stratosm καλές πτήσεις..

.
Εγώ σχετικά με το θέμα της παραγγελίας τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα το στείλουν χωρίς να το πληρώσω και μπορεί να το εχω και αύριο μου είπαν...
Σχετικά με το lama τώρα..
Εχω πορωθεί, έμαθα κάπως να το πετάω σε πορεία. Πηγαίνω έξω από το σπίτι να το πετάξω μιας και den έχει αέρα τώρα και το πηγαίνω πολύ καλά, βέβαια den το σηκώνω πολύ ψηλά γιατί φοβάμαι.. Κάπου στα τρία μέτρα ύψος το εχω..όταν μάθω καλά θα το κάνω και βόλτα μέσα στο σπίτι αλλά προς το παρών εκμεταλευόμαι την άπνοια..
Εχω ήδη αλλάξει 2 ζευγάρια έλικες (πάνω,κάτω) και τώρα μου έσπασε λίγο η άκρη του ενός έλικα..να τους αλλάζω 2-2 ή όποιον έχει πρόβλημα;
Πάντως θα παραγγείλω άλλες 2 εξάδες και τους extreme μαζί με τα extreme landing skid και την ευλύγιστη ουρά..
Τα extreme μοτερ δίνουν περισσότερη δύναμη;;
Παω να διαβάσω το θέμα "αναβαθμίσεις lama"..........
Θαναση καλησπερα!!
Ολα ΜΙΑ ΧΑΡΑ με το μπελτακι αθραυστο και στο τεστ πτησης μια χαρα!!!!!!!

Αρα,κατα τη γνωμη μου παντα αξιζει να το παριεις απ αυτον!!
Οσο αφορα για τα blades exv arketa στο σακκουλακι τους τα στοκ και καποια εξτριμ που τα χα παρει απ τον κινεζο αλλα σαν φοβιτσιαρης αρχαριος πηρα πολλα

Αν θες p.m me να σου πω να στα στειλω ρε φιλε δεν μου χρεια ζονται τοσα!!!!
Υ.Γ Το λαμακι το 3 ειναι μακραν πιο γρηγορο απ το 4 λογω αλλων λινκς στα σερβο.Το πηρε ο κολλητος μου και καναμε μια κοντριτσα και τα ειδα ολα

Καλες πτησεις