Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.905 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 9 Αυγ 2026, 11:39:28

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 9 Αυγ 2026, 11:39:28

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από UH-1H
    [Σήμερα στις 11:08]

από Markhelis
    [Παρασκευή, 7 Αυγ 2026, 14:38:00]

από Stargazer
    [Πέμπτη, 6 Αυγ 2026, 16:11:02]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309905
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 109
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 65
    Συνολικά: 66
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: [1] 2 3 4 5     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Ποια Τηλεκατεύθυνση ?  (Αναγνώστηκε 18682 φορές)
    vooda
    Aeromodeller Jr. member
    **
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Κυριακή, 3 Αυγ 2008, 02:00:01 »

Βασικά είναι ένα θέμα το οποίο έχει συζητηθεί άπειρες φορές σε πολλά forums και ζητώ συγνώμη που ξανανοίγω τέτοιο θέμα αλλά θεωρώ ότι λόγο του ότι τα δεδομένα έχουν αλλάξει ίσως να βοηθήσει κάποιους απο εμάς..

Καταρχήν να σας πω τι μου συνέβη!
    Έφυγα διακοπές και πήρα μαζί μου τρία ηλεκτρικά μοντέλα, (ένα Christian eagle foam, μια πτέρυγα "Πέρδικα Fs" απο τον Απόστολο και ένα TM Sniper Pushy Cat EP ARF που ήρθε μετά)
    Ήρθε λοιπόν η μέρα για πτήσεις! Ανοίγω την Τ/Κ (Optic 6) κοτσάρω και τον δέκτη , τίποτα!.... Για να μην πολυλογώ το ίδιο και στα τρία μοντέλα!
    Αντιδρούν σαν να μην υπάρχει Τ/Κ ανοιχτή!
    Φτού! Πάω σε ένα μαγαζί που υπάρχει εδώ που κάνω διακοπές (Ζάκυνθο) δεν υπάρχουν τέτοια modules μου λέει το παλικάρι εκεί. Δεν χρησιμοποιεί optic καθόλου.
    Τέλος πάντων έχει κάψει ή το module (που το θεωρώ απίθανο) ή κάποιο transistor στην έξοδο της κεραίας ....
    Ευτυχώς έχει ένας φίλος περισσευούμενη και θα μου την στείλει την Δευτέρα μέσω ΚΤΕΛ.

Έτσι λοιπόν είμαι στο ψάξιμο για άλλη καινούργια Τ/Κ στα 2.4GHz και τι πρέπει να προσέξω
    Θα ήθελα λοιπόν την συμβουλή σας αγαπητοί φίλοι για το τι να πάρω γιατί έχω μπερδευτεί ανάμεσα στον κυκεώνα των futaba, jr, graupner κτλ κτλ!

Αυτό που ψάχνω είναι:

Συχνότητα: 2,4GHz
    Κανάλια: 7 (και με 6 είμαι καλυμμένος)
    Συμβατότητα: Αεροπλάνα και Ελικόπτερα
    Ψηφιακή

Αυτά λοιπόν...
    Σας ευχαριστώ για την όποια απάντηση!
    Καταγράφηκε

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΗΛΙΘΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΚΗ. ΕΤΣΙ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΝΩ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΦΤΩΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΗΛΙΘΙΟΣ.
    Pilot Haris
    Aeromodeller Hero Member

http://www.facebook.com/pilot.haris.5

« Απάντηση #1 στις: Κυριακή, 3 Αυγ 2008, 02:30:22 »

Futuba και πάλι Futuba  Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    αλλά και πάλι γούστα είναι αυτά έτσι. οτι του αρέση του καθενός!!!!!!!!!

Φιλικά Haris
    Καταγράφηκε

http://www.facebook.com/pilot.haris.5

Aurora-
    Raptor X50-
    Gemini Multiplex-
    Fun Jet Multiplex-
    Twin Jet Multiplxex-
    Minimoa ArtTech-
    Yak 54 Thunder Tiger-
    DogFighter Multiplex-
    Tucan  Multiplex-
    EasyStar II  Multiplex-
    heliworld
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #2 στις: Κυριακή, 3 Αυγ 2008, 09:51:54 »

JR εννιαρα η futaba δεκαρα.
    Καταγράφηκε
    Γιάννης Παξιμαδάκης
    Global Moderator

« Απάντηση #3 στις: Κυριακή, 3 Αυγ 2008, 10:02:49 »

το αν θα παρεις Futaba ή JR εχει να κανει καθαρά με  τον τροπο που προσεγγίζει το θεμα ο καθένας μας .

Ειναι και οι δυο καλες εταιρίες .

Οι φανατικοι οπαδοι της μιας η της άλλης , ( οι περισσότεροι δεν εχουν πετάξει την αλλη  Wink)
    Δημιουργούνται αναλογα με το μενου ποιας εταιρίας έχουν μάθει.

Στο θεμα  μας τωρα.

Δεν ξερω απο jr , οπότε θα σου προτεινω τις παρακάτω

• Futaba T7C
    • Futaba T6EX
    Καταγράφηκε

Γιάννης Παξιμαδάκης
    http://woodenkayakgreece.blogspot.gr/
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #4 στις: Κυριακή, 3 Αυγ 2008, 10:34:48 »

Ήρθε λοιπόν η μέρα για πτήσεις! Ανοίγω την Τ/Κ (Optic 6) κοτσάρω και τον δέκτη , τίποτα!.... Για να μην πολυλογώ το ίδιο και στα τρία μοντέλα!
    Αντιδρούν σαν να μην υπάρχει Τ/Κ ανοιχτή!

Μήπως δεν πάει τάση για κάποιο λόγο; (π.χ. πεσμένη μπαταρία, καμένη ασφάλεια, κομμένο καλώδιο;)
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    giles 202
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #5 στις: Κυριακή, 3 Αυγ 2008, 12:43:36 »

Επειδη ειχα παθει τετοιο προβλημα και τελικα ηταν το θετικο ή αρνητικο σημα της τηλ/νσης με τον δεκτη. Thumbs up
    Καταγράφηκε
    georgedr
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #6 στις: Κυριακή, 3 Αυγ 2008, 13:07:41 »

Καλημερα κι από μενα.
    Αφου αποφασισες να πας στα 2.4 εχεις αρκετες επιλογες. Εγω καθως JR fun θα σου προτεινω JR η Spektrum. Πεταω χρονια με JR και δεν ειχα ποτε ουτε ένα προβλημα. Τωρα μεταπηδησα κι εγω στα 2.4 με την 12Χ JR.
    Εγω θα σου αναφερω μερικα πλεονεκτηματα που εχω επισημανει στο συστημα της JR. Καποιος που εχει ασχοληθει και γνωριζει το συστημα της Futaba ας κανει το ιδιο για να μπορεσεις κι εσυ να εχεις μια πιο σφαιρικη και αντικειμενικη αποψη.
    Λοιπον ένα μεγαλο πλεονεκτημα είναι το modelmutch. Αυτό σε προστατευει από …τον εαυτο σου να επιχειρησεις πτηση μοντελου εχοντας επιλεξει λαθος μνημη. Παρα πολύ εχουμε κλαψει μοντελα από τετειο λαθος. Ο δεκτης θα παραμεινει ανενεργος μεχρι να εντοπισει το σωστο σημα από τον δεκτη.
    Ένα άλλο πλεονεκτημα είναι ότι σου επιτρεπει να τοποθετησεις επιπλεων δορυφορους δεκτες εάν προκειτε για καποιο μεγαλο μοντελο ειδικα εάν εχει τμηματα από ανθρακονηματα και διαφορα αλλα υλικα τα οποια λειτουργουν σαν ασπιδα για το σημα του πομπου. Αυτό είναι απαραιτητο καθως σε αυτους τους νεους δεκτες οι κεραιες είναι πολύ μικρες και ευκολα μπορει να μπλοκαριστη το σημα από ένα μεγαλο τμημα ενισχεισης π.χ. από ανθρακονημα.
    Ένα τριτο πλεονεκτημα είναι ότι με αρκετα μικρο κοστος (20.00 ευρω περιπου) μπορεις να προμηθευτεις ένα κυκλωματακι (FlightLog) με το οποιο μπορεις μετα την πτηση να ελεγξεις εάν καποιος από τους δεκτες εχασε για καποια στιγμη σημα και πολλες άλλες πληροφοριες ώστε να μπορεσεις να προφυλαχτεις και να διορθωσεις τυχον προβληματα.
    Αυτά είναι μερικα από τα καλα στα συστηματα JR & Spektrum. Δεν γνωριζω αν ισχυουν και στα συστηματα της Futaba. Αυτό θα μπορεσει να το απαντησει και αναμενω καποιος Futaba fun.
    Η αποφαση παντα δικη σου.
    Καταγράφηκε

GeorgeDr
    JR PROPO...Feel the difference !!!
    vtr
    Aeromodeller Hero Member

α........ ρε και να ειχα τα 3 ΧΧΧ...

« Απάντηση #7 στις: Κυριακή, 3 Αυγ 2008, 13:32:48 »

Ο δεκτης θα παραμεινει ανενεργος μεχρι να εντοπισει το σωστο σημα από τον δεκτη.

Ισχύει και στήν spectrum. Thumbs up
    Καταγράφηκε

Sponsored by: nemhobby.com 

bladekiller
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #8 στις: Κυριακή, 3 Αυγ 2008, 13:45:53 »

Οι περισσότεροι από μας έχουν πάει στα 2.4, όχι για την ταχύτητα της απόκρισης αλλά κυρίως για το θέμα των παρεμβολών, σωστά? Για το λόγο αυτό εγώ δεν αλλάζω τη futaba, διότι στο ελληνικό αναρχικό ηλεκτρομαγνητικό περιβάλλον η αναπήδηση συχνότητας, που χρησιμοποιεί η futaba,είναι πολύ πιο αποτελεσματική ασπίδα προστασίας κατά των παρεμβολών απότι η αυτόματη επιλογή δύο ελευθέρων συχνοτήτων,στις οποίες εφαρμόζεται direct sequence. Το έχω διαπιστώσει αυτό στην πράξη, σε συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου. Βέβαια είναι αλήθεια ότι στην πράξη η διαφορές των δύο προσεγγίσεων, φαίνονται σε κάπως ακραίες συνθήκες αλλά μην ξεχνάμε ότι στην Ελλάδα ζούμε.
      Για το λόγο αυτό ,εγώ τουλάχιστον για ξύλινα μοντέλα επιλέγω futaba. Αν όμως μιλάμε για μοντέλα με καρμπονένιο κέλυφος ,εκεί το πλεονέκτημα της JR να παίρνει επιπλέον δέκτες είναι το σημαντικότερο, γιατί με τον ένα δέκτη της futaba η απώλεια σήματος είναι σιγουρη. Αρκεί να προσέξει κανείς πολύ, το modulo που χρησιμοποιεί η συγκεκριμένη JR που έχει στα χέρια του γιατί έχουν κυκλοφορήσει κάτι JR από γερμανία ,με μειωμένη ισχύ εκπομπής και κάποιοι έκλαψαν τα μοντέλα τους.

Φιλικά Κώστας.

Καταγράφηκε
    vooda
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #9 στις: Κυριακή, 3 Αυγ 2008, 17:11:38 »

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, είναι πολύ εποικοδομητικά τα σχόλιά σας!
    Θείε Γιάννη δυστυχώς τα έχω κοιτάξει αυτά και δεν είναι τίποτα απ' όλα
    Απο τα λεγόμενά σας με βλέπω να χτυπάω μια spectrum, τουλάχιστον για την ώρα!
    Θα δούμε ...
    Συνεχίζω να ακούω προτάσεις 
    Καταγράφηκε

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΗΛΙΘΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΚΗ. ΕΤΣΙ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΝΩ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΦΤΩΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΗΛΙΘΙΟΣ.
    georgedr
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #10 στις: Κυριακή, 3 Αυγ 2008, 19:54:40 »

Κωστα αυτό που αναφερεις για μειωμενη ισχυ είναι γεγονος για όλα τα μοντελα που πωλουνται στην Ευρωπη. Παρ’ όλα αυτά τα συστηματα είναι full range. Δεν γνωριζω αν οντως εχουν χαθει μοντελα εξ’ αιτιας αυτου.
    Οσο για το Frequency hopping που χρησιμοποιει η Futaba δεν ειμαι πληρη ενημερωμενος.
    Αυτό που γνωριζω όμως είναι ότι δεν κανει hopping μεσα σε ολο το φασμα συχνοτητων δηλαδη να μεταπηδα αναμεσα στα 80 διαθεσιμα καναλια. Απλα εχοντας τεμαχισει την 1 συχνοτητα που χρησιμοποιει σε μικροτερου φασματος τμηματα μεταπηδα αναμεσα σε αυτά τα τμηματα. Οποτε αν για καποιο λογο υπαρξει καποια εκπομπη στην συγκεκριμενη συχνοτητα τοτε δεν υπαρχει σωτηρια.
    Για να ειμαι ειλικρινης ειχα φοβιες και για τα δυο συστηματα (JR/Futaba). Τις εχω ξεπερασει ως ένα βαθμο μετα από 5-6 πτησεις που εχω κανει με τον νέο πομπο κι σ’ αυτό με βοηθησε το FlightLog δειχνοντας μου ότι οι απωλειες που ειχα ηταν πολύ κατω από τα ορια. Σε λιγο καιρο νομιζω ότι θα φοβαμαι να χρησιμοποιησω συστημα στα 35Mhz.
    Αυτη τη στιγμη τελειωνω ένα μεγαλο εποξικο μοντελο με αρκετα τμηματα από ανθρακονηματα. Τουλαχιστον μεχρι να δω τι γυνεται εχω βαλει δυο δεκτες και εξι διασπαρτους δορυφορους. Είναι υπερβολικο το γνωριζω. Αλλα όπως ειπα εχω κανει μονο 5-6 πτησεις. Ειμαι ακομα επιφυλακτικος… Huh Huh Huh
    Παντως σε ενα προσφατο DVD που ειδα (XFC 2008) στις 15 περιπου σημετοχες ενας η δυο χρησιμοποιουσας συστημα παλαιας τεχνολογιας devil devil devil 7-8 Futaba και οι υπολοιποι 6-7 JR. Οποτε θεωρω τα συστηματα εξισου αξιοπιστα.
    Καταγράφηκε

GeorgeDr
    JR PROPO...Feel the difference !!!
    bladekiller
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #11 στις: Κυριακή, 3 Αυγ 2008, 23:12:19 »

Κωστα αυτό που αναφερεις για μειωμενη ισχυ είναι γεγονος για όλα τα μοντελα που πωλουνται στην Ευρωπη. Παρ’ όλα αυτά τα συστηματα είναι full range. Δεν γνωριζω αν οντως εχουν χαθει μοντελα εξ’ αιτιας αυτου.
    Οσο για το Frequency hopping που χρησιμοποιει η Futaba δεν ειμαι πληρη ενημερωμενος.
    Αυτό που γνωριζω όμως είναι ότι δεν κανει hopping μεσα σε ολο το φασμα συχνοτητων δηλαδη να μεταπηδα αναμεσα στα 80 διαθεσιμα καναλια. Απλα εχοντας τεμαχισει την 1 συχνοτητα που χρησιμοποιει σε μικροτερου φασματος τμηματα μεταπηδα αναμεσα σε αυτά τα τμηματα. Οποτε αν για καποιο λογο υπαρξει καποια εκπομπη στην συγκεκριμενη συχνοτητα τοτε δεν υπαρχει σωτηρια.
    Για να ειμαι ειλικρινης ειχα φοβιες και για τα δυο συστηματα (JR/Futaba). Τις εχω ξεπερασει ως ένα βαθμο μετα από 5-6 πτησεις που εχω κανει με τον νέο πομπο κι σ’ αυτό με βοηθησε το FlightLog δειχνοντας μου ότι οι απωλειες που ειχα ηταν πολύ κατω από τα ορια. Σε λιγο καιρο νομιζω ότι θα φοβαμαι να χρησιμοποιησω συστημα στα 35Mhz.
    Αυτη τη στιγμη τελειωνω ένα μεγαλο εποξικο μοντελο με αρκετα τμηματα από ανθρακονηματα. Τουλαχιστον μεχρι να δω τι γυνεται εχω βαλει δυο δεκτες και εξι διασπαρτους δορυφορους. Είναι υπερβολικο το γνωριζω. Αλλα όπως ειπα εχω κανει μονο 5-6 πτησεις. Ειμαι ακομα επιφυλακτικος… Huh Huh Huh
    Παντως σε ενα προσφατο DVD που ειδα (XFC 2008) στις 15 περιπου σημετοχες ενας η δυο χρησιμοποιουσας συστημα παλαιας τεχνολογιας devil devil devil 7-8 Futaba και οι υπολοιποι 6-7 JR. Οποτε θεωρω τα συστηματα εξισου αξιοπιστα.

Αυτό που αναφέρεις για τη futaba δεν είναι αλήθεια. Η αναπήδηση γίνεται σε 40 κανάλια της περιοχής ,πλήν Γαλλιας που γίνεται σε λιγότερα. Για το λόγο αυτό, υπάρχει στα moduls της futaba  ένας διακόπτης ,που γράφει france και όταν είναι ΟΝ η αναπήδηση γίνεται σε λιγότερα κανάλια. Φυσικά στην Ελλάδα αλλά και στις άλλες ευρωπαικές χώρες ,δεν υπάρχει αυτός ο περιορισμός και πρέπει κανείς να ελέγχει ότι ο διακόπτης αυτός είναι στο OFF. Το ότι διαλέγει μια συχνοτητα και κάνει αναπήδηση μόνο εκεί γύρω ,είναι απόλυτα αναληθές. Αυτό δεν το βγάζω από το κεφάλι μου ουτε από αστήρικτες διαδόσεις. Το βγάζω από καταγραφή συχνοτήτων με ένα πανάκριβο spectrum analyzer, που χρησιμοποιούμε στη δουλειά.
       Τώρα για το θέμα της ισχύος εκπομπής, η Ευρώπη έχει μεν μικρότερα όρια αλλά εκεί που η κατάσταση είναι δραματική είναι στη Γερμανία και το Βέλγιο. Εχουν κάτι πανάρχαιες ρουφιανοκάμερες, που λειτουργούν σε σταθερή συχνότητα και φοβούνται μήπως παρεμβληθούν και τους ξεφύγει κανένας τρομοκράτης, όχι γιατί έβαλε βόμβα αλλά κυρίως γιατί δεν φορούσε κράνος. Επειδή το κόστος αντικατάστασης της παλιατσαρίας τους με σύγχρονα μηχανήματα "διάχυτου φάσματος" είναι μάλλον μεγάλο ,έχουν επιβάλλει στις χώρες τους περιορισμο της ισχύος των συστημάτων 2.4 γίγα. Δεν θα εμπιστευόμουν ποτέ σύστημα 2.4 γίγα από τις χώρες αυτές, διότι μπορεί μεν η εμβέλεια να είναι υπεραρκετή για τις ανάγκες μας λόγω της ευαισθησίας των δεκτών αλλά με τόσο μικρή ισχύ εκπομπής, ακόμη και υποψία ηλεκτρομαγνητικού θορύβου θέτει το σύστημα εκτός μάχης.

Φιλικά Κώστας.
    Καταγράφηκε
    pani
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #12 στις: Κυριακή, 3 Αυγ 2008, 23:26:48 »

Vooda βγαλε το module και καθαρισε τις επαφες στον πομπο. Ξαναβαλε το module και ισως φτιαξει. Το παθαινουν οι Hitec που και που.
    Οσο για 2.4 οτι και να παρεις (Futaba η JR η Spektrum), ολες καλες ειναι. Τις εχω δοκιμασει ολες. Foam, glow, βενζινη, αυτοκινητα, αεροπλανα, ελικοπτερα κανενα προβλημα με καμια.
    Καταγράφηκε

Ignorance is bliss
    vooda
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #13 στις: Δευτέρα, 4 Αυγ 2008, 01:59:23 »

Επειδη ειχα παθει τετοιο προβλημα και τελικα ηταν το θετικο ή αρνητικο σημα της τηλ/νσης με τον δεκτη. Thumbs up
    Ούτε αυτό είναι φίλε μου. Εϊχα διαβάσει κάποιο παρόμοιο post (ίσως και το δικό σου) και το δοκίμασα. Αλλά πάλι τίποτα
    Καταγράφηκε

nikos_g1
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #14 στις: Δευτέρα, 4 Αυγ 2008, 13:29:42 »

Έτσι λοιπόν είμαι στο ψάξιμο για άλλη καινούργια Τ/Κ στα 2.4GHz και τι πρέπει να προσέξω
      Θα ήθελα λοιπόν την συμβουλή σας αγαπητοί φίλοι για το τι να πάρω γιατί έχω μπερδευτεί ανάμεσα στον κυκεώνα των futaba, jr, graupner κτλ κτλ!

Αυτό που ψάχνω είναι:

Συχνότητα: 2,4GHz
      Κανάλια: 7 (και με 6 είμαι καλυμμένος)
      Συμβατότητα: Αεροπλάνα και Ελικόπτερα
      Ψηφιακή

Αυτά λοιπόν...
      Σας ευχαριστώ για την όποια απάντηση!

Καλημέρα

Εγώ προτείνω μία απ' τις δύο
      [list ή

Δείτε ποια σας καλύπτει καλύτερα και πάρτε μία από αυτές Thumbs up!

Εγώ προτείνω την FUTABA 7C πάντως. Η επιλογή δική σας!  Thumbs up

Νίκος[/list]
      Καταγράφηκε
      Σελίδες: [1] 2 3 4 5     Πάνω
      Εκτύπωση
      Aeromodelling GR  |  Forum  |  Το αερομοντελιστικό εργαστήρι  |  Η τηλεκατεύθυνση και τα αξεσουάρ (Συντονιστές: DEPRON MANIAC, kolotoympas)  |  Θέμα: Ποια Τηλεκατεύθυνση ?
      Μεταπήδηση σε: