Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.700 μηνύματα σε 12.383 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 12 Ιουλ 2026, 12:58:55

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 12 Ιουλ 2026, 12:58:55

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Χθες στις 14:51]

[Παρασκευή, 10 Ιουλ 2026, 09:50:49]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]

από AKISSSS
    [Πέμπτη, 2 Ιουλ 2026, 09:25:10]

[Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 22:36:48]

από SV 1 BTA
    [Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 14:24:54]

από spirost
    [Κυριακή, 28 Ιουν 2026, 20:23:34]

[Δευτέρα, 22 Ιουν 2026, 11:19:02]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 17 Ιουν 2026, 22:24:37]

από carapis
    [Δευτέρα, 8 Ιουν 2026, 21:40:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309700
    Σύνολο θεμάτων: 12383
    Online σήμερα: 146
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 58
    Συνολικά: 58
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 ... 5 6 7 [8] 9 10 11     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Μετα μου λετε μην αγοραζεις απο το εξωτερικο...( Η καταντια τους...ΟΧΙ ΟΛΑ)  (Αναγνώστηκε 30323 φορές)
    GiannisX
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #105 στις: Δευτέρα, 26 Ιαν 2009, 15:59:06 »

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΡΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ...

Και εσεις οι υπολοιποι καταστηματαρχες καντε ενα συλογο και πεταξτε εξω αυτους που παιζουν με εμας... ΑΝΤΕΕεεεεεεεεεεεε

σε δικαιολογώ φίλε μου και γω είχα αρκετά προβλήματα με τα ελληνικά καταστήματα στο παρελθόν.
    από έξω ψώνιζα και πριν και τώρα.
    αλλά διαφωνώ στην απόλυτη κεφαλαία φράση σου.δείχνεις τυφλωμένος από μίσος και αγανάκτηση.που να ψώνιζες πράγματα για να ζήσεις
    από αυτά και όχι για να κάνεις την κ@υλα σου.και πάλι σου όμως δίνω δίκιο.
    απλά θέλω να πω ότι,
    δεν έχει πολύ καιρό που άνοιξα το κατάστημα και μπορώ να δηλώσω υπεύθηνα ότι υπάρχουν και πελάτες που κάνουν πολύ
    χειρότερα πράγματα από την δικιά σου περίπτωση.δυστυχώς ο τόπος βρωμάει σε κάθε του γωνιά.αν δεν σ αρέσε αυτός ο φούρνος , πας στον άλλον.
    Κλείνοντας, έχω αγανακτήσει και εγώ τόσες πολλές φορές από εμπόρους-μαγαζάτορες και του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού , που
    αν σας πω τις περιπτώσεις θα σας πέσουν τα μαλιά...
    ευτυχείτε και με καλή καρδιά όλα λύνονται  Thumbs up
    Καταγράφηκε

Aeolus-Rc
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #106 στις: Δευτέρα, 26 Ιαν 2009, 16:00:35 »

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΡΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ...

Και εσεις οι υπολοιποι καταστηματαρχες καντε ενα συλογο και πεταξτε εξω αυτους που παιζουν με εμας... ΑΝΤΕΕεεεεεεεεεεεε

σε δικαιολογώ φίλε μου και γω είχα αρκετά προβλήματα με τα ελληνικά καταστήματα στο παρελθόν.
    από έξω ψώνιζα και πριν και τώρα.
    αλλά διαφωνώ στην απόλυτη κεφαλαία φράση σου.δείχνεις τυφλωμένος από μίσος και αγανάκτηση.που να ψώνιζες πράγματα για να ζήσεις
    από αυτά και όχι για να κάνεις την κ@υλα σου.και πάλι σου όμως δίνω δίκιο.
    απλά θέλω να πω ότι,
    δεν έχει πολύ καιρό που άνοιξα το κατάστημα και μπορώ να δηλώσω υπεύθηνα ότι υπάρχουν και πελάτες που κάνουν πολύ
    χειρότερα πράγματα από την δικιά σου περίπτωση.δυστυχώς ο τόπος βρωμάει σε κάθε του γωνιά.αν δεν σ αρέσε αυτός ο φούρνος , πας στον άλλον.
    Κλείνοντας, έχω αγανακτήσει και εγώ τόσες πολλές φορές από εμπόρους-μαγαζάτορες και του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού , που
    αν σας πω τις περιπτώσεις θα σας πέσουν τα μαλιά...
    ευτυχείτε και με καλή καρδιά όλα λύνονται  Thumbs up

Off topic φιλε σε εψαχνα στειλε λιγακι το κιν σου σε PM!
    Καταγράφηκε
    Γιάννης Παξιμαδάκης
    Global Moderator

« Απάντηση #107 στις: Δευτέρα, 26 Ιαν 2009, 20:17:45 »

Οπως εγραψα και σε αλλο παρομοιο θεμα που ανοιξε σημερα , υπάρχουν καλοί και κακοί επαγγελματίες .Το να μην ονομάζουμε τους κακους δημιουργεί 2 προβλήματα .
    1. δεν θίγει τον κακο , οπότε δεν εχει και λογο να διορθωθεί ,
    2.  θιγει και τους καλους , πράγμα αδικο

Εγω ειμαι απο τους τυχερους , δεν ειχα σοβαρό προβλημα με ελληνικά μαγαζια. Απ την αλλη υπάρχουν πολλοί ελληνες επαγγελματίες που μου εχουν φερθεί αψογα .
    Ισως να επρεπε να αρχισω να τους ονοματίζω. 
    Καταγράφηκε

Γιάννης Παξιμαδάκης
    http://woodenkayakgreece.blogspot.gr/
    Alekos
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #108 στις: Δευτέρα, 26 Ιαν 2009, 20:40:41 »

Kαλα τα λεει ο φιλος ο Γιαννης !!! πρεπει να λεμε τα ονοματα τους ειτε καλους ειτε κακους για να μπορουν και αυτοι με τη σειρα τους να γινουν καλυτεροι. Και αν δεν μπορουν ας απομονοθουν απο εμας.   
    Καταγράφηκε
    greekaviator
    Aeromodeller
    *

12Z /AS90/N9/BEAM 450/PROTOS 500/CALIBER ZG

« Απάντηση #109 στις: Τρίτη, 27 Ιαν 2009, 12:39:08 »

το θεμα ποιο ειναι εχω βρει σε ακρετα μαγαζια καυσιμα... αλλα τα χρηματα θα μου τα επιστεψει? εδω κανει 1 εβδομαδα να μου στειλει τα πληρωμενα καυσιμα φαντασου ποσο καιρο θα κανει για τα χρηματα...!

Α ξεχασα να σας πω οτι ο Κουτσος οταν τον πηρα το σηκωνει μια κυρια και οταν μου ειπε σας εγραψα πιο πανω γυρναει και μου λεει καλα το παιδι που ηρθε γιατι δεν τα πηρε ολα τα γαλονια και πηρε μονο 1... και τις λεω ουτε καν τον ξερω απο κοντα ισα ισα μεσω νετ μιλαμε... Τι να πεις......

καλημερα εγω θα σου προτεινα να μην ξανα αγορασεις καυσιμα απο τον κουτσο αν εχεις τοσα προβληματα .... αλλα μαλλον ειναι ο τελευταιος που εχει στην αγορα  παντα αποθεμα οποτε δεν ξερω γιατι προτημησες εκει αλλα υποθετω..και σιγουρα ειναι ενα απο τα μοναδικα καταστηματα στον ελλαδικο χωρο με πλεονασμα εξαρτηματων και μοντελων

καλη σου μερα καλη συνεχεια

αλεξανδρος αναγνωστοπουλος
    Καταγράφηκε

alexandros anagnostopoulos
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #110 στις: Τρίτη, 27 Ιαν 2009, 12:41:36 »

το θεμα ποιο ειναι εχω βρει σε ακρετα μαγαζια καυσιμα... αλλα τα χρηματα θα μου τα επιστεψει? εδω κανει 1 εβδομαδα να μου στειλει τα πληρωμενα καυσιμα φαντασου ποσο καιρο θα κανει για τα χρηματα...!

Α ξεχασα να σας πω οτι ο Κουτσος οταν τον πηρα το σηκωνει μια κυρια και οταν μου ειπε σας εγραψα πιο πανω γυρναει και μου λεει καλα το παιδι που ηρθε γιατι δεν τα πηρε ολα τα γαλονια και πηρε μονο 1... και τις λεω ουτε καν τον ξερω απο κοντα ισα ισα μεσω νετ μιλαμε... Τι να πεις......

καλημερα εγω θα σου προτεινα να μην ξανα αγορασεις καυσιμα απο τον κουτσο αν εχεις τοσα προβληματα .... αλλα μαλλον ειναι ο τελευταιος που εχει στην αγορα  παντα αποθεμα οποτε δεν ξερω γιατι προτημησες εκει αλλα υποθετω..και σιγουρα ειναι ενα απο τα μοναδικα καταστηματα στον ελλαδικο χωρο με πλεονασμα εξαρτηματων και μοντελων

καλη σου μερα καλη συνεχεια

αλεξανδρος αναγνωστοπουλος

για ακομα μια φορα σε βρισκω να μην εχεις διαβασει καλα.... εχουν 3 μαγαζια cool power...

Aeolous
    hobbysnest και αλλο ενα που δεν θυμαμαι...

Απλα ετυχε να παρραγγειλω γιατι μου ειχε πει οτι αν θεσ καυσιμα στα στελνω εγω λαμια...!
    Καταγράφηκε
    Yankos
    Aeromodeller Hero Member

Χρωστάω, άρα υπάρχω. - Yankos -

« Απάντηση #111 στις: Τρίτη, 27 Ιαν 2009, 16:53:40 »

Καλησπέρα,

μια επισήμανση προς όλους τους συμφορουμίτες :

θεωρώ απαράδεκτο να γίνονται καταγγελίες με βαριές εκφράσεις και ο "κατηγορούμενος" να ξέρουμε ποιος είναι, ενώ ο "κατήγορος" να είναι ένας ανώνυμος χρήστης του φόρουμ. Για λόγους δεοντολογίας νομίζω πως ο MaStOrAs θα έπρεπε αν θέλει να καταγγέλλει κάποιον, να δηλώνει τουλάχιστον ποιος είναι ο ίδιος. Αλλιώς μπορεί ο καθένας να κάνει ένα nickname και να κατηγορεί οποιονδήποτε. Ακόμη μπορεί να κάνει κι άλλα nickname και να υπερασπίζεται και τον εαυτό του  Cheesy   

Εντελώς φιλικά
    Γιάννης
    Καταγράφηκε

PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #112 στις: Τρίτη, 27 Ιαν 2009, 16:57:51 »

Καλησπέρα,

μια επισήμανση προς όλους τους συμφορουμίτες :

θεωρώ απαράδεκτο να γίνονται καταγγελίες με βαριές εκφράσεις και ο "κατηγορούμενος" να ξέρουμε ποιος είναι, ενώ ο "κατήγορος" να είναι ένας ανώνυμος χρήστης του φόρουμ. Για λόγους δεοντολογίας νομίζω πως ο MaStOrAs θα έπρεπε αν θέλει να καταγγέλλει κάποιον, να δηλώνει τουλάχιστον ποιος είναι ο ίδιος. Αλλιώς μπορεί ο καθένας να κάνει ένα nickname και να κατηγορεί οποιονδήποτε. Ακόμη μπορεί να κάνει κι άλλα nickname και να υπερασπίζεται και τον εαυτό του  Cheesy   

Εντελώς φιλικά
    Γιάννης

Δεν κατεγγειλα τπτ μια αναφορα εκανα στα γεγονοτα... και αν θελει καποιος να μαθει ποιος ειμαι μπορει με ΠΜ οπως αρκετοι εμαθαν μεχρι τωρα...!

Το μονο παντως που ειναι σιγουρο οτι δεν εχω καμια σχεση με τα μαγαζια δλδ καποιο συμφερον η κατι τετοιο..!
    Καταγράφηκε
    Johnnie Red
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #113 στις: Σάββατο, 31 Ιαν 2009, 15:01:37 »

Hey φίλοι αερομοντελιστές.....

Με αρκετό ενδιαφέρον παρακολούθησα αυτό το θρέντ και μιας και όλοι μας παραθέτουμε την άποψή μας έχω μια παρατήρηση όσων αφορά τον συγκεκριμένο έμπορο, τον Στέλιο τον Κουτσό. ΟΥΔΕΠΟΤΕ είχα πρόβλημα όσων αφορά το σέρβις στα πάρα πολλά προϊόντα αερομοντελισμού που έχω προμηθευτεί απο το κατάστημά του τα τελευταία 26 χρόνια.
    Σαν συνάδερφος αερομοντελιστής και διαβάζοντας τα παραπάνω μού έρχεται ένα εύλογο ερώτημα στην ατυχή περίπτωση του φίλου MaStORaS. Αναρωτηθήκατε ΠΩΣ αυτό το κατάστημα έχει κρατήσει την πελατεία του για 25 χρόνια (μιας και εγώ δεν είμαι ο μόνος συνάδελφος σας που ψωνίζω απο εκεί..) αν δεν είχε καλό Customer Service & AfterSales support;;;;
    Συμφωνώ με την αγανάκτηση σου MaStORaS αλλά πιστεύω πως η δική σου περίπτωση δεν είναι και η καθημερινότητα όσων αφορά τον συγκεκριμένο έμπορο. Προσωπικά πιστεύω πως η παραγγελία σου έτυχε χρονικά σε μια κακή συγκυρία. Είναι κρίμα γιατί αυτά συμβαίνουν και σε αγορές απο το εξωτερικό...(Περιμένω μια παραγγελία απο Γερμανία σχεδόν 45 μέρες!!! ( Ο Γερμανός έμπορος με είχε διαβεβαιώσει οτι θα τα είχα στην Ελλάδα εντός 4 ημερών!!!! Παρόλα αυτά δεν βιάζομαι να τον χαρακτηρίσω μιας και δεν τον γνωρίζω.).
    Κατά την γνώμη μου θα πρέπει να είμαστε πιο επιεικείς όσων αφορά την τοποθέτηση ΤΑΜΠΕΛΩΝ σε ανθρώπους που πολύ λίγο γνωρίζουμε....
    (Δεν πιστεύω οτι δεν πήρες τα χρήματά σου πίσω..... )
    Τέλος πάντων νομίζω μιας και είσαι νέος στο χόμπι οτι κάποια μέρα θα αναθεωρήσεις τις απόψεις σου για το συγκεκριμένο άνθρωπο.
    ΜΦΧ
    Τρύφωνας

Καταγράφηκε

What goes up must come down...

www.petame.gr
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #114 στις: Σάββατο, 31 Ιαν 2009, 15:42:38 »

Λοιπον η ταλαιπωρεια τελειωσε πηρα τα χρηματα πισω και αγορασα απο αλλου καυσιμα...

Δεν προκειται να αναθεωρησω για αυτον τον ανθρωπο απο την στιγμη που μου μιλουσαν και με υφακι ενω εφτεγαν οι ιδιοι...

Να εχεις πληρωσει μια εβδομαδα και να τους περνεις να στα στειλουν και να σου λενε τι να σου κανω αν εσυ δεν καταλαβαινεις οτι δεν προλαβαινουμε κτλ κτλ....

Και στοκ μπορουμε να βρουμε θα βοηθησουμε αλλα μαγαζια που οντως εχουν αναγκει και θελουν να εξυπηρετησουν...!
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #115 στις: Σάββατο, 31 Ιαν 2009, 15:46:37 »

Hey φίλοι αερομοντελιστές.....

Με αρκετό ενδιαφέρον παρακολούθησα αυτό το θρέντ και μιας και όλοι μας παραθέτουμε την άποψή μας έχω μια παρατήρηση όσων αφορά τον συγκεκριμένο έμπορο, τον Στέλιο τον Κουτσό. ΟΥΔΕΠΟΤΕ είχα πρόβλημα όσων αφορά το σέρβις στα πάρα πολλά προϊόντα αερομοντελισμού που έχω προμηθευτεί απο το κατάστημά του τα τελευταία 26 χρόνια.
    Σαν συνάδερφος αερομοντελιστής και διαβάζοντας τα παραπάνω μού έρχεται ένα εύλογο ερώτημα στην ατυχή περίπτωση του φίλου MaStORaS. Αναρωτηθήκατε ΠΩΣ αυτό το κατάστημα έχει κρατήσει την πελατεία του για 25 χρόνια (μιας και εγώ δεν είμαι ο μόνος συνάδελφος σας που ψωνίζω απο εκεί..) αν δεν είχε καλό Customer Service & AfterSales support;;;;
    Συμφωνώ με την αγανάκτηση σου MaStORaS αλλά πιστεύω πως η δική σου περίπτωση δεν είναι και η καθημερινότητα όσων αφορά τον συγκεκριμένο έμπορο. Προσωπικά πιστεύω πως η παραγγελία σου έτυχε χρονικά σε μια κακή συγκυρία. Είναι κρίμα γιατί αυτά συμβαίνουν και σε αγορές απο το εξωτερικό...(Περιμένω μια παραγγελία απο Γερμανία σχεδόν 45 μέρες!!! ( Ο Γερμανός έμπορος με είχε διαβεβαιώσει οτι θα τα είχα στην Ελλάδα εντός 4 ημερών!!!! Παρόλα αυτά δεν βιάζομαι να τον χαρακτηρίσω μιας και δεν τον γνωρίζω.).
    Κατά την γνώμη μου θα πρέπει να είμαστε πιο επιεικείς όσων αφορά την τοποθέτηση ΤΑΜΠΕΛΩΝ σε ανθρώπους που πολύ λίγο γνωρίζουμε....
    (Δεν πιστεύω οτι δεν πήρες τα χρήματά σου πίσω..... )
    Τέλος πάντων νομίζω μιας και είσαι νέος στο χόμπι οτι κάποια μέρα θα αναθεωρήσεις τις απόψεις σου για το συγκεκριμένο άνθρωπο.
    ΜΦΧ
    Τρύφωνας

και οπως επισης δεν ειναι τυχαιο που εχει πελατεια εδω και 25 χρονια αλλο τοσο δεν ειναι τυχαιο που μολις ειαπ το μαγαζι ειδα τα παρακατω σχολια... αα αυτος... ε τι περιμενεις.. εκαστοσ στο ειδος του και πολλα πολλα αλλα μπορεις να τα διαβασεις....
    Καταγράφηκε
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #116 στις: Σάββατο, 31 Ιαν 2009, 16:01:27 »

Θα παρακαλέσω να σταματήσει το θέμα εδώ.

MaSt0RaS σου δόθηκε η ευκαιρία να εκφράσεις ελεύθερα το παράπονο σου. Πήρες τα χρήματα σου πίσω. Από εκεί και πέρα σχόλια του τύπου τι είπε ο ένας και ο άλλος ξεφεύγουν και πάμε σε κουτσομπολιό και δυσφήμιση.

Ο Στέλιος Κουτσός, όπως και κάθε επαγγελματίας στον χώρο του, έχει πολλούς ευχαριστημένους πελάτες και κάποιους δυσαρεστημένους.

Το Aeromodelling GR δεν χαϊδεύει ούτε εξαρτάται από κανέναν επαγγελματία ή σύλλογο, όμως και επιδιώκει τις αρμονικές σχέσεις όλων και είναι άδικο να δυσφημίζεται και κάποιος χωρίς λόγο.
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #117 στις: Σάββατο, 31 Ιαν 2009, 16:11:30 »

Θα παρακαλέσω να σταματήσει το θέμα εδώ.

MaSt0RaS σου δόθηκε η ευκαιρία να εκφράσεις ελεύθερα το παράπονο σου. Πήρες τα χρήματα σου πίσω. Από εκεί και πέρα σχόλια του τύπου τι είπε ο ένας και ο άλλος ξεφεύγουν και πάμε σε κουτσομπολιό και δυσφήμιση.

Ο Στέλιος Κουτσός, όπως και κάθε επαγγελματίας στον χώρο του, έχει πολλούς ευχαριστημένους πελάτες και κάποιους δυσαρεστημένους.

Το Aeromodelling GR δεν χαϊδεύει ούτε εξαρτάται από κανέναν επαγγελματία ή σύλλογο, όμως και επιδιώκει τις αρμονικές σχέσεις όλων και είναι άδικο να δυσφημίζεται και κάποιος χωρίς λόγο.

Κατσε συγνωμη... ισα ισα που εγω ειπα πηρα τα χρηματα πισω ολα οκ... αλλα επρεπε να απαντησω στους σχολιασμους να πω την αποψη μου... και δεν ειπα κατι το οποιο δεν υπαρχει στο τοπικ εκανα αναφορα σε παλαιοτερα ποστ του ιδιου τοπικ!
    Καταγράφηκε
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #118 στις: Σάββατο, 31 Ιαν 2009, 16:18:29 »

Στο φόρουμ υπάρχει θέμα με τίτλο Καταστήματα μοντελισμού. Κάντε έναν κόπο να περάσετε και από κει...να δείτε ποιοι γράφουν και ποιοι "σας" γράφουν...Θα ξεκαθαρίσετε αρκετά πράματα. Wink Και μη σας γελάσουν οι "φτωχές" σελιδούλες τους, ίσως έχουν αρκετό "υλικό" να σας δώσουν....Είμαι σίγουρος οτι το επισκευτήκατε απλά σας λέω να το κάνετε με περισσότερη λεπτομέρεια. 10 λεπτά θα σας πάρει....

Και να πω και κάτι ακόμα. Σίγουρα δε μπορούμε να τα γνωρίζουμε όλα, ούτε μπορούμε να τα έχουμε όλα (φτωχαδάκια γαρ  ) Αλλά είναι σίγουρο οτι όσοι μιλάμε τουλάχιστον στα φόρουμ θα σας απαντήσουμε είτε στα πμ σας είτε στα e-mail ακόμα και αν πρόκειτε να σας πούμε ότι κάτι δεν το γνωρίζουμε ή ότι δεν το έχουμε ή ότι δεν μπορούμε να κατεβάσουμε την τιμή μας ή ότι μπορούμε να το φέρουμε αλλά θα είναι σχετικά ακριβό ή ακόμα και αν πρόκειτε να συνεννοηθούμε για λογαριασμό σας με κάποιον στο εξωτερικό επειδή δεν γνωρίζετε την γλώσσα (έχει συμβεί και αυτό, απλά δεν έγινε γνωστό, τα καλά δυστυχώς και δεν ξέρω γιατί, δεν τα λένε). Σε μερικές περιπτώσεις μπορεί και να σας πάρουμε στο κινητό (και αυτό έχει συμβεί).
    « Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 31 Ιαν 2009, 16:57:13 από sfyris » Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #119 στις: Κυριακή, 1 Φεβ 2009, 03:39:48 »

Κοσμά έχεις βοηθήσει πολύ, όμως σίγουρα η συμμετοχή εδώ δεν είναι κριτήριο για να βγάλουμε συμπέρασμα για κάποιον επαγγελματία. Ούτε οτι γράφεται σαν παράπονο.

Στο παράπονο υπάρχει έμφυτα το στοιχείο της υπερβολής, ελάχιστοι μπορούν να το ελέγξουν. Πρέπει να περάσει χρόνος για να μπορέσει κάποιος να αξιολογήσει καλύτερα.

Υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες που δεν προλαβαίνουν ή δεν μπορούν ή ακόμα και δεν θέλουν να συμμετέχουν. Υπάρχουν και άλλοι που κατηγορούν όσους συμμετέχουν οτι το κάνουν για διαφήμιση. Δεν μπορώ να δεχτώ ούτε οτι οι πρώτοι δεν είναι σωστοί επειδή δεν συμμετέχουν, ούτε τις κατηγορίες για τους δεύτερους.

Συμπέρασμα: Αποφεύγουμε τις υπερβολές και τους χαρακτηρισμούς. Νάμαστε καλά και μονοιασμένοι.

Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    Σελίδες: 1 ... 5 6 7 [8] 9 10 11     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Ο Ελληνας αερομοντελλιστής και η αγορά υλικών (Συντονιστής: Serafim)  |  Θέμα: Μετα μου λετε μην αγοραζεις απο το εξωτερικο...( Η καταντια τους...ΟΧΙ ΟΛΑ)
    Μεταπήδηση σε: