Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.366 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 20 Απρ 2026, 03:41:09

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 20 Απρ 2026, 03:41:09

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 01:40]

από Loukis35
    [Χθες στις 15:46]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 17:09:58]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 12:22:09]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]

[Πέμπτη, 26 Μαρ 2026, 23:29:08]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309366
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 365
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 480
    Συνολικά: 480
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 [2] 3  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: you tube (πνευματικά δικαιώματα)  (Αναγνώστηκε 9196 φορές)
    vtr
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

α........ ρε και να ειχα τα 3 ΧΧΧ...

« Απάντηση #15 στις: Δευτέρα, 5 Οκτ 2009, 09:32:23 »

Καλημέρα φίλε MarD.  Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα έχουν δυσκολέψει.

Εχθες ανέβασα βίντεο με μιξαρισμένο ήχο τραγουδιού και ελικοπτέρου, όπου υπερίσχυε ο ήχος του ελικοπτέρου, και πάλι λογοκρίθηκε..... Cheesy Cheesy

Πάντως βλέπω αρκετά βίντεο με τραγούδια....και δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται....
    Λές να έχουν βάλει μέσον... laugh
    Καταγράφηκε

Sponsored by: nemhobby.com 

evan
    Aeromodeller Hero Member

Ευάγγελος Μιχαηλίδης

« Απάντηση #16 στις: Δευτέρα, 5 Οκτ 2009, 10:01:49 »

Εχθες ανέβασα βίντεο με μιξαρισμένο ήχο τραγουδιού και ελικοπτέρου, όπου υπερίσχυε ο ήχος του ελικοπτέρου, και πάλι λογοκρίθηκε..... Cheesy Cheesy

Δοκίμασε να ξεκινήσεις τον ήχο λίγο μετά την αρχή της εικόνας (10-15 sec)
    Καταγράφηκε

Η ύστατη μορφή ελευθερίας είναι η σιωπή. (Γιάννης Ρίτσος)
    MarD
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #17 στις: Δευτέρα, 5 Οκτ 2009, 10:15:14 »

Εγώ πάλι λέω να δοκιμάσεις να βάλεις στην περιγραφή κάτι τέτοιο:
    "Original song from "Καλλιτέχνης" - "Τραγούδι". All credits and copyrights reserved by "Δισκογραφική εταιρία"."
    Έτσι πιστεύω πως έχει ελπίδες...
    Καταγράφηκε

“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.”
    - Igor Sikorsky

http://www.coolmodels.gr
    MarD
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #18 στις: Δευτέρα, 5 Οκτ 2009, 10:23:08 »

Γιάννη κάνε ένα κόπο και πες μου τι γράφει για το τι πρέπει να κάνεις, αφού πατήσεις στο Copyright info του συγκεκριμένου βίντεο.
    Σε μένα για παράδειγμα γράφει:
    Παράθεση
    What should I do?

No action is required on your part. Your video is still available worldwide. In some cases ads may appear next to your video.

Οπότε σε μένα απλά θα πετάει διαφημίσεις, δεν θα αφαιρέσουν το βίντεο. Σε άλλη περίπτωση όμως μου το αφαίρεσαν. Οπότε έχει σημασία το τι γράφει εκεί.
    Καταγράφηκε

“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.”
    - Igor Sikorsky

Yankos
    Aeromodeller Hero Member

Χρωστάω, άρα υπάρχω. - Yankos -

« Απάντηση #19 στις: Δευτέρα, 5 Οκτ 2009, 10:48:03 »

RC MOUSIC

Αναλαμβάνω τη σύνθεση προτότυπης μουσικής για το κατάστημά σας, τη γαμήλια δεξίωσή σας, τα πάρτυ σας, τα βιντεάκια σας στο youtube και σε οποιοδήποτε άλλο tube  angel, το νανούρισμα του μωρού σας, τη μουσική του speed control σας. Τιμές συζητήσημες. Διαθέτομεν σάμπλινγκ κινητήρων YS, SAITO, OS, DA, 3W, MVVS, WEBRA. Επίσης σάμπλιγκ speed control και servo. Τέλος διαθέτομεν σάμπλιγκ από πτώσεις μοντέλων.  Grin

Τώρα χωρίς πλάκα, αρχίζει να γεννιέται η ανάγκη κάποιος να γράφει προτότυπη μουσική για να μην πληρώνει αυτήν την αεπη πώς τη λένε.
    Για σκεφτείται τι μουσική παίζει στα σούπερ μάρκετ; Νομίζω πως αυτή η μουσική εξυπηρετεί 2 σκοπούς.
    Να μην πληρώσουν δικαιώματα και να παρασύρουν τον πελάτη να ψωνίσει κι άλλο.

Τώρα σχετικά με τα βίντεο στο youtube, νομίζω πως αν δεν χρησιμοποιούμε κομμάτια μεγάλων εταιριών και γενικά σουξεδάκια, δεν θα έχουμε πρόβλημα (ακόμη).
    Καταγράφηκε

PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #20 στις: Δευτέρα, 5 Οκτ 2009, 11:17:30 »

φιλε Yankos τα σουπερμαρκετ πληρωνουν κανονικα δικαιωματα μιας και εχουν ειδικα προγραμματα full εξοπλισμενα με χιλιαδες τραγουδια... βεβαια αυτα που παιζουν ειναι εινια οπως ειναι για να μας ανεβαζουν την ψυχολογια να ψωνιζουμε...!
    Καταγράφηκε
    bladekiller
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #21 στις: Δευτέρα, 5 Οκτ 2009, 11:22:45 »

Δηλαδή αν ένας παππούς που είναι ψιλοκουφός ακούει ραδιόφωνο σπίτι του δυνατά είναι δυο φορές παράνομος. Μια γιατι ενοχλεί τους γείτονες και μια γιατί οι γείτονες ακούνε χωρις να πληρώνουν πνευματικά δικαιώματα.  Η αν κάποιος κάνει ένα παρτάκι σπίτι του το αν ενοχλεί ή όχι είναι άσχετο. Το κυριότερο είναι ότι οι παραβρισκόμενοι ακούνε μουσική χωρίς πληρωμή πνευματικών δικαιωμάτων. Που πάμε ρεεεεεεεεε!!! . Στο τέλος θα μας υποχρεώσουν να περνάμε μπροστά από τα σουφλατζήδικα με μάσκα οξυγόνου αλλιώς θα πρέπει να πληρώσουμε δικαιώματα στο σουφλατζή για την απόλαυση της ευωδίας. Οξω απ' την παράγκα γελοίοι...
    Καταγράφηκε
    Yankos
    Aeromodeller Hero Member

Χρωστάω, άρα υπάρχω. - Yankos -

« Απάντηση #22 στις: Δευτέρα, 5 Οκτ 2009, 11:29:43 »

φιλε Yankos τα σουπερμαρκετ πληρωνουν κανονικα δικαιωματα μιας και εχουν ειδικα προγραμματα full εξοπλισμενα με χιλιαδες τραγουδια... βεβαια αυτα που παιζουν ειναι εινια οπως ειναι για να μας ανεβαζουν την ψυχολογια να ψωνιζουμε...!

Πολύ πιθανόν να έχεις δίκιο, γιατί το λέω όμως,

όποτε πάω στο Μασούτη, παίζει κάτι πανάγνωστα τρισευτυχισμένα κομμάτια. Κομμάτια σούπερ μάρκετ δλδ.
    Υπέθεσα λοιπόν ότι αντί να ακουμπάει ένα ποσό για δικαιώματα στο κάθε του κατάστημα και να παίζει σουξεδάκια, ακούμπησε ένα μικρότερο ποσό για να πάρει τα δικαιώματα 5 κομματιών που όπως φαίνεται γράφτηκαν από τους δημιουργούς τους γι' αυτό το σκοπό.
    Καταγράφηκε

PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #23 στις: Δευτέρα, 5 Οκτ 2009, 12:14:53 »

Πολύ πιθανόν να έχεις δίκιο, γιατί το λέω όμως,

όποτε πάω στο Μασούτη, παίζει κάτι πανάγνωστα τρισευτυχισμένα κομμάτια. Κομμάτια σούπερ μάρκετ δλδ.
    Υπέθεσα λοιπόν ότι αντί να ακουμπάει ένα ποσό για δικαιώματα στο κάθε του κατάστημα και να παίζει σουξεδάκια, ακούμπησε ένα μικρότερο ποσό για να πάρει τα δικαιώματα 5 κομματιών που όπως φαίνεται γράφτηκαν από τους δημιουργούς τους γι' αυτό το σκοπό.

δεν ξερω για το συγκεκριμενο... αλλα γενικα τα goodys, hondos center , beauty shop , supermarkets... Αγοραζουν απο εταιριες ενα προγραμμα αποκλειστικα και μονο για μουσικη... δλδ μαζι με το software αγοραζουν και τις αδειες για τραγουδια... το κοστος ειναι στα 6000+++ εξαρταται το ποσα καναλια θελεις... επισης καθε 2μηνο αν θες πληρωνεις για συνεχει αναβαθμιση των τραγουδιων...

Τετοιο προγραμμα εχω και εγω για αυτο στο λεω...
    Επισης μεσα απο αυτο το προγραμμα δεν μπορεις να παρεις τα τραγουδια εχουν ειδικη κωδικοποιηση...!
    Καταγράφηκε
    hlsat
    Aeromodeller Hero Member

ΗΛΙΑΣ ΞΑΝΘΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ

« Απάντηση #24 στις: Δευτέρα, 5 Οκτ 2009, 12:49:48 »

Καλημερα.Ευτυχος που ασχολουμαι και με την μουσικη.Για να αρχησω να γραφω παλι κοματακια για να μην εχουμαι μπλεξιματα.Δικα μας θα ειναι και αστους να κουρευονται και να ζηταν δικαιωματα.
    Καταγράφηκε

Χαρας το μαστορα που εχει μεγαλα κεφια
    MarD
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #25 στις: Δευτέρα, 5 Οκτ 2009, 15:39:49 »

...και να πήγαιναν τα λεφτά στους δημιουργούς, καλά θα 'τανε!
    Καταγράφηκε

- Igor Sikorsky

vtr
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #26 στις: Δευτέρα, 5 Οκτ 2009, 22:42:56 »

Τελικά..........προσπάθησα να επαναλάβω το βιντεάκι, χαμηλώνοντας την μουσική, και ξεκινώντας την 20 δευτερόλεπτα αργότερα.  Αλλά μάταια.  Ακόμα και η μυρωδιά μουσικής λογοκρίνεται..... Cheesy Cheesy

Το παραχέσ@νε νομίζω...   Εχω κάτι άλλο στο μυαλό μου. Αν πετύχει θα σας πώ. Wink
    Καταγράφηκε

vtr
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #27 στις: Τετάρτη, 7 Οκτ 2009, 23:29:28 »

Το παραχέσ@νε νομίζω...   Εχω κάτι άλλο στο μυαλό μου. Αν πετύχει θα σας πώ. Wink

Μετά απο τουλάχιστον 5 up load, χωρίς καμία ελπίδα για μουσική υπόκρουση, τελικά η λύση βρέθηκε.... Thumbs up 

Εξωτερική πηγή μουσικής  Wink   Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι, φτιάχνουμε το βιντεάκι, και κατόπιν κολλάμε μουσική, είτε απο το line in, είτε απο εξωτερικό μικρόφωνο.  Οπότε όπως δείχνουν μέχρι τώρα τα πράγματα, πάμε καλά.... Azn

http://www.youtube.com/watch?v=UH-DRlEvpUM&feature=player_embedded

Για ότι προκύψει, θα ενημερώσω.
    Καταγράφηκε

Dimitris Kriti
    Aeromodeller Hero Member

Βενζίνη, τσόκ, δυο σχοινιές και φύγαμε!!!

« Απάντηση #28 στις: Τετάρτη, 7 Οκτ 2009, 23:31:59 »

Την επομενη φορα που θα τραβηξεις βιντεο παρε μαζι σου και κασετοφωνο να βαλεις αμεσως την μουσικη υποκρουση! laugh
    Καταγράφηκε

Καποιοι λενε "οτι δεν εχει πτερυγα δεν πεταει".
    Λαθος, πεταει αλλα ειναι λιγααακι ποιο δυσκολο...
    Κοσμάς Τσατάλογλου
    Aeromodeller Full Member

The Cataman

« Απάντηση #29 στις: Παρασκευή, 28 Δεκ 2012, 02:00:02 »

Γνωρίζοντας ότι το topic αυτό είναι παλιό, θέλω όμως να δώσω την λύση που απεγνωσμένα ίσως να ψάχνει κάποιος που ανεβάζει βίντεο στο youtube για να μην έχει προβλήματα με πνευματικά δικαιώματα.

Η λύση είναι να βάζετε στα βίντεο σας Creative Commons music. Αν βάλετε στην αναζήτηση του γούγλη αυτές τις λέξεις θα σας βγάλει πάρα πολλά sites που δίνουν free μουσική για ελεύθερη χρήση χωρίς απαίτηση δικαιωμάτων.

Προσωπικά διαθέτω στο κανάλι μου πάνω από 300 βίντεο και μόνο για τα 50 έχω ειδοποίηση από την youtube για πνευματικά δικαιώματα, από τα οποία τα μισά είναι εις γνώση μου μιας και έβαλα "γνωστή" μουσική.
    Τώρα όμως που μπορώ να έχω εγώ κέρδος από τα βίντεο που ανεβάζω (αυτό είναι μια άλλη ιστορία) τα περισσότερα απ΄αυτά τα βίντεο θα τα ξανά ανεβάσω με Creative Commons music.
    Καταγράφηκε

Σελίδες: 1 [2] 3  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: you tube (πνευματικά δικαιώματα)
    Μεταπήδηση σε: