Φίλε vtr
Αν και νοιώθω να με μαλώνεις, έχεις δίκιο. Σ' ευχαριστώ όμως για την βοήθεια και τον χρόνο σου!
Φίλε Stavros_psy, ενοείται ότι δεν σε μαλώνω.....με τήν ένοια που το εννοείς.

Εδώ μέσα είμαι ενάμισυ χρόνο, και μέχρι τώρα βεβαίως δέν έχω δώσει δικαίωμα για τίποτα...
Αυτό που σού έγραψα το έχω ξαναγράψει και άλλες φορές.
Θέλω βεβαίως να ξέρεις τί γίνεται. Ανοίγοντας ένα πόστ χωρίς να έχεις ψάξει πρώτα, αφενώς θα πάρεις πιο λίγες απαντήσεις.
Αφετέρου το πόστ σου μετά απο μερικές μέρες θα πάει μερικές σελίδες πίσω, και το αποτέλεσμα είναι ότι κάποιος άλλος θα
ξανακάνει τήν ίδια ερώτηση, γιατι πολύ απλά δέν θα ψάξει όλες τις σελίδες.
Τό link που σού έδωσα έχει απάντηση για το θέμα σου, όπως έχει απάντηση και για πιθανές ερωτήσεις που είμαι σίγουρος
ότι θα κάνεις στήν πορεία.
Κάλλιστα βέβαια θα μπορούσες να ποστάρεις στό ήδη υπάρχον θέμα, αφού βρείς τήν σελίδα που σε ενδιαφέρει.
Θά σου πώ κάτι πολύ απλό, το οποίο μπορείς να επιβαιώσεις και εσύ μέ λίγο ψάξιμο.
Η θεματική ενόνητα που αφορά για παράδειγμα τά ηλεκτρικά ελικόπτερα, απαριθμεί 32 σελίδες με πόστ.
Τουλάχιστον το 1/3 απο αυτές τις σελίδες είναι επαναλήψεις. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα μπορούσε ή συγκεκριμένη
θεματική ενότητα, να απαριθμεί 20 σελίδες, ώστε εσύ εγώ και ο καθένας να βρίσκει πιο ευκολα αυτό που θέλει.
Γιατί είμαι σίγουρος ότι κανένας δέν φτάνει πάνω απο τήν 10 σελίδα. Πόσο μάλλον όταν είναι 32 και θα γίνουν 33 και πάει λέγοντας.
Ούτε ό κακός του forum είμαι ούτε είμαι εγώ αυτός που θα επιβάλει οτιδήποτε. Μοντελιστής σάν και εσένα είμαι.
Νομίζω ότι πιο μεγάλη βοήθεια είναι, τουλάχιστον οι παλιοί να παραπέμπουν τους νέους σε αντίστοιχα link
παρά να απαντάνε έκ νέου στα ίδια πράγματα.
Φορτώνονται σελίδες χωρίς νόημα, και σίγουρα δέν βοηθάνε ουσιαστικά.
Θά σου παραθέσω μόνο μερικά απο τά δεκάδες πόστ που υπάρχουν εδώ μέσα.
Η ερώτηση σέ όλα είναι ή ίδια λες και είναι καρπόν. Τό μόνο που αλλάζει είναι τό τίτλος.
βοήθεια για ελικόπτερο
Νεος και εγω στα ελικοπτερα
Αγορα ελικοπτερου...προτασεις
Καλησπερα σας νεος εδω
ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΨΑΧΝΕΤΕ
Τι προτείνεται
Αρχαριος!
Νεο μελλος
Νεος στον αερομοντελισμο,αναζητηση ελικοπτερου
LAMA v3 ή v4
Kαλησπέρα νέο μέλος
Νέος στο ελικόπτερο
Καινούριος στο ελικόπτερο
Και τώρα, τι?
Νεος με απορειες.
ποιο κατα την γνωμη σας ειναι πιο αξιοπιστο ελικοπτερο τησ αγορας!
Νεο μελος που χρειαζεται αρκετη βοηθεια
Μετά το λαμα τι
ποιο ελικοπτερο να παρω
ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ
Ηλεκτρικο για αρχαριο
ΝΕΟΣ ΜΕ LAMA V3
Ερωτήσεις από έναν άσχετο