Το ότι αυτοί οι γνωστοί άγνωστοι είναι κατευθυνόμενοι είναι πάνω από σίγουρο!!
Στο κάτω κάτω ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ είναι ΟΧΙ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΙ!!!
Από το 90 μάλιστα κάθε φορά κάνουν και συνελεύσεις στο Πολυτεχνείο!!!
Υπάρχουν δημοσιογράφοι που τις παρακολουθούν κιόλας!!
Οσο αφορά τώρα για μας που είμαστε γονείς συμφωνώ με τον φίλο που είπε για τους γονείς!!!
Εμείς φταίμε για τα καλά και τα κακά!!
Φυσικά αν το παιδί πάει καλά στο σχολείο λεμε" εεεε έμοιασε στην μάνα του ή τον πατέρα του μελετηρό!!! είχαμε προγραμμα και είχαμε συμφωνήσει να διαβάζει !! η καλή επικοινωνία έφερε τα αποτελέσματα!!δεν είναι τυχαίο!!! και φουσκώνουμε απο περιφάνεια!!! ΑΝ ομως τον συλλάβουν για ναρκωτικά η τραμπουκισμό στο γήπεδο τότε τα ρίχνουμε στους άλλους!!! Το παρέσειραν το παιδί μας!! Οι κακιές παρέες!! Δεν φταίμε εμείς!!! Η κοινωνία φταίει!! Τότε δεν φουσκώνουμε από περιφάνεια αλλά τα ρίχνουμε στους άλλους!!!!!
Για σκεφτείτε να μπορούσαμε να δώσουμε αξίες στα παιδιά μας όπως παλιά?
Που θα έβρισκαν όλοι αυτοί οι ιδεολόγοι του κώλου και της αποδιοργάνωσης στρατό να τον οπλίσουν με μολότωφ?
ΠΟΥΘΕΝΑ!!!! Θα ήταν ακόμα μικροπαρέες των εξαρχίων και θα πούλαγαν ακόμα ναρκωτικά!!! Εμείς όμως γιναμε μοντέρνοι αφήσαμε τα χαλινάρια και αυτοί βρήκαν ευκαιρία!!! Και έτσι εκατοντάδες μικροί Καλτεζάδες και Αλέξανδροι επάνδωσαν αυτόν τον στρατό ανταρτών πόλεων που ακόμα δεν έχουν πιάσει γκόμενα και τα σπυριά είναι φουλ από την εφηβεία αλλά ξε΄ρουν τάχα για την κοινωνική αδικία και βρίζουν την αστυνομία...ενω πρίν από 3 χρόνια ήταν στους ολυμπιακούς και κουνούσαν την Ελληνική σημαία με υπερηφάνεια, τώρα και μέσα σε μόνο 3 χρόνια έμαθαν να την καίνε σαν αντικαθεστωτικοί και φυσικά είναι ότι πιό χειρότερο να επάνδώνεται αυτός ο στρατός με μικρά παιδιά!!!!! Είναι αθώα μυαλά έτοιμα να ρουφήξουν την πιό τρελή ιδεολογία.Είναι πιό ευέλικτα αν τα πιάσουν μπορούν εύκολα να που ότι είναι αθώοι !!! Δεν υπάρχει σατανικότερο σχέδιο!!! Οι παλιές εποχές με τους αξύριστους μουσάτους μαλλιάδες 30χρονους βρωμίλλους που έμεναν στα κοινόβια έχουν περάσει!!
Γενικά κάθε παιδί κουβαλάει το σπίτι του!!!
Το παιδί διαμορφώνει χαρακτήρα από τα 3 έως τα 7 αλλά εμείς του μαθαίνουμε τις αξίες!!!
Παραδείγματα χίλια μύρια όσα!!!
Ο συγχωρεμένος είναι παιδί βορείων προαστίων.
Μπαμπάς μεγάλο-στέλεχος επιχειρήσεων και η μαμά ιδιοκτήτρια κοσμηματοπωλείου στο Κολωνάκι!!!
Κυνήγι χρήματος και ........το παιδί θα μεγαλώσει μόνο του!!
Που ήσουν έρμε πατέρα το βράδυ?

Οταν γύρισες σπίτι έψαξες το παιδί σου?
15 χρονών στις 2 το βράδυ που γύρναγε το παιδί σου?
Φυσικά όποιος πατέρας βάζει αυστηρά όρια τώρα στα παιδιά του είναι σύμφωνα με την νέα παιδαγωγική Σατράπης!!
Και δώστου και τα βρωμοκάναλα να πυροδοτούν την κατάσταση με επικήδειους του κώλου!!!
Προσπαθούν να ανατροφοδοτούν τον κόσμο και τους πιτσιρικάδες για να γίνει και σήμερα της τρελής στην κηδεία του συγχωρεμένου!!!