|
Γκούσκος Διονύσιος
|
 |
« Απάντηση #45 στις: Σάββατο, 24 Ιαν 2009, 00:22:33 » |
|
αν δεν κάνω λάθος δεν είναι μακριά αυτές οι τιμές δεν είναι μακριά απο τις ελληνικές  "γιαυτο" το λόγο λέω σε προηγούμενο post ότι καλύτερα να ψωνίζουμε από ελλάδα όταν μιλάμε για διαφορες τις τάξης των 10-20 ευρώ..... απλά υπάρχει τρόπος να φέρει κάποιος καύσιμο από έξω... το αν συμφέρει η όχι είναι στην κρίση του καθενός και του σκεπτικου του.. ...εγώ ψωνίζω ελλάδα το 80% των αγορών μου...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
stinger----
|
 |
« Απάντηση #46 στις: Σάββατο, 24 Ιαν 2009, 00:25:45 » |
|
εγω βρε παιδια εχω κανει καποιες παραγγελειες απο ιντερνετ απο μαγαζια δικα μας και δεν ειχα προβλημα. την επομενη τα ειχα. επειδη ομως μενω επαρχια μου χρεωνουν πολλα μεταφορικα..δηλαδη ακομα και μια βιδα αν παρω 8α πληρωσω 10-15 ευρω μεταφορικα...δεν υπαρχει καποιος αλλος τροπος πιο φτηνης αποστολης?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
skopos-Komotini
|
 |
« Απάντηση #47 στις: Σάββατο, 24 Ιαν 2009, 00:26:37 » |
|
ΠΡΟΣΟΧΗ ! ! ! Ανοιξα το παραπανω link και μου εβγαλε ολα τα στοιχεια PANOS κτλ κτλ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
MarD
|
 |
« Απάντηση #48 στις: Σάββατο, 24 Ιαν 2009, 00:33:46 » |
|
Έχω την εντύπωση πως για τα πετρελαιοειδή και λοιπά βρίσκονται σε ξεχωριστή κατηγορία εκτελωνισμού και παίρνουν δασμούς κατά την εκτελώνιση. Ψάχτε τη λίγο γιατί νομίζω πως θα είναι δύσκολο...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.” - Igor Sikorsky http://www.coolmodels.gr
|
|
|
|
argiris_big
|
 |
« Απάντηση #49 στις: Σάββατο, 24 Ιαν 2009, 00:37:18 » |
|
Η αποστολη,προφανως αφορα μονο την Αγγλια.Στην υπολοιπη Ευρωπη στελνει αεροπορικως...οποτε αποκλειεται.Ειχα ρωτησει και στο lindinger για σκετη μεθανολη ή καυσιμο ,ακομα και με αλλο τροπο αποστολης(τραινο-μεταφορικη) και η απαντηση ηταν αρνητικη 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
When flying inverted..... "Down" is "Up" , and "Up" is "VERY EXPENSIVE"
|
|
|
|
Γκούσκος Διονύσιος
|
 |
« Απάντηση #50 στις: Σάββατο, 24 Ιαν 2009, 00:38:25 » |
|
και να γινόταν δεν αξίζει παιδιά....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Γκούσκος Διονύσιος
|
 |
« Απάντηση #51 στις: Σάββατο, 24 Ιαν 2009, 00:39:17 » |
|
ΠΡΟΣΟΧΗ ! ! ! Ανοιξα το παραπανω link και μου εβγαλε ολα τα στοιχεια PANOS κτλ κτλ παραξενο....εμενα δεν μου δειχνει κατι τετειο...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Stargazer
|
 |
« Απάντηση #52 στις: Σάββατο, 24 Ιαν 2009, 00:42:58 » |
|
ΠΡΟΣΟΧΗ ! ! ! Ανοιξα το παραπανω link και μου εβγαλε ολα τα στοιχεια PANOS κτλ κτλ παραξενο....εμενα δεν μου δειχνει κατι τετειο... ναι πάτα accound information να δείς
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Live To Fly, Fly To Live
|
|
|
|
MarD
|
 |
« Απάντηση #53 στις: Σάββατο, 24 Ιαν 2009, 00:44:13 » |
|
ΠΡΟΣΟΧΗ ! ! ! Ανοιξα το παραπανω link και μου εβγαλε ολα τα στοιχεια PANOS κτλ κτλ παραξενο....εμενα δεν μου δειχνει κατι τετειο... ναι πάτα accound information να δείς Τους έστειλα e-mail για να διορθώσουν το πρόβλημα το συντομότερο. Αυτό είναι πολύ επικίνδυνο...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.” - Igor Sikorsky http://www.coolmodels.gr
|
|
|
|
Γκούσκος Διονύσιος
|
 |
« Απάντηση #54 στις: Σάββατο, 24 Ιαν 2009, 00:46:32 » |
|
τρελο bug στον κοδικα!!!!
καλα εκανες.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
newbie
|
 |
« Απάντηση #55 στις: Σάββατο, 24 Ιαν 2009, 01:06:27 » |
|
Υπάρχει πουθενά το logout?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
MarD
|
 |
« Απάντηση #56 στις: Σάββατο, 24 Ιαν 2009, 01:09:38 » |
|
Υπάρχει πουθενά το logout?
Δεν υπάρχει πανάθεμά τους! Κι εγώ το έψαχνα μπας και προλάβω να σώσω ότι μπορώ αλλά μάταια... Τους έστειλα όμως και την λύση. Το πρόβλημα εντόπιζεται στο ότι εμφάνισε στο URL path το session id κι έτσι μπορέσαμε όλοι να μπούμε στο session του Πάνου. http://www.fast-lad.co.uk/store/index.php?cPath=24_200&osCsid=06f40e56eec4650293bf32c38872f4b9Ιδού και η λύση για τυχόν ιδιοκτήτες osCommerce που τυγχάνει να διαβάζουν... http://www.securityfocus.com/archive/1/347831
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
newbie
|
 |
« Απάντηση #57 στις: Σάββατο, 24 Ιαν 2009, 01:25:48 » |
|
Καταραμένη GET.  Το session έληξε. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Robie
|
 |
« Απάντηση #58 στις: Σάββατο, 24 Ιαν 2009, 10:31:07 » |
|
Καλα το αφησα το topic στη δευτερη σελιδα χθες και δημιουργηθηκαν αλλες 2 !!!!
Anyway, δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να μην κριτικαρουμε αυστηρα τους καταστηματαρχες....
Αυτος που ειναι σωστος δεν εχει να φοβηθει τιποτα και στη τελικη θα βγει και κερδισμενος αν οι υπολοιποι αποδειχθουν λιγοτερο καλοι.
Η μήπως εμεις θα σωσουμε την οικονομια της χωρας ? Τι να πω...
Καλως ή κακώς η παγκοσμιοποιηση ειναι γεγονός...
Τουλαχιστον ας επωφεληθουμε ....
Δεν θελω να ειμαι απολυτος ομως μιας και δεν ειναι της λογικης αυτης...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Paulos
|
 |
« Απάντηση #59 στις: Σάββατο, 24 Ιαν 2009, 11:04:46 » |
|
Καλα το αφησα το topic στη δευτερη σελιδα χθες και δημιουργηθηκαν αλλες 2 !!!!
Anyway, δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να μην κριτικαρουμε αυστηρα τους καταστηματαρχες....
Αυτος που ειναι σωστος δεν εχει να φοβηθει τιποτα και στη τελικη θα βγει και κερδισμενος αν οι υπολοιποι αποδειχθουν λιγοτερο καλοι.
Η μήπως εμεις θα σωσουμε την οικονομια της χωρας ? Τι να πω...
Καλως ή κακώς η παγκοσμιοποιηση ειναι γεγονός...
Τουλαχιστον ας επωφεληθουμε ....
Δεν θελω να ειμαι απολυτος ομως μιας και δεν ειναι της λογικης αυτης...
+10000
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
If RC flying were drugs, it would be class A +
|
|
|