|
Robie
|
 |
« Απάντηση #285 στις: Κυριακή, 15 Φεβ 2009, 21:18:15 » |
|
Το Mini Titan ειναι σαν καινουριο...  Δεν ξερω γιατι..... Ελυσα την κεφαλη απο το Main Gear και την ξανα εβαλα και δουλευει μια χαρα... Ποιος ξερει... ??  Καμια σχέση με Moter που ελεγα, αλλα ευτυχως που λυθηκε το προβλημα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Δημήτρης Άρτα
|
 |
« Απάντηση #286 στις: Τρίτη, 17 Φεβ 2009, 16:27:17 » |
|
Παιδιά μπορώ να βάλω στο ΜΙΝΙ ΤΙΤΑΝ μου carbon blades 335mm αντί για 325mm ? ? Ποιά τα υπέρ και πoιά τα κατά,του κατά 1cm μεγαλύτερου blade?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Πετάμε ?
|
|
|
|
giles 202
|
 |
« Απάντηση #287 στις: Τρίτη, 17 Φεβ 2009, 20:15:13 » |
|
Oι ελικες 335 εχουν καλυτερη σταθεροτητα ενω 325 ειναι για πιο ακροβατικες κινησεις.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Δημήτρης Άρτα
|
 |
« Απάντηση #288 στις: Δευτέρα, 23 Φεβ 2009, 09:17:25 » |
|
Μπήκε τελικά το body του Cobra!
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Πετάμε ?
|
|
|
|
Δημήτρης Άρτα
|
 |
« Απάντηση #289 στις: Δευτέρα, 23 Φεβ 2009, 09:21:45 » |
|
Και μια ακόμα!
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Πετάμε ?
|
|
|
|
|
|
papabill
|
 |
« Απάντηση #291 στις: Δευτέρα, 2 Μαρ 2009, 21:53:44 » |
|
Για μενα βαλε το 2221-8. εχει πιο πολυ δυναμη. αυτο εχω στο δικο μου και το εχω ευχαριστηθει!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Το ελικόπτερο ή το ραφι θα στολίσει ή στο χωράφι θα σκορπίσει...
|
|
|
|
giles 202
|
 |
« Απάντηση #292 στις: Τετάρτη, 4 Μαρ 2009, 14:10:50 » |
|
Για μενα βαλε το 2221-8. εχει πιο πολυ δυναμη. αυτο εχω στο δικο μου και το εχω ευχαριστηθει!
Δεν θα εχω προβλημα μηπως κοψη το speed control"? Που μπορω να βρω το συγκεκριμενο μοτερ απο Ελλαδα?(ο ΝΕΜ δε το εχει).
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
papabill
|
 |
« Απάντηση #293 στις: Τετάρτη, 4 Μαρ 2009, 14:34:03 » |
|
Νομιζω οτι δεν θα εχεις κανενα προβλημα με to ESC . Και εγω με 45Α ESC το εχω απροβληματιστα. ΚΑποιος αλλος να το εχει Ελλαδα δεν ξερω. Εγω απο εξωτερικο το πηρα. ΚΑποιοι φορανε και το 2221-6 με 10 ή 11 γραναζι. ειναι ακομα πιο δυνατο απο το 2221-8!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Το ελικόπτερο ή το ραφι θα στολίσει ή στο χωράφι θα σκορπίσει...
|
|
|
|
Robie
|
 |
« Απάντηση #294 στις: Δευτέρα, 9 Μαρ 2009, 15:05:30 » |
|
Πάει έχει βαλτώσει πλεον το Topic.....Δεν παίρνει κανείς MINI πια?
Τέλος πάντων... Μου έχουν βγει κάποιοι προβληματισμοί στους 2 κάπου μήνες που έχω το Mini.... 1. Το ruder πάνω στη πτήση όταν το κάνω αριστερά καταλαβαίνω ότι αυξάνει το throttle και αντιθέτως όταν κάνω δεξιά μειώνεται. Δηλάδή στρίβοντας αριστερά το ε/κ παίρνει λίγο ύψος και αντιστοίχως στρίβοντας δεξιά χάνει λίγο... Νομίζω καταλαβαίνετε τι εννοώ... Ξερει κανεις κάτι? Ρε γαμώτη ήθελα και κάτι αλλο να ρωτηξω αλλά το ξέχασα όσο έγραφα τα παραπάνω..... Anyway....αυτα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Dimitris Kriti
|
 |
« Απάντηση #295 στις: Δευτέρα, 9 Μαρ 2009, 15:17:55 » |
|
Το στροφειο του Ε\Π σου γυρναει δεξιοστροφα. Αρα η στροφορμη παρασυρει την μουρη αριστερα. Για να στριψεις αριστερα στην ουσια κοβεις μοιρες στο ουραιο στροφειο και η στροφορμη γυρναει την μουρη αριστερα αρα δεν καταναλωνεις ενεργεια και ξεφορτωνεις λιγακι και το μοτερ. Οταν ομως στριβεις δεξια πρεπει να νικησεις την στροφορμη, αρα χρειαζεσε ενεργεια που την περνεις απο το μοτερ με αποτελεσμα να πεφτουν οι στροφες. Για να λυσεις το προβλημα ανεβασε το κεντρο του throtle curve πανω απο το 50% και αν χρειαστει και το επομενο σημειο λιγο. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Καποιοι λενε "οτι δεν εχει πτερυγα δεν πεταει". Λαθος, πεταει αλλα ειναι λιγααακι ποιο δυσκολο...
|
|
|
|
THEO_LEGEND
|
 |
« Απάντηση #296 στις: Δευτέρα, 9 Μαρ 2009, 15:24:01 » |
|
Πάει έχει βαλτώσει πλεον το Topic.....Δεν παίρνει κανείς MINI πια?
Υπομονη,θα παρω και γω ενα σε λιγους μηνες(καλοκαιρι)  τοτε να δεις πρηξιμο που θα πεσει στο τοπικ αυτο 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
what the fuck...γιατί δεν πετάει :p
|
|
|
|
Robie
|
 |
« Απάντηση #297 στις: Δευτέρα, 9 Μαρ 2009, 21:29:04 » |
|
Thanks Δημήτρη για την επεξήγηση... Δεν είναι κάτι που επιρεάζει ιδιαιτέρα την πτήση και είναι περισοτερο ορατό σε ενα μέτρο hover και προφανώς λίγες στροφες. Η καμπύλη είναι ήδη πειραγμένη... Μήπως να κοιταγα καθόλου να παίξω με τις μίξεις? Δεν έχω ασχοληθει ακόμα με ολοκληρο το Menu της Τ/κ. Τελος πάντων,αυτά....Thanks....
ΤΗΕΟ αν έχεις αποφασίσει για Mini θα κάνεις πολυ καλή επιλογή. Αν και απο ότι θυμάμαι είσαι στο Lama τώρα... Αφου σε παίρνει οικονομικά μην κάνεις πάντως το βήμα Cp Belt.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
THEO_LEGEND
|
 |
« Απάντηση #298 στις: Τρίτη, 10 Μαρ 2009, 00:16:20 » |
|
ΤΗΕΟ αν έχεις αποφασίσει για Mini θα κάνεις πολυ καλή επιλογή. Αν και απο ότι θυμάμαι είσαι στο Lama τώρα... Αφου σε παίρνει οικονομικά μην κάνεις πάντως το βήμα Cp Belt.
Ναι, εχω καταληξει για μινι titan (εκτος απροοπτου  )απλα θα το παρω το καλοκαιρι γιατι εχω αρκετο διαβασμα αυτο τον καιρο και αν το παρω τωρα θα μου φαει πολλες ωρες και δεν θελω  Εχω καπου στα 500 ευρω,,θα μαζεψω αλλα 400 να παρω και μια 7καναλη τ/κ και πιστεω οτι μεσα στο καλοκαιρι θα πεταω 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
what the fuck...γιατί δεν πετάει :p
|
|
|
|