|
PaNt
|
 |
« στις: Σάββατο, 4 Οκτ 2008, 21:41:40 » |
|
Ε ειπα να αρχισω και εγω τις ποριες και ενω το πεταξα κανενα 3λεπτο ολα καλα μετα το παιρνει ενας φιλος το πεταει κανει πορεια κανονικα και σε καποια στιγμη βλεπω να φευγει κατι απο το ελικοπτερο και να μην δινιε γκαζι... επεσε αρκετα σιγα... Λοιπον αυτο που εσπασε ηταν αυτο http://www.readyheli.com/HS1236_Anti_rotation_Bracket_p/hs1236.htmμπορει καποιος να μου πει πως μπορει να εγινε αυτο?μαλλον ο μοναδικος που το εχω παθει! Επισης κατι αλλο το main frame τσακιστικε λιγακι εκει που δενει το canopy αλλα ενταξει μια χαρα ειναι χρειαζεται να το αλλαξω?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
giles 202
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Κυριακή, 5 Οκτ 2008, 10:06:24 » |
|
Καλο ειναι μετα απο πτωση οτι ειναι στραβο,λυγισμενο να αλλαζεται γιατι ισως σου βγαλει στο μελλον και αλλη ζημια. Απο το λινκ που εδωσες αυτο που εφυγε ειναι στο swachplate λιγο απιθανο να φυγει. Αλλαξε τα χαλασμενα κοματια και εισαι οκ. Μηπως ο φιλος σου το ζορισε? 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Κυριακή, 5 Οκτ 2008, 12:45:22 » |
|
και ομως εσπασε το anti rotation bracket και μαλιστα ειδαμε το κομματι που εσπασε στον αερα να φευγει και το βρηκαμε μετα... Για ζορισμα δεν θα το ελεγα πορεια εκανε απλη...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
giles 202
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Κυριακή, 5 Οκτ 2008, 13:19:16 » |
|
Ισως αστοχια υλικου. Τι ελικοπτερο εχεις.? 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Κυριακή, 5 Οκτ 2008, 14:12:40 » |
|
450 se v2 .. ναι αστοια αλλα το ερωτημα μου ειναι οτι εκει πανω δεν ασκουνται δυναμεις μεγαλες εως ελαχιστες πως ιεναι δυνατον να ακουστικε ο ηχοσ που σπαει και να το δουμε να πεταγετε...?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
giles 202
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Κυριακή, 5 Οκτ 2008, 14:40:33 » |
|
1)ειχε tracking 2)Δεν ειχες βαλει κολλα στις βιδες Οπως και να εχει φτιαξτο και ξαναπετα. Αν δεν το εχεις στα χερια δεν μπορεις να καταλαβεις τι εχει. Βαλε καμια φωτο. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Κυριακή, 5 Οκτ 2008, 14:56:23 » |
|
τι τζογο να ειχε δεν νομιζω...
τεσπα μια φωτο
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Κυριακή, 5 Οκτ 2008, 15:58:06 » |
|
Μιά μικρή αλήθεια είναι, ότι τά τ-ρεχ, δέν φημίζονται για τήν ποιότητα των πλαστικών τους. Προσωπική εμπειρία από το nitro....... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
giles 202
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Κυριακή, 5 Οκτ 2008, 17:02:45 » |
|
Aστοχια υλικου δες αν βγαινει σε μεταλικο ή αλλιως βαλε το ιδιο. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Κυριακή, 5 Οκτ 2008, 17:23:55 » |
|
δεν το βρηκα πουθενα αν βρειτε τπτ πειτε το...!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
giles 202
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Κυριακή, 5 Οκτ 2008, 19:08:19 » |
|
Eψαξα και βγαινει μονο πλαστικο βαλε αυτο. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Κυριακή, 5 Οκτ 2008, 21:35:15 » |
|
βρηκα κατι αλλα μου ειπαν να μην το βαλω γιατι αν δεν παθενε ζημια αυτο που κανει 4 δολλαρια ισως παθενε κατι αλλο πιο ακριβο!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
MarD
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Κυριακή, 5 Οκτ 2008, 23:35:56 » |
|
Αν ξαναπέσει όμως λόγω των 4 δολλαρίων θα φέρει μαζί του κι άλλες ζημιές από μια πιο δυνατή πρόσκρουση στο έδαφος. Αυτό που σου είπε όμως ισχύει περισσότερο για την κεφαλή. Εκεί αποροφούν τους κραδασμούς συνήθως ο οριζόντιος και ο κάθετος κεντρικός άξονας. Εκεί αν τοποθετήσεις άξονες απο ισχυρότερο μέταλο, τότε η ενέργεια θα μεταφερθεί και θα σου κάνει την μεγάλη ζημιά. Για το anti-rotation όμως δεν το καταλαβαίνω τον λόγο για τον οποίο θα πρέπει να σπάει. Το CopterX το οποίο έχω είναι κλώνος του T-Rex 450SE V2. Τα περισσότερα ανταλλακτικά είναι ακριβώς τα ίδια (εκτός από δύο μέρη στην κεφαλή αν θυμάμαι καλά). Οπότε το μεταλικο anti-rotation bracket, το οποίο έχω κι εγώ, πιθανότατα να ταιριάζει. Μπορείς να το βρεις εδώ: http://www.ehirobo.com/shop/product_info.php?cPath=173_175&products_id=4804 Αντέ και καλά μαστορέματα χωρίς άλλες ζημιές.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.” - Igor Sikorsky http://www.coolmodels.gr
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Δευτέρα, 6 Οκτ 2008, 00:57:29 » |
|
ναι αυτο βρηκα και εγω εε θα δω αν θα το βαλω.... παρολο ποθ επεσε απο μεγαλο υψος δεν επαθα πολυ μεγαλη ζημια...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Dimitris-kriti
|
 |
« Απάντηση #14 στις: Δευτέρα, 6 Οκτ 2008, 01:16:58 » |
|
ΦΙΛΕ MASTORAS ΕΧΩ ΕΝΑ CENTURY GL 450 SE KAI TΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΛΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥ T-REX. ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΣΤΗΝ MIDLAND (ΑΓΓΛΙΑ).
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
T REX 600 SUPER PRO RAPTOR 50 TITAN GL 450 SE E-FLITE CUP 232 BP DX-7
|
|
|
|