Προς VTR : Tην φορά που ήμουν εκεί, ο Dimhac σήκωσε πρώτα το belt το οποίο κάτι έπαθε και έπεσε και μετά σήκωσε το airwolf. Πάντως δεν θυμάμαι να πειράξαμε κάτι στην τηλ/νση μου. Τέλος πάντων
Το θέμας μας δεν είναι, αν ένα ηλεκτρικό πετάει καλύτερα από ένα θερμικό ή πιο είναι πιο γρήγορο και πιο κάνει τα καλύτερα ακροβατικά με άνεση. Όλα αυτά είναι προσωπικό γούστο το καθένα μας. Θυμάμαι όταν πήρα ένα drift τηλ/νο αυτοκίνητο ηλεκτρικό και έφαγα το ξενέρωμα που δεν άκουγα φασαρία. Είχα μάθει βλέπετε με ένα Savage το οποίο το ακούγαν απο εδώ στην Τουρκία

.Το πούλησα σε 2 μέρες. Τα ελικόπτερα τα προτιμώ πιο αθόρυβα, ενώ τα αεροπλάνα έτσι κι έτσι. Το σημαντικότερο πάντως είναι να είμαστε στον αέρα.
Όσον αφορά το Mini Titan τώρα και αν συμπεριφέρεται σαν 30άρι ή 50άρι, η άποψη μου είναι πως δεν έχει την αρχοντιά με την οποία πετάει ενα μεγαλύτερο ελικόπτερο, αλλά οπωσδήποτε ότι κάνει, το κάνει πολύ πιο γρήγορα. Η ταχύτητα του είναι απίστευτη.Αυτό βέβαια το κάνει και λίγο απρόβλεπτο, αλλά έτσι μαθαίνεις καλύτερα. Βέβαια, πάντα με ΠΡΟΣΟΧΗ. Δεν θέλουμε ούτε να σκοτώσουμε κανένα, ούτε να σπάσουμε κανένα αυττοκίνητο ή ότι άλλο.
Ααααα δεν σας είπα...! Μπήκα στην ημερήσια διάταξη του ακρίτα σήμερα !!!!
Σήμερα βρήκα χρόνο το μεσημεράκι και πήγα να πετάξω λίγο. Ο καιρός καλός, αλλά με αρκετό αεράκι, γύρω στα 4-5 μποφώρ. Ετοιμάζω το ελικόπτερο, το στήνω, το σηκώνω, ξεκινάω με λίγο hover στην αρχή να πιάσω την αίσθηση και μετά αρχίζω την πορεία. (Άλλωστε μέχρι εκεί φτάνω ακόμα.) Έτσι όπως πετάω και το χαίρομαι, γιατί πηγαίνω καλά, αρχίζει να χτυπάει η τηλ/νση για να κατέβω. Κάνω το τελευταίο 8 και το φέρνω για προσγείωση. Στην κορυφή του 8 και εκεί που αρχίζω να γυρνάω nose in, το ελικόπτερο τρελαίνεται και αρχίζει τις πιρουέτες μόνο του, χάνοντας ύψος ταυτόχρονα. Παρόλο που είχα αρκετό ύψος, η εμπειρία μου δεν ήταν αρκετή για να το σώσω, αν μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο, και στην ουσία παραδέχτηκα ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι. Τουλάχιστον πριν στουκάρει με την μούρη πρόλαβα να πατήσω το Hold κι έτσι έσωσα τα γρανάζια.
Εντύπωση μου έκαναν τα εξής.
1. Ο κεντρικός άξονας, κόπηκε στα δύο και βρήκα την κεφαλή (ολόκληρη) 1 μέτρο μακρυά από το ελικόπτερο.
2. Αν και μετωπική το canopy δεν έπαθε τίποτα.
3. Η ουρά φαίνετε πως δούλευε σωστά, αν και έκανε bind από την μία μεριά του slider. Αυτό όμως μπορεί να έγινε από την κρούση.
Το μάζεψα και πήγα σπίτι να τελείωσω το Hyperion Cub και το PC9 Ultrafly που έχω πάρει.
Αύριο θα έχει χειρουργείο, για να δούμε αν έφταιγαν τα χέρια μου ή το ελικόπτερο. Το πιθανότερο πάντως είναι τα χέρια μου

Και το άλλο... Μου έχει μπει στο μάτι το Beam τώρα τελευταία. (αλλά καλά, καλά δεν ξέρω να πετάω θέλω και 2 ελικόπτερο?

)
Εντάξει μην βαράτε...!