Επειδή τυγχάνει να πέρασαν από τα χέρια μου και τα τρία (graupner, flyfly, jepe) σε πληροφορώ ότι είναι και τα τρία ακριβώς τα ίδια.
Τα δούλεψα στο χέρι και τα τρία και θα σου πω και το μυστικο έτσι για να το ξέρεις.
Και τα τρία καλούπια εσωτερικά στους αεραγωγούς έχουν το λογότυπο της FLYFLY!!!

Το μόνο καλούπι που κυκλοφορεί ατην αγορά είναι της FLYFLY άρα αυτό που λές περί στήριξης του ρυναίου δεν ισχύει!!
Οσο για τον Jepe με εκπλήσεις αλλά από ότι κατάλαβα δεν ασχολείσαι τόσο με τα foam EDF γιατί τότε θα τον ήξερες.
Τυχαίνει να έχω μιλήσεις στο RCGroups με πάρα πολλούς που ασχολούνται με EDF και όλοι ανεπιφύλακτα πρότειναν τον JEPE.
Το site το οποίο ανέφερες αναφέρει στην πάνω πάνω γραμμη το παρακάτω:
Your #1 shop for EDF fans. Celebrating 10 years of EDF product excellence
Και αυτός δεν ασχολείται με EDF λοιπόν 10 χρόνια?
Επίσης οι τιμές τους είναι φαρμακείο και από την στιγμή που όπως είδες στο άλλο θέμα περί κανονισμών δεν έχουμε που να πετάξουμε, ποιός θα σκάσει
500 για άτρακτο από fiber glass?

Anyway!!! Τα γούστα σου είναι ακριβά φίλε dimhack !!
ΑΑ και κάτι άλλο!!!
Μην τα παίρνεις έτσι εύκολα ρε φιλαράκι!! Μου τη λές με περιφροντικό τρόπο να πούμε, επειδή είπα τον Jepe γκουρού?
Χαλάρωσε ρε φίλε!!! Δεν σε αμφισβητεί κανείς!!!
Και την γνώμη του bassplayer τη θεωρώ πολύ σωστότερη και ξέρει τι λέει ο άνθρωπος γιατί ούτε συ ούτε γω ούτε κανείς αλλος κατασκευάζει EDF. απλά τα μοντάρουμε!!! Ο άνθρωπος κεντάει!!! Αστον να μιλήσει να μάθουμε και τίποτα!!!
Τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε και μεις στο Internet. Δόξα τω θεώ!!
Χαλάρωσε!!!!