Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.389 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 26 Απρ 2026, 07:06:28

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 26 Απρ 2026, 07:06:28

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 02:12]

από Loukis35
    [Χθες στις 15:26]

[Χθες στις 09:15]

από ZTRAMP
    [Παρασκευή, 24 Απρ 2026, 16:50:57]

[Πέμπτη, 23 Απρ 2026, 06:05:44]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 20 Απρ 2026, 10:26:27]

από Loukis35
    [Κυριακή, 19 Απρ 2026, 15:46:42]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309389
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 123
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 53
    Συνολικά: 53
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 [2] 3 4 5 ... 11     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Στην μνήμη του δολοφονημένου μαθητή του Αλέξανδρου  (Αναγνώστηκε 27389 φορές)
    Kiril
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #15 στις: Τρίτη, 9 Δεκ 2008, 10:01:03 »

Παράθεση
    "Η Δημοκρατία καταστρέφεται διότι καταχράστηκε το δικαίωμα της Ελευθερίας και της Ισότητας.
    Έμαθε στους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία,
    την αναίδεια του λόγου ως ισότητα, την αναρχία ως ευδαιμονία."

Ισοκράτης

Thumbs up Thumbs up Thumbs up

Παράθεση
    Αυτή είναι η εξήγηση για το πως κάποιοι κατέληξαν την πατρίδα μας έτσι όπως είναι....έτσι οπλίστηκε το χέρι του αστυνομικού-φουσκωτού-ανεκπαίδευτου που βγήκε από το αυτοκίνητο σαν κοινώς νταβατζής για να ζητήσει τον λόγο και να κράδαίνει την μπιστόλα!!!!!
    Ετσι εξηγείται πως ο μικρός Αλέξανδρος φέρθηκε όπως φέρθηκε και έκανε χυδαίες χειρονομίες και έλεγε χυδαίες εκφράσεις στους αστυνομικούς και τους έβριζε επειδή κάποιοι έτσι του είπαν ότι είναι η Δημοκρατία.Μπορείς να βρίζεις και δεν μπορούν να σε πειράξουν!!

+1000
    Καταγράφηκε
    TAKISC
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #16 στις: Τρίτη, 9 Δεκ 2008, 10:17:51 »

συλλυπητηρια και απο μενα στην οικογενεια του παιδιου

καταδικαζω και γω τη συγκεκριμενη πραξη του αστυνομικου

αλλα μεχρι εκει ομως φτανει πια
    θα κανω το συνηγορο του διαβολου που λενε
    τι εφτασε το συγκεκριμενο ανθρωπο σε αυτη τη πραξη? (επαναλαμβανω καταδικασταια)
    το να δεχεται βρισημο απο το καθε παιδι (αμουστακο) οπως λενε οι δημοσιογραφοι
    αυτο δεν ειναι καταδικαστεο ομως?
    γιατι να εχουν δεμενα τα χερια της αστυνομιας? εβρισες? μεσα αναμορφωτηριο, εσπασες, επιτεθηκες, μεσα και γρηγορα
    σπανε τα παντα και μπενουν στο πανεπιστημιο (ασηλο) ποιο ασηλο ρε παιδια? ασηλο για αυτους που διεκδικουν δημοκρατια οχι γιαυτους που τη καταπατουν και λεηλατουν να μπουν μεσα και να τα σαπισουν στο ξυλο
    χθες προσπαθουσαν να συλαβουν καποιον και το πηγαιναν σερνοντας και οι   οι δημοσιογραφοι λεγαν κοιταξτε πως το σερνουν το καημενο το παιδακι τι θελαν δλδ να του κανουν σεμηναριο εκεινη την ωρα η θα πηγαινε το (καημενο) αν του λεγαν παρακαλω περαστε απο εδω
    ΑΜΑΝ ΠΙΑ
    Καταγράφηκε
    Kiril
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #17 στις: Τρίτη, 9 Δεκ 2008, 10:33:18 »

Δεν νομιζω οτι η φυλακη και το αναμορφωτηριο θα εδιναν λυση.
    Αντιθετα θα εκαναν τα πραγματα χειροτερα.
    Εφοσον ανηλικος καιει και σπαει 2 τα μεσανυχτα δημοσια και ιδιωτικη
    περιουσια τοτε υπευθυνοι πρωτα ειναι οι γονεις του και αυτοι θα πρεπει
    να πληρωσουν.
    Οτι παιδια μεγαλωνουμε, τετοια κοινωνια δημιουργουμε!!!
    Καταγράφηκε
    kostas16
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #18 στις: Τρίτη, 9 Δεκ 2008, 10:39:26 »

Συλλυπητηρια και απο μενα στην οικογενεια του Αλεξανδρου, που εφυγε τοσο νεος και δεν προλαβε να χαρει τη ζωη. Ειναι στιγμες που σκεφτομαι οτι στη θεση του θα μπορουσα να ειμαι εγω (ιδια ηλικια ειμαστε σχεδον) και αναρωτιεμαι με τη ψυχη σηκωσε ο ειδικος φρουρος το οπλο (αν ειναι αληθεια αυτα που λενε οι μαρτυρες) και του πηρε τη ζωη ετσι απλα. Δεν λεω μπορει το παιδι να τους εβρισε,να...., να...., αλλα απο την αλλη υποτιθεται οτι ο αλλος ειναι εκπαιδευμενος και μπορει να διατηρησει την ψυχραιμια του, αντ' αυτου αφησε το αμαξι του 500μετρα μακρια απο οτι εχω μαθει και πηγε να βρει παλι το παιδι.ΓΙΑΤΙ?ποιος ο λογος?κοιταξτε το ΧΑΟΣ που επικρατει στην Αθηνα και δεν ξερω ισως και σε αλλες πολεις,μεσα στην οικονομικη κριση αυτης της περιοδου ανθρωποι χανουν περιουσιες, μαγαζια, σπιτια, αυτοκινητα.τι θα κανει ολος αυτος ο κοσμος?συμφωνω οτι τη δημοκρατια δεν μας τη διδασκουν στα σχολεια και αυτο ισως ειναι η πηγη των προβληματων στην Ελλαδα.Δυστυχως Αλεξανδρε δεν μπορουμε να σε φερουμε πισω,μακαρι να μπορουσαμε...Θα μπορουσα να ημουν εγω ρε φιλαρα,θα μπορουσε να ηταν καποιος αλλος, ελπιζω να σαι καλα οπου κι αν βρισκεσαι τωρα..

φιλικα Κωστας Sad

Υ.Γ.:ξερω οτι δεν ειναι σωστο που το λεω αλλα αυτες τις τελευταιες μερες μηπως ειδε κανεις τους παπαδες,και τους εφραιμηδες σε κανα παραθυρο ειδησεων?  worry
    Καταγράφηκε
    bladekiller
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #19 στις: Τρίτη, 9 Δεκ 2008, 10:54:20 »

Πάντως οι τραμπούκοι δεν είναι όλοι "αμούστακοι" και οι "ηγήτορές" τους σίγουρα δεν είναι. Η λαική δυσαρέσκεια είναι διάχυτη για θέματα άσχετα με το συγκεκριμένο περιστατικό και κάποιοι το εκμεταλλεύτηκαν δεόντως για να στρέψουν την επαναστατική διάθεση κάποιων νέων σε λάθος κατεύθυνση. Η αλήθεια είναι ότι το σκοπό τους τον έχουν πετύχει. Αν αύριο η Ελλάδα σχηματίσει για τη νεολαία της την εντύπωση που περνάει αυτές τις μέρες εύκολα θα στραφούν οι πάντες στο συντηρητισμό και θα τρίβουν τα χέρια τους ο Εφραίμ και όλο το παπαδαριό. Είμαι βέβαιος ότι θα εκπλαγούν ορισμένοι αν αφαιρεθούν οι "κουκούλες" των "ηγητόρων". Εγώ πάλι καθόλου...

Φιλικά Κώστας.
    Καταγράφηκε
    TAKISC
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #20 στις: Τρίτη, 9 Δεκ 2008, 11:32:01 »

το αναμορφωτηριο η φυλακη και το ξυλο ειναι για παραδειγματισμο και  εκφωβισμο και να το σκεφτουν πεντε φορες καλυτερα πριν κανουν την οποιαδηποτε πραξη
    ειναι παραχαιδεμενα
    κανουν πχ καταληψη σε ενα σχολειο γιατι ειναι παλιο και θα πεσει να τους πλακωσει, καλα κανουν.  βγαινουν ομως και τα υπολοιπα και ζητανε μ@λ@κιες και δε κανουμε τιποτα γιαυτο (το 2007 στο 2ο γυμνασιο της περιοχης μου καναν καταληψη και τα ετηματα τους ηταν α) καλυτερα σχολεια <το δικο τους ειναι μολις 5 χρονων> β) καπνιστηριο)
    και καθομαστε και λεμε κανουν καταληψη και διεκδικουν  και οι γονεις το τρωνε αντι να τα αναμορφωσουν
    και εφοσων δε μπορουν οι γονεις εκει αναλαμβανει το κρατος

οσο για την κατασταση που επικρατει αυτη τη στιγμη ειναι απαραδεχτη και κακος το εκμεταλευονται πολιτικα και ντροπη τους
    Καταγράφηκε
    MarD
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #21 στις: Τρίτη, 9 Δεκ 2008, 11:34:00 »

γιατι να εχουν δεμενα τα χερια της αστυνομιας? εβρισες? μεσα αναμορφωτηριο...

Καταλαβαίνετε μερικοί τι γράφετε;
    Καταγράφηκε

“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.”
    - Igor Sikorsky

http://www.coolmodels.gr
    "PAPPY"
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #22 στις: Τρίτη, 9 Δεκ 2008, 11:51:12 »

Το ότι αυτοί οι γνωστοί άγνωστοι είναι κατευθυνόμενοι είναι πάνω από σίγουρο!!
    Στο κάτω κάτω ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ είναι ΟΧΙ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΙ!!!
    Από το 90 μάλιστα κάθε φορά κάνουν και συνελεύσεις στο Πολυτεχνείο!!!
    Υπάρχουν δημοσιογράφοι που τις παρακολουθούν κιόλας!!
    Οσο αφορά τώρα για μας που είμαστε γονείς συμφωνώ με τον φίλο που είπε για τους γονείς!!!
    Εμείς φταίμε για τα καλά και τα κακά!!
    Φυσικά αν το παιδί πάει καλά στο σχολείο λεμε" εεεε έμοιασε στην μάνα του ή τον πατέρα του μελετηρό!!! είχαμε προγραμμα και είχαμε συμφωνήσει να διαβάζει !! η καλή επικοινωνία έφερε τα αποτελέσματα!!δεν είναι τυχαίο!!! και φουσκώνουμε απο περιφάνεια!!! ΑΝ ομως τον συλλάβουν για ναρκωτικά η τραμπουκισμό στο γήπεδο τότε τα ρίχνουμε στους άλλους!!! Το παρέσειραν το παιδί μας!! Οι κακιές παρέες!! Δεν φταίμε εμείς!!! Η κοινωνία φταίει!! Τότε δεν φουσκώνουμε από περιφάνεια αλλά τα ρίχνουμε στους άλλους!!!!!
    Για σκεφτείτε να μπορούσαμε να δώσουμε αξίες στα παιδιά μας όπως παλιά?
    Που θα έβρισκαν όλοι αυτοί οι ιδεολόγοι του κώλου και της αποδιοργάνωσης στρατό να τον οπλίσουν με μολότωφ?
    ΠΟΥΘΕΝΑ!!!! Θα ήταν ακόμα μικροπαρέες των εξαρχίων και θα πούλαγαν ακόμα ναρκωτικά!!! Εμείς όμως γιναμε μοντέρνοι αφήσαμε τα χαλινάρια και αυτοί βρήκαν ευκαιρία!!! Και έτσι εκατοντάδες μικροί Καλτεζάδες και Αλέξανδροι επάνδωσαν αυτόν τον στρατό ανταρτών πόλεων που ακόμα δεν έχουν πιάσει γκόμενα και τα σπυριά είναι φουλ από την εφηβεία αλλά ξε΄ρουν τάχα για την κοινωνική αδικία και βρίζουν την αστυνομία...ενω πρίν από 3 χρόνια ήταν στους ολυμπιακούς και κουνούσαν την Ελληνική σημαία με υπερηφάνεια, τώρα και μέσα σε μόνο 3 χρόνια έμαθαν να την καίνε σαν αντικαθεστωτικοί και φυσικά είναι ότι πιό χειρότερο να επάνδώνεται αυτός ο στρατός με μικρά παιδιά!!!!! Είναι αθώα μυαλά έτοιμα να ρουφήξουν την πιό τρελή ιδεολογία.Είναι πιό ευέλικτα αν τα πιάσουν μπορούν εύκολα να που ότι είναι αθώοι !!! Δεν υπάρχει σατανικότερο σχέδιο!!! Οι παλιές εποχές με τους αξύριστους μουσάτους μαλλιάδες 30χρονους βρωμίλλους που έμεναν στα κοινόβια έχουν περάσει!!

Γενικά κάθε παιδί κουβαλάει το σπίτι του!!!
    Το παιδί διαμορφώνει χαρακτήρα από τα 3 έως τα 7 αλλά εμείς του μαθαίνουμε τις αξίες!!!
    Παραδείγματα χίλια μύρια όσα!!!
    Ο συγχωρεμένος είναι παιδί βορείων προαστίων.
    Μπαμπάς μεγάλο-στέλεχος επιχειρήσεων και η μαμά ιδιοκτήτρια κοσμηματοπωλείου στο Κολωνάκι!!!
    Κυνήγι χρήματος και ........το παιδί θα μεγαλώσει μόνο του!!
    Που ήσουν έρμε πατέρα το βράδυ?Huh Οταν γύρισες σπίτι έψαξες το παιδί σου?
    15 χρονών στις 2 το βράδυ που γύρναγε το παιδί σου?
    Φυσικά όποιος πατέρας βάζει αυστηρά όρια τώρα στα παιδιά του είναι σύμφωνα με την νέα παιδαγωγική Σατράπης!!

Και δώστου και τα βρωμοκάναλα να πυροδοτούν την κατάσταση με επικήδειους του κώλου!!!
    Προσπαθούν να ανατροφοδοτούν τον κόσμο και τους πιτσιρικάδες για να γίνει και σήμερα της τρελής στην κηδεία του συγχωρεμένου!!!

« Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 9 Δεκ 2008, 12:13:10 από pappy » Καταγράφηκε

TAKISC
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #23 στις: Τρίτη, 9 Δεκ 2008, 12:28:28 »

γιατι να εχουν δεμενα τα χερια της αστυνομιας? εβρισες? μεσα αναμορφωτηριο...

Καταλαβαίνετε μερικοί τι γράφετε;

καταλαβαινω και πολυ καλα μαλιστα
    αν δε μπορει ο γονιος να κανει καλα το παιδι του ας το αναλαβει καποιος αλλος

πριν λιγες μερες κοντα σε ενα γυμνασιο περνουσα με το συρομενο (φορτηγο) μπροστα μου τρια κοριτσακια μες το δρομο σταματησαν να κουβεντιασουν παιζω φωτα τιποτα αυτα, εκει, παταω κορνα και γυριζει η μια και λεει (τι κορναρεις ρε μαλακα?) δενεις χειροφρενο μετα να κατεβεις και να το κανεις να βγαλει το γαλα που πεινει? αλλα μετα θα λενε παιδι ειναι, οι γονεις φταινε κλπ 
    και μη μου πεις οτι ηταν εξερεση γιατι πλεον εξερεση αποτελουν τα καλα παιδια οι καλοι επαγγελματιες οι καλοι πολιτικοι οι καλοι παπαδες οι καλοι γενικος εχουν μεινει πολλοι λιγοι
    Καταγράφηκε
    Kiril
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #24 στις: Τρίτη, 9 Δεκ 2008, 12:49:04 »

...και να συνεχισω λεγοντας
    Ειμουν και εγω 16 χρονων...
    με την τεστοστερονη της ηλικιας στα υψη...
    εχοντας τις ιδιες σκεψεις και ανυσυχιες με τους νεους σημερα...
    και τα δικα μου ονειρα βομβαρδιζονταν απο τα Pampers με τα πεντοχιλιαρα της διαπλοκης...
    και εγω εκανα καταληψη στο σχολειο μου ζητοντας καλυτερη παιδια...
    και εγω εκανα πορειες για αυτα που νομιζα σωστα και δικαια...

...ομως δεν εκαιγα το σχολειο μου, ουτε εσπαγα τραπεζες, καταστηματα και περιουσιες.
    ...δεν πεταγα μπουκαλια και πετρες στα περιπολικα που περναγαν απο μπροστα μου βριζοντας
    τους αστυνομικους λες και αυτοι εφταιγαν για το χαλι της κοινωνιας.

Και για να τελειωσω εδω τα γραφομενα μου θα πω το εξης.
    Η οικογενεια μου και ο πατερας μου εμαθε τον τροπο να μην γινω αλητης.
    Ηξερα πως αν με μαζευε ο πατερας μου απο τα αστυνομικα τμηματα το ξυλο
    που θα ετρωγα απο την αστυνομια θα ωχριουσε μπροστα στο ξυλο που θα ετρωγα
    σαν τιμωρια απο τον πατερα μου για να με βαλει στο σωστο δρομο.

Αυτα τα λιγα απο μενα.
    Οσοι καταλαβαν, καταλαβαν.   
    Καταγράφηκε
    bladekiller
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #25 στις: Τρίτη, 9 Δεκ 2008, 13:03:16 »

...
    Ηξερα πως αν με μαζευε ο πατερας μου απο τα αστυνομικα τμηματα το ξυλο
    που θα ετρωγα απο την αστυνομια θα ωχριουσε μπροστα στο ξυλο που θα ετρωγα
    σαν τιμωρια απο τον πατερα μου για να με βαλει στο σωστο δρομο...

Αυτα τα λιγα απο μενα.
    Οσοι καταλαβαν, καταλαβαν.   

Με αυτή τη λογική όμως γίναμε οι Ελληνάρες του 2008 ,που θέλουμε ένα μπατσο πάνω από το κεφάλι μας. Γιατί μάθαμε να φοβόμαστε και όχι να σεβόμαστε. Οταν λοιπόν ο μπάτσος δεν μας βλέπει και συνεπώς δεν φοβόμαστε ,δείχνουμε τον πραγματικό μας εαυτό.
       Τα κοριτσάκια δεν έκαναν στην άκρη και φυσικά ήταν λάθος τους. Εμεις όμως πόσες φορές έχουμε περάσει αφύλαχτη διάβαση πεζών με 1000? Τι παραδείγματα δίνουμε? Φυσικά όταν υπάρχει μπάτσος στματαμε. Αυτός είναι ο σεβασμός μας. Οταν ο μπάτσος δεν είναι εκεί ο σεβασμός πάει περίπατο. Γιατί να σεβαστούμε άλλωστε αφού δεν θα πέσουν φάπες? Λυπάμαι αλλά αυτού του είδους ο "σεβασμός" οδήγησε στη σημεριμή κατάσταση.

Φιλικά Κώστας.
    Καταγράφηκε
    dimitristsilis
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #26 στις: Τρίτη, 9 Δεκ 2008, 13:18:38 »

Καλά τα λέτε. Thumbs up
    Καταγράφηκε

Lama v3 (προς το παρόν Azn )
    TOLIS
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #27 στις: Τρίτη, 9 Δεκ 2008, 13:28:22 »

θα προσπαθησω να ειμαι λακωνικος.
    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ , κυριως απο τους γονεις προς τα παιδια και μετεπειτα απο το σχολειο.
    εαν οι γονεις ειναι απαιδευτοι ειχει χαθει το πρωτο ημιχρονο.εαν και οι δασκαλοι στο σχολειο ειναι απλοι δημοσιοι υπαλληλοι τοτε χαθηκε ο αγωνας.
    δεν θα αναφερθω στους γονεις μου, οφειλω ομως να αναφερθω στον εξαιρετικο εκπαιδευτικο, φιλολογο του λυκειου μου , που ειχε το ενδιαφερον και τον τροπο να μας εκ-παιδευσει ,με αρχες και αξιες.
    συγχαιρω τον φιλο pappy για τις θεσεις του και λυπαμαι για την χωρα μου , την χωρα που εδωσε τα φωτα του πολιτισμου σε ολη την υφηλιο και.....εμεινε τυφλή.
    ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΠΑΛΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΛΑΤΩΝΑ(ΤΙΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΑΣ)
    ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ(ΠΕΡΙ ΠΑΙΔΩΝ ΑΓΩΓΗΣ) ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ.
    για Αριστοτελη δεν το συζητω...οποιος διαβασει και μπορεσει να τον καταλαβει θα ειναι ο επομενος ....θεος..
    Καταγράφηκε

cogito ergo sum....
    vhal
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #28 στις: Τρίτη, 9 Δεκ 2008, 14:07:47 »

Αν τύχει κι έχεις ένα καλό Δάσκαλο θα έχεις και Παιδεία.

Επειδή για τα περισσότερα από τα παιδιά μας ΔΕΝ τυχαίνει, ας διαμαρτυρυθούμε όσο πιο δυνατά μπορούμε για την κατάσταση της Παιδείας.
    (Σε κανένα Γυμνάσιο/Λύκειο δεν διδάσκεται ο Αριστοτέλης ...)

Μόνο που αυτοί που (βαλτοί) καίνε και καταστρέφουν ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ.

Βαγγέλης

Καταγράφηκε

Βαγγέλης Χαλκιαδάκης - Αερολέσχη Φθιώτιδας

Ζηλεύω του σταυραετού
    απου πετά στα νέφη
    και παίζει με τσι αστραπές
    και με τ' αστροπελέκια.
    GiannisX
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #29 στις: Τρίτη, 9 Δεκ 2008, 15:10:18 »

Grin ποιος είναι ο Αριστοτέλης?εγώ μόνο τον Πλούταρχο ξέρω στα μπουζούκια που τραγουδάει

devil άντε και χαρά στους μεγαλοκαταστηματάρχες που θα τα αρπάξουν και από ασφαλιστικές και από το κράτος.(δηλαδή από εμάς πάλι)

worryσκεφτήτε απλά... ποιο πανεπιστημιακό άσυλο και ποιες μπούρδες. Να είσαι φοιτητής και να φοβάσαι
    να πας για μάθημα...γιατί στην πέφτουν και δεν μπορείς να προστατευτείς. αυτό λέγεται πανεπιστημίο?
    ποιο πολύ λιμάνι της Ναπολι θυμίζει
    τους συμφέρει και το διατηρούν.

ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΝΕ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ
    ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΚΛΠ
    ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΝΕ  ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝ ΤΟΝ ΤΕΛΑΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ

.ΤΟΝ ΣΕΡΒΟ ΜΑΘΗΤΗ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ
    .ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΗ ΣΙΝΔΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΑΣΘ
    .ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
    .ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΟ ΦΟΙΤΗΤΗ
    .ΤΟΝ 26ΑΧΡΟ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΕ CD
    .KAI AΛΛΟΙ ΠΟΣΟΙ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΜΕΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ελληνες
    .ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ
    .ΛΑΔΩΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΟΔΗΓΩΝ
    .ΠΑΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΝΕ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ(?)

ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟΜΠΛΕ ΟΡΓΙΟ, ΟΛΥΠΜΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ , ΑΡΗΣ ΠΑΟΚ  ΚΛΠ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΤΕ ΒΙΒΛΙΑ!
    Καταγράφηκε

Aeolus-Rc
    Σελίδες: 1 [2] 3 4 5 ... 11     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Στην μνήμη του δολοφονημένου μαθητή του Αλέξανδρου
    Μεταπήδηση σε: