Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.389 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 26 Απρ 2026, 05:48:57

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 26 Απρ 2026, 05:48:57

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 02:12]

από Loukis35
    [Χθες στις 15:26]

[Χθες στις 09:15]

από ZTRAMP
    [Παρασκευή, 24 Απρ 2026, 16:50:57]

[Πέμπτη, 23 Απρ 2026, 06:05:44]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 20 Απρ 2026, 10:26:27]

από Loukis35
    [Κυριακή, 19 Απρ 2026, 15:46:42]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309389
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 123
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 41
    Συνολικά: 41
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 ... 4 5 6 [7] 8 9 10 11     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Στην μνήμη του δολοφονημένου μαθητή του Αλέξανδρου  (Αναγνώστηκε 27385 φορές)
    nikos_g1
    Aeromodeller Sr. Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #90 στις: Τετάρτη, 10 Δεκ 2008, 23:03:09 »

Οι παραπάνω εικόνες μιλάνε από μόνες τους. Τι να πει κανείς;
    Καταγράφηκε
    "PAPPY"
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #91 στις: Τετάρτη, 10 Δεκ 2008, 23:30:41 »

Το περίμενα το σχόλιο περι μνοτέλων και παιδιών vhal!!
    Είπα να το προλάβω γράφοντας ότι φυσικα και δεν παραλληλίζω τα άψυχα με τα εμψυχα αλλά πίστεψα ότι η παρομοίωση μου δεν θα παρεξηγηθεί!!

Κι εγώ δεν εννοούσα την αντίθεση "άψυχο / έμψυχο" φίλε pappy. Εννοούσα την αντίθεση "σκεπτόμενο αυτόβουλο ον / μη σκεπτόμενο άβουλο πράγμα"

Παίζουμε με τις λέξεις μου φαίνεται ρε Βαγγέλη!!!
    Τα ιδια λέμε!!
    παρομοίωση ήταν για παράδειγμα και αποφώρτιση της κατάστασης όχι ευκαιρία για να'χαμε να λέγαμε.

[/quote]

Για να τα κάνει όλα αυτά, πρέπει να μη σκύβει το κεφάλι στην κάθε μορφής ανόητη και παράλογη εξουσία, πρέπει να σέβεται την ελευθερία τη δική του και του άλλου, πρέπει ..., πρέπει ..., πρέπει ...

[/quote]

και ποιός του τα μαθαίνει φίλε Βαγγέλη ο γείτονας? Εμείς δεν του τα μαθαίνουμε?

[/quote]

Το παιδί πρέπει να μεγαλώσει, πρέπει να μάθει να επιβιώνει μόνο του, πρέπει να δοκιμάσει να αλλάξει την κοινωνία προς το καλύτερο. Πρέπει με μια κουβέντα να γίνει αυτό που λέμε "χρήσιμος στην κοινωνία".

[/quote]

Το πως καταλαβαίνει κανείς το "επιβιώνει μόνο του" είναι αυτό που κάνει την διαφορά Βαγγέλη μου!!! Οι γονείς του συγχωρεμένου μάλλον εννοούσαν ΟΛΟΜΟΝΑΧΟ!!!!!!ερημο και μονο!!!! Κατάλαβες!!!! Εκεί είναι η διαφορά!!!
    Οι γυάλες τώρα είναι μάλλον για τα ψάρια και όχι τους ανθρώπους!!! Και ξέρεις και κάτι:
    Ο λαός λέει: ΟΤΙ ΕΣΠΕΙΡΕΣ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙΣ!!!!

στα υπόλοιπα με βρίσκεις πολυ περισσότερο από σύμφωνο!!!

και να συμπληρώσω....

Αν μπορεί να κάνει και περισσότερα από τον γονιό του ακόμα καλύτερα!!!
    Καταγράφηκε

ilias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #92 στις: Πέμπτη, 11 Δεκ 2008, 06:45:15 »

Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε

Velox 26cc
    Last down xxxl
    PrecisionAerobatics Addiction
    Polaris seaplane
    Bard glider
    TopModel CZ Stinger
    Pilot Q.B. 10L
    Tarot 450PRO V2 Flybarless
    ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
    bladekiller
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #93 στις: Πέμπτη, 11 Δεκ 2008, 08:56:28 »

Η διαφορά είναι ότι εγώ τουλάχιστον δεν μορώ να δεχθώ με τίποτα ότι το παιδί ήταν σε λάθος μέρος. Αλλος βρισκόταν σε λάθος στολή. Αυριο μεθαύριο το "λάθος μέρος" μπορεί να είναι ακόμη και το σχολείο των παιδιών σας και κάποιος ανεγκέφαλος να¨"φορτώσει" για μια μ@λ@κια που θα του πει κάποιο παιδί. Ξεχνάμε τα δικά μας? Εμείς δηλαδή δεν λογοφέραμε ποτέ με κανέναν? Αν αυτός ο κάποιος τραβούσε όπλο ή σιδηρογροθιά θα έπρεπε να κλειστούμε στα σπίτια μας για να μπορεί ο κάθε ανισσόροπος να κυκλοφορεί ελεύθερος?
      Αλλά ακριβώς εκεί είναι το πρόβλημα. Ξεχνάμε τα δικά μας , μεγαλώνοντας μας απορροφάει το σύστημα κι ενώ κάποια στιγμή φτάνουμε σε ηλικία που έχουμε πλέον τη γνώση και τη δύναμη να αλλάξουμε αυτήν την κοινωνία προς το καλύτερο, γινόμαστε δούλοι στο βωμό του χρήματος και δεν κάνουμε τίποτα. Μετά απορείτε ότι τα παιδιά δεν σας σέβονται και σας φτύνουν.
      Ακουγα χθες τις μ@λ@κίες του Κούγια και δεν πίστευα στα αφτιά μου!!! Εφτασε στο σημείο να σπηλώνει τη μνήμη ενός νεκρού με διάφορες ψευτιές και ευτυχώς που κάποιοι από το σχολείο του μικρού τον ξεμπρόστιασαν με μια γραπτή βεβαίωση. Αν λοιπόν κάποιοι ισχυρίζονται ότι βρισκόταν σε λάθος μέρος το παιδί ενθαρρύνουν τέτοια απίστευτα υποκείμενα. Αυτό είναι το μέλλον που θέλετε για τα παιδιά σας?

Φιλικά Κώστας.
    Καταγράφηκε
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #94 στις: Πέμπτη, 11 Δεκ 2008, 10:59:50 »

Εντάξει τότε, εσείς αφήστε να συχνάζουν και στην Αθηνάς αφού πρέπει να είναι ελεύθερα και ελάτε μετά να μου πείτε οτι φταιν οι νταβατζήδες για οτι προκύψει μετά. Για μισό λεπτό....bladekiller έχεις παιδιά; 15χρονα εννοώ. Για να ξέρουμε σε ποια βάση μιλάμε.
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 11 Δεκ 2008, 11:12:37 από sfyris » Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    bladekiller
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #95 στις: Πέμπτη, 11 Δεκ 2008, 11:35:24 »

Δεν σου είπε κανένας βρε Κοσμά να στείλεις το παιδί σου στην Αθηνάς. Απλά προσπαθώ να σου εξηγήσω, ότι ΔΕΝ είναι δυνατόν στην Ελλάδα του 2008, να θεωρούμε ελαφρυντικό για τα κάθε είδους αποβράσματα είτε φοράνε στολή είτε όχι είτε λέγονται ασφαλίτες είτε νταβατζήδες, το ότι κάποιος βρέθηκε στο διάβα τους. Στο κάτω κάτω ,αναίτια βία από κομπλεξικούς με στολή ή με πολιτικά έχουν δεχθεί και ενήλικες και μόνο από τύχη δεν έγινε το μοιραίο. Δεν θα κυκλοφορούμε δηλαδή στο δρόμο? Η μήπως θα τρώμε καρπαζιές με το έτσι θέλω και θα λέμε κι ευχαριστώ? Εχεις πάει ποτέ Εξάρχεια ,να δεις από κοντά τι ρόλο βαράνε οι ασφαλίτες? Πήγαινε κι έλα μετά να κουβεντιάσουμε. Αν δηλαδή ,δεν σε γραπώσει κανένας και καλά για εξακρίβωση στοιχείων ακόμη κι αν έχεις ταυτότητα και κάνει τελικά εξακρίβωση της αντοχής του στομαχιού σου στις γροθιές με το έτσι θέλω .
       Αυριο Κοσμά το παιδί σου θα ενηλικιωθεί και δεν θα μπορείς να το έχεις "στη γυάλα". Θα ήθελες λοιπόν, να του την πέσει κάποιο βρωμογούρουνο είτε λέγεται ειδικός φρουρός είτε πορτιέρης είτε νταβάς επέιδή είχε το θράσος να μην αρέσει η φάτσα του σε κάποιον κομπλεξικό συντηρητούκλα με εξουσία μεγάλη και μικρό μυαλό? Για σκεφτείτε λίγο όλοι ,που οδηγούμαστε αν αφήσουμε το κάθε κτήνος να μας καβαλήσει. Ολοι λειτουργούμε με τη λογική "εγώ θα φτιάξω τον κόσμο?" κι ορίστε σε τι αδιέξοδα φτάσαμε.

Φιλικά Κώστας.
    Καταγράφηκε
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #96 στις: Πέμπτη, 11 Δεκ 2008, 11:52:42 »

Όχι, προς Θεού, δεν είπα πως υποστηρίζω τον μπάτσο. Αντιθέτως υποστηρίζω ακράδαντα οτι πιστόλι δεν έπρεπε να βγάλει με τίποτα παρά μόνο αν είχε να αντιμετωπίσει ένοπλο. Έπρεπε να είχε την εκπαίδευση να τα βγάλει πέρα χωρίς πιστόλι. Εδώ πολεμικές τέχνες απλά για χόμπι κάνουμε και γνωρίζουμε πώς να αντιμετωπίσουμε μια κατάσταση έκρυθμη, όχι αυτοί που είναι επαγγελματίες, είναι αδικαιολόγητο. Αλλά από την άλλη λέω, έχω περάσει άπειρες φορές από τα εξάρχεια και καφέ ήπια εκεί και μπάτσοι με σταμάτησαν με τη μηχανή, ποτέ δεν είχα πρόβλημα γιατί ήμουν συνεργάσιμος, τη δουλειά τους έκαναν οι άνθρωποι. Αν δεν είσαι συνεργάσιμος ε τότε η κατάσταση θα ξεφύγει και επειδή δεν είμαστε αναμάρτητοι ίσως συμβεί το μοιραίο. Και τότε όλες οι δίκες και οι καταδίκες του κόσμου δε φέρνουν το νεκρό πίσω, ούτε το τραυματισμένο σου χέρι ξαναφτιάχνεται. Και επειδή υπάρχουν μη συνεργάσιμοι πολίτες που είναι μόνιμα αντιδραστικοί σε όλα, καλό θα ήταν να μην υπάρχουν ανήλικα σε μέρη που αυτό είναι πιθανότερο να συμβεί. Αυτό λέμε και δεν εννοούμε ότι κλείνουμε έτσι σε γυάλα τα παιδιά, μην παρασύρεστε από δημοσιογράφους, κανείς δεν τα περιορίζει τόσο που να αισθάνονται πια καταπιεσμένα, απλά να επέμβουμε θέλουμε εκεί που αυτά δεν μπορούν να καταλάβουν τον κίνδυνο.
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    vhal
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #97 στις: Πέμπτη, 11 Δεκ 2008, 15:09:58 »

Σκέφτηκα να μην ξαναγράψω για το θέμα, αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ!
    Νομίζω ότι θα πρέπει ΟΛΟΙ να διαβάσουμε αυτό το link  σχετικά με το περίφημο απόσπασμα του Ισοκράτη  Cheesy

http://www.tvxs.gr/v1462

Βαγγέλης
    Καταγράφηκε

Βαγγέλης Χαλκιαδάκης - Αερολέσχη Φθιώτιδας

Ζηλεύω του σταυραετού
    απου πετά στα νέφη
    και παίζει με τσι αστραπές
    και με τ' αστροπελέκια.
    bladekiller
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #98 στις: Πέμπτη, 11 Δεκ 2008, 15:48:23 »

Τον καλύτερο πάντως ορισμό για την νεο- Ελληνική δημοκρατία τον έχω ακούσει από το Χάρρυ Κλυν και είναι ο εξής. "......όπως έχουμε την Ελληνική φέτα, έτσι έχουμε και την Ελληνική δημοκρατία, που σημαίνει ακριβέστερα, ότι ο κάθε Ελλην πολίτης, έχει το δικαίωμα να κάνει, ότι τον φωτίσει ο Θεός". Και συμπληρώνω εγώ "...ο κάθε οπλοφορών ή κουκουλοφορών Ελλην πολίτης.....".

Φιλικά Κώστας.
    Καταγράφηκε
    Johnnie Red
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #99 στις: Πέμπτη, 11 Δεκ 2008, 16:26:07 »

Δεν σου είπε κανένας βρε Κοσμά να στείλεις το παιδί σου στην Αθηνάς. Απλά προσπαθώ να σου εξηγήσω, ότι ΔΕΝ είναι δυνατόν στην Ελλάδα του 2008, να θεωρούμε ελαφρυντικό για τα κάθε είδους αποβράσματα είτε φοράνε στολή είτε όχι είτε λέγονται ασφαλίτες είτε νταβατζήδες, το ότι κάποιος βρέθηκε στο διάβα τους. Στο κάτω κάτω ,αναίτια βία από κομπλεξικούς με στολή ή με πολιτικά έχουν δεχθεί και ενήλικες και μόνο από τύχη δεν έγινε το μοιραίο. Δεν θα κυκλοφορούμε δηλαδή στο δρόμο? Η μήπως θα τρώμε καρπαζιές με το έτσι θέλω και θα λέμε κι ευχαριστώ? Εχεις πάει ποτέ Εξάρχεια ,να δεις από κοντά τι ρόλο βαράνε οι ασφαλίτες? Πήγαινε κι έλα μετά να κουβεντιάσουμε. Αν δηλαδή ,δεν σε γραπώσει κανένας και καλά για εξακρίβωση στοιχείων ακόμη κι αν έχεις ταυτότητα και κάνει τελικά εξακρίβωση της αντοχής του στομαχιού σου στις γροθιές με το έτσι θέλω .
       Αυριο Κοσμά το παιδί σου θα ενηλικιωθεί και δεν θα μπορείς να το έχεις "στη γυάλα". Θα ήθελες λοιπόν, να του την πέσει κάποιο βρωμογούρουνο είτε λέγεται ειδικός φρουρός είτε πορτιέρης είτε νταβάς επέιδή είχε το θράσος να μην αρέσει η φάτσα του σε κάποιον κομπλεξικό συντηρητούκλα με εξουσία μεγάλη και μικρό μυαλό? Για σκεφτείτε λίγο όλοι ,που οδηγούμαστε αν αφήσουμε το κάθε κτήνος να μας καβαλήσει. Ολοι λειτουργούμε με τη λογική "εγώ θα φτιάξω τον κόσμο?" κι ορίστε σε τι αδιέξοδα φτάσαμε.

Φιλικά Κώστας.

Αγαπητέ Κώστα

Για εκεί πάει η δουλειά παιδιά.....Γιατί η ΝΕΑ ΤΑΞΗ πραγμάτων που προωθούν οι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ με τα "τσιράκια" τους δεν θέλει την δημοκρατία....Γιατί θέλει την λαϊκή μάζα μόνο σαν καταναλωτές και μη σκεπτώμενους....Και τους λίγους σκεπτόμενους τους θέλει αδύναμους...
    Έχετε αναλογιστεί ποτέ που θα οδηγήσουν τα έκτροπα που ΕΠΙΤΗΔΕΣ προωθούν ορισμένοι;;;;
    Στην ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ των απεργιακών και κάθε δημοκρατικών θεσμών. Απλά τότε θα σου σπάνε το κεφάλι για κάθε ΑΠΕΡΓΙΑ με πρόσχημα την κατάχρηση που γίνεται απο τους "κουκουλοφόρους"....Έτσι κάθε προσπάθεια για βελτίωση του βιοτικού επιπέδου θα καταλήγει σε ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ....Για εκεί πάει η δουλειά....Θα με θυμηθείτε μετά απο καμμιά δεκαριά χρόνια απο τώρα....
    Καταγράφηκε

What goes up must come down...

www.petame.gr
    bladekiller
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #100 στις: Πέμπτη, 11 Δεκ 2008, 16:35:32 »

Φοβάμαι πως δεν θα είναι καμιά δεκαριά χρόνια αλλά πολύ πιο σύντομα...

Φιλικά Κώστας.
    Καταγράφηκε
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #101 στις: Πέμπτη, 11 Δεκ 2008, 17:48:11 »

Άσε που θα παίρνουμε μειωμένη σύνταξη στα 90, γιατί για ολόκληρη χλωμό το βλέπω πλέον laugh.
    Όσο για το σλόγκαν στην υπογραφή μου για να μην παρεξηγηθώ παιδιά το είχα πολύ πριν τα επεισόδια, όποιος δεν το πρόσεξε. Μου το έστειλαν κάποτε στο e-mail και το έβαλα γιατί μου άρεσε. Βέβαια και μένα κάπως αυτό το "καταχράσθηκε" δε μου κάθησε καλά αλλά είπα αφού το λέει ο Ισοκράτης μάλλον θα εννοεί αυτούς που πρέπει να την τηρούν οτι καταχράστηκαν αυτό το αξίωμα. Αλλά αν κάποιος έχει στοιχεία οτι αυτό δεν το είπε ο Ισοκράτης ή οτι το είπε διαφορετικά παρακαλώ ας μου το πει να το διαφοροποιήσω ή να το  βγάλω εντελώς από την υπογραφή μου. Με την εξήγηση πάντως που του έδωσα, ακόμα και αν δεν είναι του Ισοκράτη, νομίζω είναι επίκαιρο.
    Καταγράφηκε

Kiril
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #102 στις: Πέμπτη, 11 Δεκ 2008, 19:16:18 »

Για δειτε αυτο εδω το video και πειτε μου δεν ειναι παραξενα αυτα που λεγονται με βαση τα οσα εγιναν.
    http://politis-gr.blogspot.com/
    Ενοω βεβαια τα επεισοδια.
    Καταγράφηκε
    vhal
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #103 στις: Πέμπτη, 11 Δεκ 2008, 20:40:59 »

Sfyris δεν βλέπω να αλλάζεις την υπογραφή σου 

Μέχρι και "σοβαρή" εφημερίδα την πάτησε !!! 

Αν θυμάστε τα Αρχαία από την εποχή που ήμασταν 15άρηδες διαβάστε το πρωτότυπο. Αλλιώς υπάρχουν τρεις διαφορετικές μεταφράσεις που ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ δεν έχουν με αυτό που στην υπογραφή σου αποδίδεις (άθελά σου προφανώς) στον Ισοκράτη.

http://www.tvxs.gr/v1462

Βαγγέλης
    Καταγράφηκε

Βαγγέλης Χαλκιαδάκης - Αερολέσχη Φθιώτιδας

Ζηλεύω του σταυραετού
    απου πετά στα νέφη
    και παίζει με τσι αστραπές
    και με τ' αστροπελέκια.
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #104 στις: Πέμπτη, 11 Δεκ 2008, 22:03:49 »

Το άλλαξα  laugh
    Καταγράφηκε

Σελίδες: 1 ... 4 5 6 [7] 8 9 10 11     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Στην μνήμη του δολοφονημένου μαθητή του Αλέξανδρου
    Μεταπήδηση σε: