Το gyro αλλαζει το βημα της ουρας για να μενει το ε/κ ισιο αναλογα με τις στροφες του κεντρικου ελικα.Η μαμα τκ κανει για αρχη αλλα καλο θα ειναι να αλλαχτει με μια ψηφιακη οπου και θα σου μεινει αν πας σε κατι ποιο καλο.
Για αρχη το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να αλλαξεις το gyro η με το καινουριο που εχει η εσκυ στο v2 βελτ αξιζει τα λεφτα του αλλιως πας σε ενα 401 futaba μαζι με το servo του που και αυτο θα σου μεινει για το επομενο ε/κ
Ωραια, και μια διευκρινηση.
Αυτο το γυρο καθως τελειωνει η μπαταρια εξακολουθει να ρυθμιζει αυτοματα το βημα της ουρας ωστε να ειναι σταθερο το ελικοπτερο ή πρεπει να το ρυθμιζω εγω χειροκινητα καθε λιγο απο την τ/κ (οπως κανω στο λαμα δηλαδη);;;;
Ενδεικτικα τιμες που ειδα...
Futaba GY-240
110.00 EUR
Futaba GY-401
139.00 EUR
Futaba GY401 + 9254 Combo
220.00 EUR
δηλαδη προτεινεις το 3ο ετσι; που ειναι μαζι με το σερβο.(αν ειναι να μου μεινει για το επομενο ελικοπτερο τοτε ας τα δωσω τα 200 ευρα)
Το μαματο γυρο δηλαδη θα θελει συνεχως μικροδιορθωσεις;
Επισης ποια τηλεκατευθυνση αξιζει...δεν θελω πολυ ακριβη αλλα να κανει αξιοπρεπεστατα τη δουλεια της και να την κρατησω και για αλλα ελικοπτερα...
Τι διαφορα εχουν αυτες που ειναι 2,4ghz απο αυτες στα 35-40 mhz;;;; εχουν καποιες διαφορες περα απο την πολυ μικροτερη κεραια(σαν του ρουτερ μου ειναι

)
κΑΙ τι μου προσφερει μια ακριβη τ/κ σε σχεση με τη μαματη;;;;
Και αν καταλαβα καλα αγοραζω την τηλεκατευθυνση και μετα ενα δεκτη που βαζω στο μπελτ;;; και αν τη θελω για 2 ελικοπτερα αγοραζω 2 δεκτες και τους βρισκει αυτοματα η τηλεκατευθυνση;;;
οποιος εχει χρονο Θελω να μου τα εξηγησει καποιος αυτα γιατι δεν τα βρισκω καπου να τα διαβασω να καταλαβω τι μου γινεται