|
dapan
|
 |
« Απάντηση #30 στις: Τρίτη, 17 Φεβ 2009, 20:03:20 » |
|
Νομίζω πως το μήνυμα του Νικόλα με καλύπτει απόλυτα. Από κει και πέρα αν ο κύριος Ανδρώνης θέλει να μετατρέψει το θέμα σε προσωπική αντιπαράθεση μαζί μου, (μιας και απαντά μόνο στα δικά μου γραφόμενα), δυστυχώς για αυτόν δεν....
Φιλικά
dapan
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Όποιος μαθαίνει από τα λάθη του είναι έξυπνος, όποιος μαθαινει από τα λάθη των άλλων είναι σοφός
|
|
|
|
GiannisX
|
 |
« Απάντηση #31 στις: Τρίτη, 17 Φεβ 2009, 23:29:40 » |
|
1) Οι μέρες για προπόνηση για κάποιον που ασχολείται σοβαρά και θέλει να Νικητής είναι 365 και όχι 20
dapan
Aυτό τα λέει όλα όσον αφορά τον αθλητή. +1 Προσωπικά δεν βλέπω την ώρα και την στιγμή που θα βρεθώ και συναγωνιστώ με φίλους απόλη την Ελλάδα! Η ΕΑθ ζήτησε αγώνες και θα γίνουν με επιτυχία , αφού αρκετοί μοντελιστές αγαπάνε το άθλημα και υπάρχειι έντονη διοικητική δραστηριότητα.Λύθηκε και το τελευταίο πρόβλημα που υπήρχε στον έξω χώρο. Ας μην χρονοτριβούμε λοιπόν και ας πιάσουμε τα στικ! όποιος δεν μπορεί ας κάτσει σπίτι του ή ας πάει στη δουλειά του. φιλικά
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Aeolus-Rc
|
|
|
ΒΟΝΤΣΑΣ ΚΟΖΑΝΗ
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #32 στις: Τετάρτη, 18 Φεβ 2009, 22:28:03 » |
|
Ειναι ευχαριστω να υπαρχουν αντιπαραθεσεις τουτο σημαινει οτι ενδιαφερομαστε σοβαρα για αυτο που αγαπαμε .Οσο για καιρικες συνθηκες τι να πει και η ΚΟΖΑΝΗ παρολα αυτα ανηπομονω να τα πουμε στον αερα (ιδιως με τον Γιαννη) τοARJET σε περιμενει με πτητικους χαιρετισμους < ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΝΤΣΑΣ> 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #33 στις: Τετάρτη, 18 Φεβ 2009, 22:46:51 » |
|
Aπο τα λιγα που γνωριζω για την ΕΑΘ μιας και εγινα μελος τον Ιανουαριο του 2009 νομιζω οτι καταφερεσθε λανθασμενα εναντιον του σωματειου. Προσωπικα δεν εχω τιποτα εναντιον σας ουτε σας γνωριζω για να μπορω να εχω αποψη για το τι κανατε εσεις για την ΕΑΘ μιας και απ ότι φαινεται ενδιαφερθηκατε και προτεινατε ? και χωρους για τη κατασκευη του μοντελοδρομιου. Εγω ομως εχω θιγει απο τα γραφομενα και τα δικασας και του αντιλογου. Γνωριζω δε οτι το μοντελοδρομιο βρεθηκε τελικα απο τον προεδρο και φτιαχτηκε απο τρια τεσσερα ατομα του ΔΣ και κανα δυο ακομα απλα μελη μονο και μονο γιατι οι ανθρωποι ειναι οπως τους γνωρισα μεχρι σημερα ορθολογιστες και πανω απο ολα χομπυστες. Αυτοι κρυωσαν βραχηκαν και παρατησαν τις εργασιες τους για εσας και εμας. Φανταζομαι απο τα λεγομενα σας οτι συμμετειχατε πληρως στην κατασκευη του μοντελοδρομιου γιαυτο αλλωστε και οι επικρισεις σας για τους χρονους εξευρεσης εξωραισμου και αποπερατωσης που ζησατε σε ολο το φασμα τους.
Φυσικα η διοικηση του σωματειου φταιει για τον φετεινο καιρο οπως και για τους δρομους προσελευσης στο μοντελοδρομιο καθως και για to οτι εισαστε εξαναγκασμενος να εγκαταλειψετε την εργασια σας για να μας τιμησετε δια της παρουσια σας για να προπονηθειτε. Επειδη ωστοσο η συντριπτικη πλειοψηφεια των μελων της ΕΑΘ δεν ακολουθει τις αποψεις σας και θεωρει οτι οι αγωνες γινονται για να περασουμε απλα καλα και να βρεθουμε με τους φιλους μας,τοτε εαν και εφ οσον το κλιμα δεν σας σηκωνει δεν εχετε
παρα να αποχωρησετε απο τους κολπους της ΕΑΘ. Παντα φιλικα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
TOLIS
|
 |
« Απάντηση #34 στις: Τετάρτη, 4 Μαρ 2009, 15:54:30 » |
|
παρακαλω μια διευκρυνιση....... ο περιφερειακος αγωνας F3A στον βολο, θα ειναι δύο μερες (ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ) ή μονο την κυριακή;;;;;;; και τι ωρα?  ? ευχαριστω..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
cogito ergo sum....
|
|
|
|
3DJunk
|
 |
« Απάντηση #35 στις: Τετάρτη, 4 Μαρ 2009, 16:21:54 » |
|
Απ΄οσο γνωριζω θα ειναι μονο Κυριακη.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΕΤΡΑΔΑΚΟΣ
Aeromodeller Full Member

Αποσυνδεδεμένος
tiger
|
 |
« Απάντηση #36 στις: Πέμπτη, 5 Μαρ 2009, 09:59:03 » |
|
Αγαπητοι κυριοι.Το προγραμμα του αγωνα θα σας γνωστοποιηθει 35-40 ημερες πριν απο την ημερομηνια διεξαγωγης του, αναλυτικα και εγκαιρα.Προσωπικη μου αποψη και μην ληφθει ως κατι τελεσιδικο ειναι οτι παμε για Σαββατο και Κυριακη. Φιλικα Τετραδακος Δ.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Alphasportrc official pilot, Scorpion Power Systems team pilot, LYNX Inovations team pilot
|
|
|
|
Serafim
|
 |
« Απάντηση #37 στις: Πέμπτη, 5 Μαρ 2009, 10:18:32 » |
|
Καλημέρα
Δημήτρη τα παιδιά μιλάνε για τον περιφερειακό στον Βόλο και όχι για τον Πανελλήνιο στην Θεσσαλονίκη. Ο περιφερειακός είναι σίγουρα μόνο Κυριακή.
Σεραφείμ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
There is no greater force in the world than wrong rudder
|
|
|
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΕΤΡΑΔΑΚΟΣ
Aeromodeller Full Member

Αποσυνδεδεμένος
tiger
|
 |
« Απάντηση #38 στις: Πέμπτη, 5 Μαρ 2009, 10:23:22 » |
|
Σεραφειμ καλημερα.Παιδια συγνωμη λαθος δικο μου.Νομιζα οτι μιλαγατε για τους Πανελληνιους.Οι περιφεριακοι θα ειναι σιγουρα Κυριακη. Τετραδακος Δ.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Alphasportrc official pilot, Scorpion Power Systems team pilot, LYNX Inovations team pilot
|
|
|
|
andreas
|
 |
« Απάντηση #39 στις: Τετάρτη, 2 Σεπ 2009, 22:07:07 » |
|
Καλησπερα σε ολους ..το καλοκαιρι μας εριξε σε σχετικη αδρανεια  ...αλλα εχουμε κανενα νεο σχετικα αγωνα με τα Q500 και τη νεα "μικρη" κατηγορια ? υπαρχει καποιο ενδιαφερον συμετοχες? Ξερω οτι απο Βολο θα ειμαστε 2 ατομα . 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Fly hard ...land soft!
|
|
|
|
andreas
|
 |
« Απάντηση #40 στις: Τρίτη, 8 Σεπ 2009, 18:00:37 » |
|
Χμμμ!!!! τι γινετε βρε παιδια  ?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Fly hard ...land soft!
|
|
|
|
TOLIS
|
 |
« Απάντηση #41 στις: Τετάρτη, 9 Σεπ 2009, 12:43:55 » |
|
εδω αναβληθηκε το F3A στην κομοτηνη βρε φιλε αντρεα, λογω ελλειψεως συμμετοχων ως λεγεται.. αληθεια, ελαβε καποιο σωματειο προσκληση για την υποβολη συμμετοχων   ??
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
cogito ergo sum....
|
|
|
ΒΟΝΤΣΑΣ ΚΟΖΑΝΗ
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #42 στις: Τετάρτη, 9 Σεπ 2009, 22:10:24 » |
|
Μειναμε με την ορεξη περιμενοντας την προσκληση για τον αγωνα στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ. Κριμα τις προπονησεις τεσσαρων αθλητων που ετοιμαζομασταν για να παμε.Δεν πειραζει μια αλλη φορα. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Κωστης
|
 |
« Απάντηση #43 στις: Τετάρτη, 9 Σεπ 2009, 22:29:23 » |
|
Ελλειψη συμμετοχων? Γιατι δηλωθηκε οτι θα γινει ο αγωνας και δεν υπηρξε συμμετοχη??? 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
…χαρά στον Ίκαρο αψήφιστα που υψώθη φτεροπλάστης…
|
|
|
Στέφανος
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #44 στις: Τετάρτη, 9 Σεπ 2009, 22:41:34 » |
|
Κρίμα και την πρώτη μου φορά που πήρα μέρος σε τέτοια εκδήλωση ( ΕΑΘ τον Απρίλιο ) το καταευχαριστήθηκα!!!!!1
Μήπως να φτιάχναμε όλοι οι ενδιαφερόμενοι έναν αγώνα ας πο΄θμε στην ΕΑΘ η όπου αλλού? ΕΕΕεεεεεεεεεεεεε....τι λέτε?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|