panoszaf
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« στις: Δευτέρα, 28 Ιουλ 2008, 17:56:53 » |
|
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΥ ΜΗΧΑΝΗ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΟΓΗΓΙΕΣ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΦΛΑΝΤΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙ Η ΟΧΙ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ikarosrc
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Δευτέρα, 28 Ιουλ 2008, 18:35:39 » |
|
Καλησπερα panoszaf!O κινητηρας δεν εχει σιγουρα φλαντζα,αυτο που μπορεις να κανεις ειναι μια ελαφρια επαλειψη με φλατζοκολλα!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
psomaras
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Δευτέρα, 28 Ιουλ 2008, 18:38:00 » |
|
Στον δικο μου κινητηρα δεν εχω τιποτα και δεν υπαρχει κανενα προβλημα!  Φιλικα Νικος.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν είναι παράξενο να τρέχει η μύτη και να μυρίζουν τα πόδια... 
|
|
|
|
Yankos
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Δευτέρα, 28 Ιουλ 2008, 18:44:41 » |
|
Κι εγώ φλατζόκολλα βάζω... Κάπου διάβαζα για φλάτζα από αλουμινένια ταψάκια της πίτσας, χτυπάς μαλακά με σφυράκι να πάρει το σχήμα και έτοιμος.  Επίσης μάλλον κάνει και το φλατζόχαρτο.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ggeorge42
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Δευτέρα, 28 Ιουλ 2008, 19:12:31 » |
|
Έχω κάποιες O.S. (όχι τη 46AX) και έχω δει πολλές από φίλους. Καμιά δεν έχει φλάτζα, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
heliworld
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Δευτέρα, 28 Ιουλ 2008, 19:57:53 » |
|
Καλησπερα,εποξικη κολλα 5 λεπτων και στεγανοποιει για παντα ,ακομα και βιδα να φυγει η εξατμιση μενει στην θεση της.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
panoszaf
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Δευτέρα, 28 Ιουλ 2008, 20:58:32 » |
|
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
nikos_g1
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Δευτέρα, 28 Ιουλ 2008, 22:00:46 » |
|
Καλησπέρα σας Φίλε βάλε φλατζόκολλα και είσαι εντάξει  . Έτσι έχω και το δικό μου και δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα. Βρήκα την υγειά μου  ! Κάνει καλύτερη δουλειά από την φλάτζα που είχε ο κινητήρας, GX40 της Kyosho. Θα ήθελα να ρωτήσω αυτούς που βάζουν εποξική πως βγάζουν την εξάτμιση αν χρειαστεί. Νίκος
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
skopos-Komotini
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Δευτέρα, 28 Ιουλ 2008, 23:20:20 » |
|
Το καλύτερο είναι να φτιάξεις φλάντζα από ταψάκι αλουμινίου μιας χρήσεως για να ψύχεται καλύτερα ο κινητήρας αλλά χρειάζεται υπομονή και επιμονή εγώ βάζω λίγη σιλικόνη για μεγάλες θερμοκρασίες και είμαι εντάξει αν θες βαλε και εποξικη κόλλα μην την φοβάσαι δεν κολάι η εξάτμιση πάνω στην μηχανή 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
pani
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Τρίτη, 29 Ιουλ 2008, 11:42:15 » |
|
Θα ήθελα να ρωτήσω αυτούς που βάζουν εποξική πως βγάζουν την εξάτμιση αν χρειαστεί.
Νίκος
Βγαζεις τις δυο βιδες που την κρατανε.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ignorance is bliss
|
|
|
|
Nick1150
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Τρίτη, 29 Ιουλ 2008, 13:23:43 » |
|
Τον κινητήρα αυτόν έχω και εγώ στο NexSTAR μου (εκτός θέματος: πρόκειται για κινητήρα σκυλί  ). Και ο δικός μου δεν έχει φλάτζα, δεν έχω βάλει τπτ, και δεν έχει την παραμικρή διαρροή ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Esky Dauphin - Από το σαλόνι στην κουζίνα και τούμπαλιν!!! Hobbico NexSTAR - Πετάμε καλααα!!! Great Planes Siren - Έτοιμη!!! σε αναμονή για την πρώτη πτήση...
|
|
|
|
skopos-Komotini
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Τρίτη, 29 Ιουλ 2008, 13:43:29 » |
|
Το manual το λέει καθαρά It is recommended to seal the fitting faces of engine exhaust and silencer with silicone sealant. Όπου χρειαστεί βαλε σιλικόνη και είσαι ωραίος 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
asterixx25
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Κυριακή, 19 Οκτ 2008, 11:55:33 » |
|
Τελικά ποιά είναι η καλύτερη λύση φλάτζα,φλατζόκολλα,φλάτζα απο ταψάκι αλουμινίου,σιλικόνη για υψηλές θερμοκρασίες,εποξική η τίποτα.Γιατι έχω μπερδεύτει. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Κωστης
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Κυριακή, 19 Οκτ 2008, 12:09:07 » |
|
Αντε Πανο καλη αρχη!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
…χαρά στον Ίκαρο αψήφιστα που υψώθη φτεροπλάστης…
|
|
|
panoszaf
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #14 στις: Κυριακή, 19 Οκτ 2008, 12:21:17 » |
|
Να σαι καλα Κωστη μου Το περιεργο ειναι οτι ολα ειναι κομπλε αλλα το αεροπλανακι καθεται ησυχο στο ραφι Το χομπι του υποβρυχιου ψαρεματος δεν μας αφηνει χρονο να ασχοληθουμε με nexstar Αλλα μαλλον αυτο θα γινει συντομα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|