|
manosm1
|
 |
« στις: Δευτέρα, 24 Νοε 2008, 00:40:57 » |
|
Παιδιά καλησπέρα. Μέχρι να μου ρθει το Trex 600 χαζεύω το manual. Παρατηρώ ότι γίνεται λόγος για κόλλες αλλά κάπως έχω μπερδευτεί. Η Ca αν κατάλαβα καλά είναι μια τυπική κυανοακρυλική κόλα (μπλε ή πράσινη αν τα λέω καλά, ποιά η διαφορά μή με ρωτήσετε). Η R48 (anaerobics retainer) και η T43(Thread Lock) τι σκ... είναι; (Θα΄χει μεγάλο γούστο να βάλω καμιά κόλλα τόσο δυνατή και να μην ξεκολά με τίποτε μετά).  Ευχαριστώ.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Οι σοφοί άνθρωποι μιλούν επειδή έχουν κάτι να πουν. Οι ανόητοι άνθρωποι μιλούν επειδή πρέπει να πουν κάτι» .
Πλάτωνας
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Δευτέρα, 24 Νοε 2008, 09:15:34 » |
|
Οί κόλλες αφορούν γενικότερα τα μοντέλα.
Στα μεταλλικά μέρη του ελικοπτέρου χρησιμοποιούμε την μπλε πασόκολλα. Σέ ότι αφορά πλαστικό με μέταλλο, χρησιμοποιούμε τήν Ca, εφόσον το προτείνει ο κατασκευαστής.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Dimitris-kriti
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Δευτέρα, 24 Νοε 2008, 09:22:55 » |
|
Φιλε Μανο καλημερα. Οι κολες αυτες ειναι ασφαλειστικα σπυρωματων για να μην σκορπισει το ελικοπτερο! Μην φοβασε,αν το εφαρμωσεις σωστα ξαναλυνουν οι βιδες. Εγω τωρα παω να το παρω απο την κουριερ! Παρτο και 'συ με το καλο, και ολα θα τα πουμε.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
T REX 600 SUPER PRO RAPTOR 50 TITAN GL 450 SE E-FLITE CUP 232 BP DX-7
|
|
|
|
manosm1
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Δευτέρα, 24 Νοε 2008, 09:38:54 » |
|
Ευχαριστώ ρε παιδιά, νάστε καλά. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Οι σοφοί άνθρωποι μιλούν επειδή έχουν κάτι να πουν. Οι ανόητοι άνθρωποι μιλούν επειδή πρέπει να πουν κάτι» .
Πλάτωνας
|
|
|
antonis007
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Δευτέρα, 24 Νοε 2008, 11:57:04 » |
|
Εγω δεν την εβαλα αυτη την κολλα στις βιδες με το πλαστικο..ο θεος βοηθος..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
honney bee cp2 T-rex 600 nitro pro
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Δευτέρα, 24 Νοε 2008, 12:27:31 » |
|
Φίλε antonis007, επειδή δέν ξέρω πόσο μπορεί να βοηθήσει ό θεός, (αν) γίνει ή στραβή, προτείνω να προμηθευτείς μιά loco στιγμής, και νά βάλεις (τουλάχιστον) απαραίτητα στα μπαλάκια τών blade crip. Πολύ καλή επίσης αντίστοιχη ca είναι και η locktite. Δέν είναι ούτε τρία λεπτά διαδικασία. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ΚΥΡΝΙΚ
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Δευτέρα, 24 Νοε 2008, 14:30:18 » |
|
Στα μεταλλικά μέρη του ελικοπτέρου χρησιμοποιούμε την μπλε πασόκολλα.
Χμμμ......Ακόμη θυμάμαι έναν κάτοχο ενός Τ-Rex που μου έλεγε ότι σε αυτά τα Ε/Π η μπλε πασόκολλα δεν φτουράει και θέλει οπωσδήποτε την κόκκινη !!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Δευτέρα, 24 Νοε 2008, 15:37:44 » |
|
Χμμμ......Ακόμη θυμάμαι έναν κάτοχο ενός Τ-Rex που μου έλεγε ότι σε αυτά τα Ε/Π η μπλε πασόκολλα δεν φτουράει και θέλει οπωσδήποτε την κόκκινη !! Ποιός το είπε αυτό.......ο ζάμπο... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Dimitris-kriti
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Δευτέρα, 24 Νοε 2008, 15:57:23 » |
|
Χμμμ......Ακόμη θυμάμαι έναν κάτοχο ενός Τ-Rex που μου έλεγε ότι σε αυτά τα Ε/Π η μπλε πασόκολλα δεν φτουράει και θέλει οπωσδήποτε την κόκκινη !! Και δωρο ενα αναποδο κολαουζο και ενα τριπανι. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ΚΥΡΝΙΚ
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Δευτέρα, 24 Νοε 2008, 19:14:28 » |
|
Χμμμ......Ακόμη θυμάμαι έναν κάτοχο ενός Τ-Rex που μου έλεγε ότι σε αυτά τα Ε/Π η μπλε πασόκολλα δεν φτουράει και θέλει οπωσδήποτε την κόκκινη !! Ποιός το είπε αυτό.......ο ζάμπο...  Αν θέλεις σου στέλνω ΠΜ με τα στοιχείο του ατόμου που μου το είπε. Ο.... ζάμπο, ποιος είναι ?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ΚΥΡΝΙΚ
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Δευτέρα, 24 Νοε 2008, 19:17:28 » |
|
Χμμμ......Ακόμη θυμάμαι έναν κάτοχο ενός Τ-Rex που μου έλεγε ότι σε αυτά τα Ε/Π η μπλε πασόκολλα δεν φτουράει και θέλει οπωσδήποτε την κόκκινη !! Και δωρο ενα αναποδο κολαουζο και ενα τριπανι.  Δεν ξέρω για ανάποδο κολαούζο και τρυπάνι για δώρο, αλλά στην επόμενη παρτίδα μαζί με την αγορά ενός Τ-REX 600 θα είναι δώρο ένα μικρό ηλεκτρικό της ίδιας εταιρίας.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Δευτέρα, 24 Νοε 2008, 19:34:46 » |
|
Αν θέλεις σου στέλνω ΠΜ με τα στοιχείο του ατόμου που μου το είπε.
Ναι.Είμαι περίεργος.  Ο.... ζάμπο, ποιος είναι ?
Alan Szabo
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Dimitris-kriti
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Τρίτη, 25 Νοε 2008, 00:18:42 » |
|
Δεν ξέρω για ανάποδο κολαούζο και τρυπάνι για δώρο, αλλά στην επόμενη παρτίδα μαζί με την αγορά ενός Τ-REX 600 θα είναι δώρο ένα μικρό ηλεκτρικό της ίδιας εταιρίας. [/quote]
Μα γιατι γινεσαι κακος με τα κα'ι'μενα τα τ ρεξακια; δεν θα με χαλαγε καθολου ...αν και εχω ηδη ενα κλωνο!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|