Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.869 μηνύματα σε 12.391 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 20:41:11

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 20:41:11

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από dominicm
    [Σήμερα στις 19:33]

από Stargazer
    [Σήμερα στις 10:48]

[Χθες στις 17:40]

από Markhelis
    [Χθες στις 14:21]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

από Yiannis_S
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 16:29:00]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309869
    Σύνολο θεμάτων: 12391
    Online σήμερα: 141
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 3
    Επισκέπτες: 58
    Συνολικά: 61
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: [1]     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Walkera HM36  (Αναγνώστηκε 2882 φορές)
    cu19x
    Aeromodeller Sr. Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Μωραΐτης Γιώργος

« στις: Τετάρτη, 12 Απρ 2006, 09:52:11 »

Καλημέρα – καλησπέρα σε όλους. Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω πως τους παραπλάνησα όλους μέχρι και τον ίδιο μου τον εαυτό. Οποίος έχει παρακολουθήσει παλαιότερα θέματα μου θα καταλάβει. Αυτό γιατί αντί για θερμικό επέλεξα να πάρω πάλι ηλεκτρικό. Μιλάω για το walkera HM36 ή αλλιώς walkera #36 το οποίο είναι κλώνος (μπροστινό σύστημα Zoom400, ουρά Trex450) σε super τιμή για τις δυνατότητες του. Όταν μιλάω για δυνατότητες ρίξτε ένα βλέφαρο εδώ http://www.walkera.com/en/pro_particular.jsp?la=en&pro_number=Z30360104 από την κατασκευάστρια εταιρία και κάτι πιο special http://www.heli-fever.com/download/video/36_Test_3.wmv και εννοείται πως το συγκεκριμένο είναι λίγο φτιαγμένο όπως μπορείτε να διαπιστώσετε Cheesy (στο δεύτερο video θέλει υπομονή για να φορτώσει η σελίδα αλλά αξίζει τον κόπο Thumbs up). Το μόνο που πήρα προς το παρόν σαν έξτρα είναι lipo μπαταρίες στα 2200mAh (χρόνος φόρτισης 45-50 λεπτά και διάρκεια 15 περίπου λεπτά).Ας είναι καλά ο Χρήστος (Γιατράκος) που με έπεισε να μην δώσω 1 κάρο λεφτά και να κάνω ότι θέλω με αυτό, άσε που το παλικάρι με βοήθησε τρελά  για τα πρώτα βήματα (ευχαριστώ Χρήστο ). Για δείτε τιμή http://www.giatrakos.gr/ModelHome.html . Τι άλλο να πω, οποίος σκέφτεται για ηλεκτρικό πρέπει να σκεφτεί πολύ για αυτό το μοντέλο γιατί η σχέση τιμής-επίδοσης είναι φοβερή

p.s Αναμένονται φωτογραφίες μου με βαμμένη καλύπτρα που έχει βγει κουκλί smitten

Φιλικά Γιώργος
    Καταγράφηκε

Trex 600NSP
    HDX 450 V3
    Walkera 36
    Kyosho EP Caliber M24
    mpol
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #1 στις: Τετάρτη, 12 Απρ 2006, 20:41:23 »

Kαλησπέρα

Kαλές πτήσεις cu19x με το καινουργιο σου ελικόπτερο.

Mήπως θα μπορούσες να μας πείς τις προσωπικές σου εντυπώσεις απο το walkera 36.
    Επίσης φαντάζομαι οτι είναι το πρώτο σου ελικόπτερο οπότε για πές μας αν είναι καλό για να μάθει κάποιος ? και ποιές δυσκολίες ειχες ?

ευχαριστώ πολύ.

καλές πτήσεις
    Καταγράφηκε

αν το σήμερα ήταν τέλειο, δεν θα υπήρχε λόγος να έρθει το αύριο
    cu19x
    Aeromodeller Sr. Member

Μωραΐτης Γιώργος

« Απάντηση #2 στις: Τετάρτη, 12 Απρ 2006, 22:11:59 »

Είναι το 2ο ηλεκτρικό που περνάει από τα χέρια μου. Το πρώτο ήταν το Caliber M24, καλό για άπνοια, για να πηγαίνεις βόλτα αργά και σταθερά, αλλά τίποτα παραπάνω. Σήμερα το απόγευμα για δόκιμη και για να ρίξω τις μπαταρίες με το walkera κυνηγούσα τον σκύλο μέσα στο σαλόνι . Ακούει φοβερά (να φανταστείς σε μικρό χώρο που πετάς πολύ χαμηλά και η επίδραση του αέρα από τα γύρο αντικείμενα και από το έδαφος είναι μεγάλη) και το κάνεις όσο προοδευτικό ή απόλυτο θες. Αύριο θα ασχοληθώ να μηδενίσω το ψιλοτρέμουλο της ουράς κατά την εκκίνηση που έχω βρει κάτι ρυθμίσεις από το internet και αν καταφέρω και βρω χρόνο θα το πετάξω και με δυνατό αέρα idiot2 (είχε αρκετό σήμερα, ελπίζω και αύριο), έτσι για να δω τι ψάρια πιάνει στα δύσκολα. Με λίγο εξοικείωση ακόμα σε simulator για τις 3D κινήσεις και θα το δοκιμάσω με μαμά μοτέρ και έλικες σε ακροβατικά να δω αν θα τα βγάλει πέρα αξιοπρεπέστατα.

Φιλικά Γιώργος
    Καταγράφηκε

Trex 600NSP
    HDX 450 V3
    Walkera 36
    Kyosho EP Caliber M24
    taz
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #3 στις: Πέμπτη, 20 Απρ 2006, 00:54:33 »

Καλησπέρα      αν το συγκεκριμένο ελικόπτερο έχει πανό τα πράγματα της μαμάς εταιρείας μην περιμένεις και πολλά πράγματα .μέχρι να τα αλλάξεις (μοτέρ μπαταρία έλικες θα κανείς ένα ακριβοπληρωμένο hover …..όταν ετοιμαστείς για πτήση 3D 8α πρέπει να βεβαιωθείς ότι  δεν ξεκουμπώνουν πάνω από το swash plate όλες ο ντιζες ….καλή τύχη ….ο γράφον έχει το ίδιο και τελικός το κόστος του έφτασε σχεδόν το κόστος του ραπτορα μου
    Καταγράφηκε
    manosm1
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #4 στις: Πέμπτη, 29 Απρ 2010, 09:39:12 »

Φίλοι, και ιδιαίτερα εσύ Cu19X (χαθήκαμε ρε φίλε...) καλημέρα.
    Μπορείτε να λύσετε μιά απορία;
    Πρόσφατα σε απόπειρα loop με ένα μικρό ηλεκτρικό (Trex 450 pro)  έσπασα τα blades, ένα γρανάζι (της μπούμας) και στράβωσα τον κεντρικό άξονα. Φυσικά όλα αντικαταστάθησαν και είναι Ο.Κ.
    Ένα μικρό πρόβλημα όμως: έχω σφίξει το Pinion του μοτέρ λίγο πιό πάνω από όσο πρέπει στον άξονά του, με αποτέλεσμα να εφάπτεται τελείως με τον κεντρικό τροχό χωρίς τον ελάχιστο τζόγο που λέει το manual (0,1mm).
    Λέτε να το κάψω το μοτέρ; Είμαι λίγο τεμπέλης και πρέπει να λύσω όλο το αριστερό frame για να έχω πλήρη πρόσβαση στο Pinion και να το βάλω στην σωστή του θέση (άντε να ξεβιδώνεις, να ξαναβιδώνεις κ.λ.π.). Αν έβαζα λίγο βαζελίνη(είναι φάρμακο δια πάσαν Νόσον και πάσαν Μαλακίαν...)στα δόντια του pinion, λέτε να έλυνα το πρόβλημα;

Φιλικά, Μάνος.
    Καταγράφηκε

«Οι σοφοί άνθρωποι μιλούν επειδή έχουν κάτι να πουν.
    Οι ανόητοι άνθρωποι μιλούν επειδή πρέπει να πουν κάτι» .

Πλάτωνας
    cu19x
    Aeromodeller Sr. Member

Μωραΐτης Γιώργος

« Απάντηση #5 στις: Πέμπτη, 29 Απρ 2010, 13:37:43 »

Φίλοι, και ιδιαίτερα εσύ Cu19X (χαθήκαμε ρε φίλε...) καλημέρα.
    Μπορείτε να λύσετε μιά απορία;
    Πρόσφατα σε απόπειρα loop με ένα μικρό ηλεκτρικό (Trex 450 pro)  έσπασα τα blades, ένα γρανάζι (της μπούμας) και στράβωσα τον κεντρικό άξονα. Φυσικά όλα αντικαταστάθησαν και είναι Ο.Κ.
    Ένα μικρό πρόβλημα όμως: έχω σφίξει το Pinion του μοτέρ λίγο πιό πάνω από όσο πρέπει στον άξονά του, με αποτέλεσμα να εφάπτεται τελείως με τον κεντρικό τροχό χωρίς τον ελάχιστο τζόγο που λέει το manual (0,1mm).
    Λέτε να το κάψω το μοτέρ; Είμαι λίγο τεμπέλης και πρέπει να λύσω όλο το αριστερό frame για να έχω πλήρη πρόσβαση στο Pinion και να το βάλω στην σωστή του θέση (άντε να ξεβιδώνεις, να ξαναβιδώνεις κ.λ.π.). Αν έβαζα λίγο βαζελίνη(είναι φάρμακο δια πάσαν Νόσον και πάσαν Μαλακίαν...)στα δόντια του pinion, λέτε να έλυνα το πρόβλημα;

Φιλικά, Μάνος.

Οχι  .

Το mesh πρέπει να είναι σωστό αλλιώς πολλά έπονται
    Καταγράφηκε

Trex 600NSP
    HDX 450 V3
    Walkera 36
    Kyosho EP Caliber M24
    Dimitris Kriti
    Aeromodeller Hero Member

Βενζίνη, τσόκ, δυο σχοινιές και φύγαμε!!!

« Απάντηση #6 στις: Πέμπτη, 29 Απρ 2010, 16:38:40 »

Αν έβαζα λίγο βαζελίνη(είναι φάρμακο δια πάσαν Νόσον και πάσαν Μαλακίαν...)στα δόντια του pinion, λέτε να έλυνα το πρόβλημα;

Καλα βρε Μανο, τι το περσες το ελικοπτερο; Huh
    Σοδομα και Γομορα γιναμε εδω μεσα... Grin
    Καταγράφηκε

Καποιοι λενε "οτι δεν εχει πτερυγα δεν πεταει".
    Λαθος, πεταει αλλα ειναι λιγααακι ποιο δυσκολο...
    manosm1
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #7 στις: Πέμπτη, 29 Απρ 2010, 17:10:52 »

Που χαθήκατε βρε παλιόπαιδα; Μου θυμίσατε τον παλιό καλό καιρό που τα λέγαμε και σας έλεγα τις μ...κίες μου.
    Λοιπόν όσον αφορά την βαζελίνη εκτός από τις συνήθεις χρήσεις, ένας φίλος μου είπε ότι μπορώ να την βάλω στην τρύπα του Ε/Π μου, συγνώμη στο pinion ήθελα να πω για να μαλακώσουν τα δόντια. idiot2 idiot2

Τέλος πάντων, φίλε Γιώργο έχεις δίκιο, θα το ξεβιδώσω να το βάλω σωστά και την βαζελίνη θα την φυλάξω γιατί την χρειάζεται η γυναίκα μου...  devil
    Καταγράφηκε

«Οι σοφοί άνθρωποι μιλούν επειδή έχουν κάτι να πουν.
    Οι ανόητοι άνθρωποι μιλούν επειδή πρέπει να πουν κάτι» .

Πλάτωνας
    Σελίδες: [1]     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Ελικόπτερα ηλεκτρικά (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: Walkera HM36
    Μεταπήδηση σε: