DIMISX1
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #15 στις: Δευτέρα, 1 Δεκ 2008, 16:26:00 » |
|
Η καλητερα λυση παρε ενα Mini-titan (114$) απο amainhobbies η ενα κλονο Full-metal το belt παρτο για μαστορεμα μονο!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Lama V4 BELT-CP RTF T-REX 500 ESP ΒΕΑΜ Ε4 V2
|
|
|
|
christos77
|
 |
« Απάντηση #16 στις: Δευτέρα, 1 Δεκ 2008, 20:33:45 » |
|
εγω απλα θελω μια εξελιξη απο το lama σε κατι ποιο καλο... αλλα και οχι με τρομερα λεφτα.. και επειδη βλεπω οτι το belt παιζει πολυ... λεω να παρω αυτο.. με αυτα που λετε ομως με προβληματιζετε.  ...μη δωσω τζαμπα τα λεφτα... εγω δεν θελω να κανει τρομερα κολπα απλα θελω να πεταει σταθερα, με ακριβεια στις κινησεις του... αντε και κατι ακομα.... γι'αυτο σκεφτηκα το belt .. Τι λετε εσεις που ξερετε???  ευχαριστω
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Belt cp - Παλευω να κανω ενα αξιοπρεπες hover... Προσεχως FPV plane...
|
|
|
DIMISX1
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #17 στις: Δευτέρα, 1 Δεκ 2008, 20:40:26 » |
|
Για να πεταξει το belt σταθερα θελει δουλεια.Αν σου αρεσει το μαστορεμα παρτο το κιτ το εχουν 50€ σε ελληνικο καταστημα παρε τηλ/ση και ηλεκτρονικα που θα σου μεινουν αν θες να παρεις κατι αλλο.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Lama V4 BELT-CP RTF T-REX 500 ESP ΒΕΑΜ Ε4 V2
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #18 στις: Δευτέρα, 1 Δεκ 2008, 20:42:27 » |
|
εγω απλα θελω μια εξελιξη απο το lama σε κατι ποιο καλο... αλλα και οχι με τρομερα λεφτα.. και επειδη βλεπω οτι το belt παιζει πολυ... λεω να παρω αυτο.. με αυτα που λετε ομως με προβληματιζετε.  ...μη δωσω τζαμπα τα λεφτα... εγω δεν θελω να κανει τρομερα κολπα απλα θελω να πεταει σταθερα, με ακριβεια στις κινησεις του... αντε και κατι ακομα.... γι'αυτο σκεφτηκα το belt .. Τι λετε εσεις που ξερετε???  ευχαριστω Κανένα ελικόπτερο δέν πετάει σταθερά με την έννοια που το θές φίλε christos77. Ρίξε μια ματιά εδώ, ώστε να έχεις μιά άποψη. Τό αντικείμενο στο οποίο πάς να εμπλακείς, να ξέρεις ότι είναι ανοιχτός κουμπαράς. Συνέχεια θα χώνεις...... Οπότε αφιέρωσε λίγο χρόνο, και διάβασε κάποια πραγματάκια. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
christos77
|
 |
« Απάντηση #19 στις: Δευτέρα, 1 Δεκ 2008, 23:28:42 » |
|
το εχω διαβασει το θεμα για το belt και ξερω πως πεταει περιπου...απο λαμα λογικα καλυτερο θα ειναι...  .... οσο για τα λεφτα ξερω οτι το χερι θα ειναι συνεχεια στην τσεπη  ...απλα ρωταω αν θα μπορεσω να το πεταξω καμποσο καιρο πριν χρειαστει αλλαγες σε εξαρτηματα....(δεν συμπεριλαμβανω σπασιματα απο πτωσεις...  )...απλα για τα μηχανικα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #20 στις: Δευτέρα, 1 Δεκ 2008, 23:58:12 » |
|
Μιά χαρά είναι τα μηχανικά του. Θά αργήσεις να τα χαλάσεις...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
christos77
|
 |
« Απάντηση #21 στις: Τρίτη, 2 Δεκ 2008, 01:17:34 » |
|
ωραια τοτε αυτο ηθελα να ακουσω....πριν το τσιμπισω απο κανενα e-bay..!!!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
christos77
|
 |
« Απάντηση #23 στις: Πέμπτη, 4 Δεκ 2008, 18:27:06 » |
|
thanks sotiris N οντως ειναι το πιο φθηνο.... αλλα το θεμα ειναι οτι φοβαμαι το τελωνειο...  και απο κει που θα το πληρωσω φθηνα...μου βγει ο κουκος αιδονι  ..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
sotiris N
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #24 στις: Πέμπτη, 4 Δεκ 2008, 22:15:13 » |
|
Αγορασα πριν λιγες ημερες προιοντα αξιας 135 ευρο και δεν ειχα κανενα προβλημα διοτι ηταν χαρακτηρισμενο ως δωρο ενω η αποδειξη μεσα εγραφε 22usd Αμερικης.μπορεις να το ζητησεις με email. απο την εμπειρια μου ειναι ισως το μοναδικο eshop που φερεται επαγγελματικα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
mastelios
|
 |
« Απάντηση #25 στις: Παρασκευή, 5 Δεκ 2008, 00:09:43 » |
|
...ισως το μοναδικο eshop που φερεται επαγγελματικα.
ok μην το γενικεύεις και τόσο.υπάρχουν και πολλά άλλα που κάνουν το ίδιο πράγμα και με τον ανάλογο επαγγελματισμό. πάντως όντως έχει πολύ καλές τιμές. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
When once you have tasted flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been, and you will always long to return. &n
|
|
|
|
christos77
|
 |
« Απάντηση #26 στις: Παρασκευή, 5 Δεκ 2008, 01:03:12 » |
|
εσυ τους το ειχες ζητησει να το χαρακτηρισουν σαν δωρο ή το εκαναν μονοι τους??...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
sotiris N
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #27 στις: Δευτέρα, 8 Δεκ 2008, 01:00:03 » |
|
Φιλε Chris το κανουν μονοι τους αλλα καλο ειναι να το υπενθυμιζεις και εσυ. Τωρα οσο αφορα τον επαγγελματισμο τους ας ριξει μια ματια στις συσκευασιες τους και μετα να τις συγκρινει με αλλα e shop.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
christos77
|
 |
« Απάντηση #28 στις: Δευτέρα, 8 Δεκ 2008, 17:23:22 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
mastelios
|
 |
« Απάντηση #29 στις: Δευτέρα, 8 Δεκ 2008, 17:44:19 » |
|
δεν υπάρχει άλλη χρέωση -περίπου 175 ευρώ- και σου έρχετε με ταχυδρομίο 10-15 μέρες μετά.ο συγκεκριμένος δεν έχει άλλο τρόπο αποστολής,εκτός και αν τον ρωτήσεις κατευθείαν.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
When once you have tasted flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been, and you will always long to return. &n
|
|
|
|