τι μοντελο θελεις να καλυψεις?
αν μιλας για estarter να σου στειλω φωτογραφια αυριο απο το δικο μου μετα απο 50-60 πτησεις με το υλικο απο τον κουτσο, να δεις οτι ειναι ανεπαφο, και να μην παιδευεσαι με αλλα υλικα βαρυτερα τοξικοτερα δυσκολοτερα στην τοποθετηση και δυσευρετα

Filivos το glassing με WBPU λένε από όσο διάβασα ότι είναι κατά πολύ ευκολότερο στην χρήση από τα θερμοσυστελόμενα φίλμ!
Απλά βάζεις το fiberglass cloth πάνω στην επιφάνεια και το ψεκάζεις με τον αερογράφο και τέλειωσες! Αν θές καλύτερο φινίρισμα απλά αναμιγνύεις 40-50% απλό τάλκ (αυτό για τα μωρά) και κάνει άψογη επιφάνεια για βαφή.
Βασικά έχω πάρει ένα Formosa που φτιάχνω σιγά σιγά και ψάχνω μεθόδους και τεχνικές να πειραματιστώ. Αλλά μάλλον δεν θα glassαρω αυτό λόγω βάρους (αν και από ότι λένε στο rcgroups και έτσι έχει unlimited vertical climb με brushless! Αλλά δεν θέλω να μπλέξω ακόμα με brushless). Θα πάρω μάλλον ένα scale ή semi-scale να το δοκιμάσω (κανά BF-109G4 βεβαίως, αλλιώς προς τι το Hartmann!). Εαν βέβαια καταφέρω να βρω τα υλικά εδώ.