Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.695 μηνύματα σε 12.383 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 9 Ιουλ 2026, 15:20:22

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 9 Ιουλ 2026, 15:20:22

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Χθες στις 13:59]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 09:28:56]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]

από AKISSSS
    [Πέμπτη, 2 Ιουλ 2026, 09:25:10]

[Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 22:36:48]

από SV 1 BTA
    [Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 14:24:54]

από spirost
    [Κυριακή, 28 Ιουν 2026, 20:23:34]

[Δευτέρα, 22 Ιουν 2026, 11:19:02]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 17 Ιουν 2026, 22:24:37]

από carapis
    [Δευτέρα, 8 Ιουν 2026, 21:40:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309695
    Σύνολο θεμάτων: 12383
    Online σήμερα: 153
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 122
    Συνολικά: 124
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 ... 32 33 34 [35] 36 37 38 ... 53     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Thunder Tiger Μini Titan 325  (Αναγνώστηκε 145143 φορές)
    guest3257
    Επισκέπτη
    « Απάντηση #510 στις: Τετάρτη, 8 Απρ 2009, 17:18:01 »

Theo, χωρίς παρεξήγηση, νομίζω πως το ψάχνεις με λάθος τρόπο το θέμα του gyro.
    Για τα Lamisia χέρια μας ένα gyro όπως τα 2100 ή Spartan είναι υπεραρκετό. Και θα είναι για πολλούς μήνες μια που δεν υπάρχουν καλύτερα για αυτή την κλάση ελικοπτέρων.

Άποψη μου, πάρε ότι βρεις φτηνότερα! Δεν θα ρίξεις την ποιότητα και θα βοηθήσεις και την τσέπη σου  Thumbs up

2100+3100 κάτω από 135 Euro
    401+9257 tail γύρω στα 190 Euro
    Spartan Pro μόνο του γύρω στα 150 Euro + 25 για το USB cable άρα 175!
    9257 μόνο του, γύρω στα 73 Euro

Τι λες? Αξίζει?

Καταγράφηκε
    THEO_LEGEND
    Aeromodeller Sr. Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #511 στις: Τετάρτη, 8 Απρ 2009, 17:53:42 »

Theo, χωρίς παρεξήγηση, νομίζω πως το ψάχνεις με λάθος τρόπο το θέμα του gyro.
    Για τα Lamisia χέρια μας ένα gyro όπως τα 2100 ή Spartan είναι υπεραρκετό. Και θα είναι για πολλούς μήνες μια που δεν υπάρχουν καλύτερα για αυτή την κλάση ελικοπτέρων.

Άποψη μου, πάρε ότι βρεις φτηνότερα! Δεν θα ρίξεις την ποιότητα και θα βοηθήσεις και την τσέπη σου  Thumbs up

2100+3100 κάτω από 135 Euro
    401+9257 tail γύρω στα 190 Euro
    Spartan Pro μόνο του γύρω στα 150 Euro + 25 για το USB cable άρα 175!
    9257 μόνο του, γύρω στα 73 Euro

Τι λες? Αξίζει?

Oi times που λες ομως ειναι απο εξωτερικο,οπως ειπα πιο πανω δεν εχω ακομα χρεωστικη για να κανω χρηση μεσω πέιπαλ....

εδω εχει 190 περιππου το 2100 με το σερβο 3100
    170 το σπαρταν 25 το καλωδιο και βαζω και το δικο μου σερβο...

δεν ξερω για το επιπεδο σου στην πτηση αλλα εγω μαθαινω παρα πολυ γρηγορα,,,μεσα σε 1 μηνα προβλεπω να εχω μαθει τα απλα ακροβατικα... Cheesy
    Καταγράφηκε

what the fuck...γιατί δεν πετάει :p
    MarD
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #512 στις: Τετάρτη, 8 Απρ 2009, 20:57:45 »

δεν ξερω για το επιπεδο σου στην πτηση αλλα εγω μαθαινω παρα πολυ γρηγορα,,,μεσα σε 1 μηνα προβλεπω να εχω μαθει τα απλα ακροβατικα... Cheesy

Αυτή είναι μια αντίληψη που σχηματίσαμε οι περισσότεροι από εμάς στα ξεκινήματα και όταν ανακαλύψαμε πως σφάλαμε είχαμε ήδη άσχημα αποτελέσματα και πάλι οι περισσότεροι από εμάς. 
    Καταγράφηκε

“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.”
    - Igor Sikorsky

http://www.coolmodels.gr
    guest3257
    Επισκέπτη
    « Απάντηση #513 στις: Τετάρτη, 8 Απρ 2009, 21:32:10 »

Δες το video της υπογραφής μου για έναν από τους πιλότους που πραγματικά χρειάζονται τα μέγιστα από τον εξοπλισμό τους!
    Οι περισσότεροι των υπολοίπων.... laugh laugh

Καταγράφηκε
    THEO_LEGEND
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #514 στις: Πέμπτη, 9 Απρ 2009, 00:40:17 »

Αυτή είναι μια αντίληψη που σχηματίσαμε οι περισσότεροι από εμάς στα ξεκινήματα και όταν ανακαλύψαμε πως σφάλαμε είχαμε ήδη άσχημα αποτελέσματα και πάλι οι περισσότεροι από εμάς. 
    ...Σε λιγο καιρο εδω θα μαι και δω θα 'σαι Grin
    ελπιζω να σφαλεις για μενα

Δες το video της υπογραφής μου για έναν από τους πιλότους που πραγματικά χρειάζονται τα μέγιστα από τον εξοπλισμό τους!
    Οι περισσότεροι των υπολοίπων.... laugh laugh

Καλα για το συγκεκριμενο ειναι κορυφαιος πιλοτος,,,αν και βρισκω πιο εντυπωσιακη την πτηση του με το ραπτορ το 90αρι(δες ειδικα το ότο στο τελος και το ινβερτεντ στην αρχη που ακουμπα το εδαφος.)
    http://www.youtube.com/watch?v=4fD8JVEVNfc

Τεσπα, επισης πιστευω οτι παιζει ρολο και η ηλικια στα αντανακλαστικα και στην ταχυτητα εκμαθησης...
    συμπερασμα δικο μου βλεπωντας οτι οι περισσοτεροι κορυφαιοι πιλοτοι ειναι νεοι σε ηλικια Wink

στο θεμα μας...
    Απο την επομενη βδομαδα του πασχα,εκτος απροοπτου, παραγγελνω το μινι τιταν (κιτ) με το μοτερ το μαμα και το esc που ειπαμε πιο πανω με τα 60 aμπερ....τα υπολοιπα κατα το τελος μαιου αρχες ιουνιου,,,μαλλον σπαρταν για γυροσκοπιο,και το 9257 τέιλ σερβο,,,,3 σερβο hs 55 (τα 65 σκεφτομαι να τα παρω αφου το μαθω καλα στις πορειες και λιγο πριν περασω σε πιο απαιτητικα 3d κολπα)

Αλλη συμβουλη εχετε να μου δωσετε;;; απο θεμα ανταλλακτικα που θα χρειαστω;;

φορτιστη θα ρωτησω σε αλλο θεμα καλυτερα,,, οπως και για τ/κ που μαλλον λεω για φουταμπα 7κάναλη.

και αρκετες μπαταριες,,,κανα 4-5
    Καταγράφηκε

papabill
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #515 στις: Πέμπτη, 9 Απρ 2009, 01:03:17 »

Παρε αξονες, feather shafts, skids και μπουμες γι σε βλεπω για πολλα σπασιματα!
    Καταγράφηκε

Το ελικόπτερο ή το ραφι θα στολίσει ή στο χωράφι θα σκορπίσει...
    THEO_LEGEND
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #516 στις: Πέμπτη, 9 Απρ 2009, 01:06:08 »

Παρε αξονες, feather shafts, skids και μπουμες γι σε βλεπω για πολλα σπασιματα!
    Ωραια,,,Ευχαριστω και για την ενθαρυνση, devil

Καλα καλα,,,εγω θελω να δω τι θα λετε οταν βλεπετε και μενα στα βιντεακια στο γιουτιουμπ μαζι με του Άλαν...εγω και ο αλαν,,κανενας αλλος laugh
    Καταγράφηκε

Peterpanta
    Aeromodeller Hero Member

www.aeromodelistis.gr Moderator

« Απάντηση #517 στις: Πέμπτη, 9 Απρ 2009, 01:43:43 »

60A ESC για το μαμά μοτεράκι, πάει χαμένο....το μαμά ESC μια χαρά παίζει. Εάν αλλάξεις μετά σε scorpion μοτέρ καλύτερα πάρε ένα καλό απο την αρχή.

Για καλό και για κακό, πάρε κάρμπον έλικες, flybar, μπούμες, άξονες, σκίντ και feathering shafts.

Το μινι τιτάν είναι πολύ καλό και σταθερό ελικόπτερο για την κατηγορία του, αλλά επίσης γρήγορο και ευέλικτο, γιαυτό πρόσεχε
    ότι κάνεις να το κάνεις με ασφάλεια πρώτα, γιατί εάν σε χτυπήσει θα τραυματιστείς σοβαρά.

Μερικοί άνθρωποι μαθαίνουν γρηγορότερα ή έχουν ταλέντο, ή δεν φοβούνται ή ακόμα δεν έχουν την αίσθηση του κινδύνου και προχωράνε πιο γρήγορα απο τους άλλους, εάν πιστεύεις ότι μπορείς προχώρα αλλά και πάλι με γνώμονα τη ασφάλεια τόσο την δική σου όσο και των άλλων που θα είναι κοντά σου.

Σκοπός δεν είναι να κάνεις ακροβατικά, σκοπός είναι να μάθεις να πηγαίνει το ελικόπτερο εκεί ακριβώς που θέλεις εσύ και όχι εκείνο.
    Εάν το σηκώσεις ψηλά και τραβήξεις απότομα το στίκ πίσω, θα κάνει loop, αλλά το loop αυτό δεν θα είναι αρμονικό και μετά την έξοδο απο αυτό το ελικόπτερο δεν θα σταθεί ακίνητο σε αιώρηση. Δοκίμασε να βάλεις ένα τετράγωνο με σημάδια στο έδαφος και προσπάθησε να αιωρηθείς σε κάθε γωνία του tail in & nose in, χωρίς να σου φεύγει αριστερά και δεξιά, τότε θα καταλάβεις γιατί οι προλαλήσαντες σου είπαν να μην υπερεκτιμάς τις δυνατότητες σου.

Εγώ έχω βάλει 2100T και είμαι ευχαριστημένος, είναι καλύτερο απο το 401, και αρκετά οικονομικό. Το spartan ίσως είναι υπερβολή για 450άρι ελικόπτερο εκτός και εάν σκοπεύεις να πας σύντομα σε θερμικό.

Θα πω μεγιά απο τώρα, και καλές πτήσεις πάντοτε με ΑΣΦΑΛΕΙΑ !!!!
    Καταγράφηκε

Lama V3 /Mini Titan E-325 /  Mini Titan E-325 SE / Copter-x 450SE / T-Rex 500 ESP / Cessna 172 / Spektrum DX-7 2.4GHz

www.aeromodelistis.gr/
    MarD
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #518 στις: Πέμπτη, 9 Απρ 2009, 01:55:37 »

Είναι σύνηθες να προοδεύει κάποιος στην εκμάθηση ανάλογα με την προσπάθεια που κάνει.
    Το ταλέντο αναδεικνύεται μετά την εκμάθηση.

Ελπίζω κι εγώ να σφάλω για σένα.
    Αλλά είναι κάπως νωρίς για σένα να λες σε κάποιον πως δεν έχετε τα ίδια δάκτυλα.
    Απόδειξέ το και μετά ανέδειξέ το.
    Καταγράφηκε

“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.”
    - Igor Sikorsky

http://www.coolmodels.gr
    Peterpanta
    Aeromodeller Hero Member

www.aeromodelistis.gr Moderator

« Απάντηση #519 στις: Πέμπτη, 9 Απρ 2009, 01:59:03 »

και κάτι τελευταίο....

Στο www.aeromodelistis.gr υπάρχει ένα άρθρο στα Ελληνικά που εξηγεί αναλυτικά τις ρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν στο μινι τιτάν για να πετάει σωστά.

Αφιέρωσε λίγο απο τον χρόνο σου και διάβασε το, αξίζει τον κόπο, θα μάθεις αρκετά πράγματα για το ελικόπτερο σου.

http://www.aeromodelistis.gr/smf/index.php?topic=107.0
    Καταγράφηκε

Lama V3 /Mini Titan E-325 /  Mini Titan E-325 SE / Copter-x 450SE / T-Rex 500 ESP / Cessna 172 / Spektrum DX-7 2.4GHz

www.aeromodelistis.gr/
    Marios 3D
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #520 στις: Πέμπτη, 9 Απρ 2009, 09:28:33 »

Το ελικοπτερο ειναι ενα αθλημα απαιτητικο και συναρπαστικο . Πολλοι το ξεκινησανε με ενθουσιασμο αλλα ακομη περισσοτεροι το παρατησαν όταν διαπιστωσαν τις δυσκολιες του . Οι απαιτησεις του πολλες , σε χρημα , σε πειθαρχια , και υπομονη . Είναι ένα αθλημα που εχει τσακισει και το ποιο φουσκωμενο εγω , όταν μετα από μια πτωση μπροστα στο πληθος που σε κοιταει πας να μαζεψεις τα συντριμια σου . Ελπιζω για σενα να εισαι από αυτους που θα μεινουν στο αθλημα και δεν θα φυγεις με την πρωτη δυσκολια .
    Καλη συνεχεια .
    Καταγράφηκε

Τ-rex 600N (Radix blades ,gyro Solid G ,servo HGD-760MG ,YS50 + Hatori,30%Coolpower)
    T-rex 600 ESP (Align blades , gyro LOGITECH 6100 ,servo HGD-760MG, 5000mah )
    GAUI 550 (Z-20,SAB Blades,servo HGD-760MG ,gyro Solid G, 6S-3600mah)
    THEO_LEGEND
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #521 στις: Πέμπτη, 9 Απρ 2009, 11:23:05 »

Peterpanta polυ καλη δουλεια με τον οδηγο για το τιτανακι.... Thumbs up
    αποθηκευσα ηδη τη σελιδα στα αγαπημενα για να την μελετησω.

MarD αντιλαμβανομαι οτι μπορει να ακουγοται προκλητικα τα οσα λεω, αλλα δεν εκανα συγκριση του εαυτου μου με κανεναν, απλα ανεφερα οτι μαθαινω γρηγορα,το εχω δηλαδη και το καταλαβα απο την αρχη στην ταχητυτα εκμαθησης του απλου λαμα και κυριως απο το simulator που καταφερνω καποια κολπα///
    ετσι κι αλλιως αν κανω λαθος για μενα θα το μαθετε οταν θα ρωταω για τυχον προβληματα απο πτωση...

συμφωνω με τον MariosT
    Καταγράφηκε

heliworld
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #522 στις: Πέμπτη, 9 Απρ 2009, 11:28:19 »

Θαυμαζω την αποφασιστικοτητα σου και μαλλον ,το χεις στο αιμα σου.
    Καταγράφηκε
    ΚΥΡΝΙΚ
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #523 στις: Πέμπτη, 9 Απρ 2009, 11:48:12 »

Καλα καλα,,,εγω θελω να δω τι θα λετε οταν βλεπετε και μενα στα βιντεακια στο γιουτιουμπ μαζι με του Άλαν...εγω και ο αλαν,,κανενας αλλος laugh

Sorry, αλλά πιθανά να μην το ξέρεις. Ο Allan Sz.J. είναι κλεισμένος. Σε πρόλαβε ο 10χρονος ανιψιός μου.
    Καταγράφηκε
    heliworld
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #524 στις: Πέμπτη, 9 Απρ 2009, 11:56:51 »

Ρε φιλαρακι τι κανεις ,θα σε δω στους  αγωνες ετσι;
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 ... 32 33 34 [35] 36 37 38 ... 53     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Ελικόπτερα ηλεκτρικά (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: Thunder Tiger Μini Titan 325
    Μεταπήδηση σε: