Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.374 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 04:58:36

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 04:58:36

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Χθες στις 07:07]

από Markhelis
    [Χθες στις 02:55]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 20 Απρ 2026, 10:26:27]

από Loukis35
    [Κυριακή, 19 Απρ 2026, 15:46:42]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 17:09:58]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309374
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 59
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 42
    Συνολικά: 42
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 ... 8 9 10 [11] 12 13 14 ... 23     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: e-sky CP-Belt..No 2  (Αναγνώστηκε 75388 φορές)
    alfisti
    Aeromodeller Full Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #150 στις: Τετάρτη, 18 Φεβ 2009, 19:15:17 »

Καταγράφηκε
    MarD
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #151 στις: Τετάρτη, 18 Φεβ 2009, 19:31:33 »

Ωραίος!
    Είδες όμως τι πιλότο σε έκανε το προηγούμενο πιτόγυρο ε;;
    Εγώ προτείνω στους νέους να ξεκινούν στα δύσκολα και αργότερα να αναβαθμίζουν...
    Καταγράφηκε

“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.”
    - Igor Sikorsky

http://www.coolmodels.gr
    alfisti
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #152 στις: Τετάρτη, 18 Φεβ 2009, 20:05:56 »

Μια ερωτηση τα carbon blades τι διαφορα κανουν? και τα metal upgrades?
    θενκς!!! ουτε εγω δεν το πιστευω οτι το παω τοσο καλα!!!
    Καταγράφηκε
    Paradise Lost
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #153 στις: Τετάρτη, 18 Φεβ 2009, 20:28:40 »

Ωραίος!
    Είδες όμως τι πιλότο σε έκανε το προηγούμενο πιτόγυρο ε;;
    Εγώ προτείνω στους νέους να ξεκινούν στα δύσκολα και αργότερα να αναβαθμίζουν...

+ 1000
    Και εγώ έτσι άρχισα. Και όταν το άλλαξα άρχισα να κάνω πορείες!
    Στα δύσκολα μαζεύεις την εμπειρία.
    Και όταν δουλεύει καλά , έχεις να κανεις ποιο λίγες διορθώσεις με αποτέλεσμα να σου φαίνεται ποιο εύκολο!
    Καταγράφηκε
    THEO_LEGEND
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #154 στις: Πέμπτη, 19 Φεβ 2009, 00:07:23 »

Καλησπέρα παιδες
    Μετα απο ενα μηνα περιπου με το lama v3 αρχιζω και ξαχνομαι για καποιο καλυτερο ελικοπτερο εξωτερικου χωρου και ειδα οτι ολοι προτεινεται belt cp. Δεν σκοπευω αμεσα να το αποκτησω, υπολογιζω Μάιο-Ιούνιο να το αγορασω αλλα εχω αρχισει και διαβαζω το παλιο μεγαλο θρεντ για το belt για να μαθω καποια πραγματα, ειδα και ενα βιντεο απο τον Αποστολη που κανει 3d και ψαρωσα, το μονο που ειχε αλλαξει ηταν το gyro και ειχε βαλει το gy-240 το οποιο ειδα εχει 100 ευρω .

Ποια ακριβως ειναι η δουλεια του gyro;;
    Επισης πιστευεται οτι αξιζει η τ/κ που εχει μαμα το ελικοπτερο στην rtf εκδοση ή αξιζει να παρω μια ξεχωριστη τ/κ;;;

Αυτα γι αρχη, Cheesy παντως δεν περιμενα να κολλησω τοσο με τα ελικοπτερα..και γενικοτερα με τον μοντελισμο.θα μου φανε τα λεφτα δυστηχως Grin
    Καταγράφηκε

what the fuck...γιατί δεν πετάει :p
    alfisti
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #155 στις: Πέμπτη, 19 Φεβ 2009, 02:03:06 »

Το gyro αλλαζει το βημα της ουρας για να μενει το ε/κ ισιο αναλογα με τις στροφες του κεντρικου ελικα.Η μαμα τκ κανει για αρχη αλλα καλο θα ειναι να αλλαχτει με μια ψηφιακη οπου και θα σου μεινει αν πας σε κατι ποιο καλο.
    Για αρχη το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να αλλαξεις το gyro η με το καινουριο που εχει η εσκυ στο v2 βελτ αξιζει τα λεφτα του αλλιως πας σε ενα 401 futaba μαζι με το servo του που και αυτο θα σου μεινει για το επομενο ε/κ
    Καταγράφηκε
    THEO_LEGEND
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #156 στις: Πέμπτη, 19 Φεβ 2009, 15:37:00 »

Το gyro αλλαζει το βημα της ουρας για να μενει το ε/κ ισιο αναλογα με τις στροφες του κεντρικου ελικα.Η μαμα τκ κανει για αρχη αλλα καλο θα ειναι να αλλαχτει με μια ψηφιακη οπου και θα σου μεινει αν πας σε κατι ποιο καλο.
    Για αρχη το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να αλλαξεις το gyro η με το καινουριο που εχει η εσκυ στο v2 βελτ αξιζει τα λεφτα του αλλιως πας σε ενα 401 futaba μαζι με το servo του που και αυτο θα σου μεινει για το επομενο ε/κ

Ωραια, και μια διευκρινηση.
    Αυτο το γυρο καθως τελειωνει η μπαταρια εξακολουθει να ρυθμιζει αυτοματα το βημα της ουρας ωστε να ειναι σταθερο το ελικοπτερο ή πρεπει να το ρυθμιζω εγω χειροκινητα καθε λιγο απο την τ/κ (οπως κανω στο λαμα δηλαδη);;;;

Ενδεικτικα τιμες που ειδα...

Futaba GY-240
    110.00 EUR

Futaba GY-401
    139.00 EUR

Futaba GY401 + 9254 Combo
    220.00 EUR

δηλαδη προτεινεις το 3ο ετσι; που ειναι μαζι με το σερβο.(αν ειναι να μου μεινει για το επομενο ελικοπτερο τοτε ας τα δωσω τα 200 ευρα)

Το μαματο γυρο δηλαδη θα θελει συνεχως μικροδιορθωσεις;

Επισης ποια τηλεκατευθυνση αξιζει...δεν θελω πολυ ακριβη αλλα να κανει αξιοπρεπεστατα τη δουλεια της και να την κρατησω και για αλλα ελικοπτερα...
    Τι διαφορα εχουν αυτες που ειναι 2,4ghz απο αυτες στα 35-40 mhz;;;; εχουν καποιες διαφορες περα απο την πολυ μικροτερη κεραια(σαν του ρουτερ μου ειναι Grin )
    κΑΙ τι μου προσφερει μια ακριβη τ/κ σε σχεση με τη μαματη;;;;
    Και αν καταλαβα καλα αγοραζω την τηλεκατευθυνση και μετα ενα δεκτη που βαζω στο μπελτ;;; και αν τη θελω για 2 ελικοπτερα αγοραζω 2 δεκτες και τους βρισκει αυτοματα η τηλεκατευθυνση;;;
    οποιος εχει χρονο Θελω να μου τα εξηγησει καποιος αυτα γιατι δεν τα βρισκω καπου να τα διαβασω να καταλαβω τι μου γινεται Undecided
    Καταγράφηκε

THEO_LEGEND
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #157 στις: Πέμπτη, 19 Φεβ 2009, 15:38:45 »

Διπλο ποστ....ντιλιτ πλιζ angel
    Καταγράφηκε

PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #158 στις: Πέμπτη, 19 Φεβ 2009, 16:11:13 »

Ωραια, και μια διευκρινηση.
    Αυτο το γυρο καθως τελειωνει η μπαταρια εξακολουθει να ρυθμιζει αυτοματα το βημα της ουρας ωστε να ειναι σταθερο το ελικοπτερο ή πρεπει να το ρυθμιζω εγω χειροκινητα καθε λιγο απο την τ/κ (οπως κανω στο λαμα δηλαδη);;;;

Ενδεικτικα τιμες που ειδα...

Futaba GY-240
    110.00 EUR

Futaba GY-401
    139.00 EUR

Futaba GY401 + 9254 Combo
    220.00 EUR

δηλαδη προτεινεις το 3ο ετσι; που ειναι μαζι με το σερβο.(αν ειναι να μου μεινει για το επομενο ελικοπτερο τοτε ας τα δωσω τα 200 ευρα)

Το μαματο γυρο δηλαδη θα θελει συνεχως μικροδιορθωσεις;

Επισης ποια τηλεκατευθυνση αξιζει...δεν θελω πολυ ακριβη αλλα να κανει αξιοπρεπεστατα τη δουλεια της και να την κρατησω και για αλλα ελικοπτερα...
    Τι διαφορα εχουν αυτες που ειναι 2,4ghz απο αυτες στα 35-40 mhz;;;; εχουν καποιες διαφορες περα απο την πολυ μικροτερη κεραια(σαν του ρουτερ μου ειναι Grin )
    κΑΙ τι μου προσφερει μια ακριβη τ/κ σε σχεση με τη μαματη;;;;
    Και αν καταλαβα καλα αγοραζω την τηλεκατευθυνση και μετα ενα δεκτη που βαζω στο μπελτ;;; και αν τη θελω για 2 ελικοπτερα αγοραζω 2 δεκτες και τους βρισκει αυτοματα η τηλεκατευθυνση;;;
    οποιος εχει χρονο Θελω να μου τα εξηγησει καποιος αυτα γιατι δεν τα βρισκω καπου να τα διαβασω να καταλαβω τι μου γινεται Undecided

ρε μεγαλε απο τον ΝΕΜ με 130 ευρω περνεις το τοπ γυροσκοπιο Spartan.. και παρε και ενα σερβο η 9257 η Jr 3500G και εισαι κομπλε... δεν αξιζει να παρεις 401 εναντι του σπαρταν για ιδια χρηματα!
    Καταγράφηκε
    THEO_LEGEND
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #159 στις: Πέμπτη, 19 Φεβ 2009, 16:24:18 »

ρε μεγαλε απο τον ΝΕΜ με 130 ευρω περνεις το τοπ γυροσκοπιο Spartan.. και παρε και ενα σερβο η 9257 η Jr 3500G και εισαι κομπλε... δεν αξιζει να παρεις 401 εναντι του σπαρταν για ιδια χρηματα!
    κΑΛα στη ΝΕΜ εχουν πολυ καλες τιμες σε συγκριση με αλλα σάιτ αλλα σε ολα τα καλα δεν εχει αποθεμα
    Καλα καθε ποτε γεμιζουν στοκ το καταστημα;;,,,θυμαμαι οτι το λαμα δεν το εχουν απο το δεκεμβρη νομιζω,
    Καταγράφηκε

papabill
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #160 στις: Πέμπτη, 19 Φεβ 2009, 16:51:43 »

Καλο το Spartan , koita kai mia to logitech 2100T, Κι αυτο εχει παρει πολυ καλα σχολια και νομιζω ειναι ακομα πιο οικονομικο!
    Αν καταληξεις σε 401, κοιτα και τις αγγελιες, εχει μερικα σε καλη τιμη!

Για τ/κ παρε μια στα 2,4 6-καναλη για πιο οικονομικα Futaba ή Spektrum Αν παρεις 2 ελικοπτερο παιρνεις ενα δεκτη ακομα και πετας! Η μαμα Τ/Κ δεν δινει μεγαλες δυνατοτητες ρυθμισεων kai trim!
    Γνωμη μου παντως ειναι, μαθε πρωτα να πετας τα βασικα με τα "μαμα" πραγματα του BELT kai meta αναβαθμιζεις!
    Καταγράφηκε

Το ελικόπτερο ή το ραφι θα στολίσει ή στο χωράφι θα σκορπίσει...
    alfisti
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #161 στις: Πέμπτη, 19 Φεβ 2009, 17:57:15 »

Απο εξω παιζουν παρα πολυ καλες τιμες και αν δεις και στις αγγελιες παιζουν 401 μαζι με σερβο σε πολυ καλες τιμες.
    Και παιζουν και belt κομπλε με τκ και αλλα μαζι παλυ σε καλες τιμες δες πρωτα και μετα πας για καινουριο.Εγω το εχω μετανιωσει που δεν πηρα κανενα απο τις αγγελιες...
    Καταγράφηκε
    THEO_LEGEND
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #162 στις: Πέμπτη, 19 Φεβ 2009, 18:46:07 »

Δεν βιαζομαι να το παρω, σε κανα 2-3 μηνες υπολογιζω,,, απλα ολο αυτο το διαστημα θα ηθελα να μαθω τα παντα για το μπελτ αλλα και γενικες γνωσεις...πχ αυτα που ρωτω πιο πανω Undecided
    Καταγράφηκε

alfisti
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #163 στις: Παρασκευή, 20 Φεβ 2009, 23:32:17 »

Παιδες το προβλημα που ειχα με τον ηχο που ακουγα απο το γραναζι που ποιανει στον ιμαντα ΟΚ.
    Ειχε σκισει το γραναζι στην μια μερια και ετσι οπως κανει την πατουρα καβαλαγε εχανα στροφες πισω στροφειου το εβγαλα του εβαλα LOGO και το εβαλα ολα οκ ουτε τζογοι ουτε ηχος και η ουρα μενει αγαλμα!!!
    Καταγράφηκε
    alfisti
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #164 στις: Σάββατο, 21 Φεβ 2009, 01:34:15 »

http://cgi.ebay.com/Red-B6-2-6S-Li-Po-Batterie-Digital-Charger-Dischargs_W0QQitemZ270307704031QQcmdZViewItemQQptZRadio_Control_Parts_Accessories?hash=item270307704031&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1205|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1308|301%3A1|293%3A1|294%3A50
    Αυτος λεει τπτ?
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 ... 8 9 10 [11] 12 13 14 ... 23     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Ελικόπτερα ηλεκτρικά (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: e-sky CP-Belt..No 2
    Μεταπήδηση σε: