|
|
panosla
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
Επί πτυχίο Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Πολυμέσων
|
 |
« Απάντηση #61 στις: Τετάρτη, 25 Φεβ 2009, 17:02:16 » |
|
Αν κάποιος άσχετος διαβάσει αυτό το topic θα καταλάβει οτι το hobby μας είναι "Ποιός μπορεί να σώσει πιο γρήγορα το μοντέλο του από τις καταστροφικές παρέμβολες" αντί του "Αερομοντελισμός"  Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ότι , στην πράξη, "κανένας" που χρησιμοποιεί τ/κ στα 2.4 δεν έχει προβλήματα παρεμβολών, και οτι ,καμιά φορά, ισχύει αυτό που περιγράφει ο stargazer "φτωχή παροχή ρεύματος". Αντικειμενικές διαφορες: 1)Η futaba από τη μία έχει χρονόμετρο που ενεργοποιείται αυτόματα από τη μέση και πάνω ή από τη μέση και κάτω (βάση ρύθμισης), χαρακτηριστικό που βολέυει πάρα πολύ αυτούς που πετάνε gliders.  2)Η spektrum από την άλλη έχει δύο επιπλέον sliders οι οποίοι στα heli βοηθάνε να ρυθμίζεις τις καμπύλες ακόμα και στην μέση της πτήσης!!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Stargazer
|
 |
« Απάντηση #62 στις: Τετάρτη, 25 Φεβ 2009, 17:09:56 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Live To Fly, Fly To Live
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #63 στις: Τετάρτη, 25 Φεβ 2009, 18:57:09 » |
|
To οτι το DSM 2 ειναι οτ πιο ασφαλες το εχει ακουσει κανεις η μονο εγω?
Τεσπα σε λιγες ημερες θα σας πω και εγω μετα το κλεισιμο ενος Poll που κανω στο εξωτερικο με απαντησεις ωραιες και αιτιολογημενες οχι αερα πατερα... οτι θελει λεει ο καθενας...!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
misterHATORI
|
 |
« Απάντηση #64 στις: Τετάρτη, 25 Φεβ 2009, 19:33:50 » |
|
Τεσπα σε λιγες ημερες θα σας πω και εγω μετα το κλεισιμο ενος Poll που κανω στο εξωτερικο με απαντησεις ωραιες και αιτιολογημενες οχι αερα πατερα... οτι θελει λεει ο καθενας...!
πες τα ρε παυλο πεστα...................................
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 25 Φεβ 2009, 21:08:46 από misterHATORI »
|
Καταγράφηκε
|
"FLY OR DIE!"
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #65 στις: Τετάρτη, 25 Φεβ 2009, 19:40:34 » |
|
πες τα ρε παυλο παστα................................... E δεν μπορω τωρα να βλεπω να μαλωνουμε για βλακειες επειδη ο ενας εχει Futaba και ο αλλος Spectrum ξαφνικα χωριστικαμε σε Futabakidew kai spectrumakidew....Δλδ μου θυμιζει το εργο ΒΡΟΝΤΑΚΙΔΕΣ kai ΦΟΥΡΤΟΥΝΑΚΙΔΕΣ... Ελεος οταν εκφραζουμε μια αποψη ας ειναι λιγο πιο εμπεριστατωμενοι.. και οχι επειδη εχουμε ενα προιον ειναι το καλυτερο... εχω Spekctrum αλλα την πηρα επειδη την βρηκα 180ε με δεκτη και 4 σερβο.. καινουρια οχι επειδη ειναι καλυτερη απο την futaba!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
MarD
|
 |
« Απάντηση #66 στις: Τετάρτη, 25 Φεβ 2009, 19:47:44 » |
|
πες τα ρε παυλο παστα................................... E δεν μπορω τωρα να βλεπω να μαλωνουμε για βλακειες επειδη ο ενας εχει Futaba και ο αλλος Spectrum ξαφνικα χωριστικαμε σε Futabakidew kai spectrumakidew....Δλδ μου θυμιζει το εργο ΒΡΟΝΤΑΚΙΔΕΣ kai ΦΟΥΡΤΟΥΝΑΚΙΔΕΣ... Ελεος οταν εκφραζουμε μια αποψη ας ειναι λιγο πιο εμπεριστατωμενοι.. και οχι επειδη εχουμε ενα προιον ειναι το καλυτερο... εχω Spekctrum αλλα την πηρα επειδη την βρηκα 180ε με δεκτη και 4 σερβο.. καινουρια οχι επειδη ειναι καλυτερη απο την futaba! ...κι όμως στην πραγματικότητα εκεί καταλήγουμε. Παίρνεις ότι σε βολεύει καλύτερα και έχεις ένα σύστημα που πολύ απλά δουλεύει. Δεν χρειάζεται να είσαι γνώστης του πως, αρκεί να δουλεύει. Είναι και τα δυο συστήματα γνωστά και αξιόπιστα. Είχαν και τα δυο συστήματα προβλήματα κατά το παρελθόν αλλά διορθώνονται.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.” - Igor Sikorsky http://www.coolmodels.gr
|
|
|
|
bladekiller
|
 |
« Απάντηση #67 στις: Τετάρτη, 25 Φεβ 2009, 20:11:02 » |
|
Ανυπομονώ να δω την τεχνική επιχειρηματολογία των περίφημων "ωραίων απαντήσεων".
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
STRATOS77
|
 |
« Απάντηση #68 στις: Τετάρτη, 25 Φεβ 2009, 21:04:51 » |
|
η αληθεια ειναι ...οτι εαν δεν παινεψουμε το σπιτι μας.....παει μας πλακωσε.... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ MATRIX ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΩΝ
|
|
|
|
bladekiller
|
 |
« Απάντηση #69 στις: Τετάρτη, 25 Φεβ 2009, 21:14:50 » |
|
Οπως επίσης είναι αλήθεια ότι αν δεν ελένξουμε το σπίτι μας για την αντισεισμικότητά του και απλά το παινεύουμε πάλι θα πέσει να μας πλακώσει.
Φιλικά Κώστας.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #70 στις: Τετάρτη, 25 Φεβ 2009, 21:29:12 » |
|
Ανυπομονώ να δω την τεχνική επιχειρηματολογία των περίφημων "ωραίων απαντήσεων".
ε τωρα δεν χρειαζεται ηρωνεια σε εμενα ... ειδικα σε εμενα που δεν προκαλεσα τπτ.... ειπα μετα το τελος του poll εαν μπορεσω και βγαλω σαφη συμπερασματα θα απαντησω... και αν δεν απαντησω παει να πει οτι δεν εβγαλα σαφη συμπερασμα και οποτε σαν σωστος συμφορουμιτης κλινω το στομα μου..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
bladekiller
|
 |
« Απάντηση #71 στις: Τετάρτη, 25 Φεβ 2009, 22:00:54 » |
|
Φιλε μου με παρεξήγησες. Ο τόνος μου δεν ήταν καθόλου ειρωνικός. Απλά σου εφιστώ την προσοχή στο ότι υπάρχουν απαντήσεις σκαρωμένες με ρητορικό τρόπο που αποκρύπτουν επιμελώς το γεγονός ότι δεν αντέχουν σε σοβαρό έλεγχο. Στη δουλειά μου έχω γνωρίσει πολλούς "λαοπλάνους" και όλοι έχουν κάτι κοινό. Θα με προτιμούσαν νεκρό.
Φιλικά Κώστας.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #72 στις: Τετάρτη, 25 Φεβ 2009, 23:48:43 » |
|
Φιλε μου με παρεξήγησες. Ο τόνος μου δεν ήταν καθόλου ειρωνικός. Απλά σου εφιστώ την προσοχή στο ότι υπάρχουν απαντήσεις σκαρωμένες με ρητορικό τρόπο που αποκρύπτουν επιμελώς το γεγονός ότι δεν αντέχουν σε σοβαρό έλεγχο. Στη δουλειά μου έχω γνωρίσει πολλούς "λαοπλάνους" και όλοι έχουν κάτι κοινό. Θα με προτιμούσαν νεκρό.
Φιλικά Κώστας.
οκοκ κανενα προβλημα...!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Τηνιακός Αετός
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #73 στις: Τετάρτη, 27 Μαΐ 2009, 18:53:03 » |
|
Φιλοι αερομοντελιστες για να δειτε τη διαφορα μεταξυ spectrum και futaba θα πρεπει να αναρωτηθειτε για τι ο δεκτης της spectrum κανει 60ευρω ενω της futaba 100ευρω? 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #74 στις: Τετάρτη, 27 Μαΐ 2009, 18:55:20 » |
|
Φιλοι αερομοντελιστες για να δειτε τη διαφορα μεταξυ spectrum και futaba θα πρεπει να αναρωτηθειτε για τι ο δεκτης της spectrum κανει 60ευρω ενω της futaba 100ευρω?  φιλε μου Spektrum eixa και τωρα σε λιγο Futaba... Δεν ισχυει συγκρινε τους 2 7καναλους και θα δεις οτι εχουν ιδιες τιμες...! Δεν υπαρχει καλυτερος...!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|