@bladekiller
Ξαναδιάβασα όπως μου είπες επισταμένως όλα τα Post!
Είδα λοιπόν ότι εγώ μίλησα για διαπαιδαγώγηση και γονείς αξίες της οικογένειας και για αναρχικούς και τραμπούκους.
Στα Post λοιπόν για την οικογένεια και τις αξίες και τους γονείς ......κοιτα το σχόλιο σου:
................ Εχουν ξεσαλώσει πια οι συντηρητικές δυνάμεις ,που με τη μέθοδο της προβοκάτσιας ,προσπαθουν να απομακρύνουν τον κόσμο από τη σκέψη για αλλαγές και πρόοδο αυτής της χώρας ώστε να αντιμετωπίσει τιε νέες προκλήσεις και να τον στρέψουν στο τρίπτυχο "πατρις, θρησκεια, οικογενεια", που κρατάει τη χώρα στο μεσαίωνα και στραγγαλίζει τους νέους ανθρώπους. Παλιά του τέχνη του κατεστημένου αλλά δεν μασάμε πια.
Φιλικά Κώστας.
Μου κόλλησε εμμέσως πλήν σαφώς ετικέτα αλλα δεν σου απάντησα και δεν εδωσα συνέχεια.
Μίλησα για σεβασμό στις αρχές και όχι φόβο και να διαβασε πάλι το σχόλιο σου:
Δεν μπερδεύω καθόλου το φόβο με το σεβασμό. Και σε καμία περίπτωση δεν είμαι υπέρ των τραμπουκισμών. Οσο για τα υπόλοιπα αυτοί που κρατούν τα ηνία σήμερα και φτάσαμε εκεί που φτάσαμε μάλλον άνθρωποι της γεννιάς σου είναι και αυτό που μάθατε δεν είναι σεβασμός αλλά καθαρή ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.
Πάλι εμπρηστικός και επιθετικός κολλώντας μου πάλι ετικέτες και πάλι προσπάθησα να κρατήσω χαμηλά τους τόνους αν και μερικοί συμφώνησαν μαζί μου και η συζήτηση είχε στραφεί προς θέματα διαπαιδαγώγησης..
Στο τελευταίο post σχεδόν κατάμουτρα με ξαναλές φασιστοειδές επειδή διαφωνώ μαζί σου, Αφενός πάλι επιθετικός είσαι και ταυτόχρονα έμεσμα αποκαλείς και όσους συμφωνήσαν μαζί μου επίσης φασιστοειδή?
Αλήθεια φασίστας δεν είναι αυτός που με την βία θέλει να επιβάλλει τις απόψεις του?
Τα παραπάνω μηπως δεν είναι μία μορφή λεκτικής βίας?
Σου αφήνω τον τελευταίο λόγο.
Δεν κρατώ κακίες και δεν με πείραξε το ότι έμμεσα με αποκάλεσες όπως με αποκάλεσες
αφού δεν ανταποκρίνεται στα πιστεύω μου και τις αξίες μου.
Εύχομαι ο Θεός να αναπαύσει το παιδάκι και να δώσει δύναμη στο παλληκάρι που χαροπαλεύει.
Να είσαι καλά και να περνάς καλά.