1) για το estarter θες 3 σερβο οχι 4 μπορεις να παρεις τα
GWS NARO η αν αισθανεσαι λιγο ριψοκινδυνος τα
HXT (στο λεω αυτο γιατι πολοι δεν τα θεωρουν αξιοπιστα λογο μαρκας και Κινας)
2)οι lipo σου προσφερουν μικροτερο βαρος αεροπλανου αρα δηλαδη μεγαλυτερη ευελιξια, μεγαλυτερη ποικιλια μπαταριων μελλοντικα θα τις χρησιμοποιησεις και σε αλλα μοντελα σου
3) ενα speed controller περιπου 20Α κοστος περιπου 20ευρω, μπαταριες για το αεροπλανο
4) ναι
5) θα διαλεγα το 350, δεν ειμαι σιγουρος γιατι ομως (οποτε μην το λαβεις σοβαρα υποψην σου, περιμενε αλλη γνωμη)
6) εδω ειναι ολο το ζουμι, αυτη ειναι η βασικη ιδεα να το φτιαξεις μονος σου, ευκολο ειναι
θα σου παρει λιγο χρονο και ισως να μην το κανεις τελειο, το σιγουρο ειναι οτι θα πεταξει (να θυμασαι να βαζεις λιγη κολα)
οσον αφορα τα καταστηματα πρεπει να συνηθισεις στην ιδεα οτι μαλλον δεν θα τα αγορασεις ολα απο ενα καταστημα
θα σου προτεινα να δεις και το Multiplex easy star, ακριβοτερο απο το e starter αλλα εχει το θεικο πλεονεκτημα στην αρχη οτι οταν το στουκαρεις με την μυτη δεν θα σου σπαει προπελες/βαση κινητηρα η να σου στραβωνει το αξονα, αν τα υπολογισεις οτι δωσεις παραπανω για το αεροπλανο θα το πληρωσεις σε ελικες και βασεις
διαβασε εαν θες οτι εχει γραφτει παλιοτερα για αυτα τα δυο αεροπλανα
(τι εγινε και λες μετα απο μηνες αναμονης, περιμενες τι;)
Καλησπερα σας
Μετα απο μηνες υπομονης δεν καταφερα τιποτα απο εκει που περιμενα βοηθεια δεν γινετε τελικα αρα αποφασισα τον δρομο που μαλλον επρεπε να ακολουθησω πιο παλια αλλα καλιο αργα παρα ποτε.
Θέλω να αγορασω το e-starter και θελω να σας κανω μερικες ερωτησεις
Διαθετω μια τετρακαναλη τ/κ και ενα δεκτη
1)Πρεπει να αγορασω 4 servo τι ομως?
2)Τι κερδιζω αμα εχω lipo αντι NI-MH?
3)Τι αλλο πρεπει να αγορασω?
4)Για φορτιστη λεω τον Triton τι λετε?
5)με μοτερ 350 ή 400?
6)Ειναι δυσκολο να το κατασκευασω μονος μου?
Αυτα προς το παρον θα προτειμουσα να μου εχετε και λινκ ελληνικων καταστηματων για το καθε τι που θα προτεινετε
διαθετω περιπου 200-250 ευρω φτανουν?
Σας ευχαριστω εκ τον προτερων
Μιχάλης
Υ.Γ μην ρωτησετε που μενω δυστηχως κανενας δεν μπορει να με βοηθησει