Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.701 μηνύματα σε 12.383 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 12 Ιουλ 2026, 15:59:47

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 12 Ιουλ 2026, 15:59:47

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:54]

[Παρασκευή, 10 Ιουλ 2026, 09:50:49]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]

από AKISSSS
    [Πέμπτη, 2 Ιουλ 2026, 09:25:10]

[Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 22:36:48]

από SV 1 BTA
    [Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 14:24:54]

από spirost
    [Κυριακή, 28 Ιουν 2026, 20:23:34]

[Δευτέρα, 22 Ιουν 2026, 11:19:02]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 17 Ιουν 2026, 22:24:37]

από carapis
    [Δευτέρα, 8 Ιουν 2026, 21:40:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309701
    Σύνολο θεμάτων: 12383
    Online σήμερα: 146
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 78
    Συνολικά: 79
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 6 ... 15     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Slowstick και E-Starter. Τα εκπαιδευτικά της GWS  (Αναγνώστηκε 73628 φορές)
    modelist
    Aeromodeller Jr. member
    **
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #30 στις: Δευτέρα, 29 Αυγ 2005, 11:56:01 »

Κρίμα το αεροπλανάκι....φυσικά η ζημιά είναι ασήμαντη.

Αν θες να κάνεις λίγο πιό ανθεκτική την αλουμινένια άτρακτο προσπάθησε να χώσεις μέσα της στο μπροστινό μέρος ένα κομάτι ξύλινης ράβδου τετραγωνικής διατομής περίπου 10Χ10χιλ. 
    15 πόντοι μήκος αρκούν.

Το δικό μου SS έχει προσγειωθεί ούκ ολίγες φορές με τη μύτη και δεν είχα ποτέ στραβωμένη άτρακτο λόγω της ενίσχυσης που αναφέρω.

Καταγράφηκε
    orck
    Aeromodeller Hero Member

game over :|

« Απάντηση #31 στις: Δευτέρα, 29 Αυγ 2005, 13:32:54 »

την στιγμη που διαβαζα για αυτο που μου προτεινεις στο rcgroups.com ειχα ηδη ολοκληρωσει την κατασκευη και δεν το θεωρησα ιδιαιτερα χρησιμο παντως θα το κανω τωρα και με την ευκαιρια θα κανω καποιες μικροδιορθωσεις στις εκτροπες (rudder, elevetor)

δεν με απογοητευει καθολου η ζημια που επαθε, ειναι μια καλη ευκαιρια να το κανω καλυτερο
    θα χρησιμοποιησω το μοτερ που εχω απο το e-starter (ειναι ακριβως το ιδιο) με την ελικα 1047
    για την περιπτωση που τελικα αποφασισω να παρω ενα καινουργιο μοτερ απο τα καταστηματα τι προτεινεται;

εσυ τελικα πηγες Ελληνικο;
    « Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 29 Αυγ 2005, 13:57:35 από orck » Καταγράφηκε

Παναγιωτης, Π.Φαληρο
    Οι αγγελιες μου
    modelist
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #32 στις: Δευτέρα, 29 Αυγ 2005, 14:26:35 »

την στιγμη που διαβαζα για αυτο που μου προτεινεις στο rcgroups.com ειχα ηδη ολοκληρωσει την κατασκευη και δεν το θεωρησα ιδιαιτερα χρησιμο παντως θα το κανω τωρα και με την ευκαιρια θα κανω καποιες μικροδιορθωσεις στις εκτροπες (rudder, elevetor)

δεν με απογοητευει καθολου η ζημια που επαθε, ειναι μια καλη ευκαιρια να το κανω καλυτερο
    θα χρησιμοποιησω το μοτερ που εχω απο το e-starter (ειναι ακριβως το ιδιο) με την ελικα 1047
    για την περιπτωση που τελικα αποφασισω να παρω ενα καινουργιο μοτερ απο τα καταστηματα τι προτεινεται;

εσυ τελικα πηγες Ελληνικο;

Ελληνικό ναι πήγα αλλά δυστυχώς είναι ανοικτό μόνο 5 με 8 το βράδυ.  Ακόμη και τα Σαβατοκύριακα είναι κλειστό το πρωί.

Οσο για το μοτέρ, εγώ προτού πάω σε brushless πέταγα με 400άρι graupner, G-gear box και άλλαζα μεταξύ 1107 και 1206 προπέλα.  Πέταγει θαυμάσια.

Καταγράφηκε
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #33 στις: Δευτέρα, 29 Αυγ 2005, 15:28:38 »

Για το Slowstick GWS EPS300 ή ακόμα καλύτερα GWS EPS350 D(1:6.60) μείωση με 1180 ή 1260 και 7,2V (6 NiCD ή NiMH, ιδανικά 6 2/3 AA εναλλακτκά 6 AAA) ή 7,4V (2 λιθίου 900-1000MAh).

Θα είσαι σημαντικά πιό ελαφρύς (-30gr από μοτέρ, τουλάχιστον -30gr από μπαταρίες), θα μπορεί να πετάει πιό αργά και δεν θα χρειαστείς ενίσχυση γατί δεν θα "σκάει" τόσο βαρειά.
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #34 στις: Τρίτη, 30 Αυγ 2005, 00:50:45 »

Orck πρέπει να ομολογήσω ότι στην αρχή, όταν έβαζες τόσες φωτογραφίες για το Slowstick, είπα να σου κάνω παρατήρηση αλλά μετά σκέφτηκα "νέος είναι, ορεξάτος είναι, χώρο έχει μπόλικο στο Aeromodelling GR, άστον δεν πειράζει, θα σβήσει κάτι αργότερα, όταν θα φτιάξει κι' άλλα".

Τελικά βλέποντας τις τελευταίες που έβαλες φάνηκαν κάποια λάθη που έχεις κάνει που μπορεί να σου βγάλουν ζημιές αργότερα. Μην στενοχωριέσαι, όλοι μας έχουμε κάνει και κάνουμε και εσύ ξεκινάς χωρίς βοήθεια από κοντά. Δόθηκε επίσης έτσι η ευκαιρία να δω και τις δυνατότητες των σχολίων του άλμπουμ. Οι παρατηρήσεις που θα γίνουν θα βοηθήσουν και άλλους να μην κάνουν τα ίδια λάθη.

Το άλμπουμ του Orck GWS Slow Stick 400D https://www.aeromodelling.gr/album/thumbnails.php?album=47. Μόλις μπείτε πατήστε το "Τελευταία σχόλια" για να δείτε τι έχει γραφτεί έως την στιγμή εκείνη.

Μπορείτε να δείτε κατευθείαν μόνο τα σχόλια με https://www.aeromodelling.gr/album/thumbnails.php?album=lastcom&cat=-47

Δείτε όλες τις φωτογραφίες, μπορεί να παρατηρήσετε και κάτι άλλο. Μην γράφετε κάτι επιπόλαια.

Σ' ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσες να δω δυνατότητες που δεν είχα υποψιαστεί. Να δούμε και τι λένε οι άλλοι, ίσως γίνει καινούριο θέμα με τις παρατηρήσεις.

Καλή δουλειά Thumbs up

Και μην μου στενοχωριέσαι
    Καταγράφηκε

Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    orck
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #35 στις: Τρίτη, 30 Αυγ 2005, 08:46:13 »

καλημερα,
    ειλικρινα Κωστα χαιρομαι που καποιος βλεπει τις φωτογραφιες μου και προσθετει χρησιμα σχολια (τις φωτο τις εχω βαλει για να τις δειξω σε κανενα φιλο) προσυλιτιζω κοσμο τωρα τελευταια

τα περισοτερα παντως απο αυτα που βλεπεις ειναι πρωσορινα, ηδη τωρα εχω κανει καποιες πολυ προχειρες επισκευες και εχω βγαλει σχεδον τα παντα απο πανω του και κανω μικροδιορθωσεις (καποιες ψιλοατελειες που φαινονται μονο στην πτηση οπως οτι εβαλα πολυ σφιχτα την ταινια που παιζει τον ρολο της αρθρωσης του πηδαλιου υψους, elevator, με αποτελεσμα να μην εχει πραγματικα ελευθερη κινηση)

αυτο που δεν καταλαβα ειναι για ποιο λογο να μην περασει το καλωδιο του ESC (αυτο που παει στην μπαταρια και στον δεκτη) μεσα απο το πλαστικο στηριξης του φτερου;

δεν ειπα ποτε οτι εχω στεναχωρηθει για κατι (εκτος του οτι δεν εχω χρονο να ασχοληθω με οσα θελω)

Καταγράφηκε

Παναγιωτης, Π.Φαληρο
    Οι αγγελιες μου
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #36 στις: Τρίτη, 30 Αυγ 2005, 08:51:53 »

Παράθεση
    αυτο που δεν καταλαβα ειναι για ποιο λογο να μην περασει το καλωδιο του ESC (αυτο που παει στην μπαταρια και στον δεκτη) μεσα απο το πλαστικο στηριξης του φτερου;
    Για να μην το κόψει και ζορίσει τον ESC σε πτώση. Θέλει αυτό που οι ναυτικοί λένε "καλούμπα".
    Καταγράφηκε

bleriot
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #37 στις: Σάββατο, 3 Σεπ 2005, 00:35:27 »

η γνώμη μου είναι πως το SS είναι αρκετά καλό αεροπλάνο αλλά με προβλήματα:
    1. επηρεάζεται πάραπολύ από τον αέρα και πολλές φορές; δεν έχεις την υπομονή να περιμένεις μια πιό ήσυχη μέρα...
    2. είναι φθηνό (απο το internet) αλλά όλο και κάτι σπάει σε μια δυσκολη προσγείωση- οι έλικες για πλάκα, η πλαστική βάση του μοτέρ, η πλαστική βάση του φτερού,  το αλουμινένιο σωληνάκι της δίεδρου (μπρούτζινο αντέχει πολύ καλύτερα). Γενικά είναι ευθραυστο. Λίγο λίγο το ακριβοπληρώνεις και συνεχώς παραγγέλνεις (πάντοτε απο το internet). Πάντως είναι διασκεδαστικό αεροπλάνο.

πολύ καλύτερο εκπαιδευτικό είναι το Easy Star της Multiplex, πραγματικά άθραυστο και με την καλύτερη δυνατή πτητική συμπεριφορά. Είναι και φθηνό (πάντοτε internet, ποτέ ελληνικά μαγαζιά) 50 ευρώ το αεροπλάνο και 177 ευρώ πλήρες με ΤΚ στο ebay ή  http://www.andys-hobbyshop.de/
    ας αρχίσουμε ένα νέο θέμα για το ES Cheesy
    Καταγράφηκε
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #38 στις: Σάββατο, 3 Σεπ 2005, 13:44:09 »

Σίγουρα τα Slowstick δεν είναι το μόνο στην κατηγορία του, υπάρχουν πάρα πολλά καλά μοντέλα σ' αυτήν. Εφ' όσον bleriot έχεις εμπειρία και συμπάθεια στο Easy Star της Multiplex θα ήταν χρήσιμο για όλους ν' ανοίξεις ένα θέμα γι' αυτό και να περιγράψεις τα χαρακτηριστικά του, τα πλεονεκτήματα του και τα αδύνατα σημεία του, βάζοντας και κάποιες φωτογραφίες.

Ερχόμαστε στην κριτική σου

1. Ολα τα μοντέλα επηρεάζονται από τον αέρα και ειδικά τα slow flyers. Από την άλλη μεριά για τις πρώτες πτήσεις δεν θα διάλεγα ποτέ και για κανένα μια μέρα με αρκετό αέρα. Πετάει και με αρκετό αέρα (μπορείς να πετύχεις και αρνητική groundspeed, να δείχνει ότι πάει προς τα πίσω) αλλά είναι δύσκολο να το κρατήσεις και απαιτεί εμπειρία. Δεν είναι ένα μοντέλο με το οποίο θα μείνει κάποιος μια ζωή και αφού εκπληρώσει τον σκοπό του και είναι σε καλή κατάσταση μπορεί να πουληθεί ή να μείνει στο ράφι για να το δώσεις σε ένα φίλο.

2. Είναι φθηνό και στην Ελλάδα, πουλιέται  γύρω στα 40€.
    Η έλικα σπάει πιό δύσκολα από άλλα μοντέλα που έχουν τον κινητήρα μπροστά γιατί είναι ψηλό. Κοστίζει γύρω στο 1€ στην Ελλάδα. Η εκτίμηση σου, τόσο για την έλικα όσο και για άλλες βλάβες, αφορά σύγκριση με pusher μοντέλα όπως το Easy Star που αναφέρεις, η σειρά Aerobird της HobbyZone, ένα κινέζικο το Wing Dragon που ήθε πρόσφατα στην Ελλάδα και πουλιέται RTF με τηλεκατεύθυνση και καλώδιο για FMS στα 130€ και άλλα. Είναι ένα ξεχωριστό θέμα που αξίζει ν' ανοίξει αλλού και να συζητηθεί.

2. Τα ανταλλακτικά βρίσκονται και είναι πάμφηνα και στην Ελλάδα, ούτε το κόστος μιας τηλεφωνικής σύνδεσης δεν έχουν πολλές φορές. Οσο για το εύθραυστο δεν συμφωνώ, άθραυστο βέβαια δεν είναι ούτε υπάρχει τέτοιο και επισκευάζεται πανεύκολα. Οπωσδήποτε υπάρχουν και πιο ανθεκτικά μοντέλα και ελπίζω όσοι έχουν να πουν κάτι ΄γι' αυτό ν' ανοίξουν ένα θέμα με το μοντέλο που ξέρουν και θεωρούν καλό εκπαιδευτικό.

Είναι καλή ιδέα τώρα που αυξάνονται τα μηνύματα ν' ανοίξει ένα ξεχωριστό θέμα για το E-starter ή να διαχωρισθεί αυτό εδώ (θέλει λίγο μελέτη γιατί αρκετά μηνύματα αναφέρονται και στα δύο μοντέλα).

bleriot όπως είδα έχεις ανοίξει και ένα θέμα για τα ελληνικά καταστήματα https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php/topic,280.0.html. Μπορείς ν' αναλύσεις και να στηρίξεις εκεί ελεύθερα τις απόψεις σου γι' αυτό το θέμα αλλά όχι με σλόγκαν τύπου "πάντοτε internet, ποτέ ελληνικά μαγαζιά" ή παρόμοιες εκφράσεις, που για μερικούς είναι προσβλητικές και μπορεί να χαλάσουν την συζήτηση. Δες και το https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php/topic,192.msg1026.html#msg1026.
    Επίσης μπορεί ελεύθερα να δίνεte links για sites, επαγγελματικά και μή ή να αναφέρετε κάτι που βρήκατε σε καλή τιμή ή έχει καλή ποιότητα κατά την γνώμη σας αποφεύγοντας εκφράσεις που μπορούν να χαρακτηρισθούν διαφήμιση, δυσφήμιση ή προσβολή κάποιου. Την ενημέρωση την θέλουμε όλοι μας πιστεύω και μπορούμε να την έχουμε χωρίς να έχουμε παρεξηγήσεις αρκεί ν' ακολουθηθούν απλοί κανόνες καλής επικοινωνίας μεταξύ μας.
    Καταγράφηκε

bleriot
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #39 στις: Σάββατο, 3 Σεπ 2005, 21:24:55 »

έχω και τα δύο αεροπλάνα SS και Easy Star και μιλάω εκ'πείρας. Αν μπορέσω να δανειστώ ψηφιακή μηχανη και έχω χρόνο θα στείλω φωτογραφίες
    στην πτητική συμπεριφορά το easy star αντέχει στον αέρα, έχει μεγαλύτερο ευρος ταχύτητας και πραγματική ανοσία στο tip stall (απώλεια στήριξης ακροπτέρυγου?) κάτι στο οποίο είναι σχετικά ευαίσθητο το SS. Επίσης το easy star ανεμοπορεί πολύ ικανοποιητικά, το SS με τίποτα.
    Στο θέμα της ανθεκτικότητας απλά δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσά τους αλλά και ακόμα και με τα άλλα pusher που προαναφέρθηκαν απ'ότι ακούω και διαβάζω

Το θέμα του forum δεν είναι συγκριτικό των δύο όμως γιαυτό ας γυρίσουμε στο SS το οποίο δυστυχώς αν και ανθεκτικό σπάει εξαρτήματα (παράδοξο αυτό μου φαίνεται...)
    Στο διαδίκτυο προτείνεται για όποιον το αγοράσει να ξεκινήσει με + 6 έλικες τουλάχιστον, μία βάση μοτέρ, έναν άξονα γιατί στραβώνει κ.λ.π.
    εμένα μου έσπασε στη δευτερη πτήση η βάση του φτερού/συστήματος προσγείωσης
    και δεν την έχει ο εισαγωγέας στην Ελλάδα... μόνη λύση το ίντερνετ

http://www.allerc.com/product_info.php?products_id=1000

κάποιος παραπάνω νομίζω πρότεινε μια πατέντα αλλά δεν κατάλαβα χωρίς φωτογραφία αν αφορά αυτό το κομμάτι και πως στηρίζει ταυτόχρονα το σ. προσγέιωσης. Αυτά με το SS προς το παρόν είναι παροπλισμένο αλλά δεν τελείωσα ακόμα μαζί του

όσον αφορά το άλλο θέμα με τα ελλ. μαγαζιά, δε νομίζω να προσβάλλω ή να δυσφημώ κανέναν με τις προτροπές μου. Είπαμε να προσέχουμε τη γλώσσα μας αλλά ας μη πάμε στο άλλο άκρο και μας φάνε οι ψευτοευγένειες η σοβαροφάνεια και η αυτολογοκρισία
    τελειώνοντας σας μεταφέρω τον ενθουσιασμό μου για το

http://www.aircraft-world.com

από την Ιαπωνία που στέλνει με 2,5 δολλάρια ταχυδρομικά μικρά δέματα και έχει σχεδόν τα πάντα από ηλεκτρικά. παρήγγειλα 3-4 φορές και πήρε 4-7 μέρες για να φτάσει το δέμα στην πόρτα μου. Πολλά ανταλακτικά GWS επίσης αλλά δυστυχώς όχι η βάση φτερού.
    Καταγράφηκε
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #40 στις: Κυριακή, 4 Σεπ 2005, 11:29:02 »

bleriot, για να δω αν και πως θα μπορούσα να βοθήσω, σου έχει σπάσει ολόκληρη η βάση του φτερού ή μόνο το κομμάτι που στηρίζει το σύστημα προσγείωσης;

Το SlowStick μπορεί άνετα να πλανάρει, o modelist πιστεύω θα έχει να μας πει περισσότερα γι' αυτό γιατί το ανεβάζει πολύ ψηλά και κόβει τον κινητήρα για να φωτογραφίσει (αν και εκτιμώ το Slowstick σαν απλό φθηνό εκπαιδευτικό και πραγματικά slow flyer για επιδείξεις σε μικρούς χώρους, ο modelist το έχει πάει κοντά στα όρια). Εξ' άλλου η GWS το βγάζει και σε έκδοση χωρίς μηχανή.
    Καταγράφηκε

modelist
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #41 στις: Δευτέρα, 5 Σεπ 2005, 10:29:55 »

Το easystar δεν το έχω δοκιμάσει αλλά έχω ακούσει καλά λόγια.

Για μένα δεν υπάρχει αεροπλάνο να έχει ΚΑΙ καλή διείσδυση ανέμου ΚΑΙ να είναι αργό.  Αυτά τα δύο δεν πάνε ποτέ μαζί.  Όταν μιλάμε για εκπαιδευτικό αεροπλάνο θέλουμε κάτι αργό για να συγχωρεί σφάλματα συνεπώς κάνουμε μια έκπτωση στο θέμα της διείσδυσης και απλά περιμένουμε ημέρες με άπνοια για να πετάξουμε.

Γενικότερα για το SS, πιστεύω και εγώ ότι είναι αρκετά ανθεκτικό ίσως όχι όσο το easystar μα έχει το σαφές πλεονέκτημα ότι έχει σκέλη προσγείωσης ενώ το easystar όχι.
    Το SS σου αφήνει επίσης πολλά περιθώρια για βελτιώσεις και πειραματισμούς που το κάνει πολύ πιο ενδιαφέρον αεροπλάνο από πολλά άλλα.
    Υπάρχουν πολλές ενισχύσεις που μπορείς να κάνεις σχεδόν σε όλα τα σημεία.  Φτερά, σκέλη προσγείωσης, άτρακτο κλπ.

Για το πλανάρισμα δε δεν είχα ποτέ πρόβλημα ακόμη και με υπερφορτωμένο SS. Αντιθέτως σε πολλές περιπτώσεις πού το έχω σε μεγάλο ύψος και τυχαίνουν θερμικά δυσκολεύομαι ακόμη και να το κατεβάσω.!

Καταγράφηκε
    orck
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #42 στις: Πέμπτη, 15 Σεπ 2005, 09:04:41 »

μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω να αγορασω την αλουμινενια ατρακτο του Slow Stick;
    ειναι τετραγωνης διατομης 1εκ Χ 1εκ και μηκος περιπου 0.8μετρα
    Καταγράφηκε

Παναγιωτης, Π.Φαληρο
    Οι αγγελιες μου
    modelist
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #43 στις: Παρασκευή, 16 Σεπ 2005, 12:34:35 »

Δοκίμασε στο praktiker.  Εχουν profil αλουμινίου διαφόρων διαστάσεων, ίσως και τετράγωνο 1Χ1
    Καταγράφηκε
    bleriot
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #44 στις: Τετάρτη, 21 Σεπ 2005, 11:55:20 »

Παράθεση
    σου έχει σπάσει ολόκληρη η βάση του φτερού ή μόνο το κομμάτι που στηρίζει το σύστημα προσγείωσης;

έχει σπάσει σε δυό κομμάτια, πάνω στην κόκινη γραμμή στο επισυναπτόμενο σκίτσο που παραθέτω .
    Με CA δεν κολλάει αυτό το πλαστικό καλά, καμμιά άλλη ιδέα?

* ss_wing.jpg (4.41 KB, 189x228 - εμφανίστηκε 632 φορές.)
    « Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 21 Σεπ 2005, 11:57:56 από bleriot » Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 6 ... 15     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αεροπλάνα R/C - Ηλεκτρικά  |  Εκπαιδευτικά - Trainers  |  Θέμα: Slowstick και E-Starter. Τα εκπαιδευτικά της GWS
    Μεταπήδηση σε: