Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.794 μηνύματα σε 12.387 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 20:35:57

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 20:35:57

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 18:50]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:07]

[Σήμερα στις 03:41]

[Τετάρτη, 22 Ιουλ 2026, 14:35:59]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]

από carapis
    [Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 22:41:46]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309794
    Σύνολο θεμάτων: 12387
    Online σήμερα: 139
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 5
    Επισκέπτες: 82
    Συνολικά: 87
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 6     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Μοτέρ Χωρίς Κάρβουνα (Brushless)  (Αναγνώστηκε 28694 φορές)
    Αντώνης Παπαδόπουλος
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #30 στις: Πέμπτη, 11 Μαΐ 2006, 15:39:57 »

Αγαπητέ panelpni,

Επειδή έχω δεχτεί αρκετά τηλέφωνα, για το τι γνωρίζω για αυτά που προσφέρεις,  μάλλον θα εννοείς να ρωτήσουν τον Παπαδόπουλο Κώστα και όχι τον Παπαδόπουλο Α. που είμαι εγώ και δεν γνωρίζω για την δραστηριότητα σου αυτή. Πάντως καλή επιτυχία σε ότι κάνεις.

Αντώνης Παπαδόπουλος
    Καταγράφηκε
    panelpni
    Aeromodeller Sr. Member

Γνώμη εχουν όλοι, γνώση έχουν λίγοι.

« Απάντηση #31 στις: Παρασκευή, 12 Μαΐ 2006, 09:58:16 »

ΝΑΙ. ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ.  Thumbs up
    Καταγράφηκε
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

Φέρε ΕΣΥ την αλλαγή που θά 'θελες να Δείς

« Απάντηση #32 στις: Σάββατο, 13 Μαΐ 2006, 10:27:19 »

Καλημέρα panelpni .
    Επειδή τον Ξέρω τον Κώστα , είναι απο δύσκολο ώς Αδύνατο να μπορέσουμε να συννενοηθούμε για τις επισκευές των Μοτέρ κ.λ.π. Έχει και τόση δουλειά μερικές φορές  ...
    Θα ήταν Ωφέλιμο για όλους άν άνοιγες ένα Νέο Θέμα με Φωτογραφίες απο τα μοτέρ σου , ή ακόμα και να συνεχίσεις σ'αυτό , όπου θα συζητάμε και Τιμές γιατί όχι ...
    Άν δυσκολευτείς να 'ανεβάσεις' Φωτό στο Forum , εδώ είμαστε να βοηθήσουμε όπως μπορούμε άν και είμαι σίγουρος πως οπωσδήποτε κάποιος Φίλος σου θα μπορεί να συμβάλλει σ'αυτά τα ... ηλεκτρονικά νέας εποχής ... 

Άντε βρέ παιδιά , επιτέλους ... να κινηθεί η Κατασκευή και η Υποστήριξη και στην Ελλάδα λίγο ... Ξέρω πως η Βαριά βιομηχανία μας είναι ο Τουρισμός αλλά ... ήμαρτον πιά με τα Ξενύχτια , τις παραλίες και τη Γκλαμουριά τους ... 
    « Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 13 Μαΐ 2006, 10:31:20 από DeltaMan » Καταγράφηκε

Επιτυχία στη Ζωή= Πέφτω "ν" φορές, Ξανασηκώνομαι "ν+1" φορές. Βοήθα τους Έλληνες επαγγελματίες.
    bleriot
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #33 στις: Κυριακή, 14 Μαΐ 2006, 13:47:14 »

deltaman δεν κατάλαβα πως σχετιζόσουν με κάποιον τρόπο, με την πώληση/υποστήριξη μοτέρ αλλά τα όσα λές είναι πολύ πραγματικά. Η επέλαση της Κίνας έχει αλλάξει πολλά πράγματα στο χώρο του μοντελισμού - και που είμαστε ακόμη. Παρόλα αυτά το συγκριτικό πλεονέκτημα της άπω Ανατολής είναι το ασύγκριτα φθηνό κόστος συναρμολόγησης για τα δικά μας δεδομένα. Τα κατασκευαστικά κόστη δεν διαφέρουν σημαντικά.
       Αν λοιπόν κάποιος έχει πρόσβαση σε CNC εργαλειομηχανη και μπορεί να σχεδιάσει ή αντιγράψει μια καμπάνα (εξωτερικό περίβλημα) outrunner με τρόπο που να τοποθετούνται οι μαγνήτες εύκολα και κόστος κάτω απο 2-3 ευρώ τη μια (πολύ εφικτό), μπορεί να παράγει ένα κιτ. (πρέπει να είναι και όμορφη στο μάτι γιατί έχουμε κακομάθει με τα ανοδιωμένα αλουμίνια των κινέζων) Τον στάτορα ας τον αγοράσει απο το εξωτερικό χονδρική.  Τα σύρματα είναι ασήμαντο κόστος ακόμα και αν ο χαλκός ακρύβυνε πολύ τελευταία, για άξονες δεν ξέρω τι παίζει.
      Το κόστος συναρμολόγησης αφαιρείται και πάει στους "μερακλήδες" που παίζουν με τα σύρματα.
    Αυτό το κιτ μπορεί να το πουλήσει στην Ελλάδα και κυρίως στο εξωτερικο μέσω ιντερνετ ebay κ.λ.π. για περίπου 15 ευρώ και να περιμένει ανταπόκριση.
     Αν όλα αυτά είναι κουραστικά -που να τρέχεις τώρα- και δεν φέρνουν τα ποσοστά κέρδους που λαχταράει η ψυχή του Έλληνα τότε τι να πώ, ας κάνει αντιπροσώπευση από εξωτερικό σε έτοιμα και κιτ με ένα λογικό ποσοστό κέρδους γύρω στο 40%  που δίνουν έκπτωση οι κατασκευαστές στους αντιπρόσωπους αλλά θα απευθύνεται μόνο στην ελληνική αγορά. (το 250% δεν μου φαίνεται λογικό ποσοστό κέρδους - λαθρεμπόριο και ναρκωτικά θυμίζει)
     Αυτός είναι ο δρόμος, μάλλον τον ξέρουν όλοι αλλά είναι δύσκολος γιαυτό ισως το τραίνο των κατασκευών πέρασε και πάει για την Ελλάδα. Αντίθετα το μεταπρατικό δαιμόνιο ζεί και βασιλεύει, μια ματιά στις αγγελίες χρηστών θα πείσει τον καθένα οτι όλοι είναι έτοιμοι να πουλήσουν οτιδήποτε μεταχειρισμένο στον οποιονδήποτε σε οποιαδήποτε τιμή αλλά πάντοτε ακριβότερα από οτι το αγορασαν καινούριο (από το εξωτερικό)
    Καταγράφηκε
    panelpni
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #34 στις: Τετάρτη, 17 Μαΐ 2006, 12:46:29 »

ΠΡΟΒΛΗΜΑ:  ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ Ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΗ 50 ΜΟΤΕΡΑΚΙΑ ΜΕΤΡΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗΣ
    Ο ΕΛΛΗΝΑΣ HOBBYSTAS ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΗ 0.10 EKΑTOΣΤΑ TOY ΜΟΤΕΡ ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
    ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ  ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΠΟΥ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΟΓΟΥΣ .
    ΠΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΗ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΜΟΤΕΡΑΚΙ ΤΟΥ?
    ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.
    Καταγράφηκε
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #35 στις: Τετάρτη, 17 Μαΐ 2006, 13:31:32 »

Καλησπέρα panelpni .
    Πάντα ήμουνα και θα είμαι διατεθειμένος να κάθομαι στη μέση και να ακούω Όλες τις Πλευρές .
    Έχω ακούσει ότι οι 24 ώρες δουλειάς του Κινέζου , στοιχίζουν 1 δολλάριο . Άρα , άν υποθέσουμε ότι θα έφτιαχνε 1 μοτέρ σε 1 ώρα , θα στοίχιζε 1/24 = περίπου 4 Σέντς στο αφεντικό του .
    Δέν πιστεύω πως μπορεί να το κατασκευάσει ή να το συναρμολογήσει πιό Γρήγορα απο ότι ένας Έλληνας θα μπορούσε ...
    Οπότε η μία ώρα παραμένει το ίδιο καί για τους Δύο . Εγώ τουλάχιστον σε 1 και μισή ώρα τελειώνω Πλήρως τη συναρμολόγηση ενός Κίτ .

Το πρόβλημα είναι πως για να φτάσει απο την Παραγωγή στην Κατανάλωση , υπάρχουν Πολλοί που το εκμεταλλεύονται .
    Όταν το παράγεις στον τόπο σου , μπορείς ακόμη και να του πάρεις ένα τηλέφωνο , λέγοντάς του ... 'Ρέ σύ Μήτσο (π.χ.) μου κάηκε το άτιμο . Θα μου το φτιάξεις να στο στείλω ? ' .  Ή ... 'μπορείς να μου στείλεις ένα άλλο αμέσως γιατί το Σαββατοκύριακο έχω Αγώνα - Συνάντηση ? ' ...

ΕΚΕΙ είναι το Κέρδος . Στην Υποστήριξη . Αγόρασα το Κινέζικο 25 euro . Μου Κάηκε . Πήρα ένα άλλο 25 euro αναγκαστικά γιατί Δέν μπορούσα να το επισκευάσω πουθενά ... Άν πάρω και Τρίτο πάμε στα 75 euro .
    Προσέξτε τώρα ... Πήρα το Καλό Ελληνικό 50 euro . Μου κάηκε . Με 10 euro μου το Ξαναφτιάχνει ο Μήτσος . Άν το Ξανακάψω μία φορά ακόμη , πάμε στα 70 euro ... Ώώώώπ ... 5 euro Κέρδος μέχρι στιγμής για 3 καμμένα Μοτέρ .

ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ λοιπόν ... Κερδίζουν οι Δύο Έλληνες που Αλληλουποστηρίζονται .

Προσωπικά Δέν με ενδιαφέρει τόσο το Εξωτερικό άν οι Δικοί μου Συμπολίτες έχουν το κουράγιο να πιστέψουν , έστω και Μακροπρόθεσμα σε 'Μένα και να αφήσουν ΕΔΩ τα λεφτά τους .  Άν έφτιαχνε ένας άνθρωπος 2 μοτέρ π.χ. τη μέρα και απο αυτή την εργασία έβγαζε π.χ. 60 euro , Δέν είναι Πολύ Καλό μεροκάματο ? Σίγουρα Δέν μπορεί να καλύψει της ανάγκες Όλης της Ελλάδος , αλλά ... Υπάρχουν και άλλοι Μήτσοι . Μόνο που οι Υπόλοιποι πρέπει να Πιστέψουμε σε αυτούς τους Μήτσους και να τους Συμπαθήσουμε ...  Wink   

Panelpni , Επιμένω ... Στείλε Φωτό , Κάνε Προώθηση και άσε όσους Θέλουν και Πιστεύουν να σε Υποστηρίξουν . Δέν Γίνεται εκ των Πραγμάτων να παράγουμε Πάντα Ποσότητα παρά Ποιότητα .
    Όλα θα πάνε καλά , ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ  ο Μήτσος αποδείξει με τον Καιρό την Αξία του ...  Thumbs up
    « Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 17 Μαΐ 2006, 13:35:30 από DeltaMan » Καταγράφηκε

Επιτυχία στη Ζωή= Πέφτω "ν" φορές, Ξανασηκώνομαι "ν+1" φορές. Βοήθα τους Έλληνες επαγγελματίες.
    panelpni
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #36 στις: Τετάρτη, 17 Μαΐ 2006, 13:57:20 »

EAN ΣE MIA ΩΡΑ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΗΣ (ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΥΛΙΞΗΣ ΤΟ ΣΥΡΜΑ)
    ΕΝΑ ΜΟΤΕΡΑΚΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ....ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!
    ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΡΟΥΛΕΜΑΝ 4 ΩΡΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟΥΣ 32 ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΩ.
    ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ......................................... .
    ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΝΤΑΙ. ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ.
    « Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 17 Μαΐ 2006, 14:03:38 από panelpni » Καταγράφηκε
    bleriot
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #37 στις: Τετάρτη, 17 Μαΐ 2006, 15:20:21 »

μερικές διευκρινίσεις:
          τα outrunner και γενικά τα brushless για μοντελισμό τυλίγονται σχεδόν όλα στο χέρι γι'αυτό είναι (ήταν μαλλον)πιο ακριβά. Τα μοτέρ με καρβουνάκια βγαίνουν από γραμμή παραγωγής και είναι παμφθηνα. Ήμασταν τυχεροί οι μοντελιστές και κάποια μοτερ που βγαίνουν σε εκατομύρια κομμάτια ( τύπου Graupner speed 280 -400 - 480 -540 - 600) για τα ηλεκτρικά των αυτοκινήτων -παράθυρα, καθίσματα, ρυθμιζόμενα φώτα- ταίριαξαν με τις ανάγκες μας. Διαφορετικά η Mabuchi που είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής θέλει ελάχιστη παραγγελία 100.000 κομμάτια για να καταδεχτεί να συζητήσει.
         Επίσης αυτό που λέω είναι ότι ΔΕΝ μπορεί κανένας στην Ελλάδα να συναγωνιστεί την παραγωγική δυνατότητα της Κίνας. Η διαφορά ανάμεσα σε ένα μέτριο (ή κακό) προιόν και ένα άριστο, είναι επίσης ασήμαντη στην Κίνα (μερικοί εργαζόμενοι παραπάνω στον έλεγχο ποιότητας).
    Μπορεί αντιθέτως και κατασκευάσει κάποια μέρη και να συγκεντρώσει τα υλικά για ένα κιτ ΟΧΙ ετοιμο μοτέρ και να το διαθέσει με ένα λογικό κέρδος. Αν μπεί και η συναρμολόγηση -περιέλιξη στη μέση αστα να πάνε... και ας είναι όλοι οι εργαζόμενοι χρυσοχέρηδες σαν τον deltaman. (και εγώ θέλω 3-4 ωρες για πλάκα για να τελειώσω το μοτέρ ο κουλοχέρης και μου βγαίνουν τα μάτια)
     Επίσης αυτήν την ανάλυση κόστους και την παράμετρο αν σου καεί στην επίδειξη δεν την πολυκαταλαβαίνω.
    Εγώ ξέρω ότι με 50 ευρώ παίρνεις:

Α) 5 κινέζικα μοτέρ με το ταχυδρομείο από την Taiwan ή  HongKong

Β) 1 ΑΧΙ τσέχικο με το ταχυδρομείο που θεωρείται από τα κορυφαία στον κόσμο

Γ) ένα ελληνικό όπως μαθαίνω που το συναρμολόγησε ένας πατριώτης με καλές προθέσεις απο έτοιμο κιτ Ασίας  και προσφέρει υποστήριξη

η επιλογή όπως καταλαβαίνετε δυσκολεύει
    « Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 17 Μαΐ 2006, 16:13:56 από bleriot » Καταγράφηκε
    orck
    Aeromodeller Hero Member

game over :|

« Απάντηση #38 στις: Τετάρτη, 17 Μαΐ 2006, 16:49:59 »

που μπορω να βρω πληροφοριες για το κινεζικο μοτερ με τα 10ευρω και το ελληνικο με τα 50ευρω

Α) 5 κινέζικα μοτέρ με το ταχυδρομείο από την Taiwan ή  HongKong

Β) 1 ΑΧΙ τσέχικο με το ταχυδρομείο που θεωρείται από τα κορυφαία στον κόσμο

Γ) ένα ελληνικό όπως μαθαίνω που το συναρμολόγησε ένας πατριώτης με καλές προθέσεις απο έτοιμο κιτ Ασίας  και προσφέρει υποστήριξη

η επιλογή όπως καταλαβαίνετε δυσκολεύει

Καταγράφηκε

Παναγιωτης, Π.Φαληρο
    Οι αγγελιες μου
    bleriot
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #39 στις: Τετάρτη, 17 Μαΐ 2006, 17:03:33 »

για τα κινέζικα, λίγο πιο πάνω στο ίδιο θέμα στη δευτερη σελίδα, στην προ-προηγούμενη απάντηση μου.

Για το ελληνικό δεν ξέρω, μαλλον υποθετική είναι η κοστολόγηση για μελλοντικά ελληνικά μοτερ
    Καταγράφηκε
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #40 στις: Τετάρτη, 17 Μαΐ 2006, 18:57:49 »

Καλησπέρα παιδιά .
    Να βάλουμε λίγο τα πράγματα με τη σειρά για να μήν αγχωθούμε χωρίς λόγο στο τέλος ...  Cheesy

1)  Μιάμιση ώρα χρειάζομαι για Συναρμολόγηση Έτοιμου Μοτέρ (ΚΙΤ) με Συγκεκριμένο Τύλιγμα που το έχω Ξανακάνει 10 φορές ώς τώρα . Την Πρώτη φορά βέβαια ΔΕΝ χρειάστηκα Μόνο 1,5 ώρα ...  Wink
        Ο Φίλος panelpni , αναφέρεται ίσως σε Κατασκευή με Τόρνο κ.λ.π. απο την Αρχή γι'αυτό και μιλούμε για τόσες ώρες ...

2)  Γιατί στις Παραπάνω Συνδέσεις που έστειλε ο bleriot , το μοτέρ σε ΚΙΤ έχει Διπλάσια Τιμή απο το Έτοιμο ??   Huh

3)  50 euro για Ελληνικής Συναρμολόγησης CD-Rom , είναι μιά Υπο σκέψη Τιμή Λιανικής για μοτέρ σάν εκείνο που φαίνεται στη φωτό που έστειλα παραπάνω στο ίδιο Θέμα . Ο 'Συναρμολογητής' (π.χ. Εγώ) θα πάρει όπως καταλαβαίνετε Λιγότερα , άν ο επαγγελματίας Λιανικής του παραγγείλει Μπόλικα ...   

Βλέπουμε όμως πως τελικά το πρόβλημα είναι η Ξενομανία μας και η Δυσκολία που έχουμε να κλείσουμε την Τ.V. π.χ. ή να βγάλουμε το Ιντερνετ απ'την πρίζα ή να Μήν πάμε στα Goodies για φαγητό κ.λ.π.
      Μέλος αυτού του Κύματος είμαι και εγώ και μερικές φορές ντρέπομαι που κοιτώ στον Καθρέφτη και Δέν έχω τη δύναμη να σταματήσω τα όσα προαναφέρω ...

Συμπερασματικά αλλά όχι κατ'ανάγκην και τελειωτικά : 
    Άν ο panelpni (και ο Κάθε panelpni) είναι καλός άνθρωπος και με Υποστηρίζει και Δέν ζητά μιά περιουσία για ένα Δικό του ΚΙΤ (Ελληνικό) φτιαγμένο στο Τορνάκι του ή ακόμη και έτοιμο , εγώ θα έπαιρνα απο εκείνον  .  Και θα ονειρευόμουνα πως ίσως μιά μέρα θα μπορούσα να του πώ ... 'Ρέ σύ Γιάννη , έχω ένα τυλιγμένο σε Αστέρα απείραχτο . Δυό πτήσεις έκανε . Να στο στείλω να το δείς και άν είναι ΟΚ, το κρατάς για να μου στείλεις ένα τυλιγμένο σε Δέλτα ? Θέλω να φτιάξω μιά πτερυγούλα για Ταχύτητες ... "  . Άν υπάρχει κίνηση μεταξύ μας , σίγουρα κάποιος θα πάρει το μοτεράκι μου και ίσως το πάρει ελαφρώς φθηνότερα ...

Η επέλαση της Κίνας δέν είναι ίσως τίποτα μπροστά σε εκείνες που έρχονται γιατί ας μήν ξεχνάμε πως υπάρχουν και Άλλες Πιό φτωχές χώρες , όπου εκεί θα στραφούν έπειτα τα μεγάλα κεφάλια του Διεθνούς Εμπορίου ...

Και 5 euro λοιπόν να είχε το  μοτέρ , εμείς εν κατακλείδι πιστεύω πως απομακρυνόμαστε ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ μεταξύ μας ...
    Καταγράφηκε

bleriot
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #41 στις: Τετάρτη, 17 Μαΐ 2006, 23:55:52 »

ρε συ φίλε deltaman αυτό προσπαθώ και γω να πώ τόσες μέρες για το κόστος

2)  Γιατί στις Παραπάνω Συνδέσεις που έστειλε ο bleriot , το μοτέρ σε ΚΙΤ έχει Διπλάσια Τιμή απο το Έτοιμο ??

το μοτέρ σε κίτ είναι ακριβότερο από το έτοιμο μόνο και μόνο γαιτί έχει καλύτερα εξαρτήματα (καμπάνα, άξονα και πιθανόν μαγνήτες και ρουλεμάν) και καλύτερο φινίρισμα.
    Η συναρμολόγηση - περιέλιξη, έχει ασήμαντο κόστος για τα κινέζικα. Ουσιαστικά πληρώνεις σχεδόν μόνο για τα εξαρτήματα.
    ορίστε πόσο κάνει και ένα ανάλογο με το κιτ τυλιγμένο και έτοιμο
    http://www.hobbykong.com/comersus6f/store/comersus_viewItem.asp?idProduct=2037
    ίδια τιμή !
    Εσύ προτείνεις να εισάγονται κινέζικα κιτ, η συναρμολόγηση- περιέλιξη να γίνεται εδώ και να μπεί ως ελληνική προστιθέμενη αξία που θα αυξήσει την τιμή κατα 30 ευρώ π.χ. 
    Αυτομάτως βγαίνεις εκτός συναγωνισμού... 

Καταγράφηκε
    kosmasleiletzoglou
    Επισκέπτη
    « Απάντηση #42 στις: Πέμπτη, 18 Μαΐ 2006, 00:17:50 »

Παρακολουθώ τη συζήτηση και έχω να πω η ξενομανία μας δεν έχει όρια. Μου αρέσει που ναι μεν αγοράζουμε τα πάντα από τον κάθε ...kong... αλλά όταν έρχεται η ώρα που το αυγό έρχεται στον κόλο μας τότε "έλα ρε ντελταμαν και κάθε ντελταμαν να βοηθήσεις...τζάμπα μωρέ για τον μοντελισμο" είμαστε ωραίοι οι Έλληνες. Κύριοι στηρίξτε τους Έλληνες για να μας στηρίζουν έστω και αν μια φορά στον ένα χρόνο μας στοιχίζουν και 30 ευρώ παραπάνω. Διαφορετικά όταν δημιουργούνται προβλήματα και απορίες να απευθυνόμαστε στον κάθε ...kong... που αγοράσαμε να μας τις λύσει και όχι στον κάθε ντελταμαν που θα βρεθεί να πληρώσει τη νύφη τζάμπα. Νομίζω έτσι είναι το δίκαιο.
    Καταγράφηκε
    bleriot
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #43 στις: Πέμπτη, 18 Μαΐ 2006, 00:35:29 »

αυτοί που βαρέθηκαν να στηρίζουν τζάμπα τον έλληνα μοντελιστή μπορούν να ανοίξουν "γραφεία στήριξης" και να χρεώνουν 30 ευρώ την υπηρεσία τους αν και εφόσον τους ζητηθεί - όχι προκαταβολικά στο κόστος του προιόντος.
              Άλλωστε είναι επίσης μεγάλη στήριξη το να ενημερώνονται οι συμμετέχοντες για τη διαθεσιμότητα και τις τιμές των προιόντων.

Υ.Γ. η λέξη ξενομανία είναι ανέκδοτο εδω μέσα
    Καταγράφηκε
    Κώστας Ζαπαντιώτης
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #44 στις: Πέμπτη, 18 Μαΐ 2006, 01:04:03 »

Ρε παίδες τα έχουμε ξαναπεί για τα ελληνικά μαγαζιά!Δηλαδη οι από έξω που πουλάνε με λιγότερο κέρδος είναι οι  της υπόθεσης?
    Να ξέρανε και οι έλληνες έμποροι τη δουλειά τους να έλεγα!Χαλαρώστε και δεχτείτε και τους ....KONG και τους kingkong  και όποιον άλλον είναι ικανός να κάνει εμπόριο και όχι κορο'ι'δία!Τελευταία κουβέντα που άκουσα από έλληνα έμπορο ψάχνωντας για φτερό,ήταν ότι κάποιου μαγαζάτρα τα trainer και μάλιστα τα δικά του trainer όπως είπε,έχουνε ημισυμετρική αεροτομή να μη καταλαβαίνουνε τίποτα σε άνεμο...!Εγώ φταίω να του πω που να το βάλει?Αυτό και χειρότερο είναι το επίπεδο των ελλήνων εμπόρων σε κάθε κλάδο!
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 6     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αεροπλάνα R/C - Ηλεκτρικά  |  Κινητήρες - Ρυθμιστές - Μπαταρίες  |  Θέμα: Μοτέρ Χωρίς Κάρβουνα (Brushless)
    Μεταπήδηση σε: