληρωσα και γω κατι μια αλλη φορα γιατι μου ηρθε ενας κινητηρας 120 ευρω φθηνοτερα
    οσα γλυτωσα απο ολες αυτες τις φορες τα πληρωσα ολα μαζεμενα τωρα σε μια εξατμιση που δεν εβρισκα εδω απο το τελωνειο και μονο
    αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι δε συμφερει η αγορα απο εξωτερικο (ασχετο με αυτο που την πατησα με την εξατμιση)
    οσοι φιλοι μου κανουν παραγγελεια απο εξω βλεπω οτι για να συμφερει πρεπει να μαζεψουν αρκετα υλικα στη παραγγελεια για να τους ερθουν σε μεσο ορο ποιο οικονομικα απο θεμα μεταφορικων το οποιο συμαινει φορτωνονται και υλικα που δε χρειαζονται αυτη τη στιγμη και μπορει να μη τα χρειαστουν ποτε αφου πριν τα καταναλωσουν τα δεινουν σα πρικα πισω απο ενα α/π η ε/π
    θα υποστηριζω τα ελληνικα μαγαζια (οταν βεβαια μπορουν να με υποστηριξουν και αυτα)  και τωρα ειδικα που δεν βλεπω μεγαλες διαφορες με εξωτερικο σε παρα πολλα πραγματα
    α και κατι αλλο δε νομιζω οτι ολα τα μαγαζια του εξωτερικου μπορουν να εχουν τα παντα
    σιγουρα ειναι πολυ λιγα αυτα που θα μπει καποιος να αγορασει τα παντα για ενα ε/π η ενα α/π απο βιδα μεχρι καυσιμο
    οποτε ας μη τα βρισκουμε ολα λαθος εδω

Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #137 στις: Παρασκευή, 6 Μαρ 2009, 03:03:35 »

Ας πω και γω δυο κουβεντες απο δικια μου εμπειρια
    απο τον κ. Κουτσο δεν εχω κανενα παραπονο ειναι απο τους λιγους επαγγελματιες που οτι πουλαει μπορει και το υποστηριζει μεχρι τελευταιας βιδας
    γενικος απο οσους εχω συνεργαστει δεν εχω παραπονο απο τη συμπεριφορα τους αλλος ποιο πολυ αλλος ποιο λιγο ολοι προσπαθουν να εξυπηρετησουν
    εχω αγορασει και απο εξωτερικο μερικες φορες μια φορα γιατι καποιος συγγενης ηταν αμερικη και πηρα καποια σερβο αλλη φορα γιατι εβαλε ενας φιλος παραγγελεια και συμπληρωσα και γω κατι μια αλλη φορα γιατι μου ηρθε ενας κινητηρας 120 ευρω φθηνοτερα
    οσα γλυτωσα απο ολες αυτες τις φορες τα πληρωσα ολα μαζεμενα τωρα σε μια εξατμιση που δεν εβρισκα εδω απο το τελωνειο και μονο
    αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι δε συμφερει η αγορα απο εξωτερικο (ασχετο με αυτο που την πατησα με την εξατμιση)
    οσοι φιλοι μου κανουν παραγγελεια απο εξω βλεπω οτι για να συμφερει πρεπει να μαζεψουν αρκετα υλικα στη παραγγελεια για να τους ερθουν σε μεσο ορο ποιο οικονομικα απο θεμα μεταφορικων το οποιο συμαινει φορτωνονται και υλικα που δε χρειαζονται αυτη τη στιγμη και μπορει να μη τα χρειαστουν ποτε αφου πριν τα καταναλωσουν τα δεινουν σα πρικα πισω απο ενα α/π η ε/π
    θα υποστηριζω τα ελληνικα μαγαζια (οταν βεβαια μπορουν να με υποστηριξουν και αυτα)  και τωρα ειδικα που δεν βλεπω μεγαλες διαφορες με εξωτερικο σε παρα πολλα πραγματα
    α και κατι αλλο δε νομιζω οτι ολα τα μαγαζια του εξωτερικου μπορουν να εχουν τα παντα
    σιγουρα ειναι πολυ λιγα αυτα που θα μπει καποιος να αγορασει τα παντα για ενα ε/π η ενα α/π απο βιδα μεχρι καυσιμο
    οποτε ας μη τα βρισκουμε ολα λαθος εδω

αυτο περι πρικας το εχεις ξαναπει αλλα δεν ισχυει απλα αυτο ειναι των ελικοπτεραδων οπου ολοι αγοραζουν πραγματα για μια μελλοντικη πτωση... εχω για το 250 και απο Ελλαδα που αγορασα ανταλλακτικα συγκεκριμμενα απο Bizgreece  πηρα πολλα ανταλλακτικα και ας ειναι απο Ελλαδα εκανα το ιδιο που ειχα εκανα οταν παραγγελνα απο εξωτερικο!
    πχ για το αεροπλανο παλι απεξω πηρα αλλα δεν πηρα κατι παραπανο απο αυτα που χρειαζομουν...για το ελικοπτερο ειναι αναγκαστικο..! και ειδικα εσυ οσα γλιτωσες απο τον κινητηρα απλα τα εδωσες στην εξατμιση γιατι εγινε μια ατυχης παρραγγελια....!
    Καταγράφηκε
    johnraptor
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #138 στις: Παρασκευή, 6 Μαρ 2009, 09:52:32 »

Λοιπον παραθετω τα παρακατω γιατι μερικοι μου λενε οτι ειμαι υπερβολικος και κτλ κτλ κτλ.... Τι σας ελεγα λιγες μερες πριν οτι δεν ειναι μονο οι τιμες αλλα βασικοτερο πραγμα ειναι η εξυπηρετηση....

Περνω τηλ για να μου στειλουν 4 γαλονια ελικοπτερικο καυσιμο... (για οσους δεν ξερουν μολις εφιαξα το τρεχ μου και θελω να το πεταξω σαν τρελος ξερετε απο αυτα...)
    Τους λεω θα μου τα στειλετε να τα εχω μεχρι παρασκευη μου λενε εννοειται πως ναι τους λεω σιγουρα γιατι το σαββατοκυριακο θα πεταξω... λεει βαλε τα χρηματα εσυ στην τραπεζα και θα τα εχεις....
    Τρεχω σαν τρελος να κανω μεταφορα μεσω νετ για να μην καθυστερω και επειδη ηταν πρωτη φορα απο τραπεζα σε τραπεζα πηρα και καμποσα τηλ στην τραπεζα να μαθω τεσπα σε μια ωρα το ειχα κανει... την πεμπτη μου λενε τα στελνω... παρασκευη τα εχεις... Περνω τηλ μου λεει χιλια συγνωμη τα στελνω αυριο και σαββατο τα εχεις λεω σας παρακαλω τα θελω σιγουρα οκ οκ μην ανυσηχεισ και τετοια...

Περνω σημερα μου λεει δεν τα εστειλα κτλ κτλ κτλ... οκ λεω αναλαβετε τις ευθηνες σας εγω τα θελω σαββατοκυριακο... μου υψωνει την φωνη λεγωντας μου προσπαθησα να εξυπηρετησω και μου την μπαινεις κιολας και τετοιες βλακειες που μονο στην Ελλαδα τα λενε.... τους λεω σαββατο αφου σχολασετε βαλτε σε ενα λεοφωρειο σας παρακαλω να τ απαρω λυπομαστε μου λεει δεν γινεται.. εε και εγω τι φταιω λεω.. και μου λεει ουτε εμεις φτεμε πεσαμε σε εκτελωνισμο και τετοια....

Και τελικα δεν θα πεταξω ενω εχωγ πληρωσει τα χρηματα απο την τεταρτη....

ΔΛΔ τι αλλο να πω?? σοβαρα ειμαι εκτος οριων.... πολυ θα ηθελα να ειχα αυτοκινητο να πεταγομουν απο εκει....

ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΕΛΕΟ ΠΙΑ ΕΛΕΟΣ.... ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΤΠΤ ΑΛΛΟ....

Αν θελει ο καταστηματαρχης μπορει να απαντησει...

ΠΡΟς mοderators: Μπορω να βαλω επωνυμια καταστηματος...

αχχχχ και βρω καμια πηγη καυσιμων απο Εξω... αχ..........

απο εξωτερικο  αν παρραγγελνα κατι θα τα ειχα την δευτερα τωρα ουτε την δευτερα δεν θα τα εχω...
    φιλε μου ποιος ηταν αυτοσ ο μ...... αντιεπαγγελματιας να τον αναφερεια για να βαλει μυαλο αυτος και εμεισ που μπορει να εχει τυχει να εχουμα ψονισει απο αυτον μιασ και ειμαι απο επαρχια
    Καταγράφηκε
    N/JOI
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #139 στις: Παρασκευή, 6 Μαρ 2009, 09:59:07 »

Για να λεμε και του "στραβου τα ισια" ολα τα μαγαζια δεν είμαι για ολα τα υλικά !
    Τι θελω να πω ...
    Πας στον κυριο ταδε για ξύλα γιατί ξερεις οτι σχεδόν παντα εχει να σε καλυψει ή τελος παντον θα βρείς !!!! Μπορεί να μην εχει καλό κατι αλλο, αλλά θα το βρείς αλλού εντός ή εκτός  Huh
    Για ενα μαγαζί και πιο πολύ στην περιφερια είναι δυσκολο εως ακατορθοτο!!!!!!!
    Εαν εχεις προσβαση στην Αθηνα ας πουμε κατι γινεται εάν όχι  Undecided
    Για τον νεο στον χώρο είναι προβλημα δεν ξέρει δεν εχει να ρωτησει και πολές φορές δεν εμπιστευεται !!!!
    Παντος πρίκα θέλω και εγώ στα αεροπλάνα αλλα την τελειωνω γρύγορα

Κανενας πεθερός με μεγαλη πρικα για  μενα HuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuh? Grin Grin Grin

Α για να μην το ξεχάσω πόσα είπες οτι εβαλες στο cmpro 400 γρ  Grin Grin Grin Grin
    Στο μεγαλο το zero της cmpro βαλαμε 1200 γρ  idiot2 idiot2
    Αυτό και αν ηταν πισοβαρο  teasing
    Καταγράφηκε

N/JOI WORKS
    Χρηστος Βαγενας (vchris)
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #140 στις: Παρασκευή, 6 Μαρ 2009, 11:15:29 »

εγω παντος σε τρια αεροπλανα CMPRO που εχω φτιαξει δε χρειαστηκαν καθολου εχτρα βαριδια ουτε ενα γραμμαριο
    « Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 6 Μαρ 2009, 21:43:31 από vchris » Καταγράφηκε
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #141 στις: Παρασκευή, 6 Μαρ 2009, 13:55:30 »

Παιδιά αν το αεροπλάνο βγαίνει πισώβαρο ο έμπορας τι μπορεί να κάνει; Βάλτε λίγο τέχνη σε αυτή την περίπτωση, αυτοσχεδιάστε και ξεπεράστε το πρόβλημα όπως κάναμε όλοι αρκετές φορές και θα κάνουμε. Εξάλλου αυτό είναι ο μοντελισμός.
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    nik00ss
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #142 στις: Παρασκευή, 6 Μαρ 2009, 14:24:50 »

Παιδιά αν το αεροπλάνο βγαίνει πισώβαρο ο έμπορας τι μπορεί να κάνει; Βάλτε λίγο τέχνη σε αυτή την περίπτωση, αυτοσχεδιάστε και ξεπεράστε το πρόβλημα όπως κάναμε όλοι αρκετές φορές και θα κάνουμε. Εξάλλου αυτό είναι ο μοντελισμός.
    Μαλλον δεν διαβασες καλα.θελει 400 γρ πανω στην ελικα για να ζηγισει,δηλαδη περιπου πανω απο μισο κιλο πισω απο το firewall.εσυ τι λες θα πετα μετα η 8α ειναι ενα τουβλο.
    τωρα ο υποτιθεμενος ''επιχειρηματιας'' ..
    α.θα μπορουσε να δεχτει πισω το μοντελο να το ελενξει ο ιδιος για να δει με τα ματια του και αν εχει γινει κατασκευαστικο λαθος να το αλλαξει
    β.απο την στιγμη που οπως λεει εχει πουλησει 4-5,θα επρεπε να ξερει το προβλημα και να μας παραπεμψει σε αλλο μοντελο.Εκτος αν τα αλλα μοντελα που εχει πουλησει δεν ειχαν αυτο το προβλημα,οποτε εχουμε αμμεση αντικατασταση.
    γ.να φερθει πιο ευγενικα και οχι να βριζει και να λεει βρειτε τα με την cmpro.που πηγε αυτο που ελεγαν οι παλοι ''ο πελατης εχει παντα δικιο'' ??
    Τελος παντων στην τελικη εμεις χασαμε 165 ευρο αλλα αυτος πολλα περισσοτερα.
    Καταγράφηκε
    Yankos
    Aeromodeller Hero Member

Χρωστάω, άρα υπάρχω. - Yankos -

« Απάντηση #143 στις: Παρασκευή, 6 Μαρ 2009, 14:30:52 »

Και για να αστειευτούμε και λίγο...

Με έναν 26cc gas στο μοντέλο θα ζυγίσεις θα είσαι και over power  Grin Grin  Crazy2
    Καταγράφηκε

nik00ss
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #144 στις: Παρασκευή, 6 Μαρ 2009, 14:38:33 »

Και για να αστειευτούμε και λίγο...

Με έναν 26cc gas στο μοντέλο θα ζυγίσεις θα είσαι και over power  Grin Grin  Crazy2

δικιο εχεις....να το δουμε και λιγο στην πλακα,γιατι αλλιως....
    μια χαρα ο 26cc.... Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #145 στις: Παρασκευή, 6 Μαρ 2009, 14:46:42 »

τωρα ο υποτιθεμενος ''επιχειρηματιας'' ..
    α.θα μπορουσε να δεχτει πισω το μοντελο να το ελενξει ο ιδιος για να δει με τα ματια του και αν εχει γινει κατασκευαστικο λαθος να το αλλαξει
    β.απο την στιγμη που οπως λεει εχει πουλησει 4-5,θα επρεπε να ξερει το προβλημα και να μας παραπεμψει σε αλλο μοντελο.Εκτος αν τα αλλα μοντελα που εχει πουλησει δεν ειχαν αυτο το προβλημα,οποτε εχουμε αμμεση αντικατασταση.
    γ.να φερθει πιο ευγενικα και οχι να βριζει και να λεει βρειτε τα με την cmpro.που πηγε αυτο που ελεγαν οι παλοι ''ο πελατης εχει παντα δικιο'' ??
    Τελος παντων στην τελικη εμεις χασαμε 165 ευρο αλλα αυτος πολλα περισσοτερα.

Αυτά δεν τα ήξερα, νόμιζα τα είχε κάνει επειδή είναι αυτονόητα, έχεις δίκιο.

Όσον αφορά τους Κινέζους, τι λέτε θα τα έκαναν τα παραπάνω; Ξέρει κανείς, έχει δοκιμάσει;
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    nik00ss
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #146 στις: Παρασκευή, 6 Μαρ 2009, 19:16:52 »

Αυτά δεν τα ήξερα, νόμιζα τα είχε κάνει επειδή είναι αυτονόητα, έχεις δίκιο.

Όσον αφορά τους Κινέζους, τι λέτε θα τα έκαναν τα παραπάνω; Ξέρει κανείς, έχει δοκιμάσει;

Εχεις ακουσει την εκφραση ''το παιζω κινεζος''?
    Εστειλα e-mail στην cmpro,πριν 2 μερες και μεχρι τωρα που μιλαμε...δεν εχω λαβει απαντηση.Οι ανθρωποι οχι απλα το παιζουν ειναι στη κυριολεξια κινεζοι.
    Καταγράφηκε
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #147 στις: Παρασκευή, 6 Μαρ 2009, 20:57:16 »

Άρα πού καταλήγουμε; Γνώμη μου, βρήσκουμε αξιόπιστους έλληνες εμπόρους, ίσως καμιά φορά θυσιάζοντας μερικά θέλω μας και αναζητώντας απλούστερα πράματα που υπάρχουν στην ελληνική αγορά και μπορούν με άνεση οι αξιόπιστοι έλληνες έμποροι που θα βρούμε να τα υποστηρίζουν. Και υπάρχουν τέτοιοι σίγουρα, δε βρίσκονται τόσο μακρυά στην Κίνα, ούτε στη Γερμανία, ούτε στην Αγγλία, είναι πιο δίπλα μας, το πολύ σε καμιά επαρχία ή σε κανένα μακρινό νησάκι, ψάξιμο θέλει. Wink
    Αν πάλι έχουμε την τύχη να βρισκόμαστε δίπλα σε τέτοια καλά παιδιά, ας αξιοποιήσουμε την όρεξη που έχουν για ΔΟΥΛΕΙΑ, να ψωνίσουμε μερικά προϊόντα τους ώστε να τους δώσουμε "καύσιμο" να γίνουν πιο άνετοι και μετά να δείτε τι επίπεδα θα πιάσει και η ελληνική αγορά.
    « Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 6 Μαρ 2009, 21:13:14 από sfyris » Καταγράφηκε

nik00ss
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #148 στις: Παρασκευή, 6 Μαρ 2009, 21:36:48 »

Άρα πού καταλήγουμε; Γνώμη μου, βρήσκουμε αξιόπιστους έλληνες εμπόρους, ίσως καμιά φορά θυσιάζοντας μερικά θέλω μας και αναζητώντας απλούστερα πράματα που υπάρχουν στην ελληνική αγορά και μπορούν με άνεση οι αξιόπιστοι έλληνες έμποροι που θα βρούμε να τα υποστηρίζουν. Και υπάρχουν τέτοιοι σίγουρα, δε βρίσκονται τόσο μακρυά στην Κίνα, ούτε στη Γερμανία, ούτε στην Αγγλία, είναι πιο δίπλα μας, το πολύ σε καμιά επαρχία ή σε κανένα μακρινό νησάκι, ψάξιμο θέλει. Wink
    Αν πάλι έχουμε την τύχη να βρισκόμαστε δίπλα σε τέτοια καλά παιδιά, ας αξιοποιήσουμε την όρεξη που έχουν για ΔΟΥΛΕΙΑ, να ψωνίσουμε μερικά προϊόντα τους ώστε να τους δώσουμε "καύσιμο" να γίνουν πιο άνετοι και μετά να δείτε τι επίπεδα θα πιάσει και η ελληνική αγορά.

Συμφωνω απολυτα μαζι σου,Αλλωστε ανα καιρους εχω γραψει την γνωμη μου για την αγορα απ εξωτερικο.Πρωτα 8α ψαξω μεχρι και το τελευταιο ελληνικο site,και μετα 8α διαλεξω εναν ελληνα επιχειρηματια.σωστο ο οποιος το λιγοτερο να σε σεβεται.
    αυτο φωναζω εδο και καιρο εδω μεσα.καλη ενημερωση και μετα αγορα.αΑλλα δυστηχως δεν ειναι ολοι σωστοι.Καποια στιγμη 8α πρεπει να φτιαξοθμε ενα ποστ και να διαφημιζουμε και να δυσφημιζουμε τα αλληνικα μαγαζια.
    Καταγράφηκε
    Γιώργος Αναστασιάδης
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #149 στις: Σάββατο, 4 Ιουλ 2009, 21:30:34 »

Εγω οτι εχω κανει παραγγελια απο μαγαζια Αθηνας σε 2 ημερες ηταν εδω και μαλιστα σε πολλες περιπτωσεις την επομενη.

Οσο για τις τιμες με λιγο ψαξιμο θα βρειτε το καταλληλο καταστημα με την καλυτερη τιμη , υπαρχει ανταγωνισμος και δουλευει οποιος κανει σωστες τιμες.

Εχει μαγαζια και εδω και μαλιστα στο σπιτι μου κοντα εχει καλες τιμες και ψωνιζω απο εδω.

Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 ... 7 8 9 [10] 11     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Ο Ελληνας αερομοντελλιστής και η αγορά υλικών (Συντονιστής: Serafim)  |  Θέμα: Μετα μου λετε μην αγοραζεις απο το εξωτερικο...( Η καταντια τους...ΟΧΙ ΟΛΑ)
    Μεταπήδηση σε: