Φίλε fanis δέν θα έλεγα ότι είπες κακία..........

Σωστά και αυτά που λές και αυτά που είπε ό φίλος ROTORHEAD, τον οποίο γνωρίζω προσωπικά και τόν εκτιμώ σάν επαγελματία. Οπως και άλλους επαγγελματίες τού χώρου όπως ό heliland και ο hobbytrip, οι οποίοι με έχουν βοηθήσει
αρκετά με τόν τρόπο τους.
Και εσείς έχετε τα δίκια σας και εμείς τά δικά μας. Πλάκα πλάκα όμως θα σου πώ κάτι.
Ο μοντελισμός έχει ανθίσει παγκόσμια. Πλέον τό να πάρεις ένα μοντελάκι είναι σάν να παίρνεις τσιγάρα.
Καί σέ αυτό μεγάλη ευθύνη έχει το διαδίκτυο. Οί εποχές τού Μακρυγιάννη και Καλφάκη, που είχαν μονοπώλιο
τόν μοντελισμό έχουν σβήσει. Πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει.
Θέλω να πώ ότι μήν αποκλείεις τό γεγονός ότι μπορεί μια ωραία πρωία, να φάει καμια φλασιά κανένας κινέζος
και να έρθει στήν Ελλάδα να ανοίξει κανένα μαγαζί.
Καί βεβαίως άν γίνει αυτό, σίγουρα δεν μιλάμε για ένα μαγαζι
60 και 70 τετραγωνικά. Θεωρώ ότι δέν πρέπει να μιλάμε για λιγότερο από 350 τετραγωνικά.
Ηδη πρίν από πολύ καιρό, μπήκε στό forum κάποιος κινέζος με nick name (RC Fan).
Καλησπέρησε, συστήθηκε και είπε κύριοι είμαι ό τάδε και αυτές είναι οι τιμές μου.
Φαντάσου αύριο να μαζευτούνε 2-3 RC Fan, και να πούνε πάμε να ανοίξουμε μαγαζί στήν Αθήνα.
Οπως έχουν κάνει τόσοι κινέζοι μέ άλλα προιόντα. Και ξέρεις τί γίνεται σε αυτές τίς περιπτώσεις.
Αν έρθει ένας θα έρθει και δεύτερος και τρίτος...............
Καί άν κάτσεις και το καλοσκεφτείς, οι κινέζοι έχουν ανοίξει μαγαζιά με δικά τους προιόντα
που έχουν τά πάντα (κινέζικα) εκτός από μοντελισμό.
Σέ καμία περίπτωση μήν αποκλείεις κανένα μπάμ (με είδη μοντελισμού) στά προσεχή χρόνια.
Καί άν επικαλεστώ ένα παλιό
post τού φίλου mickynoise, για τό πώς( ίσως) θά έπρεπε να είναι ένα μαγαζί μοντελισμου, τότε πραγματικά θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα.