Γεια σας.
Είμαι σχετικά καινούργιος στο χώρο των R/C ελικοπτέρων, αλλά με πολύ ενθουσιασμό κάνω κατά μέσο όρο 5 μπαταρίες την ημέρα για 4 μήνες περίπου με τα 2 lama V4 που έχω. Το ένα lama μάλιστα με xtreme upgrades καταφέρνω να το ευχαριστιέμαι και 2 στις 5 φορές που το παίρνω στο πάρκο (τις υπόλοιπες φυσά τόσο ώστε μόνο αγχωτικές αιωρήσεις μπορώ να κάνω), όταν με τη γυναίκα μου βγάζουμε βόλτα το μικρό μας υιό. Φυσικά ύστερα από τόσες μπαταρίες έχω αποκτήσει προσανατολισμό και με άνεση καταφέρνω σε συνθήκες άπνοιας αιωρήσεις και πορείες σε όλες σχεδόν τις μορφές. Και τώρα η ερώτηση: Υπάρχει κάποιο ελικόπτερο μονού στροφείου που θα μπορούσε να αντέχει τον αέρα αρκετά καλύτερα χωρίς να είναι επικίνδυνο για χρήση σε πάρκο? Φυσικά και θα πάρω ένα μπελτάκι για τις προσωπικές μου εξορμήσεις (ίσως στο Σ.Ε.Φ) αλλά σίγουρα δεν διανοείται κανείς να το πετάξει ανάμεσα σε κόσμο.
Ευχαριστώ για το χρόνο που θα μου διαθέσετε και για το ότι έχετε στήσει ένα τόσο ενδιαφέρον forum γύρω από ένα hobby στο οποίο και εγώ φαίνεται να έχω κολλήσει !!!