|
Dimhack
|
 |
« στις: Σάββατο, 8 Νοε 2008, 20:59:46 » |
|
γνωρίζει κανεις αν το συγκεκριμένο κατάστημα κάνει υποτιμολόγηση και ποσο χρόνο κάνουν τα πράγματα του να έρθουν με απλό ταχυδρομείο;;;;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
cougar
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Σάββατο, 8 Νοε 2008, 21:04:24 » |
|
exo psonisi arketes fores kani ipotimologisi kai kanoun gyro stis 12 15 meres to poly !!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ Δ Ι Κ Ο Ι Μ Α Σ ( Μπροστάρηδες και ΠΡΩΤΟΙ, Δαίδαλος & Ικαρος) de SV8EUA
|
|
|
|
Γιάννης Παξιμαδάκης
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Κυριακή, 9 Νοε 2008, 19:24:53 » |
|
ναι κανει αν του το ζητησεις . απο 6- 12 εργασιμες μερες κανουν
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Κυριακή, 9 Νοε 2008, 20:23:31 » |
|
ωραια γιατι και εγω ετοιμαζω μια καλη παρραγγελια ενα κινητηρα και 5 σερβο...  :P
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
Friday
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Κυριακή, 9 Νοε 2008, 22:35:48 » |
|
Κάνουν υποτιμολόγηση και χωρίς να τους το ζητήσεις. Βέβαια, δεν ξέρω τι γίνεται αν κάτι έρθει ελλατωματικό και δεν φαίνετε η πραγματική του αξία. Δεν μου έχει τυχεί ποτέ, αλλά πάντα το είχα απορία.
Ελπίζω να μην αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα. Εγώ τουλάχιστον δεν είχα ποτέ με τους συγκεκριμένους.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
No Guts No Glory
|
|
|
|
nik00ss
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Κυριακή, 9 Νοε 2008, 23:02:54 » |
|
Ελπιζω ομως να μην ειναι ετσι η εξυπηρετηση τους  Σε μια ματια που εριξα δεν ειδα καποια διαφορα απο ελληνικα μαγαζια,για ψαξε το λιγο καλυτερα...
|
|
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Κυριακή, 9 Νοε 2008, 23:26:02 » |
|
 Tο σκυλάκι τά έφτυσε απο τίς παραγγελίες.... Καλά ρε παιδιά, αυτες οι φωτό απο που προέρχονται...  Απο το espritmodel...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
skopos-Komotini
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Κυριακή, 9 Νοε 2008, 23:47:54 » |
|
ΠΑΕΙ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΒΑΝΙΑ ... 
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 10 Νοε 2008, 16:14:25 από skopos-Komotini »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Δευτέρα, 10 Νοε 2008, 00:12:39 » |
|
Τί να πώ...... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
nik00ss
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Δευτέρα, 10 Νοε 2008, 09:44:04 » |
|
Αυτές οι Φώτο είναι από το esprit και ο σκύλος είναι της Lusi
Ωραια τωρα ξερουμε και το ονομα της κοπελας  μηπως εχουμε και κανα τηλ? e-mail? ετσι για ποιο ''προσωπικες'' συναλλαγες.  Στο θεμα μας.MaSt0RaS εψαξες σε ελληνικο e-shop? πρωτα? τι εχεις σκοπο να παραγγειλεις?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Hristos
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Δευτέρα, 10 Νοε 2008, 12:26:05 » |
|
Ωραια τωρα ξερουμε και το ονομα της κοπελας  μηπως εχουμε και κανα τηλ? e-mail? ετσι για ποιο ''προσωπικες'' συναλλαγες.  εεεεεεεεεεππ..... κατω τα χερια απ΄τη Lusi  ,ειναι δικη μου 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Dimhack
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Τετάρτη, 12 Νοε 2008, 23:08:52 » |
|
Ελπιζω ομως να μην ειναι ετσι η εξυπηρετηση τους  Σε μια ματια που εριξα δεν ειδα καποια διαφορα απο ελληνικα μαγαζια,για ψαξε το λιγο καλυτερα... ta elinika magazia den exoun to sigkekrimeno ilektriko moter pou thelo 2 magazia pou to exoun me ta xrimata pou to poulane perno 2 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Πέμπτη, 13 Νοε 2008, 01:24:34 » |
|
Ωραια τωρα ξερουμε και το ονομα της κοπελας  μηπως εχουμε και κανα τηλ? e-mail? ετσι για ποιο ''προσωπικες'' συναλλαγες.  Στο θεμα μας.MaSt0RaS εψαξες σε ελληνικο e-shop? πρωτα? τι εχεις σκοπο να παραγγειλεις? κοτια ειμαι υπερ απο να τα δωσω σε ελληνα παρα σε ξενο αλλα αν σε καθε μου παρραγγελια απο εξω γλιτωνω το λιγοτερο 150ε δεν θα το κανω... Παρραγγειλα 600$ πραγματα και αν τα επερνα απο εδω ειναι πανω απο 700ε:P:P πχ απο readyheli ειχα παρει το τρεχ το 450 με ηλεκτρονικα και μου ηρθε 550ε και εδω το ειχαν 850... Επισης καποιοσ που ρωτησε για την υποτιμολογηση δεν σε ενδιαφερει το τιμολογιο αποστολησ αφου εχει τιμολογια αγορασ μεσω ιντερνετ το οποιο μπορεις να το εκτυπωσεις και μετραει κανονικα... οσο για τις φωτο ειναι θεμα ανακαινησης σε πολυ μεγαλυτερο μαγαζι... Κανενασ σοβαροσ επαγγελματιας ο οποιος εχει 100αδεσ πωλησει τον μηνα δεν θα κανει βλακεια για 200 και 300 ε .
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
nik00ss
|
 |
« Απάντηση #14 στις: Πέμπτη, 13 Νοε 2008, 13:01:17 » |
|
Συμφωνω απολυτα μαζι σου,αλλα σε μια γρηγορη ματια που εριξα στο espritmodel δεν ειδα τρελλες διαφορες με καποια (καλα) ελληνικα μαγαζια. Με την εγγυηση τι παιζει? Ισχυει σε ευρωπη-ελλαδα? Αν παθει κατι το στελνεις πισω,δηλ καθυστερηση 15-20 μερες? ενω αν ηταν απο ελλαδα θα το ειχες σε 2-7 μερες.. Αξιζει να μενεις προσγειωμενος για ενα καμμενο esc η μια χαλασμενη ντιζα κ.τ.λ.
Ολα τα παραπανω ειναι ερωτησεις-αποριες ενος νεου αερομοντελιστη
φιλικα Νικος.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|