Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.431 μηνύματα σε 12.375 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 4 Μαΐ 2026, 07:51:36

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 4 Μαΐ 2026, 07:51:36

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 00:00]

από carapis
    [Σάββατο, 2 Μαΐ 2026, 11:31:27]

από carapis
    [Παρασκευή, 1 Μαΐ 2026, 19:45:33]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 1 Μαΐ 2026, 14:36:08]

από DIGI
    [Παρασκευή, 1 Μαΐ 2026, 10:30:08]

[Τετάρτη, 29 Απρ 2026, 22:01:54]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 12:43:20]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Σάββατο, 25 Απρ 2026, 09:15:44]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309431
    Σύνολο θεμάτων: 12375
    Online σήμερα: 107
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 81
    Συνολικά: 83
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: [1]     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Κλέιδωμα δέκτη σε Ε/Π  (Αναγνώστηκε 2226 φορές)
    vtr
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

α........ ρε και να ειχα τα 3 ΧΧΧ...

« στις: Παρασκευή, 15 Αυγ 2008, 19:38:18 »

Το θέμα αυτό διαχωρίστηκε και μεταφέρθηκε από το : Αστοχία Carbon Blades
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μπορώ να σέ κατανοήσω φίλε George Tokalatsidis.  Undecided

Καί σέ ατυχιών συνέχεια, τήν προηγούμενη εβδομάδα μου κλείδωσε ό δέκτης στόν αέρα, στά καλά καθούμενα.

Τό ελικόπτερο (t-rex 600) έπεφτε ανεξέλεγκτα από ύψος 15 μέτρων. Δέν άκουγε τίποτε..........

Τό κουφό είναι ότι δέν έπαθε τίποτε. Ομως ό δέκτης δέν ξαναδούλεψε. Ισως τήν άκουσε από το πέσιμο....

Κάποιος φίλος είπε ότι ό δέκτης ίσως κλείδωσε από στατικό ηλεκτρισμό, από τόν ιμάντα τής pumas..... Cheesy Cheesy Cheesy

Εχει ξανατύχει μού είπε σέ πολλούς, από ότι έχει διαβάσει απο forum τού εξωτερικού. Τώρα τί να πώ. Μού φαίνεται λίγο άσχετο. Στόν raptora ουδέποτε είχα τέτοιο πρόβλημα.

Η λύση είναι σπρέυ σιλικόνης στόν ιμάντα. Τέλως πάντως πήρα και σπρέυ, πήρα και καινούργιο δέκτη, και τό Σαββατοκύριακο είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω τήν καινούργια ατυχία που θά μου τύχει.

Οσο είμαι όρθιος θα συνεχίσω ακάθεκτος...... Wink Wink

« Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 18 Αυγ 2008, 08:39:49 από Κυρμπέσης Νίκος » Καταγράφηκε

Sponsored by: nemhobby.com 

Dimhack
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #1 στις: Σάββατο, 16 Αυγ 2008, 00:33:05 »

Μπορώ να σέ κατανοήσω φίλε George Tokalatsidis.  Undecided

Καί σέ ατυχιών συνέχεια, τήν προηγούμενη εβδομάδα μου κλείδωσε ό δέκτης στόν αέρα, στά καλά καθούμενα.

Τό ελικόπτερο (t-rex 600) έπεφτε ανεξέλεγκτα από ύψος 15 μέτρων. Δέν άκουγε τίποτε..........

Τό κουφό είναι ότι δέν έπαθε τίποτε. Ομως ό δέκτης δέν ξαναδούλεψε. Ισως τήν άκουσε από το πέσιμο....

Κάποιος φίλος είπε ότι ό δέκτης ίσως κλείδωσε από στατικό ηλεκτρισμό, από τόν ιμάντα τής pumas..... Cheesy Cheesy Cheesy

Εχει ξανατύχει μού είπε σέ πολλούς, από ότι έχει διαβάσει απο forum τού εξωτερικού. Τώρα τί να πώ. Μού φαίνεται λίγο άσχετο. Στόν raptora ουδέποτε είχα τέτοιο πρόβλημα.

Η λύση είναι σπρέυ σιλικόνης στόν ιμάντα. Τέλως πάντως πήρα και σπρέυ, πήρα και καινούργιο δέκτη, και τό Σαββατοκύριακο είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω τήν καινούργια ατυχία που θά μου τύχει.

Οσο είμαι όρθιος θα συνεχίσω ακάθεκτος...... Wink Wink

αουρί λοιπόν φιλε μου γιάννη αν δεν πάρεις τηλέφωνο να πάμε να πετάξουμε, θα στείλω ένα απάτσι η καλύτερα ένα airwolf να σου κατάρριψη το σπίτι και θα το κάνω την ώρα που θα kimaseeeeeeeeeeeeeeeeee.... Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue

"γιαυτο" φέρσου ανάλογα σαν φίλος ρε άνθρωπε του θεού και πάρε τηλ να πάμε να petaxoumeeeeeeeee

άκουσες;;;;;

αλλιώς θα έχεις συνέπειες Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy

auri loipon file mou gianni an den pareis tilefono na pame na petaxoume, tha steilo ena apatsi i kalitera ena airwolf na sou kataripsi to spiti kai tha to kano tin ora pou tha kimaseeeeeeeeeeeeeeeeee.... Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue

giauto fersou analoga san filos re anthrope tou theou kai pare til na pame na petaxoumeeeeeeeee

akouses;;;;;

alios tha exeis sinepies Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
    « Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 18 Ιουλ 2009, 18:52:23 από vtr » Καταγράφηκε
    vtr
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #2 στις: Σάββατο, 16 Αυγ 2008, 01:30:33 »

Καλά πότε γύρισες από διακοπές εσύ................ Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy

Ο.κ.................. Τό πρωί θα φορτώσω κάμερες.   
    « Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 18 Αυγ 2008, 08:34:53 από Κυρμπέσης Νίκος » Καταγράφηκε

Dimhack
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #3 στις: Σάββατο, 16 Αυγ 2008, 03:16:58 »

gia na doooooooooo Thumbs up
    « Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 18 Αυγ 2008, 08:35:21 από Κυρμπέσης Νίκος » Καταγράφηκε
    Marios 3D
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #4 στις: Σάββατο, 16 Αυγ 2008, 11:16:10 »

Παιδες ειμαι εκτος θεματος αλλα εχω και εγω το T-rex 600N pro με αξονα και εχω την JR 35 Mhz με spcm δεκτη και τρωω κατα καιρους κλειδωματα στον δεκτη τις ταξεως των 1-3 δευτερολεπτων. Αυτο συμβαινει μετα τα πρωτα 6 λεπτα συνεχους πτησης. Μετα απο πολυ ψαξιμο διαπιστωσα οτι οταν το προσγειωνα και το επιανα απο την κεφαλη για να φρεναρω τα blades αυτο με τιναζε απο στατικο ηλεκτρισμο.Αγορασα σπρει αντιστατικο και το ψεκαζω στα κινουμενα μερη blades ,πλαστικα γραναζια κλπ, πριν την πτηση . Το προβλημα περιοριστικε αρκετα αλλα οχι τελειως . Το κανει πολυ σπανια μεταξυ 8ου και 10ου λεπτου συνεχους πτησης . Προσωρινα μετα το 6ο λεπτο του κανω ενα  touch and go (προληπτικη εκφορτηση) και συνεχιζω .(Αυτα για τον vtr).

Thanks
    « Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 18 Αυγ 2008, 08:35:47 από Κυρμπέσης Νίκος » Καταγράφηκε

Τ-rex 600N (Radix blades ,gyro Solid G ,servo HGD-760MG ,YS50 + Hatori,30%Coolpower)
    T-rex 600 ESP (Align blades , gyro LOGITECH 6100 ,servo HGD-760MG, 5000mah )
    GAUI 550 (Z-20,SAB Blades,servo HGD-760MG ,gyro Solid G, 6S-3600mah)
    vtr
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #5 στις: Σάββατο, 16 Αυγ 2008, 12:28:54 »

Τώρα φίλε MariosT τί να πώ. Αν τό έχεις και εσύ που έχεις άξονα στήν puma, τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά.
    Καί ούτε είναι λύση να ψεκάζουμε τό ελικόπτερο κάθε τρεις και λίγο με σπρέυ.
    Ούτε είναι λύση να πετάμε 6 λεπτά και μετά κάτω για αποφόρτιση...... Πάντως δέν μπορώ να καταλάβω άν έτυχε ή πέτυχε,
    αλλά και στό αεροδρόμιο  και στό Σ.Ε.Φ πού πηγαίνω, δέν είδα κανένα με t-rex να έχει τέτοια προβλήματα.

Τί να πώ........................   Σέ εμάς έτυχε...... idiot2 idiot2

Πάντως άν ξανατύχει, και δέν βγάλω άκρη, βλέπω να τό παροπλίζω και να ξαναγυρίσω στόν ράπτορα..... Wink
    Δέν θα σκάσω κιόλας.
    « Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 18 Αυγ 2008, 08:36:12 από Κυρμπέσης Νίκος » Καταγράφηκε

sondo
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #6 στις: Πέμπτη, 5 Μαρ 2009, 11:11:31 »

Καλησπέρα παιδιά... Μου έστειλαν αυτό το link γιατί είχα μια παρόμοια περίπτωση με την δικια σας με τρέχ 450. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι και οι τρεις μας το πάθαμε με ελικόπτερο τρέχ. Μήπως τελικά βρήκατε την λύση για το συγκεκριμένο πρόβλημα?

Ευχαριστώ

Kalispera paidia... Mou esteilan auto to link giati eixa mia paromoia periptwsi me tin dikia sas me trex 450. Auto pou me provlimatizei einai oti kai oi treis mas to pathame me elikoptero trex. Mipws telika vrikate tin lusi gia to sugekrimeno provlima?

Euxaristw
    « Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 18 Ιουλ 2009, 18:50:44 από vtr » Καταγράφηκε
    Σελίδες: [1]     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Ελικόπτερα με καύσιμο (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: Κλέιδωμα δέκτη σε Ε/Π
    Μεταπήδηση σε: