Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.379 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 23 Απρ 2026, 22:11:47

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 23 Απρ 2026, 22:11:47

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 13:50]

[Σήμερα στις 06:05]

[Χθες στις 14:21]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 20 Απρ 2026, 10:26:27]

από Loukis35
    [Κυριακή, 19 Απρ 2026, 15:46:42]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 17:09:58]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309379
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 559
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 45
    Συνολικά: 45
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: [1] 2  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Διαχωρισμένο από: Κριτήριο Εθνικής F3C 2009, 6-7 Σεπτ. Μοντελοδρόμιο Μεγάρων  (Αναγνώστηκε 3996 φορές)
    fly rabbit
    Aeromodeller Full Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

http://www.youtube.com/watch?v=3G1PFLuTrgM&fe

« στις: Τετάρτη, 3 Σεπ 2008, 17:03:33 »

Βεβαίως  και  είναι  ελεύθερη.

Ο κύριος alleo δεν είναι πλήρως ενημερωμένος όσον αφορά την προσέλευση των επισκεπτών.  Θα μου επιτρέψει να γράψω ότι ο Βόλος είναι μακριά από τα Μέγαρα και μάλλον θα τα συγχέει με την Νέα Αγχίαλο.
    Οι είσοδος στους επισκέπτες θα επιτρέπεται μόνο σε όσους προσκομίσουν βεβαίωση ότι 
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΑΟ  ως μέλη.        teasing 
    Καταγράφηκε

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΤΑΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    andreas
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #1 στις: Τετάρτη, 3 Σεπ 2008, 17:35:43 »

Ο κύριος alleo δεν είναι πλήρως ενημερωμένος όσον αφορά την προσέλευση των επισκεπτών.  Θα μου επιτρέψει να γράψω ότι ο Βόλος είναι μακριά από τα Μέγαρα και μάλλον θα τα συγχέει με την Νέα Αγχίαλο.
    Οι είσοδος στους επισκέπτες θα επιτρέπεται μόνο σε όσους προσκομίσουν βεβαίωση ότι 

lalala τρομερη αισθηση χιουμορ ξεκαρδιστικαμε ....μηπως να μας το ξεκαθαρισετε λιγο το θεμα ?
    Καταγράφηκε

Fly hard ...land soft!
    fly rabbit
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #2 στις: Τετάρτη, 3 Σεπ 2008, 18:14:42 »

Από ότι φαίνεται κύριε Ανδρέα δεν παρακολουθείται τα τεκταινόμενα. Σας πληροφορώ λοιπόν ότι εσείς ΟΙ ΒΟΛΙΟΤΕΣ ήσασταν αυτοί που κλίσατε άκομψα την πόρτα σε εμένα και σε άλλα μέλη (αν θέλουν ας γνωστοποιήσουν οι ίδιοι το όνομα τους) του μοντελοδρομίου  Ντούνης  στην υποβολή αιτήματος να λάβουμε και εμείς μέρος στην εντός εισαγωγικά ‘’ανοικτή  γιορτή’’ εγώ  θα το έλεγα ‘’ιδιωτικό παρτάκι’’  στην Νέα Αγχίαλο, για αυτή την απόρριψη  η δικαιολογία ήταν πως δεν ήμασταν μέλη τις ΕΛΑΟ (όλα τα μέλη στο εν λόγο μοντελοδρόμιο είναι ασφαλισμένα). Ο χώρος του μοντελοδρομίου  (που ίσος είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα και ένας από τους καλύτερος στην Ευρώπη) και  συντηρείται σε ένα μεγάλο βαθμό από τα χρήματα των μελών του,  κάνει στους κυρίους της ΕΛΑΟ, ενώ τα μέλη του είναι μιάσματα. 

Τώρα που ξεκαθάρισα τα πράγματα για  πέστε  μου κύριε Ανδρέα,  ποιος είναι για γέλια (γελοίος). Εγώ που συνέταξα το πιο πάνω κείμενο,  οι  αυτοί που μόλις πριν λίγο καιρό, εκεί που έφτυναν σήμερα  γλύφουν?HuhHuh?

Θοδωρής             
    Καταγράφηκε

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΤΑΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    Γιάννης Παξιμαδάκης
    Global Moderator

« Απάντηση #3 στις: Τετάρτη, 3 Σεπ 2008, 18:40:55 »

θοδωρή

Δεν καταλαβαίνω αντί να  γκρινιάζεις δεν θαταν πιο εύκολο να γραφτείς σε ένα σωματείο ?

Ολοι ειμαστε μεγάλα παιδιά  Wink και μπορούμε να βρίσκουμε  λύσεις .

Άλλωστε αφού αγαπάς το hobby γιατί να μην στηρίξεις μια λέσχη ?
    Καταγράφηκε

Γιάννης Παξιμαδάκης
    http://woodenkayakgreece.blogspot.gr/
    andreas
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #4 στις: Τετάρτη, 3 Σεπ 2008, 18:41:04 »

Δεν θα μπω στη διαδικασια αντιλογιας μαζι σας Wink.Ειναι φανερο οτι θελετε  να πατε το θεμα αλλου
    αν εχετε οποιοδιποτε προβλημα απορια η παραπονο  απο  την ΕΛΑΟ  την ΑΕΜΑ τον Βολο τους Βολιωτες μπορειτε να ανοιξετε αλλο θεμα .Αυτοι που γνωριζουν αυτα για τα οποια γραφετε καταλαβαινουν ποσο λαθος εχετε ... Undecided
    Καταγράφηκε

Fly hard ...land soft!
    fly rabbit
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #5 στις: Τετάρτη, 3 Σεπ 2008, 19:03:56 »

Δεν θα μπω στη διαδικασια αντιλογιας μαζι σας Wink.Ειναι φανερο οτι θελετε  να πατε το θεμα αλλου
    αν εχετε οποιοδιποτε προβλημα απορια η παραπονο  απο  την ΕΛΑΟ  την ΑΕΜΑ τον Βολο τους Βολιωτες μπορειτε να ανοιξετε αλλο θεμα .Αυτοι που γνωριζουν αυτα για τα οποια γραφετε καταλαβαινουν ποσο λαθος εχετε ... Undecided

Καλό είναι να ανακαλέσετε σε ότι αναφερθήκατε πιο πάνω,  γιατί τα γράφετε αυθαίρετα. Καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε και τον πρόεδρο σας. Αυτά τα έγραψα  γιατί υπάρχει αλληλογραφία 5 σελίδων με το σωμάτιο σας.  Αν και έχω δεσμευθεί να μην την κοινοποιήσω,  όταν δέχομαι αμφισβήτηση από μέλος της ΑΕΜΑ για ότι γράφω, τότε δεν βρίσκω το λόγο γιατί να τηρήσω αυτή την υπόσχεση. Λοιπόν εγώ θα σας δώσω κάποιο χρόνο και αν δεν ικανοποιηθώ, θα κοινοποιήσω την αλληλογραφία στο παρών forum και θα αφήσω τους άλλους να κρίνουν.

Θοδωρής       
    Καταγράφηκε

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΤΑΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #6 στις: Τετάρτη, 3 Σεπ 2008, 19:28:16 »

Για όσους δεν γνωρίζουν το θέμα έχει ως εξής:

Η ΑΕΜΑ για να κάνει το show απευθύνθηκε ιεραρχικώς στην ΕΛΑΟ, και αυτή έκανε τις απαραίτητες ενέργειες στο Αρχηγείο Αεροπορίας για την παραχώρηση του χώρου, εγγυώμενη την καλή και σωστή διοργάνωση.

Αρα δεν ήταν δυνατόν να συμμετάσχουν άτομα που δεν είναι μέλη κάποιου σωματείου της ΕΛΑΟ. Μόνο έτσι μπορούσε να εγγυηθεί  ΕΛΑΟ ότι θα υπήρχε η δυνατότητα πλήρους ελέγχου των ατόμων που θα εισέλθουν για πτήση, και της ασφάλειας των πτήσεων.

Νομίζω ότι μετά τις παραπάνω εξηγήσεις το θέμα είναι λήξαν.

Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    alleo
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #7 στις: Τετάρτη, 3 Σεπ 2008, 20:05:23 »

Γιάννη  σε ευχαριστώ  για  τις  διευκρινήσεις.  Αλλά  ο  συνομιλητής  μας  ή  δεν  γνωρίζει  κάποιες  λεπτομέρειες  ή  κάτι  άλλο  συμβαίνει.  Και  εξηγούμαι.
    Πέραν  όλων  αυτών  των  γνωστών  δεσμεύσεων  εκ  μέρους  της  Π.Α.  που  έθεσε  ο  κ.  Κωσταντακάτος,  η  ΑΕΜΑ  ασφάλισε  για  τη  συγκεκριμένη  μέρα  όλους  όσους  ήταν  ανασφάλιστοι  και  ήθελαν  να  συμμετάσχουν,  αρκεί  να  είναι  μέλη  σωματείου  ενταγμένου  στην  ΕΛΑΟ.  Βλέπετε  όταν  υπάρχει  προισταμένη  αρχή,  πρέπει  να  πειθαρχούμε  στους  κανονισμούς  της.
    Πέραν  αυτού  κλείστηκε  χώρος  προσγείωσης  γνωστού  ιπταμένου  μέσου  σε   ιδιωτικό  αεροδρόμιο  της  περιοχής  ( με  νυκτερινή  φύλαξη ),  κλέιστηκαν  δωμάτια  σε  ξενοδοχείο  για  σας  κ.λ.π.  ΄Ολα  αυτά  με  τη  μεσολάβηση  του  προέδρου  μας  κ.  Ξένου.
    Αυτά  τα  αγνοείς;  δεν  σε  ενημέρωσαν ;  Παρόλα  αυτά  δεν  σας  είδαμε  στο  σόου,  ούτε  και  κάποιος  από  σας  μας  ενημέρωσε  ώστε  να  ακυρώσουμε  τις  κρατήσεις,  (  με  όλα  τα  επακόλουθα ).  Μάλλον  έχεις  άγνοια,  και  βιάζεσαι  να  κάνεια  κριτική.  Τα  υπόλοιπα  το  Σάββατο. 
    Καταγράφηκε

Αλέκος Λεονταρίτης
    Βαγγέλης Ξένος
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #8 στις: Τετάρτη, 3 Σεπ 2008, 20:50:24 »

Καλό είναι να ανακαλέσετε σε ότι αναφερθήκατε πιο πάνω,  γιατί τα γράφετε αυθαίρετα. Καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε και τον πρόεδρο σας. Αυτά τα έγραψα  γιατί υπάρχει αλληλογραφία 5 σελίδων με το σωμάτιο σας.  Αν και έχω δεσμευθεί να μην την κοινοποιήσω,  όταν δέχομαι αμφισβήτηση από μέλος της ΑΕΜΑ για ότι γράφω, τότε δεν βρίσκω το λόγο γιατί να τηρήσω αυτή την υπόσχεση. Λοιπόν εγώ θα σας δώσω κάποιο χρόνο και αν δεν ικανοποιηθώ, θα κοινοποιήσω την αλληλογραφία στο παρών forum και θα αφήσω τους άλλους να κρίνουν.

Θοδωρής       

Με αφορμή τα παραπάνω:

Δεν θα ήθελα να εμπλακώ σε αντιπαραθέσεις κε Θοδωρή. Με το δεδομένο ότι αναφερετε την ιδιότητά μου και το όνομά μου, θα σας παρακαλούσα να επαληθευσετε αν είστε ο κος Ασλανίδης ή όχι, μήπως και γίνει παρεξήγηση.
    Θα σας παρακαλούσα ( και θα σας συμβούλευα) να μην εκτοξεύετε απειλές. Εάν έχετε αλληλογραφία με το σωματείο θα έπρεπε να το ξέρω. Εάν έχετε μαζί μου αλληλογραφία, τότε να αναφέρεστε σε μένα και όχι στην ΑΕΜΑ.

Άλλωστε τι κοινό θα μπορούσε να έχει το κριτήριο με το show στην Αγχίαλο; Τι σχέση μπορεί να έχει το ένα με το άλλο και τόσο φανατισμένα τα ταυτίζετε και τα παρομοιάζετε;
    Βαγγ. Ξένος
    Καταγράφηκε

Βαγγέλης Ξένος
    fly rabbit
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #9 στις: Τετάρτη, 3 Σεπ 2008, 21:51:24 »

Θοδωρής       

Με αφορμή τα παραπάνω:

Δεν θα ήθελα να εμπλακώ σε αντιπαραθέσεις κε Θοδωρή. Με το δεδομένο ότι αναφερετε την ιδιότητά μου και το όνομά μου, θα σας παρακαλούσα να επαληθευσετε αν είστε ο κος Ασλανίδης ή όχι, μήπως και γίνει παρεξήγηση.
    Θα σας παρακαλούσα ( και θα σας συμβούλευα) να μην εκτοξεύετε απειλές. Εάν έχετε αλληλογραφία με το σωματείο θα έπρεπε να το ξέρω. Εάν έχετε μαζί μου αλληλογραφία, τότε να αναφέρεστε σε μένα και όχι στην ΑΕΜΑ.

Άλλωστε τι κοινό θα μπορούσε να έχει το κριτήριο με το show στην Αγχίαλο; Τι σχέση μπορεί να έχει το ένα με το άλλο και τόσο φανατισμένα τα ταυτίζετε και τα παρομοιάζετε;
    Βαγγ. Ξένος

Κύριε Ξένο σωστά μαντέψατε το επίθετό μου μέσα στα τόσα εκατομμύρια των Ελλήνων οπότε υποθέτω ότι γνωρίζεται ακριβώς και πιο είναι το θέμα.

Κατ αρχήν να σημειώσω ότι υπήρξε συνάντηση μεταξύ μας μετά από την εκδήλωσή σας στην οποία αυτή συνάντηση σας συνεχάρη για τις προσπάθειες που καταβάλλεται,  ώστε να διαδοθεί στο ευρύ κοινό αυτό το hobby που όλοι εμείς αγαπάμε, και ότι δεν είχα καμία απόλυτος  ένσταση στο σωματείο σας και ιδιαίτερα στο πρόσωπό σας λέγοντας μάλιστα, πως αν σας  είχαμε εδώ στην Αθήνα το πιο πιθανό θα ήταν να έχουμε και εμείς ένα σωματειακό μοντελοδρόμιο και δε θα περιστοιχιζόταν η Αθήνα μόνο από ιδιωτικά μοντελοδρόμια.

Τώρα όσο για την αλληλογραφία,  περιμένω από τον κύριο Αγαγιώτη να ανακαλέσει τις ανακρίβειες που έγραψε. Αν δεν είναι ανακρίβειες ας μας φέρει στοιχεία και ας μας πει ποιοι  είναι αυτοί που γνωρίζουν αυτά για τα οποία γράφω και καταλαβαίνουν ποσο λάθος έχω. Η αληλογραφία δεν είναι προσωπική γιατί το αίτημα μου κατατέθηκε  στην ΑΕΜΑ. Είναι ο μόνος τρόπος  για εμένα να στηρίξω  την  αλήθεια.

Θοδωρής         
    Καταγράφηκε

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΤΑΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    fly rabbit
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #10 στις: Τετάρτη, 3 Σεπ 2008, 22:56:02 »

Νομίζω ότι μετά τις παραπάνω εξηγήσεις το θέμα είναι λήξαν.

Τς…..Τς….Τς……  ατυχέστατη πρόταση κύριε πρόεδρε.  Αντιπροσωπεύει αλησμόνητες εποχές  ευτυχώς σε ελάχιστους πλέον σήμερα.

Κύριε Αλέκο δεν έχω το παραμικρό να γράψω για το άτομο σου γιατί ούτε καν σε γνωρίζω, όπως δεν γνωρίζω και τον κύριο πρόεδρο , οπότε δεν μπορεί να υποστηρίξει κάποιος ότι έχω κάποια εμπάθεια στο πρόσωπό σας.
    Αυτό  ίσος που δεν κατάλαβες είναι πως δεν ήσουν η αιτία αλλά η αφορμή στο να γράψω αυτά που έγραψα. Ούτε για  τον σύλλογο σου έχω κάτι μεμπτό να γράψω, ίσα – ίσα είναι από τα ελάχιστα σωμάτια που παράγουν έργο, αυτό τουλάχιστον φαίνεται προς τα έξω μη θέλοντας να αδικήσω κάποια άλλα σωμάτια που παράγουν και αυτά έργο, αλλά δεν έτυχαν κάποιας προβολής.

Ο κύριος πρόεδρος μάλλον άθελα του παρουσίασε την αλήθεια. Η ΕΛΑΟ ήταν αυτή που έθεσε τους κανόνες κρυπτόμενη πίσω από το ΓΕΑ. Ήταν μια θαυμάσια ευκαιρία έχοντας άλλοθι  να αποκλείσει  τα  πρόβατα από τα άλλα μαντριά.  Οι λόγοι, λίγο πολλοί γνωστοί σε όλους, δηλαδή για το γάλα που το παίρνει άλλος βοσκός και τα λιπά. Κύριε πρόεδρε μιας και εμφανίζεστε υπέρμαχος  της ασφάλειας, θα επανέλθω επί του θέματος, θέτοντας σας κάποιο ερώτημα αν και γνωρίζω ότι, ερωτήσεις που σας προκαλούν κάποια ενόχληση έχετε πάγια τακτική να μην απαντάτε, θα ήθελα εδώ να κάνετε κάποια εξαίρεση.

Θοδωρής
    ΥΓ. Εφόσον εγώ είμαι ανεπιθύμητος στο μαντρί της ΕΛΑΟ , φυσικό και επόμενο είναι, να θεωρώ και εγώ την ΕΛΑΟ ανεπιθύμητη στο μαντρί που ανήκω  και εκφράζω καθαρά προσωπικές απόψεις.         
    Καταγράφηκε

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΤΑΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    Βαγγέλης Ξένος
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #11 στις: Πέμπτη, 4 Σεπ 2008, 08:21:42 »

Κύριε Ξένο σωστά μαντέψατε το επίθετό μου μέσα στα τόσα εκατομμύρια των Ελλήνων οπότε υποθέτω ότι γνωρίζεται ακριβώς και πιο είναι το θέμα.

Κατ αρχήν να σημειώσω ότι υπήρξε συνάντηση μεταξύ μας μετά από την εκδήλωσή σας στην οποία αυτή συνάντηση σας συνεχάρη για τις προσπάθειες που καταβάλλεται,  ώστε να διαδοθεί
    ......

Θοδωρής         

κε Ασλανίδη,
    σας ευχαριστώ γιά την απάντησή σας και που βάλατε τα πράγματα σε σωστή βάση.
    Όσο γιά τον Ανδρέα, σας θυμίζω ότι είναι μέλος του ΔΣ της ΑΕΜΑ και γνωρίζει τα πράγματα ως έχουν στην πραγματική διάσταση. Οπότε θεωρώ ότι κάποια παρεξήγηση υπάρχει. Ας ληξει το θέμα εδώ.
    Καταγράφηκε

Βαγγέλης Ξένος
    fly rabbit
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #12 στις: Πέμπτη, 4 Σεπ 2008, 21:31:31 »

Ο κύριος Αγαγιώτης μετά από παρέλευση 24 και πλέων ωρών είναι ηλίου φαεινότερο ότι δεν έχει κανένα επιβαρυντικό στοιχείο για το άτομο μου και από ότι δείχνει η σιωπή που επέλεξε να τήρηση, συνηγορεί  στο  ότι  ότι και αν  έγραψε ήταν το απόλυτο κενό.

Όσο γιά τον Ανδρέα, σας θυμίζω ότι είναι μέλος του ΔΣ της ΑΕΜΑ και γνωρίζει τα πράγματα ως έχουν στην πραγματική διάσταση.

Κύριο Ξένο θα ήθελα να με πληροφορήσετε εάν εσείς προσωπικά και με την ιδιότητα του προέδρου ως εκπρόσωπος του συνόλου των μελών της  ΑΕΜΑ υιοθετήτε της απόψεις που εξέφρασε ο κύριος Αγαγιώτης για το  άτομό μου.

Θοδωρής Ασλανίδης
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 4 Σεπ 2008, 21:42:08 από fly rabbit » Καταγράφηκε

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΤΑΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    Βαγγέλης Ξένος
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #13 στις: Παρασκευή, 5 Σεπ 2008, 16:45:29 »

Ο κύριος Αγαγιώτης μετά από παρέλευση 24 και πλέων ωρών είναι ηλίου φαεινότερο ότι δεν έχει κανένα επιβαρυντικό στοιχείο για το άτομο μου και από ότι δείχνει η σιωπή που επέλεξε να τήρηση, συνηγορεί  στο  ότι  ότι και αν  έγραψε ήταν το απόλυτο κενό.

Όσο γιά τον Ανδρέα, σας θυμίζω ότι είναι μέλος του ΔΣ της ΑΕΜΑ και γνωρίζει τα πράγματα ως έχουν στην πραγματική διάσταση.

Κύριο Ξένο θα ήθελα να με πληροφορήσετε εάν εσείς προσωπικά και με την ιδιότητα του προέδρου ως εκπρόσωπος του συνόλου των μελών της  ΑΕΜΑ υιοθετήτε της απόψεις που εξέφρασε ο κύριος Αγαγιώτης για το  άτομό μου.

Θοδωρής Ασλανίδης

Αγαπητέ Θοδωρή,

γιά να μην γίνομαι κουραστικός και γιά να μην καταχρόμαι του χώρου της στήλης, με δύο λόγια οριστικά σου απαντώ:

1. Δεν συμμερίζομαι θετικά ή αρνητικά και δεν υιοθετώ καμμία άποψη, κανενός, ειδικά όταν τις εκφράζει εδώ -που είναι ένας χώρος έκφρασης.
    2. Ο κος Αγαγιώτης - εντος από μέλος του ΔΣ - έχει και προσωπικές απόψεις αλλά και στο Aeromodelling έχει "ιεραρχία" Moderator και ότι λέει αυτό.
    3. Εάν προκύψει θέμα με την ΑΕΜΑ και υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε με ένα θέμα, τότε με την ιδιότητά μου μπορώ να απαντήσω εξ ονόματος του σωματείου μας, αλλά όχι στις παρούσες στήλες.
    4. Εάν η κριτική που ασκείται σε οποιοδήποτε θέμα ή γιά οποιονδήποτε - από εδώ μέσα - και  βγαίνει διά στόματος οργάνου σωματείου (μέσα στά όρια του ευπρεπισμού και της δαιοντολογίας βέβαια) δεν σημαίνει ότι είναι απόψεις του σωματείου.

Τέλος τις προσωπικές μου θέσεις και απόψεις τις ξέρετε. Εάν οι υπόλοιποι έχουν διαφορετικές απόψεις, είναι προσωπικές και κρίνονται απο τους αναγνώστες.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
    Καταγράφηκε

Βαγγέλης Ξένος
    andreas
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #14 στις: Παρασκευή, 5 Σεπ 2008, 20:14:21 »

Κυριε Ασλανιδη ....δεν εδωσα συνεχεια στο θεμα ...που αλωστε ΕΣΕΙΣ ξεκινησατε .Εσεις πρωτος κανατε ειρωνικα και κοροιδευτικα σχολια ....δεν σας προκαλεσε κανεις εσεις γιατι το κανετε ? Νομιζω οτι πηρατε απαντησεις για το θεμα της 111 πριν 4 μηνες αλλα και τωρα ...τι δεν καταλαβατε?
    Οποιεσδιποτε αποψεις εξεφρασα ειναι προσωπικες και βασιστικαν σε αυτα που γραψατε ....εσεις γραψατε για απογορευση εισοδου και οτι δεν ξερουμε που πευτουν τα Μεγαρα και αλλα αστεια πραγματα.....εσεις ειστε ειρων και προκλητικος ...
    Αν δεν κανω λαθος εχετε την τιμη να οργανωνετε στο μοντελοδρομιο σας κριτιριο εθνικης ομαδας της ΕΛΑΟ και θα απαγορευσετε την εισοδο θεατων που ειναι μελη της ΕΛΑΟ?
     το ολο θεμα ειναι μαλλον μια δικια σας πικρια .....μην επιτιθεστε δεξια και αριστερα ..

Καταγράφηκε

Fly hard ...land soft!
    Σελίδες: [1] 2  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Διαχωρισμένο από: Κριτήριο Εθνικής F3C 2009, 6-7 Σεπτ. Μοντελοδρόμιο Μεγάρων
    Μεταπήδηση σε: