|
alfisti
|
 |
« Απάντηση #135 στις: Πέμπτη, 12 Φεβ 2009, 22:03:51 » |
|
Ok
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
alfisti
|
 |
« Απάντηση #136 στις: Παρασκευή, 13 Φεβ 2009, 01:23:04 » |
|
Το κανοπι του t-rex κανει στο belt?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
giles 202
|
 |
« Απάντηση #137 στις: Παρασκευή, 13 Φεβ 2009, 10:10:47 » |
|
Εγω σου πρωτεινω το ace 40A thunder tiger και ησυχασες για παντα.  Φιλε giles 202 ποσο περιπου κανει αυτο που προτεινεις? 35-40 ευρω.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
alfisti
|
 |
« Απάντηση #139 στις: Παρασκευή, 13 Φεβ 2009, 12:27:43 » |
|
Το γυρο αξιζει τα λεφτα του μεχρι και το τελευταιο ευρω!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
MarD
|
 |
« Απάντηση #140 στις: Παρασκευή, 13 Φεβ 2009, 12:45:16 » |
|
Το γυρο αξιζει τα λεφτα του μεχρι και το τελευταιο ευρω!!!
Μεγειά! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.” - Igor Sikorsky http://www.coolmodels.gr
|
|
|
|
alfisti
|
 |
« Απάντηση #141 στις: Παρασκευή, 13 Φεβ 2009, 12:51:34 » |
|
Ευχαριτω πολυ!!! Κλαρινο η ουρα δεν κουναγε καθολου δεν χρειαστηκε καν να το σεταρω!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
koumparos
|
 |
« Απάντηση #143 στις: Σάββατο, 14 Φεβ 2009, 12:12:16 » |
|
Μετα από περίπου 1 χρόνο και μετά από πολλά σπασίματα από διάφορους λόγους κατάφερα να στήσω το ε/π.Σε κλειστό χώρο είναι τέλειο.Μπορώ να αφήσω την τηλεκατευθύνση για 10 δευτ. και αυτό να κάνει hovver χωρίς να κινηθεί. Σήμερα το έβγαλα να το δει ο ήλιος  Φυσούσε αλλά όχι και τίποτε ιδιαιτερο.Ενα θερμικό αεροπλάνο με 16αρη κινητήρα θα πέταγε άνετα.Το beltάκι έτρωγε κατί απίστευτες σφαλιάρες και ήταν αδύνατον να πετάξει. Ετσι είναι τα πράγματα ή κάτι δεν πάει καλά?? Φταίει το belt ή έτσι είναι όλα τα 450άρια?? Θα ήθελα εάν είναι εύκολο μια απάντηση σε αυτό το ερώτημα γιατι σκέφτομαι να αλλάξω το belt με t-rex 450 ή με mini titan.Εαν όμως τα πράγματα είναι έτσιι και σε αυτά τότε θα προχωρήσω στην αγορά μεγαλύτερου.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Γκούσκος Διονύσιος
|
 |
« Απάντηση #144 στις: Σάββατο, 14 Φεβ 2009, 12:17:31 » |
|
τα 450aria με ένα καλο γυροσκόπιο και carbon blades κεντάνε σε εξωτερικούς χώρους και με αρκετό αέρα.
οπωσδήποτε δεν μπορείς να τα συγκρίνεις με τα μεγαλύτερα θερμικά για τους λόγους που έχουμε πει πολλές φορες...
αλλα με σωστό setup , γύρο , και carbon πετάς άψογα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
giles 202
|
 |
« Απάντηση #145 στις: Σάββατο, 14 Φεβ 2009, 12:19:33 » |
|
To belt δεν εχει καμια σχεση με το mini titan ή t-rex 450. Eγω σου πρωτεινω το mini titan ειναι λιγο πιο σταθερο απο το t-rex 450.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
koumparos
|
 |
« Απάντηση #146 στις: Σάββατο, 14 Φεβ 2009, 12:59:28 » |
|
To belt μου έχει Gyro 401 και 3 digital servo στο swash plate.Κατα την απογειωσή του έχω δώσει 70% ταχύτητα moter και 4 μοιρες στα blades.Μου έχουν πει ότι όσες ποιο πολλές στροφές έχει το στροφείο τόσο ποιο σταθερο είναι όταν φυσάει. Βλέπετε κάτι λάθος??
Οταν λέω βέβαια ότι τρώει σφαλιάρες από το αέρα ενοώ στο hover γιατί πορείες δεν κάνω ακόμη.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Dimitris Kriti
|
 |
« Απάντηση #147 στις: Σάββατο, 14 Φεβ 2009, 13:12:47 » |
|
Kουμπαρε, αφου εισαι ακομα στο hover η γνωμη μου ειναι να μην βιαστεις να πας σε αλλο ελικοπτερο. Διαλεγε μερες χωρις αερα, και συνεχισε να προπονησε. Για να πεταξεις με αερα 450αρι θελει χερια. Εγω εμαθα να πεταω με 50αρι θερμικο και η αποψη μου βεβαια ειναι οτι με το μεγαλο ελικοπτερο μαθενεις ποιο γρηγορα. Το μικρο ομως σου φτιαχνει καλα χερια.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Καποιοι λενε "οτι δεν εχει πτερυγα δεν πεταει". Λαθος, πεταει αλλα ειναι λιγααακι ποιο δυσκολο...
|
|
|
|
Γκούσκος Διονύσιος
|
 |
« Απάντηση #148 στις: Σάββατο, 14 Φεβ 2009, 15:53:28 » |
|
Kουμπαρε, αφου εισαι ακομα στο hover η γνωμη μου ειναι να μην βιαστεις να πας σε αλλο ελικοπτερο. Διαλεγε μερες χωρις αερα, και συνεχισε να προπονησε. Για να πεταξεις με αερα 450αρι θελει χερια. Εγω εμαθα να πεταω με 50αρι θερμικο και η αποψη μου βεβαια ειναι οτι με το μεγαλο ελικοπτερο μαθενεις ποιο γρηγορα. Το μικρο ομως σου φτιαχνει καλα χερια.
+1000 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
alfisti
|
 |
« Απάντηση #149 στις: Τετάρτη, 18 Φεβ 2009, 19:01:44 » |
|
Μια ερωτηση τα carbon blades τι διαφορα κανουν? και τα metal upgrades?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|