Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.759 μηνύματα σε 12.386 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Ιουλ 2026, 01:56:26

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Ιουλ 2026, 01:56:26

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από spirost
    [Σήμερα στις 00:30]

από Markhelis
    [Χθες στις 23:34]

[Χθες στις 17:10]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]

από carapis
    [Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 22:41:46]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309759
    Σύνολο θεμάτων: 12386
    Online σήμερα: 811
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 708
    Συνολικά: 709
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: [1]     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Διαχωρισμένα από Graupner/Liebertau HotSpot  (Αναγνώστηκε 2938 φορές)
    esport
    Aeromodeller Jr. member
    **
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Κυριακή, 14 Δεκ 2008, 22:11:03 »

idiot2 idiot2 idiot2
    Αν δεν κάνω λάθος από το 98 πετάει JET ο Ντούνης. Έχει μια από τις μεγαλύτερες συλογές JET στην Ευρώπη όπως βέβαια και την αντίστοιχη εμπειρία. Τώρα σχετικά με τη photo και τα άλλα που λές, μάλλον είσαι αλλού, γιατί εμείς και βλέπουμε και πετάμε. Κάθε ΣΚ. Να σε καλά Ντούνη που μας έμαθες.

Αυτά, πολλά φιλάκια και έλα στις 21/12 στην γιορτή να πετάξουμε.

Αντώνης Ζωγράφος
    Καταγράφηκε
    tassos3d
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #1 στις: Κυριακή, 14 Δεκ 2008, 23:17:54 »

Εγώ με την σειρά μου θα ήθελα να εκφράσω τις απεριόριστες ευχαριστίες μου και την ευγνωμοσύνη μου στον μοναδικό ΠΕΤΡΟ ΝΤΟΥΝΗ χωρίς του οποίου το όραμα και την αγάπη του για τον αερομοντελλισμό και τα jet (αν δεν κάνω λάθος από το 1998 στα jet) ούτε στα πιο μακρυνά μου όνειρα δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι σήμερα μετά από 11 μήνες στα jet θα πέταγα αυτά που πετάω Cheesy.

Και επειδή εμείς δεν δημοσιεύουμε μόνο φωτογραφίες:

το BAe Hawk του κου Ντούνη: http://www.youtube.com/watch?v=zWhZykIp3-Y&feature=related

το F18 του κου Ζωγράφου: http://www.youtube.com/watch?v=xWhlAv-T1f4

το Tucano του Κου Λεουτσάκου: http://www.youtube.com/watch?v=AiHl_9pUy84&feature=related

το FLASH μου: http://www.youtube.com/watch?v=fevDyQ8AobI

Ευχαριστώ φίλε Πετρο, Αντώνη και Μιχάλη για όλες τις μοναδικές στιγμές που μου χαρίζετε

Τάσος Πέππας

Υ.Γ. Αυτά είναι ΛΙΓΑ από τα πολλά rc jet αεροπλάνα που μπορεί κανείς να απολαύσει στο DOUNIS AIRFIELD κάθε ΣΚ καθώς και την επόμενη Κυριακή 21/12/08 στην γιορτή Χριστουγέννων (ανοιχτή για το κοινό) και να ενημερωθεί για τα πάντα γύρω από αυτά τα πραγματικά αεροσκάφη.
    Καταγράφηκε
    Michalis Leoutsakos.
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #2 στις: Δευτέρα, 15 Δεκ 2008, 17:17:38 »

Με τη σειρα μου Θα ηθελα να εκφράσω και εγω την ευγνωμοσύνη μου στον κο ΠΕΤΡΟ ΝΤΟΥΝΗ που χωρίς την αγάπη του    για τον αερομοντελλισμό και την εμπειρια του στα jet ,
    (την οποια διαθετει πλουσιοπαροχα σε οποιον εχει το θαρρος να τη ζητησει )
    καθως και την αστειρευτη υπομονη του, που χωρις αυτην εγω σημερα δεν θα πέταγα αυτά που πετάω.
      Thumbs up Thumbs up Wink Wink TKS TKS TKS TKS

* TAKE-OFF_AT_DOUNIS_AIRFIELD4.JPG (98.23 KB, 815x540 - εμφανίστηκε 553 φορές.)
    Καταγράφηκε

Mιχαλης
    tassos3d
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #3 στις: Δευτέρα, 15 Δεκ 2008, 21:23:47 »

Όποιος θέλει να δει, να ακούσει και να μυρίσει τι πετάει στην Ελλάδα ας έρθει μια βόλτα μέχρι τα Μέγαρα στο Dounis Airfield την επόμενη Κυριακή 21/12.

Η είσοδος θα είναι ΔΩΡΕΑΝ

Επίσης θα δει το ποιο μεγάλο Μοντελοδρόμιο της Ελλάδος και της Ευρώπης με μήκος διαδρόμου πάνω από 300μ.
    Καταγράφηκε
    freebird
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #4 στις: Δευτέρα, 22 Δεκ 2008, 08:29:14 »

Διαβασα λιγο τα thread για τα jet και απο οτι καταλαβα το "προβλημα" σας ειναι ποιος πεταει τα καλυτερα/γρηγοροτερα/μεγαλυτερα/ακριβοτερα jet στην Ελλαδα??!! Ειναι σοβαρα πραγματα αυτα απο υποτιθεται "ωριμους" ανθρωπους και αερομοντελιστες? Αυτο ειναι το αερομοντελιστικο σας ηθος? Ποιος το εχει....."μεγαλυτερο"? ( το jet εννοω). Επισης απο οτι καταλαβα ψαχνετε να βρειτε ποιος ειναι ο πιο "παλιος" στην Ελλαδα στα jet? Πως μπορει αυτο να ενδιαφερει την ελληνικη αερομοντελιστικη κοινοτητα και το συνολο των ελληνων αερομεντελιστων που στο 99% δεν εχουν καμια απολυτως δυνατοτητα να ασχοληθουν με το ποιος το εχει.....πιο "μεγαλο" (το jet ενοοω και παλι), χωρις παρεξηγηση.

Απλα, η αποψη μου, τιποτα περισσοτερο..τιποτα λιγοτερο.....
    Καταγράφηκε
    freebird
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #5 στις: Δευτέρα, 22 Δεκ 2008, 08:42:49 »

Τάσος Πέππας

και να ενημερωθεί για τα πάντα γύρω από αυτά τα πραγματικά αεροσκάφη.

κ Πεππα δεν γνωριζομαστε αλλα αν πραγματικα νομιζετε οτι τα "γρηγορα" παιχνιδωειδη μοντελα για ευκαταστατους αερομοντελιστες, που και εσεις πετατε, οτι ειναι "πραγματικα αεροσκαφη" μαλλον ειστε μακραν νυχτωμενος και ζειτε σε καποιου ειδους φαντασιωση και ονειροξη...ή απλα μπορει και να μην γνωριζετε τι ειναι πραγματικο αεροσκαφος.
    Καταγράφηκε
    Paulos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #6 στις: Δευτέρα, 22 Δεκ 2008, 08:50:26 »

freebird γιατι ευκαταστατοι μοντελιστες ; οκ μερικοι οντως μπορει να ειναι αλλα οπως και εσυ ο ιδιος ειπες πως δεν ξερεις το συγκεκριμενο μοντελιστη αν αυτος εκανε το σ...ο του παξιμαδι που λεμε να παρει το Jet που παντα ονειρευοταν ειναι κακο ;

διακρινω μια εχθροτητα στα πρωτα σου posts για πιο λογο ;
    « Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 22 Δεκ 2008, 09:06:38 από Paulos » Καταγράφηκε

If RC flying were drugs, it would be class A +
    freebird
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #7 στις: Δευτέρα, 22 Δεκ 2008, 09:01:58 »

Paulos,

Ειλικρινα δεν υπαρχει καμια διαθεση "εχθροτητας", απλα ειπα την αποψη μου αφου διαβασα καποια threads.

Τωρα οσον αφορα το οτι  μπορει καποιοι να ασχολουνται με Jet γιατι ηταν "ονειρο που τωρα γινεται πργματικοτητα μετα απο πολλες στερησεις κλπ κλπ" ειναι αφελεστατο να πιστευει κανεις κατι τετοιο , οτι δηλαδη πχ αυτοι που πετανε Jet....κοψανε τον καθημερινο τους καφε για να μαξεψουν εκεινα τα 15 χιλιαρικα που τους ελειπαν για να κανουν το "ονειρο τους πραγματικοτητα"!

Και να ξεκαθαρισω οτι δεν εχω κανενα "προβλημα" με τα Jet ως μορφη αερομοντελισμου, απλα "καποιοι" θα επρεπε ισως να ειναι λιγο πιο διακριτικοι στο τι λενε, τι γραφουν, τι εικονα παρουσιαζουν, τουλαχιστον σε δημοσιο επιπεδο και χωρους.
    Καταγράφηκε
    esport
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #8 στις: Δευτέρα, 22 Δεκ 2008, 09:15:17 »

Αγαπητέ Πάυλο,

Μην ασχολείσε με κάποιον που γράφτηκε σήμερα και απαντάει ανώνυμα, κρυμμένος πίσω από το δακτυλό του, σε ένα θέμα το οποίο ούτε κατάλαβε ποιό ήταν και πως δημιουργήθηκε.
    Το πιθανότερο είναι να ήρθε στην χθεσινή γιορτή, να είδε όλα τα "διαπλεκόμενα" μέλη του προηγούμενου post να πετάνε μαζί και να φρίκαρε.
    Σίγουρα του ήταν δύσκολο να χωνέψει πως στο χώρο του μοντελοδρομίου δεν υπάρχουν "εχθροί" αλλά μόνο χομπίστες, και αποφάσισε να συνεχίσει την αντιπαράθεση.
    Νομίζω ότι δεν αξίζει να ασχοληθούμε άλλο μαζί του.

Καλή σου ημέρα,

Αντώνης Ζωγράφος
    Καταγράφηκε
    Dell Gatto Grande
    Aeromodeller Hero Member

when you see a bird walking, don't fly.

« Απάντηση #9 στις: Δευτέρα, 22 Δεκ 2008, 09:26:09 »

καλημέρα σε όλους.

καταρχάς αυτές οι απάντησης ανήκουν στο ΔΙΚΟ ΜΟΥ post εδώ:
    https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=6988.0

και αυτές οι απάντησης αφορούν ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ POST.

αυτές οι απάντησης προκλήθηκαν από μια παρεξήγηση με κάτι που ηπα ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΡΩΤΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.\

όλοι άνθρωποι είμαστε και έχουμε κάθε δικαίωμα να χάνουμε την ψυχραιμία μας.

δε πιστεύω στην επικοινωνία μεταξύ τον ανθρώπων μέσα από ένα forum στο internet για τόσο σημαντικά θέματα.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΕΤΣΙ.

πιστεύω στην παραδοσιακή συζήτηση "face το face".και όχι στην απροσωπία

το θέμα τελειώνει εδώ και παρακαλώ τον moderator να διαγράψει όλο το post.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ:όταν κάποιος ΔΕΝ γνωρίζει όλοι την προϊστορία ενός γεγονότος είναι τουλάχιστον άδικο να εκφέρει γνώμη.

και ΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥΣ ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ JET!...μοντελιστές που αγαπάνε τα αεροπλάνα είναι και αυτή

δε χρειαζόμαστε τέτοιες συζήτησες.παρακαλώ να σταματήσει εδώ και να δείξουμε όλοι επίπεδο

καλημέρα καλή εβδομάδα και χρονια πολλά με υγεία

με φιλικούς χαιρετισμούς
    γιώργος
    « Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 26 Δεκ 2008, 16:49:04 από Dell Gatto Grande » Καταγράφηκε

Γιώργος Παπαγιάννης
    www.rcjet.gr 
    Proud Official Pilot of www.powerbox-systems.com
    Σελίδες: [1]     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αεροπλάνα R/C - Καύσιμο  |  Τζετ και τουρμπίνες  |  Θέμα: Διαχωρισμένα από Graupner/Liebertau HotSpot
    Μεταπήδηση σε: