|
Geοrge
|
 |
« Απάντηση #60 στις: Τρίτη, 16 Ιουν 2009, 11:13:14 » |
|
θελω κατι απο Ελλαδα... καλα σηκωνει 3s? εισια σιγουρος?
Ούτε για αστείο είναι 7.2 V
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #61 στις: Τρίτη, 16 Ιουν 2009, 11:14:47 » |
|
θελω κατι απο Ελλαδα... καλα σηκωνει 3s? εισια σιγουρος?
Ούτε για αστείο είναι 7.2 V ε το ξερω για αυτο ρωταω... δλδ περνω μια 2σ και την χωνω μεσα? παραξενο σχημα εχει η στοκ μπαταρια που θα βρω τετοια? εχει κανεις υποψιν για Ελλαδα?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Paulos
|
 |
« Απάντηση #62 στις: Τρίτη, 16 Ιουν 2009, 11:15:38 » |
|
γιαυτό το λόγο λέω πιο πάνω ότι αν είναι 4x4 AA configuration τότε κάνει αν όχι δεν κάνει
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
If RC flying were drugs, it would be class A +
|
|
|
|
|
|
Geοrge
|
 |
« Απάντηση #64 στις: Τρίτη, 16 Ιουν 2009, 11:18:32 » |
|
Αλλά και πάλι Sim σε τέτοιο "εργαλείο" δεν θα το συνιστούσα (άποψη μου) βρες καμία e-sky να χάσεις 19€ Οχι τα 700€! της Τ/Κ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #65 στις: Τρίτη, 16 Ιουν 2009, 11:21:56 » |
|
Αλλά και πάλι Sim σε τέτοιο "εργαλείο" δεν θα το συνιστούσα (άποψη μου) βρες καμία e-sky να χάσεις 19€ Οχι τα 700€! της Τ/Κ
για ρυθμισεις και τετοια αρχικα... αλλα γιατι οχι? θελω να πεεταω και να παιζω με την ιδια..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Geοrge
|
 |
« Απάντηση #66 στις: Τρίτη, 16 Ιουν 2009, 11:28:00 » |
|
για ρυθμισεις και τετοια αρχικα... αλλα γιατι οχι? θελω να πεεταω και να παιζω με την ιδια..! Τις USB θύρες δέν τις εμπιστεύομαι καθόλου για την διακύμανση voltage που βγάζουν τα ΑΤΧ τροφοδοτικά των Η/Υ Μου έχουν φέρει πολλά περιφεριακά στο χέρι καμμένα απο αυτόν τον λόγω Μπορεί να μήν στο παρουσιάσει ποτέ σε εσένα και να μήν έχεις πρόβλημα, αλλά όπως είπα και πρίν είναι η γνώμη μου
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #67 στις: Τρίτη, 16 Ιουν 2009, 11:29:13 » |
|
για ρυθμισεις και τετοια αρχικα... αλλα γιατι οχι? θελω να πεεταω και να παιζω με την ιδια..! Τις USB θύρες δέν τις εμπιστεύομαι καθόλου για την διακύμανση voltage που βγάζουν τα ΑΤΧ τροφοδοτικά των Η/Υ Μου έχουν φέρει πολλά περιφεριακά στο χέρι καμμένα απο αυτόν τον λόγω Μπορεί και ποτέ σε εσένα να μήν έχεις πρόβλημα, όπως είπα και πρίν είναι η γνώμη μου εχεις δικιο θα δω... βεβαια κακα τα ψεματα η phoenix το ρυθμιζει νομιζω αυτο μεσω του καλωδιου του..! δεν ξερω παλι..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #68 στις: Τρίτη, 16 Ιουν 2009, 11:32:00 » |
|
τελικα για λιγα mm δεν κανει η δικια μου  Πηρα τον hobbyworld και ειπε οτι μολις πηρε την ιδια τηλεκ και ψαχνει λιπο για αυτην και μου ειπε να τον παρω σε καμια ωρα να μου πει... Και παλια λεει ειχε φιαξει NiMh οχι λιπο...!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Geοrge
|
 |
« Απάντηση #69 στις: Τρίτη, 16 Ιουν 2009, 11:44:04 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #70 στις: Τρίτη, 16 Ιουν 2009, 11:45:03 » |
|
Ναι ΝιΜh πήρα δέν λέω πουθενά για LIPO
ναι οντως απλα εγω ρωτησα για Lipo:) 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #72 στις: Τρίτη, 16 Ιουν 2009, 12:48:30 » |
|
Παιδια κατι ακομα στον εξομοιωτη μου παιρνει αριστερα λιγο το Αιλερον... Εχει μηπως calibrarisma εσωτερικο η τηλετκ..?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #73 στις: Τετάρτη, 24 Ιουν 2009, 21:26:15 » |
|
ρε παιδια κατι αλλο χρειαζομαι Bindarisma? αν ναι απλα παταω το κουμπακι πανω? τι διαδικασια θελει γιατι αλλα μου λεει ο ενας αλλα ο αλλος...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Serafim
|
 |
« Απάντηση #74 στις: Τετάρτη, 24 Ιουν 2009, 22:07:45 » |
|
Καλησπέρα Η διαδικασία είναι απλή και χρειάζεται μόνο αν έχεις κάποιον δέκτη που δεν παίζει με τον συγκεκριμένο πομπό: Ο δέκτης λογικά ανάβει με κόκκινο λαμπάκι μια και δεν βρίσκει πομπό. Με τον πομπό αναμένο και κοντά στον δέκτη πατάς και κρατάς πατημένο το κουμπάκι που έχει πάνω ο δέκτης με κάτι λεπτό. Μόλις αρχίσει να αναβοσβήνει το λαμπάκι αφήνεις το κουμπί και πλέον το λαμπάκι ανάβει πράσινο σταθερά. Είσαι έτοιμος  Σεραφείμ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
There is no greater force in the world than wrong rudder
|
|
|
|