Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.389 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 26 Απρ 2026, 07:08:20

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 26 Απρ 2026, 07:08:20

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 02:12]

από Loukis35
    [Χθες στις 15:26]

[Χθες στις 09:15]

από ZTRAMP
    [Παρασκευή, 24 Απρ 2026, 16:50:57]

[Πέμπτη, 23 Απρ 2026, 06:05:44]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 20 Απρ 2026, 10:26:27]

από Loukis35
    [Κυριακή, 19 Απρ 2026, 15:46:42]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309389
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 123
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 59
    Συνολικά: 59
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 11     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Στην μνήμη του δολοφονημένου μαθητή του Αλέξανδρου  (Αναγνώστηκε 27396 φορές)
    BasPap
    Aeromodeller Sr. Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #45 στις: Τρίτη, 9 Δεκ 2008, 19:38:30 »

sfyris +1
    Καταγράφηκε

T-Rex 600N converted to electric.
    kostas16
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #46 στις: Τρίτη, 9 Δεκ 2008, 19:40:37 »

Απ' οσο ξερω πυροβολησε 2 φορες στον αερα και εν συνεχεια μια φορα κατω για εκφοβισμο και ο αλλος μπατσος εριξε χειροβομβιδα κροτου λαμψης. Επισης οι ιατροδικαστες λενε οτι η σφαιρα εξοστρακιστηκε και ειχε φορα εισχωρησης απο μπροστα πανω αριστερα προς πισω κατω δεξια. idiot2 βεβαια τωρα που το σκεφτομαι ποιος ο λογος να ριξει κατω μιας και φανταζομαι οτι ειναι σχεδον σιγουρο πως αν υπαρχει εστω και μια μικρη κλιση σε σχεση με το δρομο τοτε η σφαιρα θα εξοστρακιστει...

Ειμαι περιεργος να δω πως θα λειξει ολο αυτο το χαος που επικρατει και ποτε..μηπως χωρις να θελω να γινομαι οπισθοδρομικος και "τρελος" το τουφεκι ειναι μια οδος για να επιστρεψουμε σε μια καποια ενομια και μπει μια ταξη κατ΄αυτον τον τροπο?αυτη ασφαλως θα πρεπει να ειναι η τελευταια λυση και ευελπιστω οτι θα βαλουν μυαλο οι οποιοι υπευθυνοι ή οτι θα τους "βαλουν μυαλο" γιατι και ο κοσμος δεν φταιει σε τιποτα να πληρωνει καθημερινα..

Αναρωτιεμαι επισης γιατι ο ειδικος φρουρος που σκοτωσε τον Αλεξανδρο (εσκεμμενα ή οχι) οντας οικογενειαρχης με τρια παιδια γυρισε πισω την στιγμη που ειχε τη δυνατοτητα να φυγει?

Δυστυχως, η νεοι σημερα δεν εχουμε τον απαιτουμενο σεβασμο (αλλοι λιγοτερο και αλλοι περισσοτερο) ουτε στα οργανα της ταξης, ουτε στην ξενη περιουσια, ουτε στην δικη μας περιουσια, ουτε πουθενα..και βλεπουμε τα αποτελεσματα...

Nikos-G 1,sfyris και Nikolas K συμφωνω

φιλικα Κωστας
    Καταγράφηκε
    Dimhack
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #47 στις: Τρίτη, 9 Δεκ 2008, 20:13:45 »

λέω εγώ τώρα λέω μήπως ο μονος λόγος για να αφήσουν την ιστορία με με το βατοπαίδι ta MEDIA είναι να φυσούν αυτούς τους "καραγκιζιδες" που σπάνε ότι βρούν στο "περασματους" να "δρουν" ανεξέλεκτα για να πάρει διαστάσεις και να ξεχάσουμε το βατοπαίδι;;

OK  ο μικρός αλέξανδρος χάθηκε αυτό δεν αλλάζει. ο "μπατσακος" που πήρε ένα σήμα και ένα πιστόλι νομίζοντας πως είναι ο νομος σήκωσε το όπλο και αφαίρεσε την ζωή κάποιου θα τιμωρηθεί και αυτό το ξέρουμε όλοι.

το να σπάνε καταστήματα και ότι βρούν στο πέρασμα τους "ενονοματι" του μικρού είναι γελοιότητα και μου φαίνεται στημένο από το κόλο κράτος
    Καταγράφηκε
    nikos_g1
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #48 στις: Τρίτη, 9 Δεκ 2008, 20:18:46 »

Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να βγούμε στους δρόμους και να φωνάξουμε, όχι να καταστρέψουμε. Να μην κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια, γιατί έτσι τα πράγματα γίνονται χειρότερα.

Νίκος
    Καταγράφηκε
    nikos_g1
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #49 στις: Τρίτη, 9 Δεκ 2008, 20:22:14 »

Παράθεση
    λέω εγώ τώρα λέω μήπως ο μονος λόγος για να αφήσουν την ιστορία με με το βατοπαίδι ta MEDIA είναι να φυσούν αυτούς τους "καραγκιζιδες" που σπάνε ότι βρούν στο "περασματους" να "δρουν" ανεξέλεκτα για να πάρει διαστάσεις και να ξεχάσουμε το βατοπαίδι;;
    Έτσι έιναι. Και εδώ ξεχάστηκε κατευθείαν το θέμα με τον άνεργο

Παράθεση
    OK  ο μικρός αλέξανδρος χάθηκε αυτό δεν αλλάζει. ο "μπατσακος" που πήρε ένα σήμα και ένα πιστόλι νομίζοντας πως είναι ο νομος σήκωσε το όπλο και αφαίρεσε την ζωή κάποιου θα τιμωρηθεί και αυτό το ξέρουμε όλοι.
    Το πόσο θα τιμωρηθεί θα το δούμε, αν τιμωρηθεί.

Παράθεση
    το να σπάνε καταστήματα και ότι βρούν στο πέρασμα τους "ενονοματι" του μικρού είναι γελοιότητα και μου φαίνεται στημένο από το κόλο κράτος
    +1
    Καταγράφηκε
    kostas16
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #50 στις: Τρίτη, 9 Δεκ 2008, 20:41:31 »

+1
    Θελω να ελπιζω οτι δεν ηταν στημενη η ολη δουλεια για να ξεχαστει το βατοπαιδι, γιατι τοτε ο Αλεξανδρος ηταν θυμα ενος πολυ διαβολικου σχεδιου.....αν θυμαμαι καλα ετσι ευκολα ξεχαστηκαν και πολλα αλλα συμβαντα στη χωρα μας, π.χ. ομολογα,καταγραφη κλησεων-vodafone,φοιτητης στη Θεσσαλονικη,οικονομικη κριση,πυρκαγιες,πλημμυρες,κλπ,κλπ...
    Καταγράφηκε
    ilias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #51 στις: Τρίτη, 9 Δεκ 2008, 20:53:48 »

Παιδια δεν ειναι για να ξεχαστουν το Βατοπαιδι γιατι αυτα ειναι χειροτερα απο το Βατοπαιδι

Ουτως ή αλλως στη Ελλαδα ειναι κανονας να ξεχναμε γρηγορα μολις βρουμε αλλο θεμα ή μολις πεσουν τα νουμερα στα καναλια

Δεν χρειαζοταν να γινει ολο αυτο.

Το ποσο με νευριαζουν οι δημοσιογραφοι στα καναλια δεν λεγεται

Το τι λενε για να κρατησουν τα νουμερα δεν λεγεται

Ενα κομματι της πυροδοτησης των αναρχικων ειναι και αυτοι οι ιδιοι .

Αυτοι ειναι οι αναρχικοι με τις γραβατες και αυτοι ειναι οι χειροτεροι

Αλλα απο την καρεκλα περνωντας καλο μισθο ξερω και εγω να φωναζω και να την λεω σε ολους να δινω ευθυνες στους παντες

Ειδικα οταν ακουω οτι ο Θανατος του Αλεξη ειναι η αιτια των καταστροφων δεν καταλαβαινω πως γεμιζουν οι τσαντες με κινητα και ρολογια απο ενα θανατο

Αλλα αν τους εβαζαν φωτια στο σπιτι μετα θα ηθελαν η αστυνομια να εχει σπασει στο ξυλο τον αναρχικο και να του βαλουν φωτια μπροστα στο Συνταγμα

για παραδειγματισμο
    Καταγράφηκε

Velox 26cc
    Last down xxxl
    PrecisionAerobatics Addiction
    Polaris seaplane
    Bard glider
    TopModel CZ Stinger
    Pilot Q.B. 10L
    Tarot 450PRO V2 Flybarless
    ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #52 στις: Τρίτη, 9 Δεκ 2008, 20:54:21 »

Μην τα μπερδεύουμε, ο ά(ν)εργος ήταν στο τέλος του ούτως ή άλλως. Αφού δεν ξαναέγραψε δεν υπήρχε και λόγος να ασχοληθούμε άλλο.
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    nikos_g1
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #53 στις: Τρίτη, 9 Δεκ 2008, 21:13:55 »

Μην τα μπερδεύουμε, ο ά(ν)εργος ήταν στο τέλος του ούτως ή άλλως. Αφού δεν ξαναέγραψε δεν υπήρχε και λόγος να ασχοληθούμε άλλο.

Απλώς ένα παράδειγμα έφερα.
    Καταγράφηκε
    MarD
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #54 στις: Τρίτη, 9 Δεκ 2008, 22:50:06 »

Ακούστηκαν πολλές απόψεις και με στεναχωρεί ιδιαίτερα που βλέπω τον κόσμο να στρέφεται στον συντηρητισμό και την δεξιά ως λύση, την στιγμή βέβαια που το όλο πρόβλημα δημιουργείται από εκεί ακριβώς.

Μην στέκεστε όμως στον θάνατο του μαθητή. Δεν είναι ο μόνος λόγος αυτός που γίνεται η επανάσταση (κυριολεκτώ) από τους νέους. Δεν βλέπω τηλεόραση γενικότερα καθώς πιστεύω πως είναι ο ορισμός της παραπληροφόρησης αλλά σήμερα κάθισα και παρακολούθησα τις εικόνες για να βγάλω τα δικά μου συμπεράσματα για το τι μπορεί να συμβαίνει. Αυτό που αντιλήφθηκα και το ίδιο μάλιστα αντιλήφθηκαν και τα ξένα ειδησιογραφικά κανάλια είναι πως ο θάνατος του νεαρού μαθητή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι απέναντι σε μια υποκριτική πολιτεία.

Πιστεύω πως πίσω από κάθε έναν "προβληματικό" νέο βρίσκεται μια ευρύτερη έλλειψη επιλογών που ωθεί σε απεγνωσμένες αντιδράσεις και συχνά όχι συνετές. Θα σας παραπέμψω όμως σε ένα απόσπασμα της ιστορικής ταινίας <<Μάθε παιδί μου γράμματα>> του Θεόδωρου Μαραγκού ή οποία αν και γυρισμένη λίγο μετά την μεταπολίτευση είναι ακόμα επίκαιρη.

Καταγράφηκε

“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.”
    - Igor Sikorsky

http://www.coolmodels.gr
    Γιάννης Παξιμαδάκης
    Global Moderator

« Απάντηση #55 στις: Τρίτη, 9 Δεκ 2008, 23:14:36 »

Δεν θα γραφω πολλά, αλλά συναδελφοιι μοντελιστές, οσοι πιστευεται οτι ο Αλέξης ηταν διαφορετικός απο τα δικά μας παιδιά είστε πολύ μακρυά νυχτωμένοι .
    Ο Αλέξης δεν ηταν σε πορεία , δεν ηταν σε επεισόδια , και σε τελική ανάλυση δεν εκανε τιποτα παράνομο .
    Το μοναδικο του λάθος ηταν οτι ηταν έφηβος και δεν μπορούσε να ανεχτεί τον καθε κομπλεξικό εκπρόσωπο της εξουσίας   να του λέειι  τι θα κάνει .

Οταν κατα τυχη συλληφθειτε, επειδη ετυχε να ειστε , λαθος ωρα σε λαθος μερος  και παλευεται να αποδειξετε οτι δεν ειστε ελέφαντας , τοτε θα καταλαβετε ποσο κοντα ειναι τα παιδιά μας στο να βρεθοιυν στη θεση του Αλέξη . μοναδική προϋπόθεση να βγαινουν απο το σπιτι , όπως ολα τα φυσιολογικά παιδιά .

Πιστευετε οτι στους  γονεις του  , περνουσε εστω και για μιι στιγμή , οταν εφευγε απο το σπιτι , οτι θα ηταν για τελευταια φορά ??

Καλη νυκτα , αλλα μην κοιμάστε !!

Διαβαστε εδω
    http://www.tvxs.gr/v1205

χειρόγραφη επιστολή που μοιραζόταν στην κηδεία του Αλέξη

ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ!
    ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Δεν είμαστε τρομοκράτες, "κουκουλοφόροι", "γνωστοί-άγνωστοι"
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!
    Αυτοί, οι γνωστοί-άγνωστοι....
    Κάνουμε όνειρα -μη σκοτώνετε τα όνειρά μας!
    Έχουμε ορμή - μη σταματάτε την ορμή μας.
    ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ!
    Κάποτε ήσασταν νέοι κι εσείς.
    Τώρα κυνηγάτε το χρήμα, νοιάζεστε μόνο
    για τη "βιτρίνα", παχύνατε, καραφλιάσατε,
    ΞΕΧΑΣΑΤΕ!
    Περιμέναμε να μας υποστηρίξετε,
    Περιμέναμε να ενδιαφερθείτε,
    να μας κάνετε μια φορά κι εσείς περήφανους.
    ΜΑΤΑΙΑ!
    Ζείτε ψεύτικες ζωές, έχετε σκύψει το κεφάλι,
    έχετε κατεβάσει τα παντελόνια και περιμένετε
    τη μέρα που θα πεθάνετε.
    Δε φαντάζεστε, δεν ερωτεύεστε
    δεν δημιουργείτε!
    Μόνο πουλάτε κι αγοράζετε.
    ΥΛΗ ΠΑΝΤΟΥ
    ΑΓΑΠΗ ΠΟΥΘΕΝΑ – ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ
    Που είναι οι γονείς; Που είναι οι καλλιτέχνες;
    Γιατί δε βγαίνουν έξω να μας προστατέψουν;
    ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ!
    ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Υ.Γ.: Μη μας ρίχνετε άλλα δακρυγόνα
    ΕΜΕΙΣ
    κλαίμε κι από μόνοι μας.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Παξιμαδάκης
    http://woodenkayakgreece.blogspot.gr/
    Geοrge
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #56 στις: Τετάρτη, 10 Δεκ 2008, 00:04:51 »

Είναι το λιγότερο που θα μπορούσε να ειπωθεί για τον αδικοχαμένο Αλέξη και για ...  ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ
    Αυτά τα αισθήματα ένιωθα όταν ξεκίνησα .....
    Καλό ταξίδι  Αλέξη  ,  και εμείς να ξέρεις για πάντα θα ζεις  και θα εκπροσωπείς τα όνειρά μας για ένα καλύτερο αύριο !
    « Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 10 Δεκ 2008, 01:37:21 από Geοrge » Καταγράφηκε
    Hristos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #57 στις: Τετάρτη, 10 Δεκ 2008, 01:32:22 »

Γιατι οπλιζει τα χερια των παιδιων της ,των παιδιων μας (αναρχικων),τι γινεται?μηπως κατι δεν παει καλα?μηπως χρειαζεται ουσιωδης μεταρυθμηση?μηπως πρεπει να πεσουν οι μασκες?γονεις του Αλεξη και στο Βλασταρι τους

Συγνωμη αλλα οι μεταρυθμισεις γινονται με απεργιες με διαδηλωσεις οχι ομως με ''τα παιδια μας'' τους αναρχικους . Αυτοι σιγουρα δεν θελουν ενα κρατος πιο δικαιο για τον πολιτη. Δεν θελουν καλυτερη εκπαιδευση δεν θελουν μεγαλυτερο βασικο μισθο. Θελουν μονο να δημιουργουν φασαριες και λεηλασιες. ΚΑι σιγουρα δεν υπαρχει δικαιολογια να ερθουν και να μου καψουν το αυτοκινητο επειδη και καλα θελουν να κανουν ''μεταρυθμισεις''.
    Σιγουρα δεν δινει δικαιωμα σε κανενα αστυνομικο να πυροβολει χωρις λογο  αλλα και απο την αλλη θυμηθηκα μια δηλωση ενος υπουργου παλαιοτερα που ειπε οτι αν μπει κλεφτης στο σπιτι μου θα πρεπει να τον αφησω να κανει την δουλεια του και  να φυγει και να μην αντισταθω.
    Η ελευθερια και τα δικαιωματα καποιου σταματανε οταν πεφτουν πανω στην ελευθερια και τα δικαιωματα μου. Αυτη ειναι η σωστη δημοκρατια και αν δεν μπορουν οι ιδιοι οι πολιτες να την προστατεψουν τοτε θα πρεπει η πολιτεια να την εφαρμοσει με οποιοδηποτε τροπο (παντα σωστο)
    Εγω ηθελα να κατεβασω το παιδι μου στο συνταγμα να δει το χριστουγεννιατικο δεντρο και ''καποιοα παιδια'' του το στερησαν

Οταν ενας   εθιστει στα ναρκωτικα και παψει να ειναι "αυτοελεγχομενος",δεν ψαχνει θεραπεια(μεταρυθμηση),ψαχνει τη δοση του.Το θεμιτο ομως ειναι να θεραπευτει.Ποιος ειπε οτι αυτοι οι πολιτες που  καταστρεφουν θελουν μεταρυθμηση,αυτοι ειναι η προσωποποιηση της απογνωσης του  καταπιεσμενου νεοελληνα με βιαιες αντιδρασεις,ειναι στο τελευταιο σταδιο της νοσου.Ολοι νοσουμε σ'αυτη τη διαφθορα,καποιοι ειμαστε πιο ανθεκτικοι ,σκεπτομενοι, αγωνιζομενοι με στοχους για καλυτερο αυριο.Το πνευμα της δημοκρατιας δεν πρεπει απλα να εφαρμοστει , πρεπει να εμπεδωθει απο τον πολιτη απο τον καθε αναρχικο απο τον καθε Εφραιμ απο τον καθε πολιτικο,απο ολους μας,πρεπει να γινει φυση μας.
    Καταγράφηκε
    ilias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #58 στις: Τετάρτη, 10 Δεκ 2008, 03:20:28 »

Ακούστηκαν πολλές απόψεις και με στεναχωρεί ιδιαίτερα που βλέπω τον κόσμο να στρέφεται στον συντηρητισμό και την δεξιά ως λύση, την στιγμή βέβαια που το όλο πρόβλημα δημιουργείται από εκεί ακριβώς.

Συγνωμη που θα ερθω σε αντιπαραθεση αλλα γιατι ειναι συντηρητισμος το να μην φοβαμαι να περπαταω ελευθερα στο δρομο.??
    Γιατι να φοβαμαι οταν περναω στα δρομακια της Αθηνας , Αγ. Κωνσταντινου, Πειραιως μερα μεσημερι??
    Δεν ειπαμε να κατεβει ο στρατος στους δρομους.

Ποιος ειπε οτι αυτοι οι πολιτες που  καταστρεφουν θελουν μεταρυθμηση,αυτοι ειναι η προσωποποιηση της απογνωσης του  καταπιεσμενου νεοελληνα με βιαιες αντιδρασεις,ειναι στο τελευταιο σταδιο της νοσου.Ολοι νοσουμε σ'αυτη τη διαφθορα,καποιοι ειμαστε πιο ανθεκτικοι ,σκεπτομενοι, αγωνιζομενοι με στοχους για καλυτερο αυριο

Συμφωνω οτι ολοι νοσουμε και αλλοι ειναι πιο ανθεκτικοι απο αλλους αλλα το 20χρονο δεν νομιζω να ειναι καταπιεσμενος ελληνας γιατι ακομα παει σχολειο και ολα τα εφοδια τα εχει απο το σπιτι. Αν το σπιτι δεν τον εχει οπλισει μετα σωστα εφοδια στο να αγωνιστει και να σεβεται φταινε οι γονεις. Εγω δουλευα και οικοδομη τα καλοκαιρια και εβγαζα χαρτζιλικι. Ετσι εμαθα να εκτιμω τον κοπο καποιου και οχι να προσπαθω να βρω ευκαιρια να κλεψω ρολογια και κινητα.

Αυτος που φταιει ειναι ο νεοελληνας γονεας που δεν δινει σημασια στο παιδι του και απλα του δινει λεφτα για να κανει τα κεφια του ωστε να μην τον ζαλιζει.
    Ετσι το παιδι μαθαινει στην ευκολια και μολις βγει στην ζουγλα της κοινωνιας δεν ξερει να αγωνιστει για το ψωμι του. Οποτε ψαχνει την ευκολη λυση οποια ειναι αυτη.
    Σιγουρα σε μεγαλο βαθμο φταιει και η ιδια η κοινωνια γιατι οταν στο δημοτικο ολα τα παιδακια εχουν κινητα οταν και το δικο μου παιδι παει δημοτικο θα θελει και αυτο κινητο γιατι θα νοιωθει ασχημα. Αλλα ποιος εδωσε το δικαιωμα να εχει κινητο??
    Ο ΓΟΝΕΑΣ
    Καταγράφηκε

Velox 26cc
    Last down xxxl
    PrecisionAerobatics Addiction
    Polaris seaplane
    Bard glider
    TopModel CZ Stinger
    Pilot Q.B. 10L
    Tarot 450PRO V2 Flybarless
    ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
    "PAPPY"
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #59 στις: Τετάρτη, 10 Δεκ 2008, 07:40:04 »

Είπαμε!!! Η οικογένεια με ισχυρούς δεσμούς ο σεβασμός και η πειθαρχεία είναι συντηρητισμός!!
    ΟΚ!! Εάν το να είσαι αυστηρός αλλά δίκαιος είναι συντηρητισμός τότε είμαι συντηρητικός του κερατά!!
    Πάντως θα έχω σίγουρα λιγότερες πιθανότητες να μου φέρουν το παιδί μου με κουμπότρυπες από
    πιστόλι αστυνομικού!! Και όσο βόδια αποδεικνύονται αυτοί που κρατάν τις τύχες μας στα χέρια τόσο
    πιό αυστηρός εγώ θα γίνομαι αν χρειαστεί για να φυλάξω τα παιδιά μου!! Αυτοί που θέλουν να είναι προοδευτικοί
    ας στείλουν τα παιδιά τους στους δρόμους με όλους αυτούς τους μπιστολάδες να κραδένουν τα κουμπούρια και
    ας κάνουν τους ήρωες!! Αλλά έλα που στις πορείες δεν είδα γονείς!! Ελα που δεν είδα τους γονεις να σπάνε!!
    ΟΚ!!! Αγανάκτηση!! Εστειλαν δηλαδή οι γονείς αντιπροσωπεία τα παιδιά και είπαν!! Δημητράκη!!! Πάνε γιόκα μου να σπάσεις
    τις τζαμαρίες στο Συνταγμα γιατί εγω δεν αδειάζω! Εχουμε να παμε στην Θεία σου την Αννα απόψε!!! Γιορτάζει!!
    Θα σε βλέπουμε όμως καμάρι μου από την τηλεόραση!!!!!

Πάντως ρε παιδιά χάρηκα τους ΠΑΤΡΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥΣ!!
    ΧΑΧΑΧΑ!!!! εξέγερση θέλετε κολόπαιδα? Ελάτε επι ισοις όροις να παιξουμε πετροπόλεμο!!!
    Ελάτε ρε αληταράδες!!! Τους πήραν στο κυνήγι και τους άνοιξαν τα κεφάλια με τις πέτρες!!! ΧΑΧΧΑΧΑΧΑ!!!! Grin Grin Grin Grin
    200 αντιεξουσιαστές και καλά πήγαν να κάψουν το Χριστουγεννιάτικο καραβάκι στην πλατεία ταχυδρομειου!!
    Πάνε να βάλουν φωτιά και σηκώθηκαν 500 άτομα από όλες οι καφετέριες σε χρόνο DT και μαζί και οι ιδιοκτήτες και νοικοκυραίοι και τους πήραν με τις πέτρες.Και αμέσως η τσίχλα!!! Ακροδεξιά στοιχεια κυνήγησαν τους επαναστάτες!!!
    ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ!!!! Οταν βαράς αναρχικούς που σου καταστρέφουν το μαγαζί είσαι χουντικός και ακροδεξιος!! Αμα σπας και καις την σημαία είσαι οργισμένος νεαρός που επαναστάτησε και δεν ανήκει σε καμία οργανωση!!!
    Και έστειλαν και κανα 2-3 με ανοιγμένα κεφάλια στο νοσοκομείο!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ  Grin Grin Grin Grin Grin
    Πάντως για να είμαι και σωστός και ............δημοκρατικός......   τοοοοο καταδικάζω  Wink Wink Wink Wink Wink!!!!

ΥΓ: sfyris ΕΓΙΝΕΣ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΤΟ ΣΟΥ!!!!

ΥΓ2: Οταν είμασταν πιτσιρικάδες βγαίναμε να παίξουμε στις 3 και 4 η ώρα το μεσημέρι στην γειτονιά!!!
    Την κυρα-Σούλα όμως την ενοχλούσαμε και αφου είχε πιά αγανακτήσει έβγαινε με το λάστιχο και μας κατάβρεχε!!!
    ΑΑΑ ρε κυρα-Σούλα χρυσαυγήτισσα και ακροδεξιό στοιχείο!!!!
    « Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 10 Δεκ 2008, 07:55:48 από pappy » Καταγράφηκε

Σελίδες: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 11     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Στην μνήμη του δολοφονημένου μαθητή του Αλέξανδρου
    Μεταπήδηση σε: