Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.700 μηνύματα σε 12.383 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 12 Ιουλ 2026, 12:56:23

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 12 Ιουλ 2026, 12:56:23

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Χθες στις 14:51]

[Παρασκευή, 10 Ιουλ 2026, 09:50:49]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]

από AKISSSS
    [Πέμπτη, 2 Ιουλ 2026, 09:25:10]

[Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 22:36:48]

από SV 1 BTA
    [Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 14:24:54]

από spirost
    [Κυριακή, 28 Ιουν 2026, 20:23:34]

[Δευτέρα, 22 Ιουν 2026, 11:19:02]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 17 Ιουν 2026, 22:24:37]

από carapis
    [Δευτέρα, 8 Ιουν 2026, 21:40:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309700
    Σύνολο θεμάτων: 12383
    Online σήμερα: 146
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 61
    Συνολικά: 61
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 [2] 3 4 5 ... 11     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Μετα μου λετε μην αγοραζεις απο το εξωτερικο...( Η καταντια τους...ΟΧΙ ΟΛΑ)  (Αναγνώστηκε 30306 φορές)
    Dimhack
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #15 στις: Παρασκευή, 23 Ιαν 2009, 20:57:43 »

Λοιπον παραθετω τα παρακατω γιατι μερικοι μου λενε οτι ειμαι υπερβολικος και κτλ κτλ κτλ.... Τι σας ελεγα λιγες μερες πριν οτι δεν ειναι μονο οι τιμες αλλα βασικοτερο πραγμα ειναι η εξυπηρετηση....

Περνω τηλ για να μου στειλουν 4 γαλονια ελικοπτερικο καυσιμο... (για οσους δεν ξερουν μολις εφιαξα το τρεχ μου και θελω να το πεταξω σαν τρελος ξερετε απο αυτα...)
    Τους λεω θα μου τα στειλετε να τα εχω μεχρι παρασκευη μου λενε εννοειται πως ναι τους λεω σιγουρα γιατι το σαββατοκυριακο θα πεταξω... λεει βαλε τα χρηματα εσυ στην τραπεζα και θα τα εχεις....
    Τρεχω σαν τρελος να κανω μεταφορα μεσω νετ για να μην καθυστερω και επειδη ηταν πρωτη φορα απο τραπεζα σε τραπεζα πηρα και καμποσα τηλ στην τραπεζα να μαθω τεσπα σε μια ωρα το ειχα κανει... την πεμπτη μου λενε τα στελνω... παρασκευη τα εχεις... Περνω τηλ μου λεει χιλια συγνωμη τα στελνω αυριο και σαββατο τα εχεις λεω σας παρακαλω τα θελω σιγουρα οκ οκ μην ανυσηχεισ και τετοια...

Περνω σημερα μου λεει δεν τα εστειλα κτλ κτλ κτλ... οκ λεω αναλαβετε τις ευθηνες σας εγω τα θελω σαββατοκυριακο... μου υψωνει την φωνη λεγωντας μου προσπαθησα να εξυπηρετησω και μου την μπαινεις κιολας και τετοιες βλακειες που μονο στην Ελλαδα τα λενε.... τους λεω σαββατο αφου σχολασετε βαλτε σε ενα λεοφωρειο σας παρακαλω να τ απαρω λυπομαστε μου λεει δεν γινεται.. εε και εγω τι φταιω λεω.. και μου λεει ουτε εμεις φτεμε πεσαμε σε εκτελωνισμο και τετοια....

Και τελικα δεν θα πεταξω ενω εχωγ πληρωσει τα χρηματα απο την τεταρτη....

ΔΛΔ τι αλλο να πω?? σοβαρα ειμαι εκτος οριων.... πολυ θα ηθελα να ειχα αυτοκινητο να πεταγομουν απο εκει....

ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΕΛΕΟ ΠΙΑ ΕΛΕΟΣ.... ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΤΠΤ ΑΛΛΟ....

Αν θελει ο καταστηματαρχης μπορει να απαντησει...

ΠΡΟς mοderators: Μπορω να βαλω επωνυμια καταστηματος...

αχχχχ και βρω καμια πηγη καυσιμων απο Εξω... αχ..........

απο εξωτερικο  αν παρραγγελνα κατι θα τα ειχα την δευτερα τωρα ουτε την δευτερα δεν θα τα εχω...

εγώ θα πήγαινα στο μαγαζί του χωρίς ενημέρωση από δευτερα και θα του έπαιρνα τα χρήματα μου πίσω νταβατζιλίκι και ας έβαζε την παραγγελια στο........

οι υπόλοιποι "καταστιματαρχιδες" θα πρέπει να γνωρίζουν πως κατώι τέτοιοι τύποι χαλάνε την αγορά και την εμπιστοσύνη προς το κοινό.

βγάλε στον αέρα ποιος είναι και θα δεις πως θα γίνει άλλος άνθρωπος όπως κάνουν σχεδόν όλοι που έχουν αναφερθεί εδώ μέσα.
    Καταγράφηκε
    vtr
    Aeromodeller Hero Member

α........ ρε και να ειχα τα 3 ΧΧΧ...

« Απάντηση #16 στις: Παρασκευή, 23 Ιαν 2009, 20:57:53 »

Τί να διαψεύσει και τι να πεί ρέ παιδιά το άτομο...
    Εχει πάρει λεφτά απο τήν Τετάρτη, σήμερα έχουμε Παρασκευή,  και πέρα βρέχει........

Κανονικά ή παραγγελία, έπρεπε να έχει φύγει απο το κατάστημα τήν Τετάρτη το μεσημέρι ή το απόγευμα.
    Αντε και να δώσουμε μιά περίοδο χάριτος, Πέμπτη πρωί.

Σήκω αγόρι μου μιά ώρα πιό νωρίς, πήγαινε τα πράγματα στο κτέλ, και μετά άνοιξε το μαγαζάκι σου.

Και άν δεν μπορείς να τα στείλεις, αγορίνα μου, πάρε ένα κούριερ να έρθει να τα πάρει.

Πάντως φίλε MaSt0RaS, άν έχεις απόδειξη ότι τα λεφτά τα κατέθεσες τήν Τετάρτη, και ισχύουν ότι έχεις γράψει
    δέν έχει καμία δικαιολογία.  
    Καταγράφηκε

Sponsored by: nemhobby.com 

gmax
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #17 στις: Παρασκευή, 23 Ιαν 2009, 21:02:39 »

μονο ο Giatrakos στελνει αυθημερων
    Καταγράφηκε
    Dimhack
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #18 στις: Παρασκευή, 23 Ιαν 2009, 21:04:26 »

O Κουτσος ειναι.... Πως σας φενεται...!

ellaaaaaaa τι λες τώρα σοβαρά μιλάς μήπως θα έπρεπε να το περιμένεις;;;;;;;
    Καταγράφηκε
    vtr
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #19 στις: Παρασκευή, 23 Ιαν 2009, 21:10:34 »

O Κουτσος ειναι.... Πως σας φενεται...!

ellaaaaaaa τι λες τώρα σοβαρά μιλάς μήπως θα έπρεπε να το περιμένεις;;;;;;;

Ο συγκεκριμένος μοντελιστής φίλε Dim μπορεί να μήν το περίμενε, αφού μάλλον δεν θα έχει ξανα-παραγείλει.

Ομως άς το ξέρει ό επόμενος φίλος μοντελιστής,  που θα χρειαστεί κάτι, απο το συγκεκριμένο κατάστημα.
    Καταγράφηκε

Stargazer
    Aeromodeller Hero Member

Obi-Wan Has Taught Me Well !!!

« Απάντηση #20 στις: Παρασκευή, 23 Ιαν 2009, 21:48:41 »

παιδιά όλοι την πατήσαμε και γω πολλές φορές δυστηχώς όλοι την πατήσαμε αλλα πάνω εκεί που απογοητεύτικα άνοιξε μαγαζί ο γιάννης Χ και ησυχασαμε όλοι στην Θεσ.!!!
    Καταγράφηκε

Live To Fly, Fly To Live
    Γκούσκος Διονύσιος
    Board moderator

Ζάκυνθος

« Απάντηση #21 στις: Παρασκευή, 23 Ιαν 2009, 21:59:02 »

λοιπόν κυροί....

ένα πράγμα θα σας πω....

πόσοι μοντελιστές υπάρχουν στην ελλάδα??

από αυτούς πόσοι ψάχνονται στο internet??

αρκεί όταν ο κάθε ένας πληκτρολογεί το όνομα του καταστήματος στο google να βγάζει εκτος από το ofisial site και τις δημοσιεύσεις στο οποιοδήποτε forum. ΟΛΕΣ....

τέλος με τον κάθε καραγκιόζη που είπε μια μέρα θα φτιάξω μοντελιστικό μαγαζί....

οποιος δεν κάνει σωστά την δουλειά του ...έξω από την παράγκα.

και όσο για τις αγορές από το εξωτερικό και καλο είναι και κακό. και όλοι ξέρετε τους λόγους.

οποιος δεν είναι σωστός δυσφήμιση μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο.
    Καταγράφηκε

misterHATORI
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #22 στις: Παρασκευή, 23 Ιαν 2009, 22:02:04 »

λοιπόν κυροί....

ένα πράγμα θα σας πω....

αρκεί όταν ο κάθε ένας πληκτρολογεί το όνομα του καταστήματος στο google να βγάζει εκτος από το ofisial site και τις δημοσιεύσεις στο οποιοδήποτε forum. ΟΛΕΣ....

τέλος με τον κάθε καραγκιόζη που είπε μια μέρα θα φτιάξω μοντελιστικό μαγαζί....

και όσο για τις αγορές από το εξωτερικό και καλο είναι και κακό. και όλοι ξέρετε τους λόγους.

+1 Thumbs up
    Καταγράφηκε

"FLY OR DIE!"
    misterHATORI
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #23 στις: Παρασκευή, 23 Ιαν 2009, 22:08:18 »

λοιπόν κυροί....

ένα πράγμα θα σας πω....

+1 Thumbs up
    όμως υπάρχουν k καλή ρε παιδιά k σε "εξιπερετουν" στο ακέραιο!!μην τους πυροβολούμε όλους
    Καταγράφηκε

"FLY OR DIE!"
    vtr
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #24 στις: Παρασκευή, 23 Ιαν 2009, 22:22:59 »

όμως υπάρχουν k καλή ρε παιδιά k σε "εξιπερετουν" στο ακέραιο!!μην τους πυροβολούμε όλους

Ο στόχος είναι συγκεκριμένος..... στήν προκειμένη περίπτωση. Wink
    Καταγράφηκε

Robie
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #25 στις: Παρασκευή, 23 Ιαν 2009, 22:26:37 »

Λιγο να ψαχτεις στο Internet καταλαβαινεις οτι δεν συμφερει να ψωνιζεις απο Ελλαδα κι ας εχω 2-3 καταστηματα στα 10 λεπτα απο κει που δουλευω. Μονο αν με εχει πιασει τρελλα και χρειαζομαι κατι τελειως αμεσα παει και το (χρυσο)πληρωνω,που λεει ο λογος ετσι. Απο εξυπηρετηση προσωπικα προτιμω να ειναι τυπικοι και επαγγελματιες απο και καλα φιλοι κι ετσι,αν και εχω διαβασει εδω μεσα περιπτωσεις που τραβιουνται καποιοι αι Κυριαατικα για να μη δυσαρεστησουν τον πελατη-φιλο(?) τους.....
    Καταγράφηκε
    Γκούσκος Διονύσιος
    Board moderator

Ζάκυνθος

« Απάντηση #26 στις: Παρασκευή, 23 Ιαν 2009, 22:44:31 »

Λιγο να ψαχτεις στο Internet καταλαβαινεις οτι δεν συμφερει να ψωνιζεις απο Ελλαδα κι ας εχω 2-3 καταστηματα στα 10 λεπτα απο κει που δουλευω. Μονο αν με εχει πιασει τρελλα και χρειαζομαι κατι τελειως αμεσα παει και το (χρυσο)πληρωνω,που λεει ο λογος ετσι. Απο εξυπηρετηση προσωπικα προτιμω να ειναι τυπικοι και επαγγελματιες απο και καλα φιλοι κι ετσι,αν και εχω διαβασει εδω μεσα περιπτωσεις που τραβιουνται καποιοι αι Κυριαατικα για να μη δυσαρεστησουν τον πελατη-φιλο(?) τους.....

αυτό είναι μεγάλη κουβέντα φιλε μου και θέλει πολύ συζήτηση.....

σαφώς και πρέπει να προτιμάμε τα εγχώρια καταστήματα γιατί δεν είναι και τραγική η κατάσταση....

μην ξεχνάμε ότι η παγκοσμιοποίηση μας έφαγε σαν λαό και για να το πω πιο σωστά η ξενομανία.

καλύτερα να το πληρώσω κάτι 10 ευρώ παραπάνω για οποιους λόγους από το να το πάρω από το εξωτερικό......ας "τζιραρουμε" οι έλληνες στους έλληνες.......και όχι στους ξένους....

με την προϋπόθεση ότι αξίζει ο καταστηματάρχης, σέβεται και πάνω απ όλα είναι άνθρωπος.
    Καταγράφηκε

vtr
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #27 στις: Παρασκευή, 23 Ιαν 2009, 22:55:36 »

Νομίζω ότι το θέμα είναι έν' μέρη (σοβαρό).
    Τό κατάστημα πήρε χρήμα ζεστό, δύο μέρες πρίν,  αλλά δέν έπραξε τα δέοντα ή τουλάχιστον τα συμφωνημένα.
    Πάντα βέβαια με αυτά που αναφέρει ό φίλος MaSt0RaS.
    Φρόνιμο είναι, να μήν ξεφύγει ή συζήτηση. Wink
    Καταγράφηκε

MarD
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #28 στις: Παρασκευή, 23 Ιαν 2009, 22:58:19 »

Κρίμα που υπάρχουν άνθρωποι που δημιουργούν τέτοιες καταστάσεις.
    Θα συμφωνήσω με τον φίλο Robbie. Αν οι επαγγελματίες είναι απλά τυπικοί και κάνουν όπως πρέπει την δουλειά τους είναι το καλύτερο.
    Για τον καθένα επαγγελματία όμως που μπορεί και προσφέρει το κάτι παραπάνω, όπως βοήθεια αφιλοκερδώς και εξυπηρέτηση σε "περίεργες ώρες και τόπους" είναι σαφώς ένα μεγάλο συν γι' αυτούς αρκεί όμως να μην προκαλέσουν τέτοια πίεση που δεν μπορούν να αντέξουν και ακόμα να μην τα ζητούν πίσω σαν να 'ταν δανεικά.

Όσο για τον GiannisX, του το είπα κι από κοντά και το πιστεύω ακράδαντα. Είναι το μέλλον της Θεσσαλονίκης.
    Καταγράφηκε

“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.”
    - Igor Sikorsky

http://www.coolmodels.gr
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #29 στις: Παρασκευή, 23 Ιαν 2009, 23:01:59 »

Σαφως και πρεπει να αγοραζουμε απο Ελλαδα αλλα ελα ντε που μα διωχνουν με τον τροπο τους...
    Επισης αυθημερον στελνουν πολλα καταστηματα...
    Ακομα αποδειξεις εχω και μαλιστα αιτιολογια γραφει 91 ευρ για καυσιμο coolpower και μετα γραφω σε παρενθεση αποστολη με μεταφορικη 5-7ε μην εχω κανενα προβλημα και μου ερθουν με κανα 40αρι μεταφορικα...Παντα καλυμενος ειμαι...!
    Πλακα πλακα αν μπορουσα να παρραγγειλω απο εξωτερικο καυσιμα την δευτερα θα ηταν εδω... και τωρα ουτε την τριτη δεν θα ιεναι απο την ελλαδα...

Οσο για το μαγαζι θα πηγαινα αν ημουν κοντα... ειμαι λαμια... και εχω και εξεταστικη..!
    Ολο αυτο το τοπικ το εγραψα για να μαθαινουν οι καινουριοι μιας και εγω καινουριος ειμια και τωρα εμαθα...
    ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΕς ΚΑΚΕς ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑς...
    η εστω οταν εχετε αναλογο σκηνικο να μας το λετε... ετσι πλεον σιγα σιγα θα εχουν και αυτο τον φοβο και να ειστε σιγουρα πολλα θα αλλαξουν...
    Στο εξωτερικο γραφεις το ονομα του καταστηματος και βλεπεις κατευθειαν στα φορουμ review για το εκαστοτε μαγαζι απο πολλους πελατες... και ετσι ο καθενας επιλεγει...

Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 [2] 3 4 5 ... 11     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Ο Ελληνας αερομοντελλιστής και η αγορά υλικών (Συντονιστής: Serafim)  |  Θέμα: Μετα μου λετε μην αγοραζεις απο το εξωτερικο...( Η καταντια τους...ΟΧΙ ΟΛΑ)
    Μεταπήδηση σε: