Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.700 μηνύματα σε 12.383 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 12 Ιουλ 2026, 12:57:08

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 12 Ιουλ 2026, 12:57:08

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Χθες στις 14:51]

[Παρασκευή, 10 Ιουλ 2026, 09:50:49]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]

από AKISSSS
    [Πέμπτη, 2 Ιουλ 2026, 09:25:10]

[Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 22:36:48]

από SV 1 BTA
    [Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 14:24:54]

από spirost
    [Κυριακή, 28 Ιουν 2026, 20:23:34]

[Δευτέρα, 22 Ιουν 2026, 11:19:02]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 17 Ιουν 2026, 22:24:37]

από carapis
    [Δευτέρα, 8 Ιουν 2026, 21:40:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309700
    Σύνολο θεμάτων: 12383
    Online σήμερα: 146
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 64
    Συνολικά: 64
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 ... 6 7 8 [9] 10 11     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Μετα μου λετε μην αγοραζεις απο το εξωτερικο...( Η καταντια τους...ΟΧΙ ΟΛΑ)  (Αναγνώστηκε 30311 φορές)
    ANDREASTWIN
    Aeromodeller Full Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #120 στις: Κυριακή, 1 Φεβ 2009, 08:15:56 »

Λοιπον εχω νεοτερα....Περνω τηλ τον Κουτσο και λεω τα στειλατε λεει οχι... Ναι λεω τα εχω πληρωσει ε ναι και εμας μασ πεσανε λεει πολλα.... Μου λεει πιστευω αυριο θα τα στειλω...Τι λεω δεν ειναι σιγουρο? λεει δεν ξερω αλλα λογικα θα τα στειλω... απο την τεταρτη το πηγαμε στην αλλη τριτη... μετα λεω σαββατοκυριακο θελω να εχω σιγουρα ομως... και λεει λογικα ναι θελω να το πιστευω...

Ακου θρασος... δεν ντρεπονται... Ρεζιλια....Μεχρι πεμπτη και μετα θα παει απο εκει ενας φιλος να μου τα στειλει αλλα τοτε τι θα ακουσουνε...

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΡΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ...

Και εσεις οι υπολοιποι καταστηματαρχες καντε ενα συλογο και πεταξτε εξω αυτους που παιζουν με εμας... ΑΝΤΕΕεεεεεεεεεεεε
    εξωτερικο και παλι εξωτερικο,απο γερμανια προσφατα με πηρε τηλ.το μαγαζη  για να του πω τι χρωμα  το θελω το μοντελο.απο hobbysity  εχω κανει απειρες αγορες αψογοι στα παντα.
    Καταγράφηκε
    "PAPPY"
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #121 στις: Κυριακή, 1 Φεβ 2009, 09:39:53 »

Φίλοι μοντελιστές...

Νομίζω ότι μερικά πράγματα πρέπει να μπουν στην θέση τους.
    Δεν θέλω να κάνω τον συνήγορο κανενός αλλά σε μερικά πράγματα ως Ελληνες υπερβάλουμε!!
    Από την μία έχουμε λοιπόν ένα κατάστημα το οποίο για τον Α ή Β λόγο δεν μπόρεσε να εκτελέσει έγκαιρα
    προπληρωμένη παραγγελία και αφετέρου έναν μοντελιστή ο οποίος έπρεπε να πετάξει όπως και δήποτε το Σ/Κ.
    Τώρα εδώ συμβαίνει το εξής:
    Εμείς οι Ελληνες σε τέτοιες περιπτώσεις είμαστε πιό αυστηροί στην κριτική μας με τους ντόπιους εμπόρους
    από ότι ότι με τον Κινέζο έμπορο Μο-ντελά-κι! Από την άλλη ο συγκεκριμένος έμπορος του συμβάντος
    έχει λιγάκι τουπεδάκι αφού όταν τον τηλεφωνήσεις για να ρωτήσεις κάτι σου δίνει την εντύπωση ότι όταν του μιλάς
    ξαίνει τα @@ του και σε έχει γραμμένο.
    Το ζητούμενο εδώ ποιο είναι? Να εκδικηθούμε τους Ελληνες εμπόρους και να τους καίμε αγοράζοντας από τον Κινέζο
    ή να κάνουμε κάτι γι αυτό?
    Εγώ θα πρότεινα μέσα από εδώ σε κάποιο άλλο thread που θα ανοιχτεί εμείς οι μοντελιστές να κάνουμε κάτι σαν αυτό που κάνει το
    ΕΒΑΥ. Δηλαδή για αγορές και παραγγελίες από την Ελλάδα να υπάρχουν reports για το ποιός είναι σωστός και ποιός όχι.
    Ποιος είναι απατεώνας και ποιος είναι σωστός τίμιος γρήγορος και με ενημερωμένα ράφια όσο αφορά τα προιόντα που έχει.
    Εχει κανείς κότσια να το κάνει?
    Έχει κανείς το κουράγιο να πληροφορήσει ας πούμε για τον κ. Πονηρίδη που πουλάει καύσιμο που ακόμα δεν έχει εκτελωνιστεί?
    Κάποιος να πεί ότι ξέρετε παρήγγειλα το τάδε αεροπλάνο ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΔΕ ΕΜΠΟΡΟ και την επόμενη το απόγευμα το παρέλαβα από το κτέλ?

Είναι κρίμα να καταδικάζουμε τους νέους εμπόρους στην Ελλάδα που είναι και καλύτερα παιδιά και νέοι και δεν είναι σκέτοι έμποροι όπως ο συγκεκριμένος του παραδείγματος. Εμείς δεν ψάχνουμε τον έμπορο που θα παραμείνει παιδί και καλός ακόμα και στα 60 του για να ψωνίζουμε από αυτόν(πράγμα αδύνατον γιατί δυστυχώς η ανθρώπινη φύση έτσι είναι σε μεγάλο ποσοστό).
    Εμάς μας ενδιαφέρει ο φτηνότερος και πιό ξηγημένος στη αγορά. ΝΑ πω ένα παράδειγμα?
    Ο www.aeolos-rc.gr ο Γιάννης δηλαδή πως να μην πω τα καλύτερα γι αυτόν.
    Για παραγγελίες ότι του ζητήσεις το έχεις. Όταν υπάρχει κάτι σαν αλλαγή στο προσυμφωνημένο σε παίρνει τηλέφωνο και σε ενημερώνει.
    Τον άνθρωπο δεν το ξέρω προσωπικά και δεν είμαστε κολλητοί. Με εξυπηρέτησε όμως τόσο και σε βοήθεια ότι χρειάστηκα και σε αγορές που με κέρδισε!!
    ΝΑ πω κι άλλο ένα?
    Ενας φίλος μοντελιστής εδώ και 2 μήνες περίπου σκέφτηκε να φτιάξει ένα ανεμόπτερο.
    Ηθελε να φτιάξει την πτέρυγα από φελιζόλ.
    Με ρώτησε πως θα κόψει και του είπα ότι υπάρχει κάποιος με επαγγελματικό εξοπλισμό που το κάνει αυτό κατά παραγγελία.
    Ο φίλος μου απάντησε ότι επικοινώνησε μαζί του και ό συγκεκριμένος του είπε ότι δεν έχει χρόνο και κάνει μόνο μεγάλες παραγγελίες και ότι αν το ήθελε ίσως θα έπρεπε να περιμένει αρκετούς μήνες.
    Στο site του ωστόσο διαφήμιζε αυτό ακριβώς.
    Γιατί λοιπόν να μην ενημερώσει ο φίλος μοντελιστής να ξέρουμε και μεις τι συμβαίνει? Λέει αλήθεια ο φίλος ή πουλάει παραμύθια?
    Οντως ο κάτοχος του εξοπλισμού απόκτησε πελατεία και δεν ασχολείται με ψιλά πράγματα? τι από τα δύο συμβαίνει ποιός λέει αλήθεια? Αν υπάρχουν κι άλλα κρούσματα από άλλους θα διασταυρωθεί το σωστο της πληροφορίας και έτσι θα ενημερώνονται όλοι για τα τεκταινόμενα της Ελληνικής αγοράς μοντελισμού!!.

Τι θέλω να πω? Μην διστάζετε όταν κάτι πήγε κατ'ευχήν με μία αγορά από την Ελλάδα να αναφέρετε που ποιος πόσο και από ποιόν!!
    Στο κάτω κάτω ψωνίζοντας απ' έξω βέβαια ψωνίζεις φθηνότερα αλλά όταν σου έρθει σε 10 μέρες δεν παίρνει τηλέφωνο να του τα χώσεις!!!!!
    Αυτές τις 10 μέρες εσύ που περιμένεις το μοτέρ τι κάνεις? Δεν μεταφράζονται αυτά σε ανησυχία λόγω του ότι δεν το έχεις στα χέρια σου για να πετάξεις? Εκτός και αν ο μοντελισμός έχει κι αυτός το βαρέλι του να πετάς τους φελλούς (όπως το ουίσκι) μέχρι ο Εγγλέζος να σου στείλει τον κινητήρα που παρήγγειλες!! Εγώ πάντως προτιμώ να τον πάρω ΤΩΡΑ παρά σε 10 μέρες. Μόνο όταν δεν γίνεται αλλιώς θα το κάνω!!!

Αυτά τα ολίγα φίλοι!!!

ΥΓ: Τα μονοπώλια που δημιούργησαν κάποιοι είναι επαγγελματικά τρικ. Παρήγγειλαν τα πάντα, πολλά πράγματα και εξυπηρέτησαν στο παρελθόν.Όταν όμως γίνονται αυθάδεις και ψηλομύτηδες χρειάζονται τιμωρία. Τιμωρία που μόνο εμείς οι αγοραστές με την συμπεριφορά μας μπορούμε να επιβάλλουμε. Όταν θα του μείνουν τα προϊόντα στο ράφι για κάνα χρόνοή δύο άντε να δούμε μετά αν θα τρέχει σαν τον Βέγγο για να τα πουλήσει ή θα κάνει τεμενάδες!!!!
    « Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 1 Φεβ 2009, 10:12:16 από pappy » Καταγράφηκε

vtr
    Aeromodeller Hero Member

α........ ρε και να ειχα τα 3 ΧΧΧ...

« Απάντηση #122 στις: Κυριακή, 1 Φεβ 2009, 10:24:57 »

Εγώ πάντως παιδιά, έχω μια απορία, ή οποία (νομίζω) ότι είναι λογική.

Μήπως.............λέω μήπως, θα έπρεπε με κάποιο τρόπο, οι καταστηματάρχες οι οποίοι εμπορεύονται θερμικά μοντέλα
    κυρίως αυτοί με τα ελικόπτερα, να έχουν και καύσιμο, ώστε να εξυπηρετούν τους πελάτες τους.

Ο.κ...........μου το πούλησες..    Καύσιμο....έχεις;

Γιατί με αναγκάζεις να πάω σέ  άλλον. Μόνο για καύσιμο;

Μήπως θα έπρεπε να έρθουν σε κάποια συμφωνία, με τούς εισαγωγείς,
    άν δεν έχουν την δυνατότητα να φέρουν μόνοι τους.

Δέν ξέρω κατά πόσο στέκει ή ερώτηση, αλλά για πείτε τήν γνώμη σας.
    Καταγράφηκε

Sponsored by: nemhobby.com 

"PAPPY"
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #123 στις: Κυριακή, 1 Φεβ 2009, 10:37:14 »

@vtr

Να σου πω κάτι?
    Οπως και στις αγορές όσων αγοράζουν από εξωτερικό (κακώς για μένα) δεν αγοράζουν τα πάντα από έναν έτσι και
    το μαγαζί δεν είναι υποχρεωμένο να έχει καύσιμο.
    Το σωστότερο θα ηταν να έχει αλλά δεν τον υποχρεώνει.
    Το κακό είναι να πουλάει καύσιμο να μην έχει και αντί να σου λέει (ΕΣΤΩ ΚΑΙ) με διπλωματία ξερεις δεν έχω αλλά θα σου βρω
    να σου λέει διάφορα και να σε παραμυθιάζει και να σου την λέει!!
    Μερικοί πονηροί στην Ελλάδα ποντάρουν στο ότι εσύ σαν ιδιώτης δεν μπορείς να εισάγεις μικρή ποσότητα καύσιμο γιατί είναι
    ευφλεκτο και επικίνδυνο υλικό. Δεν έχω δοκιμάσει αλλά ρώτησα στο τελωνείο και μου είπαν κατηγορηματικά ΟΧΙ!!
    Οπότε λένε οι επιτήδειοι : που θα πάει σε μένα θα ξαναέρθει!!!

Πέρυσι το καλοκαίρι που είχε πέσει και έλλειψη στην αγορά βρέθηκα εντελώς συμπτωματικά σε μαγαζί που ετοιμαζόταν να κάνει εισαγωγή 300 λίτρα καύσιμο και συζήταγε μπροστά μου ο ένας μαγαζάτορας με τον άλλο!!
    Μιλάμε για χρηματιστήριο!!! Μάχη για την τιμή!!!
    Καταγράφηκε

Yankos
    Aeromodeller Hero Member

Χρωστάω, άρα υπάρχω. - Yankos -

« Απάντηση #124 στις: Κυριακή, 1 Φεβ 2009, 10:51:54 »

Εκτός και αν ο μοντελισμός έχει κι αυτός το βαρέλι του να πετάς τους φελλούς (όπως το ουίσκι) μέχρι ο Εγγλέζος να σου στείλει τον κινητήρα που παρήγγειλες!!
    Grin Grin Thumbs up Έχει κι αυτό το γούστο του  Wink

Μήπως.............λέω μήπως, θα έπρεπε με κάποιο τρόπο, οι καταστηματάρχες οι οποίοι εμπορεύονται θερμικά μοντέλα
    κυρίως αυτοί με τα ελικόπτερα, να έχουν και καύσιμο, ώστε να εξυπηρετούν τους πελάτες τους.

Εγώ λέω οτι οπωσδήποτε ένα κατάστημα θα έπρεπε να έχει καύσιμο. Είναι σα να πουλάει ηλεκτρικά μοντέλα αλλά σου λέει πως δεν έχει να σου δώσει μπαταρία και φορτιστή  Huh
    Καταγράφηκε

NikFrance
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #125 στις: Κυριακή, 1 Φεβ 2009, 11:44:54 »

Οτιδήποτε στον οποιοδήποτε από οποιοδήποτε επαγγελματία ελλάδα η εξωτερικό μπορεί να μας τύχη!!

Εγώ πχ παράλληλα με τo χώρο μας ασχολούμαι χρονια με την μουσική παίζω ένα όργανο και συχνά πυκνά κάνω παραγγελιες στο net η  αγοράζω από μαγαζιά εξοπλισμό κτλ...

Έχω ακριβώς τα ίδια προβλήματα κάποιες φορες μου έρχεται από εκεί που δεν τo περιμένω αν και γενικά ελλάδα η εξωτερικό είμαι τυχερός στις παραγγελιες μου!

Πλέον ξέρουμε τους κακούς επιχειρματίες και τους αποφεύγουμε, θα μπορούσα να σας δώσω και  μια μικρή λίστα "κακών" αλλα θα βγούν άλλοι και θα πουν τo αντίθετο αφού σωστά κατά αυτούς δεν έγινε ποτε κάτι στραβό, όλα είναι σχετικά τo λοιπόν...

Τι να κάνουμε είναι μέσα στο "παιχνίδι" όταν σας τυχαίνει μια στραβή κάντε υπομονή και θα περάσει η μπόρα!!
    Καταγράφηκε

Ο ξάδερφος από Γαλλία...
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #126 στις: Κυριακή, 1 Φεβ 2009, 16:05:20 »

Κοσμά έχεις βοηθήσει πολύ, όμως σίγουρα η συμμετοχή εδώ δεν είναι κριτήριο για να βγάλουμε συμπέρασμα για κάποιον επαγγελματία. Ούτε οτι γράφεται σαν παράπονο.

Κώστα δε γεννήθηκα επαγγελματίας. Σαν μοντελιστής ήμουν στα φορουμ πολύ πριν ξεκινήσω και τότε για μένα και πολλούς ακόμα το να συμμετέχει κάποιος επαγγελματίας ήταν σοβαρό κριτήριο. Τώρα πώς έγινε ξαφνικά να μην είναι κριτήριο και αν είναι όντως έτσι ας μας το πουν καλύτερα οι υπόλοιποι μοντελιστές μια και κατά πολλούς (αλλά όχι για μένα) επειδή άνοιξα ένα μαγαζί σήμανε και το τέλος μου σαν μοντελιστής.
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    ZAV Air
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #127 στις: Δευτέρα, 2 Φεβ 2009, 15:57:39 »

Ίσως καθυστερημένα γράφω κι εγώ εδώ. Όμως θεωρώ δίκαιο να τονίσω την άψογη συμπεριφορά του Στέλιου Κουτσού απέναντί μου. Ο άνθρωπος βοηθάει, όχι μόνο στην Αλάνα όπου σε μαθαίνει να πετάς αλλά ακόμα και σε κατασκευές κ.λ.π. το κιτ ή τα σχέδια των οποίων μπορεί να μην έχει ψωνίσει και από αυτόν. Τον βρίσκεις και στο κινητό του αν θες κάτι να ρωτήσεις. Μήπως τώρα υπήρχε κάποιο πρόβλημα με το πρακτορείο κ.λ.π.? Καθότι προσωπικά δεν τον έχω δει ποτέ να αρνείται ή να αμελεί κάτι, μπροστά μου τον άνθρωπο παίρνουν και τον ζαλίζουν για μια βίδα από μοτέρ παλιό και κάθεται να δει αν υπάρχει ή έστω αν ταιριάζει από κάποιο άλλο σε περίπτωση που είναι παλιό μοντέλο.
    Και κάποια μυστικά για τα καύσιμα. Η εισαγωγή του καυσίμου θέλει αρκετή γραφειοκρατεία, ειδικές εγκρίσεις του Χημείου του Κράτους και ένα κάρο προϋποθέσεις που θέτει η Ε.Ε. Δεν είναι λοιπόν αναίμακτο να έχεις πάντα καύσιμο.
    Ας μην τα βλέπουμε όλα από την πλευρά μας. Ας σκεφτόμαστε και τον άλλο.
    Δημήτρης
    Καταγράφηκε

Ό,τι σηκώνεται..... πέφτει
    nik00ss
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #128 στις: Πέμπτη, 5 Μαρ 2009, 13:43:37 »

Για να μην ανοιγω καινουργιο ποστ.
    μετα την αγορα ενος φιλου ενα αεροπλανο F4U Corsair 50 ,συναρμολογηση τοποθετηση σερβο,δεξαμενων μπαταριων και λοιπα το μοντελο βγηκε πολυ πισωβαρο.Θελει περιπου 400 γρ στον ελικα! για να ερθει στα ισα του.
    Μιλαω με τον εμπορα ( οχι τον τοπικο εδω ρεθυμνο) και δεν αναλαμβανει καμμια ευθυνη και μας παραπεμπει στη ιδια την εταιρια (cmpro) , και η ερωτηση μου: Ειναι συμπεριφορα αυτη ενος που θελει να λεγεται επιχηρηματιας? σε εξωθει στα ακρα και σε αναγκαζει με τον τροπο του να πας αλλου ακομα και εξωτερικο? και μετα να παραπονιουνται οτι δεν εχουν δουλεια και αλλες τετοιες κλαψες?
    Εινα απαρεδεκτο κυριοι.Δηλαδη το μονο που σας νοιαζει ειναι να πουλατε μονο?
    Και εμεις ξερουμε να αγοραζουμε,με μονο διαφορα οτι πλεον επιλεγεγουμε απο που.
    Ολοι εσεις που θελετε να λεγεσται επιχηρηματιες ας φροντισεται να πρατεται και σαν αυτους.

Σε καμμια περιπτωση δεν τους βαζω ολους στο ιδιο τσουβαλι,και επαναλαμβανω  Δ Ε Ν ειναι ολοι το ιδιο (ευτηχως)
    Εδω μεσα εχουν φανει ποιοι ειναι οι σωστοι.....

φιλικα
    Νικος Μπικακης
    Καταγράφηκε
    Geοrge
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #129 στις: Πέμπτη, 5 Μαρ 2009, 14:26:18 »

Για να μην ανοιγω καινουργιο ποστ.
    μετα την αγορα ενος φιλου ενα αεροπλανο F4U Corsair 50 ,συναρμολογηση τοποθετηση σερβο,δεξαμενων μπαταριων και λοιπα το μοντελο βγηκε πολυ πισωβαρο.Θελει περιπου 400 γρ στον ελικα! για να ερθει στα ισα του.
    Μιλαω με τον εμπορα ( οχι τον τοπικο εδω ρεθυμνο) και δεν αναλαμβανει καμμια ευθυνη και μας παραπεμπει στη ιδια την εταιρια (cmpro) , και η ερωτηση μου: Ειναι συμπεριφορα αυτη ενος που θελει να λεγεται επιχηρηματιας? σε εξωθει στα ακρα και σε αναγκαζει με τον τροπο του να πας αλλου ακομα και εξωτερικο? και μετα να παραπονιουνται οτι δεν εχουν δουλεια και αλλες τετοιες κλαψες?
    Εινα απαρεδεκτο κυριοι.Δηλαδη το μονο που σας νοιαζει ειναι να πουλατε μονο?
    Και εμεις ξερουμε να αγοραζουμε,με μονο διαφορα οτι πλεον επιλεγεγουμε απο που.
    Ολοι εσεις που θελετε να λεγεσται επιχηρηματιες ας φροντισεται να πρατεται και σαν αυτους.

Σε καμμια περιπτωση δεν τους βαζω ολους στο ιδιο τσουβαλι,και επαναλαμβανω  Δ Ε Ν ειναι ολοι το ιδιο (ευτηχως)
    Εδω μεσα εχουν φανει ποιοι ειναι οι σωστοι.....

φιλικα
    Νικος Μπικακης
    Νίκο το ίδιο μοντέλο το έχω δεί να κόβεται σαν λουκούμι το φτερό στον αέρα είναι για τα μπάζα.... και όχι να φεύγει απο την άτρακτο που πές δέν το στηριξε καλα κ.λ.π  αλλα στην μέση του φτερού! καμμιά ενύσχυση μέσα μακριά απο αυτήν την εταιρεία worry
    Καταγράφηκε
    TOLIS
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #130 στις: Πέμπτη, 5 Μαρ 2009, 14:40:17 »

κατα εναν παραδοξο τροπο ολα τα cmpro ειναι πολυ πισωβαρα....
    γιατι  αραγε?HuhHuhHuhHuh?
    Καταγράφηκε

cogito ergo sum....
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #131 στις: Πέμπτη, 5 Μαρ 2009, 16:23:56 »

κοιτα τουλαχιστον στην εταιρια πες κια ποιος εμπορας σε εστειλε εκει χωρις να ασχοληθει..!
    Καταγράφηκε
    stinger----
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #132 στις: Πέμπτη, 5 Μαρ 2009, 22:23:09 »

εγω παιδια παντως απο το εσωτερικο ψωνιζω και υπαρχουν και καλοι καταστηματαρχες που ειναι επαγγελματιες και μπορω να σας πω και ονομα μαγαζιου αν θελετε...εκανα καποια παραγγελια απο το τηλ και οταν πηρα να ρωτησω αν εφυγαν τα πραγματα μου και διαπιστωσα πως εχουν βαλει λαθος υλικο ο κυριος που εχει το μαγαζι προθυμοποιηθηκε να αφαιρεσει την τιμη του υλικου που μου εστειλε απο επομενη παραγγελια χωρις εγω να του πω τιποτα....αν τα επαιρνα απο το εξωτερικο απο ποιον κινεζο θα εβρισκα ακρη?? γιατι να μην παραγγειλω παλι απο το συγκεκριμενο μαγαζι λοιπον???θα ηθελα να πω και το ονομα του μαγαζιου αλλα δεν θελω να θεωρηθει πως κανω διαφημιση....η δουλεια του καθενος ειναι η καλυτερη του διαφημιση....
    Καταγράφηκε
    manos_skg
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #133 στις: Πέμπτη, 5 Μαρ 2009, 22:59:52 »

εγώ πάλι αγοράζω και από μέσα και από έξω.  Όπου έχω παράπονο δεν ξαναπάω και το λέω και σε όλο τον κόσμο ΕΠΩΝΥΜΑ γιατί είναι το μόνο που μπορώ να κάνω σαν καταναλωτής.  Όπου είμαι ευχαριστημένος το επιστρέφω στο διπλό και φέρνω και τους φίλους μου.

Χαρακτηριστικά να πω ότι για τις τιμές που κάνει γνωστό κατάστημα και e-shop στη Θεσσαλονίκη σε πολλά προϊίντα προκαλώ και τον Κινέζο ακόμα να τις χτυπήσει.  Επίσεις πολύ γνωστή αλυσίδα στη Θεσσαλονίκη πριν από 20 μέρες πήρε πίσω τον IMAX Β6 που δεν έκανε balance ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ μου έδωσε πίσω άλλο κουτί και όλα αυτά 3 μήνες μετά την αγορά  Thumbs up

Όποιος έχει παράπονα και ψάχνει σωστό μαγαζί για να ψωνίσει να μου στείλει PM να του πω ...  Azn
    Καταγράφηκε

... το πάθαμε κι' αυτό ...
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #134 στις: Πέμπτη, 5 Μαρ 2009, 23:04:41 »

εγώ πάλι αγοράζω και από μέσα και από έξω.  Όπου έχω παράπονο δεν ξαναπάω και το λέω και σε όλο τον κόσμο ΕΠΩΝΥΜΑ γιατί είναι το μόνο που μπορώ να κάνω σαν καταναλωτής.  Όπου είμαι ευχαριστημένος το επιστρέφω στο διπλό και φέρνω και τους φίλους μου.

Χαρακτηριστικά να πω ότι για τις τιμές που κάνει γνωστό κατάστημα και e-shop στη Θεσσαλονίκη σε πολλά προϊίντα προκαλώ και τον Κινέζο ακόμα να τις χτυπήσει.  Επίσεις πολύ γνωστή αλυσίδα στη Θεσσαλονίκη πριν από 20 μέρες πήρε πίσω τον IMAX Β6 που δεν έκανε balance ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ μου έδωσε πίσω άλλο κουτί και όλα αυτά 3 μήνες μετά την αγορά  Thumbs up

Όποιος έχει παράπονα και ψάχνει σωστό μαγαζί για να ψωνίσει να μου στείλει PM να του πω ...  Azn

κανε διαφημιση πρεπει να λεγονται τα καλα δημοσια..>!
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 ... 6 7 8 [9] 10 11     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Ο Ελληνας αερομοντελλιστής και η αγορά υλικών (Συντονιστής: Serafim)  |  Θέμα: Μετα μου λετε μην αγοραζεις απο το εξωτερικο...( Η καταντια τους...ΟΧΙ ΟΛΑ)
    Μεταπήδηση σε: