Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.379 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 23 Απρ 2026, 17:55:48

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 23 Απρ 2026, 17:55:48

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 13:50]

[Σήμερα στις 06:05]

[Χθες στις 14:21]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 20 Απρ 2026, 10:26:27]

από Loukis35
    [Κυριακή, 19 Απρ 2026, 15:46:42]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 17:09:58]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309379
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 559
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 39
    Συνολικά: 41
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: [1]     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Απορια για την Εθνική Ομάδα Αερομοντελισμού 2009  (Αναγνώστηκε 1551 φορές)
    DUKE
    Aeromodeller Sr. Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Πέμπτη, 4 Σεπ 2008, 21:32:34 »

Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι
    Κατά καιρούς υπήρχε μια κόντρα μεταξύ συναδέλφων μοντελιστων και δει ελικοπτεραδων για το ποιος πετάει καλύτερα και είχαν φτάσει μέχρι το σημείο να παρεξηγηθούν μεταξύ τους 
    Με την ευκαιρία που δόθηκε όμως δεν είδα κανέναν από αυτούς τους τύπους που υποστηρίζουν ότι πετάνε καλύτερα από μερικούς άλλους να δηλώνουν συμμετοχή για να κριθούν αν είναι άξιοι και καλύτεροι πιλότοι από τους άλλους που θα λάβουν μέρος οι οποίοι είναι κάθε χρόνο οι ίδιοι
    Ευτυχώς όμως    Γιατί αυτά τα 7 παιδιά μας εκπροσωπούν  σαν Ελλάδα και πάντα μας βγάζουν ασπροπρόσωπους και αναφέρομαι στους (1) Αντωνιάδη Γιάννη (2) Κυρμπέση Νίκο (3) Τετραδάκο Δημήτηρη (4) Ψωμά Γιάννη (5) Ζωχιό Νίκο (6) Κούτσουλα Γιάννη (7) Πασχαλούδη Ευάγγελο

Kαι η απορια μου ειναι η εξης
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΙΛΟΤΑΡΕΣ που νομίζουν ότι είναι μια μίξη από curtis youngblood  και allan szabo γιατί δεν δηλώσαν συμμετοχή γιατί δεν πήγαν έστω να δουν πως πετάνε οι πρωταθλητές μας και μετά να πουν αν είναι άξιοι να συναγωνιστούν με αυτά τα παιδιά 
    Στις αλάνες όλοι είναι πρωταθλητές. Στον αγώνα όμως   HuhHuh

Οσοι από εμάς θα πάνε στο μοντελοδρομιο του κυρίου Ντουνη το Σάββατο και την Κυριακή  για να παρακολουθήσουν τον Κριτήριο αγώνα αν κοιτάξουν γύρω θα δουν πολλούς από αυτούς να κοιτάνε με ζήλο τις ασκήσεις που θα βγάζουν τα παιδιά αυτά και κάπου μέσα τους θα εύχονται μια μέρα να τους μοιάσουν
    Φιλικα παντα
    Γιαννης
    Καταγράφηκε

Η μόνη διαφορά μεταξύ της ηλιθιότητας και της ιδιοφυΐας είναι ότι η ιδιοφυΐα έχει και τα όριά της
    Pilot Haris
    Aeromodeller Hero Member

http://www.facebook.com/pilot.haris.5

« Απάντηση #1 στις: Πέμπτη, 4 Σεπ 2008, 22:41:31 »

Φίλε μου DUKE πολλή καλά τα λες. Είμαι και εγώ ένας από αυτούς που έχω τσακωθεί κατά καιρούς με ‘’κάποιους΄΄ ελικοπτεράδες που το παίζουν EXPERT. Εγώ δυστυχώς δεν μπόρεσα να έρθω. Όχι για να δηλώσω συμμετοχή αλλά για βόλτα. Αλλά όπως έχω πει και άλλες φορές οι ποιο πολλοί ( για να μην πω όλοι) που κάνουν 3D είναι μόνο για αλάνες – εφετζίδες κλπ. Βάζουν κόντρες στις αλάνες ποιος πετάει καλύτερα ΠΟΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ τι μοντέλο έφερε κάποιος από έξω για να φέρουμε εμείς κάτι καλύτερο και πολλά άλλα. Κανείς τους (εκτός από αυτούς που προανέφερες και μερικούς άλλους που δίνουν το παρών στους αγώνες) δεν έχει τα κότσια να πάει στους αγώνες γιατί θα ρεζιλευτεί. Και μην ακούσω ότι το ελεύθερο 3d είναι ποιο δύσκολο από το κριτήριο. Στο κριτήριο φαίνεται κατά πόσο γνωρίζουμε το ελικόπτερο και είμαστε πιλοτάρες. Αλλά έτσι είναι ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ. Μόνο εφε. Και γι’αυτό δεν θα πάει μπροστά ο μοντελισμός γενικά στην Ελλάδα. Δεν μπαίνει καινούργιο αίμα στους αγώνες. Βάζω και τον εαυτό μου μέσα σε αυτούς που δεν πάνε. Να τα λέμε όλα έτσι. αλλά το θέλω πάρα πολλή να πάω κάποια στιγμή βέβαια. Στους αρχάριους έτσι?

Φιλικά Haris
    Καταγράφηκε

http://www.facebook.com/pilot.haris.5

Aurora-
    Raptor X50-
    Gemini Multiplex-
    Fun Jet Multiplex-
    Twin Jet Multiplxex-
    Minimoa ArtTech-
    Yak 54 Thunder Tiger-
    DogFighter Multiplex-
    Tucan  Multiplex-
    EasyStar II  Multiplex-
    Χάρης Κωσταντίνου
    Aeromodeller Full Member

www.rcteam-cy.com

« Απάντηση #2 στις: Παρασκευή, 5 Σεπ 2008, 00:16:48 »

Για σου ρε Γιαννακη παλι σε Αναστατοσανε ρε φιλε  . Τι γινετε ρε. Μηπως θες να λαβω και εγω μερος μπας και δουμε λιγο ασπρη μερα  Grin Grin Grin.

ps. να απανταμε το τηλ του κηπριου που και που 
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: [1]     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Απορια για την Εθνική Ομάδα Αερομοντελισμού 2009
    Μεταπήδηση σε: